Haavisto ja KokPersut vaativat Navalnyille oikeutta lukea koraania.

Anonyymi

PetosPersKokKe toivat rasismikortilla 38 000 maahanmuuttajaa, ulkomaista halpatyövoimaa ja vastoin Suomen kansan enemmistön mielipidettä, menivät tyrimään, eli tekemään laittomalla ex-äärioikeistohallituksella, jota kukaan ei ollut koskaan, missä demokraattisissa vaaleissa, edes äänestänyt, Suomen perustuslain vastaisen, eli laittoman "isäntämaasopimuksen" jenkkien hyökkäysliiton kanssa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894821/jenkkien-hyokkaysliitto-haluaa-venajan-pois-ukrainasta-minne-se-ne-haluaa-

Veroparatiisi-äärioikeisto-julkkiksien Jet Set, hinkuu nyt kovasti Venäjän suuntaan, ja haluaa ajaa naapuri suurvallan nurkkaan. Usa:ssa asuu kadulla satoja miljoonia kansalaisia, äärimmäisessä köyhyydessä, valtion sotabisnes-biljooniin, riittää aina varoja ja toisten yksinkertaisten valtioiden varat, kaupan päälle.

Toheloilla tshekeillä kesti kauan tajuta, että olivat päästäneet maahan Novatshok-myrkyttäjiä ja vielä kauemmin hoksata, että 50 venäläistä vakoojaa on maassa. Kostoretki Venäjälle, on Usa:n masinoima, kuten koko Euroopan valjastaminen Venäjää ja sitä kautta, itseään vastaan. Varsinkin Suomen kohdalla, kyse on äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, suuresta ahneudesta, sotabisneksien perään kuolaamisesta ja suuresta piittaamattomuudesta, miten Suomessa ihmisille ja luonnolle käy.

Äärioikeisto-Vihreät ja äärioikeisto-PetosPersKok ovat nyt sitten yhdistyneet, syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, kun ollaan.

5

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko KokPersuilla seuraavaksi vuorossa sukupuolivähemmistöjen hyväksyminen, nyt kun PetosPersKok on puolustamassa, äärioikeistolaisen Navalnyin koraaninluku-oikeutta, yhdessä äärioikeiston veroparatiisi-miljardööri-julkkisten kanssa.

    • Anonyymi

      Tuolta se näyttää, kun eduskunta on korruptoitu yksipuoluejärjestelmäksi.

      Hilloahot suunnittelevat, veroparatiisi-"kauppakamareineen", tuovansa maahan lisää ulkomaista halpatyövoimaa, 30 000 on tavoite ja sitä sitten joka vuosi eteen.

      On suurinta typeryyttä luulla, että yli 7000€/kk ja siitä eteen päin tienaavat, PetosPersKok hillokeisarit, olisivat yhdenkään tavallisen suomalaisen puolue, veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden etuja ajaa, "slaavilaisia kieliä" tutkinut Hilloaho populistiporvareineen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452090/hilloahot-toivat-rasismikortilla-38-000-maahanmuuttajaa-ja-ulkomaista-halpatyovoimaa-paljon

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-"kauppakamari", eli PetosPersKokoomuksen hillokeisarien, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden veroparatiisiyrittäjät, ilmoittivat tavoitteekseen 30 000 ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, joka ikinen vuosi siitä eteen päin, jos PetosPersKokKe:tä joku vielä erehtyy peesaamaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452090/hilloahot-toivat-rasismikortilla-38-000-maahanmuuttajaa-ja-ulkomaista-halpatyovoimaa-paljon

      Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Kaikki verosuunnitteluun, voiton maksimointiin ja osinkojen jakamiseen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille veroparatiisiyrityksineen, menevät valtion tuet, on lakkautettava kokonaan.

      Mitä yrittäjiä ne sellaiset ovat, jotka eivät koskaan tule omillaan toimeen, vaan pahoinpitelevät ja potkivat, maassa jo makaavia, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, tekevät lisää kotimaista työttömyyttä ja syrjäytettyjä, vuotavat kansalaisten oikeusturvaan tarkoitetut, valtion varat verokeitaisiin. Eivät ne ole mitään yrittäjiä, vaan upporikkaita sosiaalipummeja, PetosPersKokKe.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

    • Anonyymi

      Massiivinen ulkomaisen halpatyövoiman tuonti, on PetosPersKok:n suunnitelmissa, eli Suomen kansan korvaaminen, ulkomaisella halpatyövoimalla veroparatiisiyrityksille, joille ex-äärioikeistohallitus, teki VELAKSI, valtavia tulojensiirtoja, suoraan veroparatiisi-pörssikeinottelijoille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

      EK-medioissa Hilloaho kitisee valtion velasta, vaikka ovat ex-äärioikeistohallituksessa, tehneet sitä väärinkäyttämällä valtion varoja, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen mm. veroparatiisi-hävittäjähankkeen suunnittelemisella kymmenillä miljardeilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

      PetosPersKok käyttää hyväuskoisia työttömiä ja syrjäytettyjä resupettereitä, kylmästi hyväkseen. Yhtä ainutta työpaikkaa, ette tule saamaan, jos yli 7000€/kk tienaavien Hillokeisareiden jäätävään kyytiin, olette puhuttavissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      Viime ex-äärioikeistohallituksessa, PetosPersKokKe toivat 38 000 maahanmuuttajaa, ulkomaista halpatyövoimaa, nyt suunnittelevat tuon määrän nelinkertaistamista. Se on suurin muuttoaalto Suomeen, mitä on koskaan nähty, jos PetosPersKok saisi yhtäkään ääntä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4167
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4016
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3632
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      65
      2983
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2741
    6. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2518
    7. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2518
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2406
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2289
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2245
    Aihe