Aihe

Eriarvoisuus ja eläkeläisköyhyys pahentuneet Suomessa - krooninen korruptio eduskunnassa

Anonyymi

"Business finland"- äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, syvästi korruptoimat poliitikot, eduskunnan yksipuoluejärjestelmäksi muutettu systeemi, on pahentanut köyhyysongelmaa entisestään.

Kaikki eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, puolueet ovat radikalisoitu äärioikealle. Vallan ja rahan tavoittelu, on tullut puolueissa tärkeimmäksi asiaksi ja sehän tunnetusti edellyttää, hyviä välejä veropakolaisyrityksien- ja sijoittajien kanssa.

Mitään "vasemmistoa" ei Suomen vallankäyttäjissä, ole ollut enää vuosikymmeniin. Äänestäminen on ollut hyväuskoisten huijaamista ja häikäilemätöntä hyväksikäyttöä.

Tulevissa vaaleissa, jotka ovat kuin Valko-Venäjällä, on viisainta jättää äänestämättä. Se ainakin huomataan, muutenhan Suomessa ei ole enää, demokratian äänestäjien markkinat, kun 500 000:n sairaus-kansaneläkeläisen, köyhyyteen jätetyn äänestäjän, avunhuutoja ei kuule kukaan.

22

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Tuonkin uutisen löysi sattumalta, ns. valtamedioissa ei edes mainintaa.

   Keskimääräinen hengissä pysymis aika, kyseisissä veroparatiisi"hoivakodeissa", on kaksi vuotta. Sen takia ei valtion pidä siirrellä miljardeja verokeitaisiin, vaan korottaa vihdoinkin ne sairaus-kansaneläkkeet, siihen köyhyysrajalle edes, eli luvattuun:
   1 250€/kk.

  • Anonyymi

   Pieni- ja keskituloisten Suomen kansalaisten, on syytä osallistua veroparatiisi-hävittäjähankkeen uudelleen arvioinnin ja perumisen kansalaisaloitteeseen, kun se vielä on käytettävissänne. 10 miljardia on käytettävä, tavallisten kansalaisten oikeusturvan parantamiseen, eli köyhyysongelman korjaamiseen.

  • Anonyymi

   Tulotilastossa alin kymmenys nosti tulojaan toiseksi parhaiten eli 2,3%
   Seuraavat kymmenykset vain noin puolet tästä.
   Kolme takuueläkekorotusta, kunnalisveroalennus, yleverovapautus.

   Siis köyhyys on vähentynyt

   • Anonyymi

    Paljonko sillä alin sai VUODESSA korotusta; hulppeat 242€.
    Paljonko ylin saikaan VUODESSA korotusta; mammuttimaiset 4840€.

    Kysynkin ihan vaan huvikseen, kasvoiko ostovoimaero?


   • Anonyymi

    Ja hinnat nousi tuplasti?


  • Anonyymi

   Ostettuihin veroparatiisitilastoihin ei pidä uskoa, vaan aidosti puolueettomiin tutkijoihin.

   https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   500 000 vanhusta, vammaista, kroonikkosairasta, äärimmäisessä köyhyydessä Suomen oloissa 800€/kk orjuuseläkkeillä, on kansallinen hätätila ja iso demokratiavaje, oikeusturvan puuttuminen puolelta miljoonalta Suomen kansalaiselta.

  • Anonyymi

   Uskokaa jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita?

   • Anonyymi

    Ja paskat, persut ei ole ratkaisu mihinkään se on jo nähty.
    Politiikka on rikki ja tarvitaan kansanliike ilman poliitikkoja.

    Kansanliikkeelle olisi huutava tilaus juurikin nyt.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt on jo kiire osallistua, selaa kansalaisaloitteita, sivulta kaksi löytyy, se tärkein kansalaisaloite, eli veroparatiisi-hävittäjähankkeen uudelleen käsittely ja peruminen.

  • Anonyymi

   Ranskassa kansalaiset saavat äänestämällä päättää, hankitaanko 7 miljardin hävittäjiä, vai ei. Se on demokratiaa.

   https://www.lemonde.fr/economie/article/2020/09/26/en-suisse-une-votation-a-6-milliards-de-francs-pour-de-nouveaux-avions-de-combat_6053743_3234.html

   Suomessa pienempänä maana, jossa vain 5,5 miljoonaa kansalaista, ei äänestämällä voi enää vaikuttaa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

   "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ovat korruptoineet poliitikot, kansanedustajat, ministeriöt, ym valtaakäyttävät tahot toimimaan vastoin Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, demokratiaa ja kansalaisten oikeusturvaa.

   https://www.dw.com/en/fincen-files-bringing-the-big-banks-to-justice/a-55008838

   https://www.dw.com/en/opinion-fincen-files-should-trigger-outrage/a-55058110

   https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

   Suomen valtaapitävien yhteydet Venäjän oligarkkeihin, on syytä rikostutkia tarkasti, viimeistä piirtoa myöten. Tutkijoiden oltava ulkopuolisia, aidosti puolueettomia tahoja, koska mm. entiset ja nykyiset poliisit ja supot, ovat vastikkeettomien yritys-maataloustukien saajina, mukana korruptiossa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006642651.html

  • Anonyymi

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/foretag-tvingas-aterbetala-coronastod

   Ruotsi perii koronatuet takaisin, osinkojen jaosta ja verokeitaista. Niin pitää Suomenkin valtion tehdä. Ei veroparatiisi-"business finlandille", vaan valtiolle, eli kansalaisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16450982/bf-veroparatiisirikolliset-vaarantavat-suomen-turvallisuutta-valepropagandalla

   https://www.dw.com/en/350-cases-of-suspected-far-right-sympathy-found-in-german-security-forces/a-55071100

   Paha juttu kun entisiä ja nykyisiä poliiseja, supoja, tietoturva-asiantuntijoita, on ostettu, voideltu, lahjottu eli korruptoitu, vastikkeettomilla yritys-maatalous-koronatuilla, kuin Pohjois-Koreassa konsanaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  • Anonyymi

   Yess, ihmetelkää
   Jes 29:9 Hämmästykää ja ihmetelkää, tuijottakaa sokeiksi itsenne ja sokeiksi jääkää! He ovat juovuksissa, vaikkeivät viinistä, hoipertelevat, vaikkeivät väkijuomasta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Niitänäitä-palstalla on helppo veistellä joutavia. Paljon puhuessa tulee usein paljon sanottua.

  • Anonyymi

   Vasemmistokin käänsi selkänsä.

  • Anonyymi

   Vasemmisto olikin se viimeinen kortti, joka katsottiin. Nyt sekin on nähty, eli sairaus-kansaneläkeläiset jätettiin heitteille, ilman mitään tukea koronan torjuntaan, köyhätkin eriarvoistettiin keskenään, nuorille ja terveille, annettiin korona-almuja, veroparatiiseihin miljardeja miljardien perään, vaan koronan riskiryhmä-800€/kk orjuuseläkeläisille, ei yhtään mitään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   Tuo PetosPersKokKepujen aloittama, moderni ihmiskauppa ja puolustuskyvyttömien ihmisten pahoinpiteleminen, vain jatkuu, joten:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Käytännössä kansanmurha meneillään Suomessa, niin iso korjaamaton köyhyysongelma ja eriarvoisuuden kasvun räjähtäminen, Suomessa, kuten Britanniassa, meneillään.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-poliisilta-synkka-tieto-47-itsemurhayritysta-tai-sen-uhkaa-viikonloppuna-taustalla-koyhyytta-toivottomuutta-ja-pahoinvointia/7231556

   Siinä ex-äärioikeistohallituksen, PetosPersKokKe:n aikaansaannoksia, jota Sipilän nykyinen kakkoshallitus, vain syventää. Missä tutkijat joiden pitäisi valvoa, ja pitää ääntä, kun köyhyyteen pahoinpideltyjä Suomen kansalaisia, jätetty ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa 2020 ?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16703202/aiotko-maksaa-kirkollisveroa-vuonna-2021-paljonko-se-onkaan-

   EK-äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, juhlivat Teekutsu-juhliaan ja kohdistavat kovaa henkistä väkivaltaa, EK-medioissa, köyhyyteen pakotettuja kansalaisia kohtaan.

   Erityisesti Keskustan vaalilupaukset, sairaus-kansaneläkeläisille, vähävaraisimmille äänestäjille, ovat vielä täysin lunastamatta:

   "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen". SipiläSaarikko uhoaa EK-medioissa, vaikka sana on pitämättä, lupaukset lunastamatta.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   619
   15952
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   357
   12243
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   8038
  4. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   8000
  5. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   4102