Moni on jättänyt joulukinkun liian raa'aksi sisältä kun on alettu leikkaamaan.
Pitäkää sitä kinkkua uunissa tarpeeksi pitkään. Ei sitä voi ajalla pilata, mitä mureampaa sitä parempaa.
Joulukinkku ei koskaan voi olla liian kypsä
4
119
Vastaukset
- Anonyymi
Niin ja sen 12 kilon tai pienemmän kinkun voi kantaa kaupasta suoraan uuniin, tulee vähintään yhtä hyvää kuin sulaneessa, ottaa vaan paljon kauemmin aikaa, silläkään ei ei ole merkitystä.
- Anonyymi
Hyvä ohje, ja sama koskee kaikkea lihaa. Telkassakin näytetään kuinka hienoissa ja kalliissa ravintoliassa tuodaan pihvit puolikypsinäverta tirskuvina könttein. Ihan kuin ei olisi aikaa paistaa niitä kunnolla kypsäksi. samoin kanan kanssa, kunnolla kypsäksi ja kymmenen minyyttia päälle varmuuden vuoksi.
- Anonyymi
Mene hyvä ihminen ravintolaan ja tilaa pihvi mediumina, et sen jälkeen kypsää pihviä halua.
Sian- ja broilerinliha on tietenkin aina kypsennettävä läpikotaisin.
- Anonyymi
77 asteessa kinkku pois uunista ja verkon irroitus . Aattona ennen syöntiä kinkulle kuorrutus ja puoleksi tunniksi uuniin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1752968
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.642566- 2032220
- 731849
- 1021773
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91651- 1021452
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2171151- 811120
- 951079