Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

dGRNs geenien säätelyverkosto

Anonyymi

Evolutionistit markkinoivat sattumanvaraisia mutaatioita jonkinlaisina ”geeni-insinööreinä”, jotka muokkaavat geenejä siten, että ne alkavat tuottaa evoluutiota. Monestakaan syystä tällainen skenaario ei kestä tieteellistä tarkastelua. Tarkastellaan siis!

1. Kaikki alkaa hedelmöityneestä munasolusta. Tässä vaiheessa geenimutaatioilla ei ole mahdollista käynnistää evoluutiota, koska jokaisen syntyvän eliön anatominen perusrakenne on ohjelmoitu munasoluun, geenien ulkopuolelle.

2. Alkiokehityksen meioosivaiheessa vanhemmilta saaduissa geeneissä tapahtuu sekoittumista, joka tuottaa ulkoisilta piirteiltään yksilöllisiä jälkeläisiä. Tämäkään vaihe ei vaikuta alkion kehittymässä olevaan anatomiseen perusrakenteeseen. Tästä johtuu, että emot voivat synnyttää vain anatomisesti oman lajinsa jälkeläisiä, vastoin evolutionistien ikuista toivetta.

3. Gastrulaatio on alkionkehityksen seuraava vaihe, jossa alkiokerroksista endodermi ja mesodermi vaeltavat alkusuun kautta alkiopallon sisälle. Kolmen alkiokerroksen katsotaan muodostuneen täydellisesti gastrulaation lopulla. Gastrulaatiossa muodostuu lopullisesti tulevan eliön anatominen perusrakenne eli syntyykö kala, lisko, lintu, matelija, nisäkäs vai jotain muuta. Alkion rakennekoodi on kuitenkin saatu jo munasolussa, joten kyseessä on enää koodin tekninen toteutus. Gastrulaatio tapahtuu ns. isäntägeenien eli hox-geenien ohjauksessa. Tähän saumaan evolutionistit ovat laboratorioissaan yli sadan vuoden ajan iskeneet – aina epäonnistuen.

Juuri isäntägeenejä mutatoimalla evolutionistit ovat yrittäneet saada syntymään jonkin kokonaan uuden eliölajin. Onnistunut koe todistaisi evoluution mahdolliseksi! Kokeiden kohteena ovat yleensä olleet bakteerit ja banaanikärpäset. Kokeet ovat kuitenkin aina epäonnistuneet. Evolutionistit eivät ole tajunneet, että isäntägeenit ovat pelkkiä geneettisiä on-off ”kytkimiä”, jotka toteuttavat ohjelmoitua perusrakennetta. Kun evolutionistit puuttuvat isäntägeenien toimintaan, he vaurioittavat olemassa olevaan ohjelmaan perustuvaa alkion rakentamista. Seurauksena on aina alkion vaurioituminen tai kuolema.

4. Alkiosta siis kehittyy ja lopulta syntyy oman lajinsa poikanen, jolla on vanhempiensa anatominen perusrakenne. Se syntyi, eikä evoluutiolle missään vaiheessa tarjoutunut pienintäkään tilaisuutta. Jos evoluutio on totta, niin missä vaiheessa se tapahtuisi? Tätä evolutionistit eivät osaa selittää.

5. Eliö ei kehity toiseksi taksonomiseksi eliösuvuksi edes kymmenissä miljoonissa vuosissa, koska uuden anatomisen perusrakenteen syntyminen on mahdotonta. Darvinistien tarjoama "hiipivä evoluutio" pienin kasautuvin muutoksin ei voi onnistua. Se on lapsellinen teoria jokaiselle, joka tuntee genetiikan faktat.

On paljon muitakin tekijöitä, jotka osoittavat evoluution fiktioksi. Monet johtavat biologit ja paleontologit ovat viime aikoina esittäneet epäilyksensä uusdarvinistisen mekanismin kyvystä tuottaa evoluution tarvitsemia uusia innovaatioita. Syykin on ilmeinen. Tarvitaan kokonainen joukko proteiineja toimimaan koordinoidusti, jotta erilaiset solutyypit voisivat suorittaa tehtävänsä.

On kyse kehitystä ohjaavien geenien säätelyverkostosta (dGRNs = developmental genetory networks). Merkittävä osa tästä säätelyverkostosta on DNA:han sitoutuvia proteiineja, jotka säätelevät proteiinien ja RNA-molekyylien tuottoa. Järjestelmä on käsittämättömän monimutkainen, eikä anna realistista mahdollisuutta sattumanvaraisille mutaatioille. ”Nopanheitto” johtaisi vääjäämättä järjestelmän rikkoutumiseen, koska virheheittoihin ei olisi varaa.

Miljoonat samansuuntaisesti vaikuttavat peräkkäiset mutaatiot ilman ainuttakaan ”virheheittoa” on mahdoton skenaario, varsinkin kun haitallisia / neutraaleja mutaatioita tulee luokkaa miljoona yhtä potentiaalisesti hyödyllistä mutaatiota kohti. Monet eturivin tutkijat katsovat, ettei hyödyllisiä mutaatiota ole edes olemassa.

Yksikään nykyään tunnettu ”hyödyllinen” mutaatio ei sitä paitsi ole ollut evolutiivinen ts. ei ole tehnyt muutoksia eliöiden anatomiseen perusrakenteeseen. Tämä kaikki on tietoa, jossa evolutionistit ovat 160 vuotta ajastaan jäljessä.

30

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luonnon valinta valitsee kaikkein pahimmat mutaatiot pois. Valinta ei luo mitään uutta. ainoastaan tuhoaa. Tuho kohdistuu koko genomiin. Luonnonvalinta on hyvin sattumanvarainen tuhoaja, joka ei luo mitään uutta. Kerrataan vielä. Luonnonvalinta valitsee.

      Mutaatio on kopiointivirhe tai mekaaninen vaurio perimässä. Mutaatiolla on erittäin alhainen kyky luoda mitään uutta. Jopa niin alhainen ettei sellaista ole havaittu. Vain rikkoutuneita kytkimiä yms. säätelyjärjestelmiä. Mutaatioita aiheuttaa monet mutageeniset aineet ja säteily, joita yritetään välttää ja mahdollisuuksien mukaan suojautua.

      Evoluutiolla ei ole kykyä tuottaa mitään uutta informaatiota. Richard Lensikin kolibakteerit pysyvät kolibakteereina, samoin kuin banaanikärpäset pysyvät banaanikärpäsinä. Evoluutio on alkanut tarkoittamaan eliömaailman asteittaista rapautumista. Lajiutumisessa menetetään aina informaatiota. Evoluutioteoria on eliömaailman rapautumisteoria, joka tukee lyhytä maan historiaa.

      • Anonyymi

        "Evoluutiolla ei ole kykyä tuottaa mitään uutta informaatiota."

        Helposti. Duplikoituneen geenin toinen puoli kokee mutaation ja toisen toiminta pysyy ennallaan. Ja aprikoos, lisää informaatiota syntyy.
        Viljelymaississa on ainakin viisi geeniä, joita ei villimaissista löydy. Kiistatta uutta informaatiota. Sama koskee enemmän tai vähemmän kaikki viljelykasveja.

        Väitteesi on naiivin tietämätön.


      • Anonyymi

        -"Evoluutiolla ei ole kykyä tuottaa mitään uutta informaatiota. Richard Lensikin kolibakteerit pysyvät kolibakteereina, samoin kuin banaanikärpäset pysyvät banaanikärpäsinä. Evoluutio on alkanut tarkoittamaan eliömaailman asteittaista rapautumista. Lajiutumisessa menetetään aina informaatiota. Evoluutioteoria on eliömaailman rapautumisteoria, joka tukee lyhytä maan historiaa."-

        Juuri näin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Evoluutiolla ei ole kykyä tuottaa mitään uutta informaatiota."

        Helposti. Duplikoituneen geenin toinen puoli kokee mutaation ja toisen toiminta pysyy ennallaan. Ja aprikoos, lisää informaatiota syntyy.
        Viljelymaississa on ainakin viisi geeniä, joita ei villimaissista löydy. Kiistatta uutta informaatiota. Sama koskee enemmän tai vähemmän kaikki viljelykasveja.

        Väitteesi on naiivin tietämätön.

        -" Duplikoituneen geenin toinen puoli kokee mutaation ja toisen toiminta pysyy ennallaan. Ja aprikoos, lisää informaatiota syntyy."-

        Jos duplikaatio kokee mutaation eli geenivaurion, niin kerropa millä logiikalla se toisi genomiin uutta informaatiota. Ei tietenkään millään logiikalla. Tuoko virus tietokoneeseen uutta informaatiota? Ei tietenkään tuo - ei varsinkaan hyödyllistä informaatiota. Nykyinen tietokoneiden parissa kasvanut sukupolvi tajuaa tämän luonnostaan, eikä enää niele evolutionistien juttuja geenivaurioiden "hyödyllisyydestä".

        -"Viljelymaississa on ainakin viisi geeniä, joita ei villimaissista löydy. Kiistatta uutta informaatiota. Sama koskee enemmän tai vähemmän kaikki viljelykasveja."--

        Kyseessä ei ole uusi informaatio, vaan eräiden resessiivisten geenien yleistyminen dominoiviksi jalostuksen seurauksena. Mistä ne uudet geenit muka tulisivat?

        Tri Don Batten [B.Sc.Agr. (First Class Honours) and Ph.D. from the University of Sydney. Worked for 20 years as a research horticulturalist with the NSW Department of Agriculture] mainitsee seuraavasti:

        ”Sekä luonnonvalinnassa että jalostuksessa tapahtuu informaation menetystä. Kasvien jalostajat pyrkivät käyttämään villejä kasvityyppejä jalostuksessaan, koska pitkälle jalostetut lajikkeemme ovat geneettiseltä informaatiosisällöltään köyhempiä kuin niiden villit vastikkeet. Olen itse vuosien ajan ollut mukana jalostamassa sellaisia kasveja kuten litsejä, kirimoijia ja guavoita, joten olen hyvin tietoinen tästä seikasta.”

        Yhdistyneiden Kansakuntien elintarvike- ja maatalousjärjestö (FAO) arvelee, että n. 75% maanviljelyskasvien aikanaan sisältämästä monimuotoisuudesta on menetetty tällä vuosisadalla, johtuen nk. maatiaislajikkeiden korvaamisesta jalostetuilla muunnelmilla. Kun viljelijät alkoivat käyttää kasvijalostajien tuottamia lajikkeita, he hylkäsivät perinteiset lajikkeet. Tietyissä tapauksissa näitä hylättyjä lajikkeita löytyy enää siemenpankeista. Kyseiset lajikkeet sisältävät geenejä, joita nykyisistä hyvin pitkälle jalostetuista lajikkeista ei enää löydy.

        Voidaan siis havaita, että evoluutiota ei todellisen elämän prosesseista löydy.
        Evolutionistien teoria mutaatioista muka uutta geneettistä informaatiota tuottavina ”geenikoodareina” on absurdi. Eliökunnan kehityksen pääsuunta on aina ollut entropia eikä evoluutio.


    • Anonyymi

      Amerikkalaiselta sivulta kopioitua kreatuubaa, josta kirjoittaja - kopioijasta puhumattakaan - itse ei ymmärrä sanaakaan - edes akronyymi ei mennyt oikein. Säälittävää vänkäämistä :)

      • Anonyymi

      • "Säälittävää vänkäämistä :)"

        Tuo on ilmeisesti sinun tapasi kertoa, ettei sinulta löydy argumenttia jolla pärjäisi tässä keskustelussa. Olisi toki reilumpaa myöntää se suoraan.


      • Anonyymi
        Suurhenkilö kirjoitti:

        "Säälittävää vänkäämistä :)"

        Tuo on ilmeisesti sinun tapasi kertoa, ettei sinulta löydy argumenttia jolla pärjäisi tässä keskustelussa. Olisi toki reilumpaa myöntää se suoraan.

        Kuten sinä aina teet?


    • Anonyymi

      Ai että on koodattu geenien ulkopuolelle munasoluun 😀 😍 🤩

    • Anonyymi

      Aloittaja harrastaa Gish galloppia. Jättää itse vastaamatta perustavaa laatua oleviin kysymyksiin ja yrittää hämätä lukijoitaan hyppäämällä uuteen kierrokseen lukuisia väitteitä.

      Mutta muistutetaanpas vielä asiasta uudelleen. Evoluutioteoriaa palstalla omien väitteidensä mukaan kaatanut ei vieläkään ole suostunut tai pystynyt kertomaan tarkasti sitä, minkä nimenomaisen kuvauksen mukaisen "evoluutioteorian" hän on kaatanut. Hän ei vieläkään ole antanut tarkkaa kirjallisuusviitettä siihen vertaisarvioituun tieteelliseen julkaisuun, jossa tuo kyseinen teoria on kuvattu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17086856/evoluutioteoria-perustuu-uskomuksiin#comment-110770677

      Aivan kuten Raamatusta on useita eri versioita ja käännöksiä on myös tieteellisistä teorioista esitetty useita erilaisia versioita, jotka täsmällisyydeltään vaihtelevat. Uskovaiset ovat usein hyvin tarkkoja siitä, mikä nimenomainen Raamatun käännös tai versio on oikea. Kerropa siis aloittaja vihdoin mitä nimenomaista paraikaa käytössä olevaa ja tieteellisessä julkaisussa kuvattua evoluutioteoriaa olet nyt kaatamassa.

      • Anonyymi

        Koko teoriaa, koska uskovaiselle asiat ovat tai eivät ole. Kaikki voidaan jakaa aivoille helppoihin kyllä-ei -jakoon, hyviin ja pahoihin. Pelkästään tämä kertoo miten älyllisesti tyhmästä asiasta on kyse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko teoriaa, koska uskovaiselle asiat ovat tai eivät ole. Kaikki voidaan jakaa aivoille helppoihin kyllä-ei -jakoon, hyviin ja pahoihin. Pelkästään tämä kertoo miten älyllisesti tyhmästä asiasta on kyse.

        Siksi heiltä pitääkin vaatia että kertovat mikä nimenomainen evoluutioteorian kuvaus tarkkaan ottaen heillä on kohteenaan. Tähän mennessä palstan kreationistit ovat tarjoilleet ehdokkaaksi lukion biologian oppikirjaa ja suomenkielisen Wikipedian evoluutiota koskevaa sivua, jotka kumpikaan eivät ole tieteen kannalta katsottuna kelvollisia tiedonlähteitä.

        Muistakaa jatkossakin kysyä kreationistilta ihan tarkkaa vastausta tuohon kysymykseen. Ei siis päästetä ohituskaistalta jatkamaan Gish galloppia vaan ensin kerrotaan vastaus tähän varsin perustavaa laatua olevaan kysymykseen. Ja vastauksen pitää tulla kreationisteilta itseltään jotta pikku puluset itse sitoutuvat valintaansa tässä nimenomaisessa pulushakin ottelussa eivätkä lähde heti siirtelemään maalitolppia...


      • Anonyymi

        -"Evoluutioteoriaa palstalla omien väitteidensä mukaan kaatanut ei vieläkään ole suostunut tai pystynyt kertomaan tarkasti sitä, minkä nimenomaisen kuvauksen mukaisen "evoluutioteorian" hän on kaatanut."-

        Tiede on kaatanut tämän: https://fi.wikipedia.org/wiki/Evoluutio

        Minähän olen vain sanansaattaja, joka näköjään saa evokkien housut tutisemaan 🙂

        -Hän ei vieläkään ole antanut tarkkaa kirjallisuusviitettä siihen vertaisarvioituun tieteelliseen julkaisuun, jossa tuo kyseinen teoria on kuvattu."

        Lue tuo Wikipedian juttu. Siellä on kaikki tarpeellinen tieto evoluutioteoriasta. Voit sitten kertoa miten se poikkeaa sinun omasta evoluutioteoriastasi.

        -" kuten Raamatusta on useita eri versioita ja käännöksiä on myös tieteellisistä teorioista esitetty useita erilaisia versioita, jotka täsmällisyydeltään vaihtelevat. "-

        Kerropa esimerkkejä niistä evoluutioteorian erilaisista versioista. Vai yritätkö vain luikerrella pakoon jonkin "toisen" evoluutioteorian taakse - teorian jollaista ei edes ole?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi heiltä pitääkin vaatia että kertovat mikä nimenomainen evoluutioteorian kuvaus tarkkaan ottaen heillä on kohteenaan. Tähän mennessä palstan kreationistit ovat tarjoilleet ehdokkaaksi lukion biologian oppikirjaa ja suomenkielisen Wikipedian evoluutiota koskevaa sivua, jotka kumpikaan eivät ole tieteen kannalta katsottuna kelvollisia tiedonlähteitä.

        Muistakaa jatkossakin kysyä kreationistilta ihan tarkkaa vastausta tuohon kysymykseen. Ei siis päästetä ohituskaistalta jatkamaan Gish galloppia vaan ensin kerrotaan vastaus tähän varsin perustavaa laatua olevaan kysymykseen. Ja vastauksen pitää tulla kreationisteilta itseltään jotta pikku puluset itse sitoutuvat valintaansa tässä nimenomaisessa pulushakin ottelussa eivätkä lähde heti siirtelemään maalitolppia...

        -"Tähän mennessä palstan kreationistit ovat tarjoilleet ehdokkaaksi lukion biologian oppikirjaa ja suomenkielisen Wikipedian evoluutiota koskevaa sivua, jotka kumpikaan eivät ole tieteen kannalta katsottuna kelvollisia tiedonlähteitä."-

        Väität siis että lukiolaisille opetetaan p***kaa , ja että Wikipediassakin annetaan virhetietoa? Mikset ole reklamoinut, jos kerran tiedät asiat paremmin?

        Oikeasti yrität vain kiemurrella pakoon, eikä sinulla ole esitellä mitään muuta evoluutioteoriaa kumottavaksi. Saamme tyytyä siis tähän nykyiseen evoluutioteoriaan, joka löytyy julkisista lähteistä. Se on osoitettu epätieteelliseksi, jopa suorastaan tieteen vastaiseksi.

        Biokemian emeritusprofessori Franklin Harold: “Meidän täytyy myöntää, että tällä hetkellä ei ole yksityiskohtaista darvinistista selitystä minkään biokemiallisen- tai solujärjestelmän evoluutiosta. ” [Harold F., The way of the cell: molecules, organisms and the order of life, Oxford University Press, New York, p. 205, 2001.]

        Darwinin evoluutioteorian todistamiseksi pitäisi pystyä esittelemään eliösukujen ja -lahkojen tieteellisesti todistettuja yhteisiä kantamuotoja, mutta "Koko bakteriologisen tutkimuksen 150 vuoden historian aikana ei ole saatu todisteita siitä, että bakteerilaji olisi muuttunut toiseksi" [Linton AE, Times Higher Education Supplement 20. 4. 2011 s. 29]

        Monopoliasemastaan huolimatta Darwinin teoriaa kritisoidaan enenevässä määrin. Hänen teoriastaan on internetissä allekirjoitettavassa listassa "A scientific dissent from Darwin" irtisanoutunut jo yli seitsemänsataa vähintään tohtoritasoista tutkijaa. https://leifnummela.fi/darwinia-juhlitaan-kritiikki-kasvaa/ … ja lista pitenee.

        Yli 500 tiedemiestä ilmaisee epäilyksensä Darwinin evoluutioteorian uskottavuutta kohtaan:
        Over 500 Scientists Proclaim Their Doubts About Darwin’s Theory of Evolution https://evolutionnews.org/2006/02/over_500_scientists_proclaim_t/

        John. T. Bonner [Koulutus: Harvardin yliopisto Ala: Kehitysbiologia. Palkinnot: Guggenheim Fellowship for Natural Sciences, US & Canada]:
        "Totuus on se, että meillä ei ole yhtään luotettavaa todistetta evoluution järjestykselle ... Emme tiedä mikä ryhmä nousi mistäkin ... . Olemme kertoneet opiskelijoillemme, ettei tule hyväksyä lausuntoja sellaisinaan, vaan tulee tutkia todisteita".

        Ambrose Flemming: "Evoluutio on perusteeton ja kokonaan uskomaton". Brittiläisen tieteen edistämiskeskuksen ent. presidentti [British Association for Advancement of Science.

        Professori James Gorman: "Evoluutio ei ole vain fundamentalistikristittyjen hyökkäyksen kohteena, vaan se on myös kyseenalaistettu tiedemiesten taholta. Näiden joukossa on paleontologeja, tiedemiehiä jotka tutkivat fossiileita … erimielisyys Darwinin näkemyksistä on kasvamassa". [The Tortoise or Hare? Discover Lokakuu 1980 s. 88]

        Geneetikko H. Nilsson: "Evoluutioteoriaa ei voi millään ilveellä ajatella kuin vaarattomana luonnon filosofiana, mutta se on melko vakava este biologiselle tutkimukselle. Tämä teoria täytyy pakottamalla sovittaa kaikkeen havaittuun. Tarkkaa biologiaa ei voi sen tähden rakentua. " [1954, s. 11]

        Zoologian professori Hannington Enoch Visakhapatnamin lääketieteellisestä korkeakoulusta Andhra Pradeshissa toteaa: "Evoluutioteoria on täysin puutteellinen selittämään epäorgaanisen maailman alkuperää ja ilmentymää". ... H. Enoch Evolution or Creation 1986, s. 16]

        Pierre-Paul Grassé (November 27, 1895, Périgueux (Dordogne) – July 9, 1985) oli ranskalainen zoologisti joka julkaisi yli 300 teosta mukaan lukien vaikutusvaltaisen 52-osaisen teoksen ”Traité de Zoologie”. Ranskan tiedeakatemian jäsen. Grassé: "Tänään velvollisuutemme on tuhota myytti evoluutiosta ..." [Evolution of Living Organism 1977 s. 8.]

        I.L. Cohen: "Tieteen velvollisuus ei ole puolustaa evoluutioteoriaa ja pitää siitä kiinni katkeraan loppuun asti, vaikka se tarjoaisi minkälaisia epäloogisia ja ei-tuettuja johtopäätöksiä. Päinvastoin voitaisiin odottaa, että tiedemiehet tunnustaisivat ilmeiset mahdottomuudet Darwinin lausunnoissa ja ennustuksissa. Katkaiskaamme napanuora, joka on sitonut meidät Darwiniin kauan aikaa." [Darwin Was Wrong: A Study in Probabilities 1985.]

        ”Yhteistä kantamuotoa ei ole ollut koskaan olemassa. Yhteisen kantamuodon doktriini on pettänyt meidät.” (Carl Woese vuonna 2005. Sitaatti Wells, s. 46.)

        Harvardin kasvatti, mikrobiologi Carl Woese itse, oli se, joka 1970-luvulla uskoi löytäneensä ”luotettavan ja kaikille eliöille yhteisen molekyylikellon”, ribosomin pienen alayksikön RNA:ta koodaavan geenin, 16SrDNA:n, josta jo oli puhetta esitumaisten taksonomian yhteydessä. Woese on ollut RNA:han perustuvan molekyylifylogenian pioneeri. Mutta nyt, kun hän on todennut että se ei toimi, kritiikkiä aina pelkäävät darvinistit pitävät häntä "luopiona".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -"Tähän mennessä palstan kreationistit ovat tarjoilleet ehdokkaaksi lukion biologian oppikirjaa ja suomenkielisen Wikipedian evoluutiota koskevaa sivua, jotka kumpikaan eivät ole tieteen kannalta katsottuna kelvollisia tiedonlähteitä."-

        Väität siis että lukiolaisille opetetaan p***kaa , ja että Wikipediassakin annetaan virhetietoa? Mikset ole reklamoinut, jos kerran tiedät asiat paremmin?

        Oikeasti yrität vain kiemurrella pakoon, eikä sinulla ole esitellä mitään muuta evoluutioteoriaa kumottavaksi. Saamme tyytyä siis tähän nykyiseen evoluutioteoriaan, joka löytyy julkisista lähteistä. Se on osoitettu epätieteelliseksi, jopa suorastaan tieteen vastaiseksi.

        Biokemian emeritusprofessori Franklin Harold: “Meidän täytyy myöntää, että tällä hetkellä ei ole yksityiskohtaista darvinistista selitystä minkään biokemiallisen- tai solujärjestelmän evoluutiosta. ” [Harold F., The way of the cell: molecules, organisms and the order of life, Oxford University Press, New York, p. 205, 2001.]

        Darwinin evoluutioteorian todistamiseksi pitäisi pystyä esittelemään eliösukujen ja -lahkojen tieteellisesti todistettuja yhteisiä kantamuotoja, mutta "Koko bakteriologisen tutkimuksen 150 vuoden historian aikana ei ole saatu todisteita siitä, että bakteerilaji olisi muuttunut toiseksi" [Linton AE, Times Higher Education Supplement 20. 4. 2011 s. 29]

        Monopoliasemastaan huolimatta Darwinin teoriaa kritisoidaan enenevässä määrin. Hänen teoriastaan on internetissä allekirjoitettavassa listassa "A scientific dissent from Darwin" irtisanoutunut jo yli seitsemänsataa vähintään tohtoritasoista tutkijaa. https://leifnummela.fi/darwinia-juhlitaan-kritiikki-kasvaa/ … ja lista pitenee.

        Yli 500 tiedemiestä ilmaisee epäilyksensä Darwinin evoluutioteorian uskottavuutta kohtaan:
        Over 500 Scientists Proclaim Their Doubts About Darwin’s Theory of Evolution https://evolutionnews.org/2006/02/over_500_scientists_proclaim_t/

        John. T. Bonner [Koulutus: Harvardin yliopisto Ala: Kehitysbiologia. Palkinnot: Guggenheim Fellowship for Natural Sciences, US & Canada]:
        "Totuus on se, että meillä ei ole yhtään luotettavaa todistetta evoluution järjestykselle ... Emme tiedä mikä ryhmä nousi mistäkin ... . Olemme kertoneet opiskelijoillemme, ettei tule hyväksyä lausuntoja sellaisinaan, vaan tulee tutkia todisteita".

        Ambrose Flemming: "Evoluutio on perusteeton ja kokonaan uskomaton". Brittiläisen tieteen edistämiskeskuksen ent. presidentti [British Association for Advancement of Science.

        Professori James Gorman: "Evoluutio ei ole vain fundamentalistikristittyjen hyökkäyksen kohteena, vaan se on myös kyseenalaistettu tiedemiesten taholta. Näiden joukossa on paleontologeja, tiedemiehiä jotka tutkivat fossiileita … erimielisyys Darwinin näkemyksistä on kasvamassa". [The Tortoise or Hare? Discover Lokakuu 1980 s. 88]

        Geneetikko H. Nilsson: "Evoluutioteoriaa ei voi millään ilveellä ajatella kuin vaarattomana luonnon filosofiana, mutta se on melko vakava este biologiselle tutkimukselle. Tämä teoria täytyy pakottamalla sovittaa kaikkeen havaittuun. Tarkkaa biologiaa ei voi sen tähden rakentua. " [1954, s. 11]

        Zoologian professori Hannington Enoch Visakhapatnamin lääketieteellisestä korkeakoulusta Andhra Pradeshissa toteaa: "Evoluutioteoria on täysin puutteellinen selittämään epäorgaanisen maailman alkuperää ja ilmentymää". ... H. Enoch Evolution or Creation 1986, s. 16]

        Pierre-Paul Grassé (November 27, 1895, Périgueux (Dordogne) – July 9, 1985) oli ranskalainen zoologisti joka julkaisi yli 300 teosta mukaan lukien vaikutusvaltaisen 52-osaisen teoksen ”Traité de Zoologie”. Ranskan tiedeakatemian jäsen. Grassé: "Tänään velvollisuutemme on tuhota myytti evoluutiosta ..." [Evolution of Living Organism 1977 s. 8.]

        I.L. Cohen: "Tieteen velvollisuus ei ole puolustaa evoluutioteoriaa ja pitää siitä kiinni katkeraan loppuun asti, vaikka se tarjoaisi minkälaisia epäloogisia ja ei-tuettuja johtopäätöksiä. Päinvastoin voitaisiin odottaa, että tiedemiehet tunnustaisivat ilmeiset mahdottomuudet Darwinin lausunnoissa ja ennustuksissa. Katkaiskaamme napanuora, joka on sitonut meidät Darwiniin kauan aikaa." [Darwin Was Wrong: A Study in Probabilities 1985.]

        ”Yhteistä kantamuotoa ei ole ollut koskaan olemassa. Yhteisen kantamuodon doktriini on pettänyt meidät.” (Carl Woese vuonna 2005. Sitaatti Wells, s. 46.)

        Harvardin kasvatti, mikrobiologi Carl Woese itse, oli se, joka 1970-luvulla uskoi löytäneensä ”luotettavan ja kaikille eliöille yhteisen molekyylikellon”, ribosomin pienen alayksikön RNA:ta koodaavan geenin, 16SrDNA:n, josta jo oli puhetta esitumaisten taksonomian yhteydessä. Woese on ollut RNA:han perustuvan molekyylifylogenian pioneeri. Mutta nyt, kun hän on todennut että se ei toimi, kritiikkiä aina pelkäävät darvinistit pitävät häntä "luopiona".

        Sulta puuttui taas linkit niihin tutkimuksiin. Jakelet pelkkiä mielipiteitä… joihin te auktoriteettiuskovaiset sokeasti uskotte. 🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulta puuttui taas linkit niihin tutkimuksiin. Jakelet pelkkiä mielipiteitä… joihin te auktoriteettiuskovaiset sokeasti uskotte. 🤣

        -"Sulta puuttui taas linkit niihin tutkimuksiin. Jakelet pelkkiä mielipiteitä… "-

        Tällaiset eturivin tiedemiehet eivät koskaan jakele "pelkkiä mielipiteitä", vaan sitä tietoa mikä heillä asiasta on. Koeta kumota ne jollain tieteellisellä argumentilla. Yhtään sellaista tieteellistä argumenttia täällä ei evolutionisteilta ole vielä löytynyt ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -"Sulta puuttui taas linkit niihin tutkimuksiin. Jakelet pelkkiä mielipiteitä… "-

        Tällaiset eturivin tiedemiehet eivät koskaan jakele "pelkkiä mielipiteitä", vaan sitä tietoa mikä heillä asiasta on. Koeta kumota ne jollain tieteellisellä argumentilla. Yhtään sellaista tieteellistä argumenttia täällä ei evolutionisteilta ole vielä löytynyt ...

        Miksi vaadit tieteellistä argumenttia mielipiteen kumoamiseen? Ja miksi nuo eturivin tiedemiehet eivät ole tutkineet evoluutiota… johtuuko se kenties siitä, että he eivät ole sen alan asiantuntijoita?

        Yhtään tieteellistä evoluution kumoavaa artikkelia ei kretsuilta ole vieläkään ole löytynyt…


    • Anonyymi

      Kirjoita tieteellinen artikkeli ja tarjoa sitä Scienceen tai Natureen. Jos kykenet osoittamaan evoluutioteorian vääräksi, sinusta tulee kaikkien aikojen tunnetuin suomalainen tieteentekijä.

      Juttusi on lapsellista alusta lopuun. Suoraa lainausta kreationistien raamatusta, joka on kohdistettukin vain ja ainoastaan oman lauman uskon vahvistamiseen. Ei tuota kannata evoluutiopalstalle tarjota sen paremmin kuin tiedejulkaisuihinkaan.

      • Anonyymi

        -"Jos kykenet osoittamaan evoluutioteorian vääräksi,"-

        Ei minun tarvitse, koska evoluutioteoria on jo todistettu vääräksi huipputiedemiesten toimesta ajat sitten. Minä vain kerron heidän tutkimustuloksistaan, ja voin todeta ettei niitä täällä kukaan ole pystynyt kumoamaan. Eikä minun tarvitse mihinkään muualle edes mennä.

        Otetaan tähän yksi esimerkki evoluutioteorian hataruudesta. Hevosen kehityshistoriasta katsotaan löytyvän eniten fossiilisia välimuotoja. Selitä, millä perusteella hevosen evoluutio olisi todistettu kun tunnetut faktat ovat seuraavat:

        Ensimmäisenä hevosen esimuotona pidetty Mesohippus oli koiran kokoinen. Mesohippusta seuraavana välimuotona pidetään Merychippusta, joka on ollut viisi kertaa suurempi kuin Mesohippus. Millä todistusvoimalla se olisi jokin välimuoto nykyhevoseen? Mesohippus olisi kuollut, jos se olisi synnyttänyt Merychippus -varsan.

        Evoluutiotutkimuksen mukaan näiden kahden fossiilin välissä on 15 miljoonaa evoluutiovuotta. Aikuinen ihminen alkaa siinä vaiheessa ihmetellä, missä fossiiliset välimuodot Mesohippuksen ja Merychippuksen välillä ovat.

        Jos oletetaan hevossukupolveksi vaikka 20 vuotta (mikä lienee yläkanttiin) ja laskemisen helpottamiseksi joka sukupolvessa olisi vain yksi "hevosen esimuoto", niin geologisista kerrostumista pitäisi 15 miljoonan vuoden ajalta löytyä noin 750 000 fossiilia, joissa näkyy vaiheittainen kehitys Mesohippuksesta Merychippukseen. Siis laskettuna vain yhden hevosen perusteella per sukupolvi.

        Vaikka vain 1% fossiileista olisi säästynyt, niin silti me näkisimme 7500 fossiilia todistamassa hevosen evoluutiosta. Jos fossiileja olisi säilynyt vain yksi promille, niin silti me näkisimme 750 välimuotofossiilia. Montako fossiilista välimuotoa me oikeasti näemme? Emme yhtään! 15 miljoonan vuoden ajalta ei löydy yhtä ainutta fossiilia todistamassa, että Merychippus olisi kehittynyt Mesohippuksesta.

        Siitä vain todistamaan, kuinka fossiilit "kertovat evoluutiosta" 😀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -"Jos kykenet osoittamaan evoluutioteorian vääräksi,"-

        Ei minun tarvitse, koska evoluutioteoria on jo todistettu vääräksi huipputiedemiesten toimesta ajat sitten. Minä vain kerron heidän tutkimustuloksistaan, ja voin todeta ettei niitä täällä kukaan ole pystynyt kumoamaan. Eikä minun tarvitse mihinkään muualle edes mennä.

        Otetaan tähän yksi esimerkki evoluutioteorian hataruudesta. Hevosen kehityshistoriasta katsotaan löytyvän eniten fossiilisia välimuotoja. Selitä, millä perusteella hevosen evoluutio olisi todistettu kun tunnetut faktat ovat seuraavat:

        Ensimmäisenä hevosen esimuotona pidetty Mesohippus oli koiran kokoinen. Mesohippusta seuraavana välimuotona pidetään Merychippusta, joka on ollut viisi kertaa suurempi kuin Mesohippus. Millä todistusvoimalla se olisi jokin välimuoto nykyhevoseen? Mesohippus olisi kuollut, jos se olisi synnyttänyt Merychippus -varsan.

        Evoluutiotutkimuksen mukaan näiden kahden fossiilin välissä on 15 miljoonaa evoluutiovuotta. Aikuinen ihminen alkaa siinä vaiheessa ihmetellä, missä fossiiliset välimuodot Mesohippuksen ja Merychippuksen välillä ovat.

        Jos oletetaan hevossukupolveksi vaikka 20 vuotta (mikä lienee yläkanttiin) ja laskemisen helpottamiseksi joka sukupolvessa olisi vain yksi "hevosen esimuoto", niin geologisista kerrostumista pitäisi 15 miljoonan vuoden ajalta löytyä noin 750 000 fossiilia, joissa näkyy vaiheittainen kehitys Mesohippuksesta Merychippukseen. Siis laskettuna vain yhden hevosen perusteella per sukupolvi.

        Vaikka vain 1% fossiileista olisi säästynyt, niin silti me näkisimme 7500 fossiilia todistamassa hevosen evoluutiosta. Jos fossiileja olisi säilynyt vain yksi promille, niin silti me näkisimme 750 välimuotofossiilia. Montako fossiilista välimuotoa me oikeasti näemme? Emme yhtään! 15 miljoonan vuoden ajalta ei löydy yhtä ainutta fossiilia todistamassa, että Merychippus olisi kehittynyt Mesohippuksesta.

        Siitä vain todistamaan, kuinka fossiilit "kertovat evoluutiosta" 😀

        ” Minä vain kerron heidän tutkimustuloksistaan…”

        Ei, vaan sinä kerrot muiden MIELIPITEITÄ. Et ole vieläkään kyennyt laittamaan linkkejä heidän TUTKIMUSTULOKSIIN. Ymmärrätkö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Minä vain kerron heidän tutkimustuloksistaan…”

        Ei, vaan sinä kerrot muiden MIELIPITEITÄ. Et ole vieläkään kyennyt laittamaan linkkejä heidän TUTKIMUSTULOKSIIN. Ymmärrätkö?

        -"Ei, vaan sinä kerrot muiden MIELIPITEITÄ. Et ole vieläkään kyennyt laittamaan linkkejä heidän TUTKIMUSTULOKSIIN. Ymmärrätkö?"-

        Nyt alat kuulostaa epätoivoiselta ... Eivät tuon tason tiedemiehet kerro muita mielipiteitä kuin niitä, jotka perustuvat heidän havaintoihinsa evoluutioteorian virheellisyydestä. Evoluutioteoreetikkojen pitäisi pystyä todistamaan evoluutio, mutta siihen he eivät ole pystyneet. Edellä mainituissa lausunnoissaan tiedemiehet vain toteavat tämän tosiasian.

        Evolutionistien epäonnistuneet tutkimukset eivät tietenkään edellytä muilta samoja tutkimuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -"Ei, vaan sinä kerrot muiden MIELIPITEITÄ. Et ole vieläkään kyennyt laittamaan linkkejä heidän TUTKIMUSTULOKSIIN. Ymmärrätkö?"-

        Nyt alat kuulostaa epätoivoiselta ... Eivät tuon tason tiedemiehet kerro muita mielipiteitä kuin niitä, jotka perustuvat heidän havaintoihinsa evoluutioteorian virheellisyydestä. Evoluutioteoreetikkojen pitäisi pystyä todistamaan evoluutio, mutta siihen he eivät ole pystyneet. Edellä mainituissa lausunnoissaan tiedemiehet vain toteavat tämän tosiasian.

        Evolutionistien epäonnistuneet tutkimukset eivät tietenkään edellytä muilta samoja tutkimuksia.

        Miksi he eivät ole tutkineet evoluutiota?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -"Ei, vaan sinä kerrot muiden MIELIPITEITÄ. Et ole vieläkään kyennyt laittamaan linkkejä heidän TUTKIMUSTULOKSIIN. Ymmärrätkö?"-

        Nyt alat kuulostaa epätoivoiselta ... Eivät tuon tason tiedemiehet kerro muita mielipiteitä kuin niitä, jotka perustuvat heidän havaintoihinsa evoluutioteorian virheellisyydestä. Evoluutioteoreetikkojen pitäisi pystyä todistamaan evoluutio, mutta siihen he eivät ole pystyneet. Edellä mainituissa lausunnoissaan tiedemiehet vain toteavat tämän tosiasian.

        Evolutionistien epäonnistuneet tutkimukset eivät tietenkään edellytä muilta samoja tutkimuksia.

        Miksi et esitä kysymyksiäsi evoluutioteoreetikoille?
        Miksi maallikkojen pitäisi todistaa evoluutio teille (kun ymmärryksenne ei siihen kuitenkaan riitä)?

        Ja näin se ”kretutiede” toimii:

        ”Edellä mainituissa lausunnoissaan tiedemiehet vain toteavat tämän tosiasian.”

        Tosiasiat eivät siis vaadi tieteellisiä tutkimuksia… riittää, että niiden esittäjällä on hieno titteli. 🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Kerropa kreationisti missä tieteellisessä julkaisussa on se "evoluutioteoria" jota tässä mielestäsi olet kumoamassa.

      • Anonyymi

        -"Kerropa kreationisti missä tieteellisessä julkaisussa on se "evoluutioteoria" jota tässä mielestäsi olet kumoamassa."-

        Evoluutioteoriat on kumottu kauan ennen minua. Ei minun tarvitse mitään enää kumota, riittää kun kerron siitä esimerkein. Evoluutioteorian tieteelliset julkaisut löytyvät tämän artikkelin viitteistä ja linkeistä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Evoluutioteorian_historia

        Jos sinulla on lisäksi jokin oma evoluutioteoria, niin kerro toki siitäkin. Katsotaan olisiko se uskottavampi kuin kaikki tähänastiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -"Kerropa kreationisti missä tieteellisessä julkaisussa on se "evoluutioteoria" jota tässä mielestäsi olet kumoamassa."-

        Evoluutioteoriat on kumottu kauan ennen minua. Ei minun tarvitse mitään enää kumota, riittää kun kerron siitä esimerkein. Evoluutioteorian tieteelliset julkaisut löytyvät tämän artikkelin viitteistä ja linkeistä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Evoluutioteorian_historia

        Jos sinulla on lisäksi jokin oma evoluutioteoria, niin kerro toki siitäkin. Katsotaan olisiko se uskottavampi kuin kaikki tähänastiset.

        Laittamastasi linkistä löytyi muutakin:
        "Evoluutioteoria ei nykyisin ole pelkkä teoria, vaan tiedemiehet ovat hyväksyneet sen tosiasiana ylivoimaisen todistusaineiston vahvistamana."
        Kumma juttu, kun tuo käsitys ei ole muuttunut, vaikka olet suoltanut paskaa internetissä jo vuosikymmenet.


    • Anonyymi

      Oletko koskaan pysähtynyt ihmettelemään, miksi maailman tiedeyhteisö ei ole kanssasi samaa mieltä? Miksi maailman yliopistot yhä edelleen opettavat evoluutioteoriaa, ja kukaan asioista mitään tietävä ei korvaansa lotkauta suoltamallesi paskalle?
      Miksi ihmeessä niin mahtaa olla? Onko kyseessä maailmanlaajuinen salaliitto?

      • Anonyymi

        Ehkä hän on vaan niin paljon muita älykkäämpi...


      • Anonyymi

        --Oletko koskaan pysähtynyt ihmettelemään, miksi maailman tiedeyhteisö ei ole kanssasi samaa mieltä? ---

        Maailman tiedeyhteisöstä vain evoluutiouskovaiset ovat eri mieltä evoluutioteorian virheellisyydestä, ei suinkaan koko maailman tiedeyhteisö.

        -"Miksi maailman yliopistot yhä edelleen opettavat evoluutioteoriaa"-

        Evoluutioteoria ei tietääkseni ole oppiaineena yhdessäkään yliopistossa.

        -" ja kukaan asioista mitään tietävä ei korvaansa lotkauta suoltamallesi paskalle?"-

        Vain tämän palstan evolutionistit yrittävät esiintyä, kuin eivät lotkauttaisi korvaansa kritiikille. Todellisuudessa evolutionistit ovat näköjään paniikissa, joka saa suoltamaan tänne mitä tahansa - paitsi tieteellisiä vastatodisteita 🙂

        -"Onko kyseessä maailmanlaajuinen salaliitto?"-

        On kyseessä paljon yksinkertaisempi asia. Darvinistit loivat aikoinaan vahvan aseman tiedemaailmassa, koska evoluutioteoriasta oli hyötyä niille poliittisille tahoille, jotka ajoivat kuningasvallan ja kirkon vallan rajoittamista. Teoria evoluutiosta upposi hyvin myös tavalliseen kansaan, koska se ei ollut tieteellinen vaan helppotajuinen "senhän me kaikki näemme" -teoria. Ei kansaa jaksanut kiinnostaa Mendelin tieteelliset kokeet, joilla hän loi nykyisen geenitutkimuksen perustan.

        Darvinistien vahva asema toi yli sadassa vuodessa mukanaan paljon taloudellista ja poliittista valtaa, virka-asemia, professuureja jne. Olisi kummallista, jos darvinistiklikki nyt yhtäkkiä luopuisi saavuttamistaan eduista, ja myöntäisi että on tullut opetettua huuhaata.

        Monia esimerkkejä sensuroinnista, virasta erottamisista, työpaikkakiusaamisista ja jatko-opintopaikkojen eväämisestä yms. löytyy mm. Jerry Bergman´n kirjasta Slaughter of the Dissidents (Leafcutter Press, Southworth. WA, 2008). Johtavien darvinistien likaisessa valtapelissä opintomenestyksillä ei ole merkitystä; riittää, että esität kritiikkiä teoriasta, jonka kritisointi on pitkälti kielletty. Toisinajattelijoiden uhkailuista ja vainosta yliopistomaailmassa on tehty myös elokuva: No Intelligence Allowed, jossa pääosaa näyttelee Ben Stein.

        Evoluutioteorian muumiota kannattelee paitsi poliittisen ja taloudellisen hyödyn lisäksi myös ateismi. Evoluutiobiologin rehellinen tunnustus:

        ”Me puolustamme tiedettä välittämättä sen joidenkin ideoiden avoimista älyttömyyksistä, huolimatta sen kykenemättömyydestä täyttää liioitellut terveyden ja elämän lupaukset, ja huolimatta siitä että tieteellinen yhteisö hyväksyy perustelemattomia ’just niin’-tarinoita. Näin toimimme siksi, että olemme etukäteen sitoutuneet materialismiin.

        Tieteen metodit ja instituutiot eivät mitenkään painosta meitä hyväksymään materialistista selitystä maailmalle. Päinvastoin me itse olemme materialistisen a priori -uskollisuutemme velvoittamia. Siksi meidän tulee luoda tutkimuksen ja konseptien koneisto, joka tuottaa materialistisia tuloksia huolimatta siitä, kuinka järjenvastaisia tai kuinka arvoituksellisia ne ovat ... Lisäksi tämä materialismi on ehdoton, sillä me emme voi sallia jumalaista jalkaa oven väliin.” [R. Lewontin, Billions and Billions of Demons, New York Review (9 January 1997): p. 31; Amazing admission.]

        Vastakkain eivät siis ole tiede ja usko, vaan kaksi eri uskoa: luomisusko ja evoluutiousko. Jälkimmäinen on "kansan tieteenä" onnistuneesti ujutettu oikean tieteen sisälle. Yhdestäkään tieteellisestä kokeesta se ei ole selviytynyt voittajana.

        Mistään teoriasta ei tule tieteellistä vain sillä perusteella, ettei siihen sisälly älykästä suunnittelijaa. Looginen tarkastelu ei tue evoluutioteoriaa, mutta luomisteoria saa loogista tukea mm. "Occamin partaveitsestä".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        --Oletko koskaan pysähtynyt ihmettelemään, miksi maailman tiedeyhteisö ei ole kanssasi samaa mieltä? ---

        Maailman tiedeyhteisöstä vain evoluutiouskovaiset ovat eri mieltä evoluutioteorian virheellisyydestä, ei suinkaan koko maailman tiedeyhteisö.

        -"Miksi maailman yliopistot yhä edelleen opettavat evoluutioteoriaa"-

        Evoluutioteoria ei tietääkseni ole oppiaineena yhdessäkään yliopistossa.

        -" ja kukaan asioista mitään tietävä ei korvaansa lotkauta suoltamallesi paskalle?"-

        Vain tämän palstan evolutionistit yrittävät esiintyä, kuin eivät lotkauttaisi korvaansa kritiikille. Todellisuudessa evolutionistit ovat näköjään paniikissa, joka saa suoltamaan tänne mitä tahansa - paitsi tieteellisiä vastatodisteita 🙂

        -"Onko kyseessä maailmanlaajuinen salaliitto?"-

        On kyseessä paljon yksinkertaisempi asia. Darvinistit loivat aikoinaan vahvan aseman tiedemaailmassa, koska evoluutioteoriasta oli hyötyä niille poliittisille tahoille, jotka ajoivat kuningasvallan ja kirkon vallan rajoittamista. Teoria evoluutiosta upposi hyvin myös tavalliseen kansaan, koska se ei ollut tieteellinen vaan helppotajuinen "senhän me kaikki näemme" -teoria. Ei kansaa jaksanut kiinnostaa Mendelin tieteelliset kokeet, joilla hän loi nykyisen geenitutkimuksen perustan.

        Darvinistien vahva asema toi yli sadassa vuodessa mukanaan paljon taloudellista ja poliittista valtaa, virka-asemia, professuureja jne. Olisi kummallista, jos darvinistiklikki nyt yhtäkkiä luopuisi saavuttamistaan eduista, ja myöntäisi että on tullut opetettua huuhaata.

        Monia esimerkkejä sensuroinnista, virasta erottamisista, työpaikkakiusaamisista ja jatko-opintopaikkojen eväämisestä yms. löytyy mm. Jerry Bergman´n kirjasta Slaughter of the Dissidents (Leafcutter Press, Southworth. WA, 2008). Johtavien darvinistien likaisessa valtapelissä opintomenestyksillä ei ole merkitystä; riittää, että esität kritiikkiä teoriasta, jonka kritisointi on pitkälti kielletty. Toisinajattelijoiden uhkailuista ja vainosta yliopistomaailmassa on tehty myös elokuva: No Intelligence Allowed, jossa pääosaa näyttelee Ben Stein.

        Evoluutioteorian muumiota kannattelee paitsi poliittisen ja taloudellisen hyödyn lisäksi myös ateismi. Evoluutiobiologin rehellinen tunnustus:

        ”Me puolustamme tiedettä välittämättä sen joidenkin ideoiden avoimista älyttömyyksistä, huolimatta sen kykenemättömyydestä täyttää liioitellut terveyden ja elämän lupaukset, ja huolimatta siitä että tieteellinen yhteisö hyväksyy perustelemattomia ’just niin’-tarinoita. Näin toimimme siksi, että olemme etukäteen sitoutuneet materialismiin.

        Tieteen metodit ja instituutiot eivät mitenkään painosta meitä hyväksymään materialistista selitystä maailmalle. Päinvastoin me itse olemme materialistisen a priori -uskollisuutemme velvoittamia. Siksi meidän tulee luoda tutkimuksen ja konseptien koneisto, joka tuottaa materialistisia tuloksia huolimatta siitä, kuinka järjenvastaisia tai kuinka arvoituksellisia ne ovat ... Lisäksi tämä materialismi on ehdoton, sillä me emme voi sallia jumalaista jalkaa oven väliin.” [R. Lewontin, Billions and Billions of Demons, New York Review (9 January 1997): p. 31; Amazing admission.]

        Vastakkain eivät siis ole tiede ja usko, vaan kaksi eri uskoa: luomisusko ja evoluutiousko. Jälkimmäinen on "kansan tieteenä" onnistuneesti ujutettu oikean tieteen sisälle. Yhdestäkään tieteellisestä kokeesta se ei ole selviytynyt voittajana.

        Mistään teoriasta ei tule tieteellistä vain sillä perusteella, ettei siihen sisälly älykästä suunnittelijaa. Looginen tarkastelu ei tue evoluutioteoriaa, mutta luomisteoria saa loogista tukea mm. "Occamin partaveitsestä".

        Mistä se paniikki ilmenee?

        Ylipitkistä vuodatuksistako? 🤣🤣🤣


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe