Gallup: Mitä teette niillä tunnin kusitauoilla?

Anonyymi

Sähköauto harkinnassa mutta mietin miten kuluttaa aikaa niillä 1-2h kusitauoilla kun aina välillä tulee pitempää ajoa. Normaalisti taukoni kestää 10min kun käyn kusella, otan kahvin mukaan ja poltan tupakan. Mutta miten kuluttaa aikaa kun pitää latausta odotella? En nyt voi alkaa ateriaa syömään jokaisen 200-300km välein eikä huoltsikoilla oikein muutakaan tekemistä.

17

207

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Esim ID.3 tukee max 150kw ja sillä kestää kyllä 40min saada 300km ajomatkaa jos sattuu löytymään jostain 150kw laturi joka vielä on vapaana ja toimiva. Ja tuo 40min optimioloissa, esim pakkasella kestää paljon pidempään.


  • Anonyymi

   Vetyautoilu korvaa dieselautot pikkuhiljaa ja palataan Normaaliin

   Latausautot jää kaupunkiin yhteiskäyttöön

   • Anonyymi

    Ei tule tapshtumaan ainakaan 20 vuoteen. Eihän edes vetyasemia ole riittävästi ainakaan 10 vuoteen ja siitäkin menee vielä kauan autojen yleistymiseen. Jos sitä ikinä tulee edes tapahtumaan.

    Joka tapauksessa seuraavan 10 vuoden aikana autoa hankkivan kannalta polttokennoautoja ei ole olemassa. Sähköautot ovat jo nyt käyttökelpoisia, polttokennoautot ei ainakaan 10 vuoteen.


   • Anonyymi

    Vety kannattaa muuttaa suoraan sähköksi siellä missä se tuotetaan....vai paljonko se vedyn tuottaminen vie sitä sähköä?


  • Anonyymi

   No silleensä en tiedä noista sähköautohommista, mutta eivät varmaan eroa hirveästi moottoripyöräreissujen tauoista. Yleensä juon pullakahvit ja luen. Kyllä siinä ihan kivasti menee kolme varttia tai tunti. Jos osaa lukea.

   • Anonyymi

    Tällä palstalla sähköautoista möykkäävistä turoista kaksi kolmasosaa ei osaa edes lukea, ja ne loput ei ymmärrä lukemaansa.

    Muuta kysyttävää?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tällä palstalla sähköautoista möykkäävistä turoista kaksi kolmasosaa ei osaa edes lukea, ja ne loput ei ymmärrä lukemaansa.

    Muuta kysyttävää?

    On se kumma ettei tällaisten kommenttien pohjalta synny rakentavaa keskustelua.

    Mikä ihmisiä nykyään vaivaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On se kumma ettei tällaisten kommenttien pohjalta synny rakentavaa keskustelua.

    Mikä ihmisiä nykyään vaivaa?

    "Mikä ihmisiä nykyään vaivaa?"

    Tämän palstan "asiantuntijoita" vaivaa se, että ei millään tahdota myöntää olevansa itse väärässä, vaan aina se vastapuoli on väärässä. Ja vaikka laittaisi kaiken maailman tutkimustulokset tänne kaikkien nähtäviksi, niin vieläkään ei uskota edes niitä. Ainoastaan niitä oman pään sisäisiä aivopieruja, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.


   • Anonyymi

    eli toisinsanoen sähköautoilija tarvitsee Päätalon koko kirjasarjan norjan reissulla


  • Anonyymi

   Vaikeaa sanoa, kun viimeksi pikalaturilla meni 12 minuuttia ja matka jatkui.

  • Anonyymi

   Tunnin kusitauolla? Minä ajan kotoa töihin, ostoksille, harrastuksiin, mökille jne jne. En ole pitänyt vielä kertaakaan tunnin kusitaukoa. Auto latautuu yöllä kotona kun olen kotona, töissä kun olen tekemässä töitä, ostoksien ja harrastusten aikana (ei aina) ja mökillä silloin kun en silä aja. Montako tuntia sinä kuseskeleit sillä välin...sen ajoneuvon omistuksen aikana... kun polttomoottoriautoosi vaihdetaan (tai vaihdat) öljyt?

  • Anonyymi

   Eturauhasen liikakasvua täällä joen siihen kusitaukoon menee oikeasti tunti.

   t. Tesla-mies

  • Anonyymi

   Vuokraan huoltoasemalsta pienen polttisauton ja käyn katselemassa lähialueen maisemia ja nähtävyyksiä.

  • Anonyymi

   Lähetäppä aihe Iltalehteen Ville Rannalle...

  • Anonyymi

   Jotkut katsovat Netflixiä aikansa kuluks autossa. Myös uutisia voi lukea/katsoa. Tutuille voi myös soitella ja turista niitä näitä.

   Varmaan ihan hyvä lykätä vähemmän tärkeää tekemistä latausten odotteluun, niin saa ajan paremmin kulumaan esim. laskujen maksaminen verkkopankissa. Tärkeintä on että keksii jotain oheistekemistä sillä pelkkä haaveilu odottaen on pitkästyttävää.

  • Anonyymi

   Huvittavaa lukea kuinka palstan sähköfanaatikot taas tahallaan ymmärtävät asian väärin ettei tarvi puhua EV:n heikkouksista.

   Täällä puhutaan jostain kauppareissuista ja 12min latauksista. Lukekaa nyt uudelleen se aloittajan kysymys, puhutaan pidemmistä matkoista missä tarkoitus saada 300-400km toimintamatkaa vähintään, myöskin talvella.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4337
  2. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   3077
  3. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   134
   1523
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   45
   1327
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   83
   1189
  6. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   61
   836
  7. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   65
   812
  8. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   66
   793
  9. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   780
  10. Kaiken sponssaava saapui

   Ja pilheet jatkuu. Paljokohan maksoi sivukuluina isäviikko, kun piti aisoissaan ton lokin Kämpissä...ettei tunnu niin pahalta jäädä kaikesta paitsi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   752
  Aihe