Onko mitään mahdollisuuksia

Anonyymi

Onko palstalaisilla tietoa, onko enää 2020 mahdollisuutta saada minkäänlaisia naissuhteita, jos on 170 cm, keskiverto näköinen (ruma hienosti sanottuna???), on myös ulkopuolisia arvioita, ja vähän vielä omalaatuinen, lievästi autistinen mies? Nämä lienevät kaikki huonoja ominaisuuksia? Ikä 24.

Koulutusasteilla on kaikilla (3) esiintynyt kiusaamista, osittain haitannut koulunkäyntiäkin. Tuntuu, että minua osataan vältellä, vaikka en edes tuntisi vältteleviä ihmisiä.

Nykyään ei taida ihmiset muutenkaan pitää yhtä kuten ennen. Onkohan nämä nyt sitten jo sellaisia ominaisuuksia, ettei kannata paljoa tulevaisuudelta toivoa?

20

118

  Vastaukset

  • Ei normi miehet saa naisia. Pitää olla komea ytmi tai jännämies

   • Kyllä se jännyyskin hieman tasoa näyttää vaan korottavan, mutta lieneekö siitä apua jo ei ole komea.

    Jostakin olen lukenut, että jos on tarpeeksi komea, niin voivat naiset antaa jopa rikokset "anteeksi".

    Lukiossa tuo sitten nähtiin myös käytännössä...


  • Tottakai on. Niin kauan on mahdollisuus, kun on elämää. Yritä toimia, pääasia että tekee elämästään itsensä näköisen, mahdollisimman mukavan.

   • Mitenköhän nämä mahdollisuudet sitten voisivat ilmetä käytännössä, kun lähes kaikki samaani suosio on ollut negatiivista?


  • Sinulla on oikeus kiusaajiesi tyttäriin.

  • Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse lisääntyä. Seksin harrastaminen ei ole ihmisoikeus. Ketään ei voi pakottaa naimaan ätmejä. Jos ja kun sellaista on tapahtunut, niin yleensä sodissa ja invaasioissa raiskausten muodossa. 😬

   • Kyllähän se niin menee, mutta silti B-sukupuoli joutuu käymään pyssynjatkekoulutuksen, ja kokemaan monin verroin enemmän syrjintää, eikä ihmisarvokaan tule ilman ponnisteluita.

    Sitten valitetaan kaiken maailman palkkatasa-arvosta... Älkää hyvät ihmiset ihmetelkö sitä, miksi oikeistopopulismi nousee.

    T: Persujen (ylpeä) kannattaja.

    Ei ole olemassa väärää ja oikeaa syrjintää, on vain syrjintää. (vertaa rasismia ja miesvihaa)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän se niin menee, mutta silti B-sukupuoli joutuu käymään pyssynjatkekoulutuksen, ja kokemaan monin verroin enemmän syrjintää, eikä ihmisarvokaan tule ilman ponnisteluita.

    Sitten valitetaan kaiken maailman palkkatasa-arvosta... Älkää hyvät ihmiset ihmetelkö sitä, miksi oikeistopopulismi nousee.

    T: Persujen (ylpeä) kannattaja.

    Ei ole olemassa väärää ja oikeaa syrjintää, on vain syrjintää. (vertaa rasismia ja miesvihaa)

    :D :D :D uhri parka :D sääliäkö kaivat?


   • Anonyymi kirjoitti:

    :D :D :D uhri parka :D sääliäkö kaivat?

    No ehkä tämö asia ei hyväosaisia niin paina, mutta omat kokemukset on aika karuja.

    Olisihan se tasa-arvonkin kannalta hyvä asia, että myös kakkosluokan kansaa autettaisiin, eikä vain naisia ja turvapaikanhakijoita.

    Sille lienee syykin, miksi miehet ei enää menesty edes koulussa, kuten ennen.


  • Kaikkia on koulukiusattu. Se oli silloin ja elät elämääsi nyt. Olet juuri sellainen kun haluat olla. Jos oletat että kukaan ei halua puhua sun kanssa niin saat mitä tilaat. Kaikissa on vikoja eli ominaisuuksia, opettele vahvat puolesi ja hyväksy heikot puolet. Ihan varmasti on mahdollisuuksia naissuhteisiin jos vaan annat itsellesi mahdollisuuden. Kelpaat sellaisen kuin olet.

   Tarkoitus ei ole loukata mutta sinulla nyt oma huonoutesi tunne estää sinua elämästä.

  • Ei täältä kannata kysyä. Täällä on vaan katkeria syrjäytyneitä vanhoja ukkoja. Kannattaa kysellä joltain palstalta, missä käy enemmän naisia.

   • Miltä palstalta sitten kannattaisi kysellä vinkkejä.

    Onhan tämän Suomi24 taso tosiaan aika ala-arvoinen...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miltä palstalta sitten kannattaisi kysellä vinkkejä.

    Onhan tämän Suomi24 taso tosiaan aika ala-arvoinen...

    En valitettavasti osaa suositella mitään asiallista nuorten palstaa.


   • Ei välttämättä naisiltakaan kannata kysellä, aika vähän tulee asiallisia vastauksia niiltäkin. En tiedä mikä ihmisiä vaivaa, vissiin kai empatian puute.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei välttämättä naisiltakaan kannata kysellä, aika vähän tulee asiallisia vastauksia niiltäkin. En tiedä mikä ihmisiä vaivaa, vissiin kai empatian puute.

    Vuosi vuodelta olen yhä vakuuttuneempi ihmisten pahuudesta.


  • Nytkö on niin tuli hännän alla, että pitäs kahdessa kuukaudessa nainen löytää. Aika tiukka deadline, joutuu laskeen rimaa rajusti. Miksei, ihmiset on loppujen lopuksi kaikki aika samanlaisia, helvatankaan väliä kuka siinä vieressä on. Hyvä ihmisyyden oppitunti,

  • Kumppani on mahdollista löytää kun juo viinaa ja käy baareissa. Viinaa juomalla tutustuu naisiin eikä ulkonäöllä ole silloin väliä.

   t viinamies

   • Ei viinaa jaksa juoda kokoajan.


  • Parhaassa iässä . Kolmekymppisenä jos oot ilman naiskokemusta, niin huonompi juttu. Ei naiset mieti pelkkää ulkonäköä. Sosiaaliset taidot ja itseluottamus kuntoon.

  • Naisia saa jos on komea ja rikas top 10 mies. Tavis miehet ei saa naisia.

  SEISKA.FI

  • Oho, rocklegenda Michael Monroen huikea Muumipeikko-tyyli herätti tunteita - lähteekö taiteilijanimi vaihtoon? Katso kuva!
  • Temptation Islandissa kohauttava käänne! Sinkkukaunottaret ja varatut naiset kohtaavat toisensa: Jonnan ja Inkun välit ovat jäätävät - "Juokse ihan v**un kauas!"
  • Me Naiset: Yllätysuutinen! Palaavatko Piritta Hagman ja Niklas Hagman yhteen? - "Onhan se mielessä käynyt"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   263
   8100
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   109
   5466
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   4817
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2723