Onko ateismissa spirituaalisuutta

Anonyymi

Yleensä tajunnan laajentamiseen yhdistettäisiin spirit aineet, että polla laajenee ja saavutetaan uusia tajunnan tasoja. Mutta evoluutio ei etene
laajentamaan näitä tasoja keinotekoisesti, vaan niitä saavutetaan yhä enemmän meditaation avulla. Tulevat sukupolvet ovat yhä enemmän spirituaalisia. Siksi.

Ateismin tulisi unohtaa kaikki uskonnot ja niiden eri ilmiöt ja keskittyä
olennaiseen. Miksi olemme olemassa. Ja. Onko Jumalaa olemassa.
Keskittyä myös Jumala sana ohittamiseen, koska se aiheuttaa läheisriipuuvutta uskonnoista. Sensijaan tarkastelemiseen elämää
Vision -näkökulmasta. Miten voi olla mahdollista synnyttää elämää
ylipäänsäkään whatsoever tyhjästä.

Onko kova väite, että ateisti voi muuttua spirituaaliseksi?

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Spiritus fortista olen joskus ottanut päästäkseni henkien kanssa ykseyteen, mutta olen kyseiselle aineelle jotenkin allerginen, koska minua alkaa huimata siitä aivan pirukseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ok. Koitan suomentaa tämän sekamelskan.

      "Onko ateismissa spirituaalisuutta"

      Onko ateismissa hengellisyyttä? Ei. Ateismi tarkoittaa vain ettei näe syytä uskoa jumaliin.
      Mutta jotkut atesitit kyllä voivat olla hengellisiä esimerkiksi meditaation avulla.

      "Yleensä tajunnan laajentamiseen yhdistettäisiin spirit aineet, että polla laajenee ja saavutetaan uusia tajunnan tasoja."

      Taikasienet voi jättää ihan omaan arvoonsa. Minulla ei ole mitään niitä vastaan, vaikka en ole ikinä testannut, mutta niitä käyttäessä pitää ymmärtää myös kuinka se muuttaa aivokemiaa. Pitää käsittää, että aivot voivat tehdä varsinkin tuollaisten aineiden alla hyvinkin harhaanjohtavia, todentuntuisia illuusioita.
      Mutta kyllähän itsetutkiskelu kannattaa jossain vaiheessa elämää tehdä.

      "Mutta evoluutio ei etene laajentamaan näitä tasoja keinotekoisesti, vaan niitä saavutetaan yhä enemmän meditaation avulla."

      Mitäköhän tämäkin nyt siten tarkoitti? Mutta toin jo aikaisemmin esille meditaation.

      "Tulevat sukupolvet ovat yhä enemmän spirituaalisia. Siksi."

      Miten tulevat sukupolvet ovat tulevaisuudessa enemmän hengellisiä kuin nyt ja mihin tämä perustuu? Meditaatioon? Taikasieniin?

      "Ateismin tulisi unohtaa kaikki uskonnot ja niiden eri ilmiöt ja keskittyä
      olennaiseen. Miksi olemme olemassa."

      Olemme olemassa, koska olemme syntyneet. Ei siinä tuon ihmeellisempää asiaa ole. Se miten olemme syntyneet, ja historia siihen löytyy sitten tieteen piireistä. Evoluutioteoria on hyvä alku tuohon.

      "Ja. Onko Jumalaa olemassa."

      Siis sanoitko juuri, että ateistejen pitää unohtaa uskonnot ja keskittyä siihen onko jumalaa olemassa? Tuo voi olla haasteellista, koska uskonnot nimenomaan ovat ainoa taho joka näin väittää.
      Toistaiseksi ei ole näyttöä mistään jumalasta, eikä ateisti sen takia näe syytä moiseen nimenomaan uskoa.

      "Keskittyä myös Jumala sana ohittamiseen, koska se aiheuttaa läheisriipuuvutta uskonnoista."

      Nyt alkaa menemään jo todella oudoksi tämä sinun aloitus. Aika harva ateisti kuuluu mihinkään uskontoon, eikä todellakaan usko minkäänlaiseen jumalan sanaan ihan lähtökohtaisesti.

      Onko sinulla mennyt sekaisin sanat atesiti ja teisti?

      "Sensijaan tarkastelemiseen elämää
      Vision -näkökulmasta."

      Siis elämää pitää tarkastella unelma näkökulmasta? Kun sinulla meni edellinen lause jo ihan penkin alle, niin tässä ei ole juurikaan järkeä.
      Mutta, jokaisen kannattaa pyrkiä omaan unelmaansa, niin kauan kun siitä ei ole harmia muille.

      "Miten voi olla mahdollista synnyttää elämää ylipäänsäkään whatsoever tyhjästä."

      Mitäköhän tämäkin sitten taas tarkoittaa? Hyppäsitkö nytten jostain syystä sattumanvaraisesti elämän alkuun?
      Kukaan muu kuin änkyrä kreationisti ei väitä elämää syntyvän tyhjästä.

      "Onko kova väite, että ateisti voi muuttua spirituaaliseksi?"

      Tutustu Budhan uskontoihin, niin löydät paljonkin hengellisiä ateisteja.

      Lopuksi vielä haluan huomauttaa. Ei ehkä kannattaisi kirjoitella taikasienissä omia älynväläyksiä. Ne eivät ole järkeviä ulkopuolisille.

      • Anonyymi

        Täällä on selvästi mukava nainen, joka alkaa ymmärttä elää myos titeen kautta spirit maailmaan. Siksi suuri kiitos sinulle. Maailma menee paremmaksi aina,


    • Anonyymi

      Jos et ole koskaan kokeillut hallusinaatioita aiheuttavia tuotteita, olkoot ne sitten vaikka sieniä, taikasienistä en tiedä, niin miksi niitä mielestäsi ei pidä huomioida?
      Budhalaisuus taas, mihin siellä uskotaan, johonkinhan siellä ainakin näytetään olevinaan uskovinaan, eivät raukat tiedä itsekään mitä kuvitteellista palvovat, aivan ressukoita. Se budhan valintakin, on se vinha seremonia, kaapataan jonkun lapsi ja se on siitä lähtien jotain ylevää, hyi h_lvetti.
      Mutta mitä ihmisen ns. hengellisyyteen ja kyvykkyyteen tulee, jo unet ovat yksi hyvä esimerkki siitä kuinka pientä osaa kyvyistämme normielämässämme käytämme. Unien tavoin samaisen portin normaalisti saavuttamattomaan voivat avata huumeet. Miksi olemme sitten rakentuneet niin, että emme normaalisti käytä em. "avuista" kuin pientä osaa, ehkä sekin on evoluution seurausta, pelkästään unien maailmassa tapahtuu niin merkillisiä, huumeiden samoin, että ihminen tappaisi pian sellaista elämää elämällä itsensä tavalla tai toisella, ts. suojaamme itseämme rajoittamalla tietoisuutemme kattamaan vain pienen osan siitä mihin aivomme kykenisivät.

    • Anonyymi

      Seuraavaksi aloittaja kysyy ehkä että sisältääkö ateismi hanhenmaksapalleroita?
      Oikeastaan hänen tulisi kysyä neuvoa oikeinkirjoituksessa!

    • Anonyymi

      "Mutta mitä ihmisen ns. hengellisyyteen ja kyvykkyyteen tulee, jo unet ovat yksi hyvä esimerkki siitä kuinka pientä osaa kyvyistämme normielämässämme käytämme. Unien tavoin samaisen portin normaalisti saavuttamattomaan voivat avata huumeet. "


      Meidän koira näkee paljon unia jalat käy väliin haukahtelee ja ulisee unissaan voisikohan hän olla eräänlainen edellä kävijä hengellisesti huumeita en ole hänelle vielä antanut porttiensa aukaisuun ja eikös ne ole laittomiakin joten annan olla.

      Itse olen ateisti mutta koirastani en enään tekstisi jälkeen niinkään varma .

      • Anonyymi

        Koirat näkevät unia, todennäköisesti muutkin eläinlajit, mitä ihmettä siinä, samoin niillä kuin ihmisilläkin on piilossa olevaa ajattelullista kyvykkyyttä, onhan niin ihmisillä kuin koirillakin aivot, jookos? Koirasi ei siis ole minkäänlainen edelläkävijä hengellisyydessä, koirasi unet eivät tee kenestäkään uskovaista.
        Minä näen paljon unia, toisinaan varsin eriskummallisiakin, en ole missään vaiheessa ryhtynyt unieni seurauksina minkään sortin uskovaiseksi. Sen sijaan uskon vakaasti että kuoltuani uneni nyt muodostavat kemiallis-fyysiset pikkuiset partikkelit, aineen osaset, voisimmeko sanoa että jopa pääni tietokoneen osaset voivat olla rakennuspalikoita vaikkapa uuden tietokoneen osasille, myös uuden ihmispään osasille jos kaikki palikat sattuvat kohdilleen.


    • Voihan siinä ateismissa varmaan olla "spirituaalisuutta" jos meditoi tai ottaa taikasieniä, mutta mitä hyötyä siitä on?

      • Anonyymi

        Meditointi on vitsi, ihminen ei meditoimalla pääse unitilaan, ei meditoimalla näe unia. Meditoimalla voi enintään nähdä sellaisia ihmisen mielikuvituksen tuotteita joita hän muutenkin voisi kuvitella, meditoimalla ei päästä edes unitilan näkymiin.


      • Anonyymi

        Sama kuin opettaisi Luterilaisille etikkaa, joisivat koko pullon.


    • Anonyymi

      "Voihan siinä ateismissa varmaan olla "spirituaalisuutta" jos meditoi tai ottaa taikasieniä, mutta mitä hyötyä siitä on?"


      En ymmärrä olen itse ateisti ja ihmettelen miten koko aloitus liittyy ateismiin ennemminkin tuo on jonkun uskonnollisen (en tiedä uskontoa) aloitus joka jolla on ihan omat uskomukset eikä se minua haittaa kaikilla saa olla spirituaalisuutensa mutta jos on miksi sekoitaa sitä ateismiin ellei aloittaja ole trolli.

      • Anonyymi

        Minä taas ymmärrän hyvinkin. Nämä vuodesta toiseen ateismi- sivulle aloituksia tehtailevat tyhjänpäiväisyydet ovat omasta identiteetistään epävarmoja ja heikon ns. itsetunnon omaavia yksilöjä, herjaaminen on heille ainoa keino saada jotain tapahtumaan, herjaamisfoorumiksi heille on valikoitunut tämä ateismi- sivusto.
        Ateismi- käsite ei tietenkään ollenkaan kuuluisi uskovaisten palstoille vaan sitäpä ei ylläpitäjä ole jaksanut ymmärtää. Ateismi ei ole uskonto, sen kun ns. uskovaisetkin tajuaisivat.
        Sivun ylläpidon muista merkillisyyksistä yksi esimerkki: Laivoista ja merenkulusta kiinnostuneiden pitää ensin osta mennä osioon "harrastukset", sieltä heidän pitää osata valita kohta "Veneily" ja sieltä edelleen kohta "Merenkulku"...siis sivuston ylläpidon mukaan merenkulku laivoineen ja merimiehineen on harrastus...


    • Anonyymi

      Ateismi- sivulla tehtaillaan lapsellisia aloituksia noin sat per päivä, jatkakaat aloittajat samaan tahtiin, vaikka miten raflaavasti kirjoittaen, en ateistina näe tarvetta ottaa enempää kantaa., kun en näet ole uskovainen eikä ateismi ole uskonto....

    • Sana ”spirituaalinen” tarkoittaa välillä vähän sitä sun tätä. Jos puhutaan oman mielen kokemusten tutkimisesta vaikkapa meditaation kautta, niin Sam Harris on yksi tunnettu ateisti, joka tekee tätä harrastuksenaan. Hän jopa tutkii vanhoja uskonnollisia kirjoituksia näistä kokemuksista ja kokee, että näistä kirjoituksista löytyy hyödyllistä tietoa erilaisista mielen kokemuksista uskonnollisen roskan seasta.

      • Anonyymi

        spirituaalinen vois tarkoittaa "uinuvan aistin heräämistä", joka on pohjaton ja mahdollisuuksia täynnä. Intiassa lapsia kasvatetaan spirituaalisuuteen, vaikka se on jo geeneissä, opetetaan esim tyttöjä tanssimaan vanhoja perinteitä noudattaen. Kaikki liikkeet aktivoivat aivotoimintaa ja ovat itseasiassa mediaation kaltaista ja ne yhdistävät molemmat aivopuoliskot balanssiin keskenään... siitä syntyy harmonian tunne ja spituaalisuus. Tieteen ja sprituaalisuuden välissä on hienoja ihmisiä, kuten Mr. Spinoza, joka voi selvittää teitä suusanallisesti, mutta on myös muita lähteitä kuten musiikki ja eläimet. Muistetaan että eläimet eivät voi puhua ihmisen lailla, siitä huolimatta tallentaa ihmisen puhetta ja kokea myös tunteita, ennenkaikkea uskollisuutta, joka voi mennä uskomattomiin suorituksiin, kuten koirilla. Kotieläimet eivät tunne uskonnollisuutta, mutta kaikki käyttäytyvät yhtä hienosti tai huonosti, huolimatta siitä missä maapallon osassa asutaan. Samoin toimii musiikki. Molemmista asioista on vain hienoa sanottavaa. Länsimainen musiikki on saavuttanut koko maapallon.
        https://www.youtube.com/watch?v=xdeDPQ0nsRw

        Papukaija on hyvä esimerkki mitä tallentuu keskusmuistiin ja varmasti on monta " History Lesson" - tapahtumaa perheissä joissa on papukaija.


      • Anonyymi

        Tuo on kyllä aina yksi hankaluus, kun juttelee "uskonnollisen" kanssa, että termejen perään pitäisi kysellä.
        Pidemmän päälle se on vain raskasta.

        Tälläkin palstalla näkee monia kirjoituksia, jossa jo pelkkä sana ateismi tuntuu olevan jotain ihan muuta yksilöllä.
        Pahimmillaan melkein joka toinen sana voi henkilölle tarkoittaa jotain aivan muuta kuin valtaväestölle ja kirjoitus on todella sekava.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on kyllä aina yksi hankaluus, kun juttelee "uskonnollisen" kanssa, että termejen perään pitäisi kysellä.
        Pidemmän päälle se on vain raskasta.

        Tälläkin palstalla näkee monia kirjoituksia, jossa jo pelkkä sana ateismi tuntuu olevan jotain ihan muuta yksilöllä.
        Pahimmillaan melkein joka toinen sana voi henkilölle tarkoittaa jotain aivan muuta kuin valtaväestölle ja kirjoitus on todella sekava.

        Hengellinen tai spirituaalinen on terminä vieläkin epämääräisempi. Voidaan tarkoittaa ”kokemuksellista”, ”uskonnollista” tai jonkinlaista kummitus-maailmaaa, missä tietoiset henget leijailevat ilman kehoa.


      • Anonyymi
        Järkisyitä kirjoitti:

        Hengellinen tai spirituaalinen on terminä vieläkin epämääräisempi. Voidaan tarkoittaa ”kokemuksellista”, ”uskonnollista” tai jonkinlaista kummitus-maailmaaa, missä tietoiset henget leijailevat ilman kehoa.

        Spirituaalisuuss tarkoittaa elämän alkuvoiman ymmärrystä ja kaikkien uskontojen liittymmistä keskenään myös. Tottakai on erilaisia uskontoja ja varmasti kauan aikaa. Jokaisessa odotetaan Messiasta tai jotakin merkkiä, miksi täällä hillutaan asutulla planeetalla. Toisilta tähdiltä käy vieraita, mutta ei itse taivaallisia. Vieraista on todistuksia satoja tuhansia
        https://www.youtube.com/watch?v=bhfT8K4IxS0


      • Anonyymi kirjoitti:

        Spirituaalisuuss tarkoittaa elämän alkuvoiman ymmärrystä ja kaikkien uskontojen liittymmistä keskenään myös. Tottakai on erilaisia uskontoja ja varmasti kauan aikaa. Jokaisessa odotetaan Messiasta tai jotakin merkkiä, miksi täällä hillutaan asutulla planeetalla. Toisilta tähdiltä käy vieraita, mutta ei itse taivaallisia. Vieraista on todistuksia satoja tuhansia
        https://www.youtube.com/watch?v=bhfT8K4IxS0

        ”Spirituaalisuuss tarkoittaa elämän alkuvoiman ymmärrystä”

        Viittaatko nyt johonkin vitaalienergia-ajatukseen eli ajatus, että elävät olennot ovat jonkin yliluonnollisen energian taikavoiman alla? Vai puhutko yksinkertaisesti biokemian, genetiikan ja lääketieteen tietämyksestä?

        ”... kaikkien uskontojen liittymmistä keskenään myös.”

        Liittymistä keskenään missä mielessä???


    • Anonyymi

      Palstan väessä, eteenkin Luterilaisissa on Spriitismiä.
      Ei kannata sen juonnin jälkeen edes aivastaa takkaa päin.

      Mielestäni Luterilaisilla etenee vain maksakirroosi ja sen ededessä
      alkaa ihmisviha ja sähinä heitä parempia nonsogay uskovia vastaan

      OLisko kova teko jos uskovaiset voisivat olla vapun selvinpäin?

      toivoen
      avaaja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      OSaavatko palstan teistit lukea, ilman tukea? Avauksiinikin vastaajat ovat kuumaa vettä kiveksilleen kaatelevia nullioitaa..

    • Anonyymi

      Lestadiotiodiotidiodidodioidoiodlaiset tunkevat kurkun REKTUMIINSA tuntiessaan hyvyyttä yök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Avaaja tietää homolestata

    • Anonyymi

      Kun puhutaan 'hengellisistä kokemuksista', esim. transsitilat, psykedeelit, liuottimet, kuolemanrajakokemus jne, niin me unohdamme tyystin sen, että "hengellisille kokemuksille" on olemassa valmiiksi luotu uskonnollinen ja hengellinen sisältö. Kun ihminen päihtyneenä "näkee" jumalan, hän näkee/kokee vain sen, mikä on jo valmiina hänen tietovarastossaan aivoissa, esim. kuvista, elokuvista tms. tallentuneena. Käytännössä siis "hengellinen kokemus" ei johdu mistään ns. ulkopuolisesta tai uudesta asiasta, vaan kirjaimellisesti sulkee yhteyden ulkomaailmaan (joko osittain tai kokonaan) ja johtaa päihtyneen omien muistojensa/tallentuneiden tietojensa kokemiseen, joissa aivotoimintaan vaikuttava asia (esim. NDE) tekee niistä omaa "taidettaan". Ts. henki, jumala, yliluonnollinen, tuonpuoleinen jne. on jo valmiiksi siellä perustassa ja siksi tolkkuihinsa tullut voi kokea kokeneensa jotain, esim. yliluonnollista. Esim. moni NDE:n kokenut voi pitää kokemusta jopa todisteena jumalan tms. olemassaolosta. "Hengellisyys" perustuu kirjaimellisesti ko. aiheen olemassaolon tietämiseen sekä sen sisältöön. Esim. "hengellisyyttä" ei olisi, jos ei olisi luotu sellaista käsitettä.

    • Anonyymi

      Justiinsa löydettiin " Dark Matter" ja sitten seuraavaksi " Anti Matter " Nyt huomioitu . Viimeksi myös " Doesn.t Matter ", millä ei näytä olevan vaikutusta ihmiskuntaan WahtsSoEver it is. Love is the Key. Trust To God. Always Pray, and Keep Jesus in your Pocket. Thank You !

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe