Äärioikeiston veroparatiisi-convoy FLOPPI ja koronan VALEVASTUSTAMINEN

Anonyymi

On osoittautumassa, että Veroparatiisi-rekkaralli, jota rahoitetaan veroparatiiseista, onkin jälleen, yksi äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, äärioikeistoporvareiden, pelkkää korruptio-politikointia varten, tehty esitys, kansalta varastetuilla varoilla, koronapakkojen VALEVASTUSTAMISTA.

https://www.aljazeera.com/news/2022/2/4/ottawa-residents-decry-anti-vaccine-trucker-occupation

Ei pidä sekoittaa, kyseisiä rasisti-äärioikeiston, veroparatiisi-valehtelijoita, aitoihin koronapakkojen vastustajiin Suomessakaan. Enemmistö maailman suurmielenosoituksista, demokratian puolesta, kansalaisoikeuksien puolesta, koronapakkoja ja köyhyyteen pakottamista vastaan, ovat tavallisten ihmisten toteuttamia, ei veroparatiisirikollisten äärioikeiston pörssikeinottelijoiden, kuten Veroparatiisi-rekkarallit.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202199/suurmielenosoituksissa-on-tavallisia-ihmisia-ei-veroparatiisi-aarioikeisto-marginaalia

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17203761/suurmielenosoittajat-eivat-halua-koronarokotepakkoja-aarioikeistomarginaali-haluaa#comment-111246908

Jokainen täysiälyinen tietää, että jos PetosKokPersRkpKrdkesinliike-eiliset, olisivat olleet hallituksessa, koronan aikana, kaikki KORONAPAKOT olisivat totetutuneet, EU:n kovimpina versioina, tai Venäjän, Unkarin, ym äärioikeisto-diktatuurien malliin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

Samaa settiä, kuin äärioikeisto-porvareiden EU-tukipaketin VALEVASTUSTAMINEN. Kovia KORONAPAKKOJA olisi tullut, jos nuo veroparatiiseista rahoitetut, demokratian vastustajat, olisivat saaneet päättää, onneksi eivät saaneet, eivätkä koskaan tule saamaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198638/epaisanmaalliset-veroparatiisiporvarit-nelinkertaistamassa-ulkomaisen-halpatyovoiman

46

384

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronapakkojen VALEVASTUSTAMINEN siis, korjaus otsikkoon.

   • Anonyymi

    Otsikko ei korjaantunut. Yritäppä viellä😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Otsikko ei korjaantunut. Yritäppä viellä😂😂😂

    kyl

    jos porvarit olis ollu kapuloissa- olis ny jälki hirveetä-

    onneksi marin tuli tuomaan järkeä ja ihmisyyttä .

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15647520/suuri-emparitusjuttuem-sale-jaskari-van

    ps.

    porvarien marinan ja tukirahojen mankumisen jälkeen- paljastuu että suurfirmat on tehneet huipputulosta ja suur-voitot korona aikana.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nin sitä vaan tuli veroparatiisista rahaa Suomeen.

   Sen sijaan siitä rahasta minkä Marin lahjoittaa ulkomaille ei koskaan palaa sentin senttiä Suomeen.

   Veroparatiisin rahalikenne on kaksisuuntaista, kuten aloittajakin toteaa. Marinin lahjarahaliikenne ei.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kylöä siellä oli kaksi demarikanaa paikan päällä ne päätökset tekemässä.

    "Muut ensin. Ja niin usein ettei Suomelle jää mitään."


   • Anonyymi

    Kehtaat vielä kehuskella, Suomen kansalta VARASTETUILLA VEROPARATIISIRAHOILLA ja kansalaisten hämäämisellä, valehtelemisella, koronan valevastustaja.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

    Eduskunnnassa on korruptoitunut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, syvä korruptio, jos et tuota edes tiedä, et tiedä paljon muutakaan.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

    Tunnistatte nuo äärioikeiston veroparatiisi-huijarit, myös siitä, että eivät vaadi Veroparatiisi-sotemonopoleja verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, eivätkä Suomen kansalaisille kunnon minimieläkkeitä ja palkkoja, alkaen 1 250€/kk minimieläkkeistä.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17301676/hilloaho-vaatii-3000ekk-maahanmuuttajille-minimipalkoiksi-veroparatiisiyrityksille


   • Anonyymi

    Totta, Velkaa tuli, monelle sukupolvelle kantaväestöä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Olet säälittävä suomi24 linkittäjä. Luuletko ettei muut osaa ite niitä lukea?

    Myötähäpeän🙈🙉🙊🐒


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Totta, Velkaa tuli, monelle sukupolvelle kantaväestöä.

    PetosKokPersRKPKrdjne olitte hyväksymässä, sitäkin veroparatiisivelkaa, samalla VALEVASTUSTAMIS-taktiikalla, kuin nyt VALEVASTUSTATTE koronarokote-passi-ym pakkoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet säälittävä suomi24 linkittäjä. Luuletko ettei muut osaa ite niitä lukea?

    Myötähäpeän🙈🙉🙊🐒

    Lopeta ruikuttaminen ja keksi itse sisältöä kirjoituksiin, äläkä pillitä tyhjästä. On pelkästään typerää, kirjoittaa jo kirjoitetut asiat uudelleen ja uudelleen, kun ne löytyvät LINKEISTÄ.

    Ei niitä ole pakko käyttää. Kokeile olla lukematta linkkejä, kun pelkäät niiden sisältöä.


  • Anonyymi

   Kommunistin utopia ja märkä uni?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nykyinen hallitus jatkaa, jos se toteuttaa 1 250€/kk vähimmäiseläkkeet, eli köyhyysrajan eläkkeet eläkeläisille edes.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   Muuten kieltäytydemme kokonaan äänestämästä. Äärioikeiston veroparatiisivarkaat, eivät ole vaihtoehto, valheineen ja huijauksineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17206547/metsayhtiot-kuin-marjanpoiminta-veroparatiisifirmoja-tuovat-metsurit-thaimaasta#comment-111290363

  • Anonyymi

   Onko Säälittävämpää, kuin aloitus joka tukeutuu linkittämään suoli24 äää🙈🙉🙊🐒

  • Anonyymi

   Linkit suomi24 sesta kiteyttää aloittajan älyttömyyden😆

  • Anonyymi

   Menehän nyt ottamaan pillerisi. Ettei taaaaas tarvi laittaa sitä yhtä paitaa päälle.

   • Anonyymi

    Ethän kirjota siihen suomi24 linkki kuten viimeksi😱


  • Anonyymi

   Onneksi äärioikeiston Veroparatiisi-rekkahörhelöt, eivät ole hallituksessa, eivätkä tule koskaan enää, sinne pääsemäänkään.

   https://www.france24.com/en/live-news/20220205-compulsory-vaccination-rules-come-into-force-in-austria

   Koettakaa jo päättää, kun välillä vaaditte linkkejä ja sitten kitisette linkeistä. Vain hölmö kirjoittaa, samat asiat uudelleen, kun ne on täällä jo kertaalleen kirjoitettu, miksi roikutte palstalla, jos se ei kelpaa teille.

   Yrittäisitte kerrankin ihan itse kirjoittaa, jotain muutakin sisältöä, kuin perässä roikkumisruikutusta. Linkitämme ihan mitä meitä huvittaa, asiasisällöt ratkaisevat.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ja hallitukselle tiedoksi, että se, ettemme koske pitkällä kepilläkään, äärioikeiston veroparatiisi-koronapakkojen VALEVASTUSTAJIIN, ei tarkoita, että äänestäisimme, ellei ennen eduskuntavaaleja, ole luvattuja 1 250€/kk köyhyysraja-eläkkeitä toteutettu. Jätämme mieluummin kokonaan äänestämättä. Hallitus valitsee, onko sillä äänestäjiä, pitämällä lupaukset eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotetuille.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi petos oikeisto paratiisi petos kok korruptio oikeisto pers kok petos porvari kok pers petos veropetos paratiisikorruptio oikeisto kok kok pers kok ömmömmöö petos pers kok paratiisivero ömmömmöö

  • Anonyymi

   Eri kohtelu näköjään, äärioikeiston koronapakkojen VALEVASTUSTAJA-porvareille, kuin aidosti koronarokote-passi-ym pakkoja vastustaville, tavallisille kansalaisille.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-uutiset-seuraa-mielenosoitusta-helsingin-keskustassa-liikenteen-kulkuun-ennakoidaan-merkittavia-vaikeuksia/8347876#gs.o4miuy

   Rauhankulkueisiin osallistujien päälle käyty ym, mutta äärioikeistohörhöt voivat saunoa, eduskuntatalon edustalla, kansalta varastetuilla varoilla - näin se poliisin äärioikealle radikalisoituminen, tulee ilmi eri mielenosoituksissa.

  • Anonyymi

   Koronarokote-passi-ym pakkoja, aidosti vastustavat, eivät kuulu kyseisiin, veroparatiisivaroilla rahoitettaviin, äärioikeiston veroparatiisi-rekkahörhöihin.

   Esim. Itävallassa kovat koronarokotepakot, ovat äärioikeiston valevastustus-taktiilla läpi vietyjä. Olkaa varuillanne ihmiset, vältelkää äärioikeiston populistiporvareiden valevastustus-tapahtumia, ellette halua koronarokotepakkoja.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tänä convoy-sakki ei edusta Suomen kansan enemmistöä vaan pientä öyhösakkia.

  • Anonyymi

   Ei onnistunu EK:n sanansaattajien hallituksen kaataminen hih hih.

  • Anonyymi

   Vai ihan veroparatiisi rekkaralli😜

  • Anonyymi

   Kyllä voitte lukea CBC:n uutisista, että kyseisiä, Äärioikeiston Veroparatiisiporvareiden koronapakkojen VALEVASTUSTAMIS-rekkahörhöilyjä, on rahoitettu kansoilta varastetuilla varoilla Verokeitaista. Faktaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17304194/koronarokote-passi-ym-pakkoja-vastustetaan-aidosti-lopettamalla-aanestaminen-korruptiovaaleissa

   Ikävä kyllä eduskunnassa, on syvästi korruptoitunut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, eli aidon oikeusturvan saaminen, näyttää edellyttävän, kaiken äänestämisen lopettamista. Vastustamme koronapakkojen VALEVASTUSTAJIA, mutta se ei tarkoita, että hyväksyisimme korruptio-eduskunnan, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN, eläkeläisiä oikeusturvattomiksi pakottamalla. Joten äänestäminen on loppunut, kunnes luvatut vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

  • Anonyymi

   Paljonko verojenmaksajien varoja, tärvättiin Veroparatiisi-äärioikeiston rekkahörhöilyyn.

  • Anonyymi

   Korona ei taida ymmärtää suomea huudettuna lumihangesta??

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-Äärioikeiston rekkahörhöt, saavat paljon palstatilaa EK-medioissa - ELÄKELÄIS-IHMISKAUPPA-köyhyyteen pahoipidellyt - VAIETAAN kuoliaiksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

   Näyttää siltä, että Veroparatiisimedioiden tavoite, on anarkistinen Veroparatiisi-diktatuuri, ei mikään oikeusvaltio, eikä aito demokratia. Suomen hallitus päättää nyt, onko sillä äänestäjiä, tulevissa eduskuntavaaleissa, Suomenkin eläkeläisköyhien äänestämisellä, on hintalappu, niinkin pieni, kuin viime vuoden köyhyysrajan luvattu 1 250€/kk minimieläkkeet.

  • Anonyymi

   PetosVisvaKokPersRKPkrdjne:n Äärioikeistolainen, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamis-väkivalta, ALTISTAA raiskauksille, ym seksuaaliselle, taloudelliselle, fyysiselle ja henkiselle väkivallalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-

   Rasismikortilla Äärioikeiston populistiporvarit, ovat NELINKERTAISTAMASSA, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia. AKTIIVILEIKKUREITA viritellään jo, populistiporvareitten veroparatiisi-leirissä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aidosti koronapakkoja vastustaneiden suurmielenosoituksiin, ujuttautuneet äärioikeiston ekstremistit ym väkivaltaiset veroparatiisi-rekkahörhöt, eivät tulleet Kanadan hallitukselle yllätyksenä, nyt kysytäänkin, eikö valtiovalta Kanadassa, ottanut varoituksia "valkoisten väkivaltaisten ekstremistien", demokratialiikkeiden mielenosoituksiin todesta ?

   https://www.theguardian.com/world/2022/feb/17/ottawa-protests-anti-terror-agency-warned-violent-extremists

   Miten on Suomessa, kun korruptiopoliitikot yksipuoluejärjestelmässään ja äärioikealle radikalisoituineine medioineen, haluavat tasa-arvoa ja sananvapauksia, vain itselleen, korkeakoulutetuille, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille keskenään. Kuuleeko kukaan, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettujen, kokemaa uhkaa ja hätätilaa yhteiskunnassa, on tämän päivän kysymys Suomessakin.

  • Anonyymi

   Samaa roskasakkia ovat, kuin jenkeissä capitolille hyökänneet äärioikeistohörhöt.

   Veroparatiisirikollisten taktiikka, on kaiken VALEVASTUSTAMINEN, siihen ansaan ei pidä Suomen kansalaisten mennä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17304194/koronarokote-passi-ym-pakkoja-vastustetaan-aidosti-lopettamalla-aanestaminen-korruptiovaaleissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198638/epaisanmaalliset-veroparatiisiporvarit-nelinkertaistamassa-ulkomaisen-halpatyovoiman

   Korona- ym pakkoja, vastustetaan aidosti, lopettamalla äänestäminen korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi

   Pysytelkää ihmiset kaukana, äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, kansoilta varastamilla varoilla, rahoittamista äärioikeiston veroparatiisi-rekkahörhöistä.

   Älkää allekirjoittako mitään "kannatuskortteja", jos olette erehtyneet, teillä on oikeudet perua ne.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   204
   4227
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   172
   2792
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   2201
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   130
   1415
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   43
   1404
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   1238
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   8
   994
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   978
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   39
   928
  10. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   65
   844
  Aihe