Kiuru ei älyä, ettei "pahuus", vaan hengenvaara, on syynä kieltäytyä koronarokotteista

Anonyymi

On käsittämätöntä mikä suuri tietämättömyys, niin viranomaisten, korruptiopäättäjien, kuin tiedotusvälineiden keskuudessa, Suomessa vallitsee, mitä tulee terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyvien, puuttuviin oikeuksiin. Ministeri Kiurun huolinaamalla, heitteille jätettyjä riskiryhmiä, EK-Yle:ssä syyllistäminen "pahoiksi ihmisiksi", siitä etteivät joutumatta hengenvaaraan, voi ottaa koronarokotteita, on kyllä ihmisten oikeuksien halveksimista ja pilkkaamista, viha-väkivaltaa Suomessa 2021.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

Riskiryhmille, jotka eivät hengenvaaraan joutumatta, voi ottaa koronarokotteita, ei ole tullut valtiolta euronkaan tukea koronan torjuntaan, eikä luvattuja, aitoja korotuksia puuttuvaan oikeusturvaan, 800€/kk orjuuseläkkeisiin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Kiurun viha-väkivalta ja riskiryhmien "pahoiksi ihmisiksi" haukkuminen, heitteille ilman aitoa oikeusturvaa jättäminen, on kyllä oikeusvaltion ja kansalaisten perusoikeuksien vastaista. Ihan hyvää hyvyyttämme, luopuisimme kyllä näistä autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksista, joissa koronarokotteiden ottaminen, on iso riski hengenvaaraan joutumisesta, jos se olisi mahdollista.

Eikö päättäjien tarvitse elää reaalitodellisuudessa, Kiurun jalat eivät kosketa maan pintaa, mutta laskelmoitu riskiryhmien heitteille jättö, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja koronan torjuntamahdollisuuksia, häneltä ym korruptiopäättäjiltä, kyllä onnistuu.

71

659

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nämä koronan riskiryhmät, jotka eivät joutumatta hengenvaaraan, voi ottaa koronarokotteita, eivät käy ravintoloissa, jo köyhyyteen jättämisen, mutta myös koronariskin takia. Ravintolarajoitukset eivät auta, ilman oikeusturvaa jätettyjä
   800€/kk orjuuseläkeläisiä, vaativammassa koronan torjunnassa, kun eivät voi ottaa rokotteita.

   Pitää tulla konkreettisia tulojensiirtoja, puuttuvaan oikeusturvaan, että selviytyisimme vaativamman koronatorjunnan, arjen välttämättömyyksistä.

  • Anonyymi

   Paha, paha ja hyi hyi.
   Näinhän ne naiset puhuvat miehistä kuin vauvalle puhuisivat.

  • Anonyymi

   Kiuru on korrutoitunut plösö. "sosiaali- ja terveysministeri". Mikä vitsi! Akka pidä edes omasta kunnostaan huolta. Sitten tökkisi hengelle ja terveydelle vaarallisia koronaruiskeita vauvasta vaariin.

   Kiuru on siunannut muun hallituksen ja thl:n kanssa vanhusten pakkorokotukset ja kiinni pitämiset vanhainkodeissa. Antanut Mika Rämetille vapaat kädet suorittaa 1/2 - 12-vuotiailla lapsille koronarokotetesta. Testejä jotka kiellettiin Yhdysvalloissa.

   • Anonyymi

    Eikös se ole kuntaministeri Kiuru, Sarkkisen pitäisi olla sote-ministeri, muttei ole, toimii työministerinä nuorille ja terveille, kuten Pekonenkin.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015858/pekonen-toimi-tyoministerina-sote-ministerin-tehtavista-sarkkinen-jatkaa-samaa-virhetta#comment-108758019

    Kertoo paljon eduskunnan korruptoituneesta yksipuoluejärjestelmästä, kun kansalaisetkaan eivät enää tiedä, mitä virkoja ministerit ovat hoitavinaan. Käytännössä mitään sote-ministeriä, ei Suomessa ole ollut kymmeniin vuosiin, ainakaan vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikös se ole kuntaministeri Kiuru, Sarkkisen pitäisi olla sote-ministeri, muttei ole, toimii työministerinä nuorille ja terveille, kuten Pekonenkin.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015858/pekonen-toimi-tyoministerina-sote-ministerin-tehtavista-sarkkinen-jatkaa-samaa-virhetta#comment-108758019

    Kertoo paljon eduskunnan korruptoituneesta yksipuoluejärjestelmästä, kun kansalaisetkaan eivät enää tiedä, mitä virkoja ministerit ovat hoitavinaan. Käytännössä mitään sote-ministeriä, ei Suomessa ole ollut kymmeniin vuosiin, ainakaan vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

    Aloittajan mainitsema Kiuru on perhe- ja peruspalveluministeri (lue: kanisteri), joka on ominut myös sosiaali- ja terveysministerin osa-alueet itselleen. Aikajärjestyksessä Pekonen ja Sarkkinen ovat soteministereitä.

    Kiuru nosti Marinin pääministeriksi Rinteen jälkeen hyväsiskojärjestelmällä. Marin on saanut kaikki repliikkinsä Kiurulta, joten Kiuru sanelee ihmisoikeusrikkoja Niko Seppälän sätkynukke-Sannan repliikit.


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041723/kiurun-ravintolarajoitukset-taysin-riittamatonta-koronan-torjuntaa

   Vakavan hengenvaaran takia, koronarokotuksista kieltäyvien solvaaminen, ministeritasolta, on kyllä ennennäkemätöntä äärioikeistoradikalismia, eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmästä. Siinä rikotaan kansalaisten perusoikeuksia vastaan, monella tasolla, kun riskiryhmät ensin jätettiin ilman aitoa oikeusturvaa 800€/kk orjuuseläkkeille, mitään tukea koronan torjuntaan ei tullut, eikä luvattuja, aitoja korotuksia, riittämättömiin köyhyyseläkkeisiin.

  • Anonyymi

   20-vuotias rokoteaktivisti kuoli muutamassa viikossa toisen mRNA-piikityksen jälkeen

   20-vuotias lääketieteen opiskelija Hadley Ann Huffman, joka oli aktiivinen koronarokotteiden kannattaja Detroitista, Michiganista, kuoli vain muutamassa viikossa saatuaan toisen annoksen koronarokotetta.

   Terveystietojen mukaan Hadley Ann Huffman kuoli yllättäen 15. kesäkuuta 20-vuotiaana Detroitissa, Michiganissa. Waynen osavaltion yliopiston lääketieteen opiskelija perusti koronarokotuksia edistävän Student Against Medical Racism Non-profit (SAMR).

   Lääkäriksi opiskellut Huffman perusti SAMR: n kiinnittääkseen huomiota epäoikeudenmukaisuuteen rokotesaatavuuteen värillisten keskuudessa. Huffman, joka julkaisi Facebookissa SAMR-varainhankintaa mainostavan mainoslehden ja toimi saadakseen vähemmistöt COVID-rokotetuksi.

   Hadley esimerkiksi julkaisi tammikuussa myös Maailman terveysjärjestö WHO:n mainosvideon COVID-19-rokotteista. Hän oli demokraatti, joka äänesti Joe Bidenin ja Kamala Harrisin puolesta vuoden 2020 vaaleissa sosiaalisen median tilinsä mukaan.

   Luottaen demokraattipoliitikkoihin, valtamediaan ja lääkejätteihin, Hadley ilmoitti 15. huhtikuuta, että hän oli juuri saanut toisen annoksensa COVID-19-rokotuksesta: ”2/2! Palataan takaisin normaaliin tilaan.”

   Tasan kaksi kuukautta myöhemmin Hadley kuoli yllättäen terveydellisistä syistä

   • Anonyymi

    "Luottaen demokraattipoliitikkoihin, valtamediaan ja lääkejätteihin, Hadley ilmoitti 15. huhtikuuta, että hän oli juuri saanut toisen annoksensa COVID-19-rokotuksesta: ”2/2! Palataan takaisin normaaliin tilaan.”

    Hän ehti vielä vastaanottaa valeellisen utopian rokotteen avulla tapahtuvasta normalisoinnista.

    Vähän aikaa sitten CDC Walensky markkinoi tätä samaa, ja julisti saaneensa yliotteen koronasta. Myös Biden toisteli ja markkinoi ajatusta. Walenskyn on tarvinut olla hyvin tietoinen siitä pokerista, jonka hänen lausuntonsa sisältää, onhan kuitenkin niin, että on huonoa sökö ja pokeritaitoa väittää, että pystyy hävittämään nuhan maailmasta rokotteella joka kuitenkin tosiasiassa nostaa ihmisessä nuhan vasta-aineita, ne kuitenkin katoavat nopeasti, ja nuha tulee aina uudelleen. Vai oliko jopa Walensky niin lääkejättien ja jumaloijiensa mahdollisessa hypnoosissa, että meni itse jonkin virologin taakse julistamaan voittoa, joka oli selvä utopia jo alusta alkaen. Hän päätyi osaksi petoa, joka järsii jatkuvasti omaa kättään, eikä sille näy loppua......


   • Anonyymi

    Jennifer Anistonin koko elämä määräytyy sen mukaan, ketkä ovat rokotettuja, ketkä eivät. Koronarokotteesta on tullut hänelle ihmiselämän vedenjakaja.

    Materialismiin toivonsa panevat eivät usko siihen, että heitä voidaan ohjailla henkimaailmasta käsin. Tämä rokotehulluttelu ei kuitenkaan olisi mahdollista ilman näkymättömän maailman panosta. Ei ihmisistä sekopäitä saada pelkästään viranomaisohjeistuksilla.

    Kun terveyttä haetaan sellaisilla mantroilla kuin että ”olet terve, mikäli kaikki muut tai lähestulkoon kaikki muutkin toimivat kuten sinä”, niin kyllä hälytyskellojen pitäisi jo soida. Ihmisiä yritetään nyt pakottaa sellaiseen muottiin, mikä historiasta on tuttua vainoista, kun taas selväpäisen toiminnan kanssa tällaisella höyrypäisyydellä ei ole mitään tekemistä.

    Ihmisten tuntuu olevan vaikea käsittää, että he yhdessä lääketeollisuuden kanssa ovat vajonneet taikauskon viettelevään maailmaan ja alkaneet erotella ihmisiä omien pelkojensa pohjalta. Ihmiset ihan oikeasti kuvittelevat, että jos rokotepiikkejä ei jatkuvasti olla hamuamassa, tämä maailma katoaa. Vaikka tosiasiassa heidän järkensä ainoastaan on katoamassa.


  • Anonyymi

   Hallitus miksi päästitte fanit pietariin kun tiesitte tartuntojen suuruuden.
   se oli tyhmästi tehty nyt kaikki on levinnyt ympäri maata.
   nyt että käy niiden kimppuun jotka ei halua piikkiä se valinta on säilytettävä vapaus.
   eivät terveet ole kellekkään uhka.

   • Anonyymi

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vai pitäisi meidän maksaa makuurahaa kun kieltäytyy koronarokotteesta ja jää tautilingoksi. On teillä nahkaa keksiä syitä, että me veronmaksajat kustantaisimme teille palkan laiskottelusta!
   Painukaa piikille. ei kukaan ole kuollut rokotteeseen. On ollut muu syy. Kuolemat ovat mm. hopeavedestä ja muista myrkyistä, joita suositte.

   • Anonyymi

    Rokoteteollisuus kiittää sinua kannatuksesta. Jos sinulta ei löydy vastustuskykyä taudeille eli et fyysisesti etkä psyykkisesti kykene pitämään itsestäsi huolta, et voi heikkoudestasi syytellä muita. Ihmiset käyttävät vaikka minkälaisia lääkkeitä, joihin he vastaavat hyvinkin eri tavoin ja jota sinä et mitenkään saata valvoa, vaikka kuinka hallintavaltaasi uskoisit. Tämä nykyinen koronarokotekin lääkkeiden joukossa on vain yksi monista ja nuo kaikki monet vaikuttavat ihmisissä ja vielä kussakin eri suuntiin. Viranomaisten yllyttäminä ihmiset jo ennen koronaakin ovat piikittäneet itseään ja lapsiaan tavattoman paljon ja seurauksetkin kyllä tiedämme, jos vain haluamme. Kansamme kuten muutkin kansat sairastavat nyt tavattoman paljon.

    Ihmiset kohkaavat kuka mitäkin ja kuolemanpeloissaan viranomaisten lailla yllyttävät lääkitsemään villitysti kehoaan. Siis kehoaan. Keho reagoi kyllä kohkaamiseen, mutta ihmisen mieli ja henki ovat enemmän kuin keho ja noiden pitäisi nyt ottaa asia haltuun. Mikäli ihmiset näissä rokotehullutteluissa menettävät mielentasapainonsa, kuten pahasti siltä näyttää, tilanne kääntyy todella vakavaksi. Kehottaisin hillitsemään kutakin itseään ja mieluummin tutkimaan omia motiivejaan kuin niitä naapurin.


  • Anonyymi

   No jos on jo valmiiksi vanha ja sairas niin ei siinä paljoa tarvita rokotteesta lisää niin henki lähtöö. Itsekin ekan otin mutten enempää uskalla kun oli senverran pelottavat seuraamukset. Ja niinhän se on kyllä virallusis suosituksiski sanottu ettei sitten enää saa

  • Anonyymi

   Monesti samanaikaisesti hymyilen, kun ajattelen koronakoiraa.

   Koska Aina kun saan haistaa Krista Kiurun valkoista, pikkuisen käytettyä ja hiivalle tuoksahtavaa pikkupöksyä, niin alkaa tuntumaan hyvältä. Tunnen olevani De Facto: Liitossa Mistress Krissen KANSSA. Ajatukset pyörivätkin jo sekavina päässäni: Kirjoitan tästä vielä joskus blogiini.

   Mutta sitten aina yhtä tosi tyhmästi ja pahaksi onneksi Markku MÄKI-LÄRVI ja LASSE GREEN-FOREST tulevat huoneeseen. Hiljaisuus täyttää kaiken. MARKKU AUKAISEE TODELLA HITAASTI TAKKIAAN ja Lasse katselee syrjästä, kun Krista alkaa levittää haaroväliä. Silloin Minuakin alkaa huohotuttaa, ja tekee mieli painautua, kohti LÄRVIÄ, kun Mäkijärvi sanoo meille kuin PIKKULAPSILLE:

   Annan nyt teille taikapruiskautuksen tästä taikapiikistäni.

   NYT multa TULEE

   IT IS COMING NOW

  • Anonyymi

   Koronarokotteen jälkeen kuolleesta Demokraatti Hadleystä.

   "Luottaen demokraattipoliitikkoihin, valtamediaan ja lääkejätteihin, Hadley ilmoitti 15. huhtikuuta, että hän oli juuri saanut toisen annoksensa COVID-19-rokotuksesta: ”2/2! Palataan takaisin normaaliin tilaan.”

   Tämän jälkeen Hadley menehtyi.

   Hän ehti vielä vastaanottaa valeellisen utopian rokotteen avulla tapahtuvasta normalisoinnista.

   Vähän aikaa sitten CDC Walensky markkinoi tätä samaa, ja julisti saaneensa yliotteen koronasta. Myös Biden toisteli ja markkinoi ajatusta. Walenskyn on tarvinut olla hyvin tietoinen siitä pokerista, jonka hänen lausuntonsa sisältää, onhan kuitenkin niin, että on huonoa sökö ja pokeritaitoa väittää, että pystyy hävittämään nuhan maailmasta rokotteella joka kuitenkin tosiasiassa nostaa ihmisessä nuhan vasta-aineita, ne kuitenkin katoavat nopeasti, ja nuha tulee aina uudelleen. Vai oliko jopa Walensky niin lääkejättien ja jumaloijiensa mahdollisessa hypnoosissa, että meni itse jonkin virologin taakse julistamaan voittoa, joka oli selvä utopia jo alusta alkaen. Hän päätyi osaksi petoa, joka järsii jatkuvasti omaa kättään, eikä sille näy loppua......

   • Anonyymi

    Lääkejättejäkin hallitsee joku, jotkut. Tämän pitäisi kiinnostaa enemmän kuin kansalaisten saattaminen hyökkäämään toisiaan vastaan. Rokotesodat ovat vastenmielisiä, koskapa materiaalisesti on mahdotonta hallita toista. Tosin rokotteilla on mahdollista tappaa ihminen tai kroonisesti sairastuttaa hänet pysyvästi. Ja kuten jo lasten pysyvistä aivovaurioista, narkolepsiasta on nähty, keidenkään ei tarvitse joutua mistään vastuuseen, vaan entinen meno jos mahdollista, saa jatkua vieläkin hullumpana.

    Nyt etsitään totuutta rokotteista, sillä nykyisenkaltaisena vouhkaamisena piikityksiä ei voitane jatkaa. Etenkin jatkuvien vahinkojen aiheuttaminen rokotteilla lapsille on sen verran suuri häpeä, että jotain lastemme tähden on pakko tapahtua. Näin ei saata jatkua. Lääketeollisuuden mahdin on aika murtua.


  • Anonyymi

   NWO:n mukaan on normaalia olla kuollut nopeasti.
   Ota, osta koronamyrkky!

   • Anonyymi

    Suurin osa ns. rokotevastaisista viesteistä on pilkkaamista ja vastaavia yrityksiä, ja maalittavaksi tarkoitettua trollausta, jota vaccereita kannattavat trollit ihan tehtailevat mielikuvituksensa mukaisesti. Taktiikka on tismalleen sama kuin viesteissä, joiden kirjoittaja tekeytyy hulluksi ja mielipuoleksi huvittaakseen toisia.

    Aito valeellisen covidhypetyksen vastustaja ei ole väittämässä, että rokote on oikeasti tappava, tai että siinä on oikeasti mikrosiruja, nanobotteja jne.

    Tämä kannattaa huomata ajoissa, sillä trolliketju jossa trolli esiintyy mielipuolena rokotusten vastustajana, ja sitten valistaa kuvitteellista rokotteiden vastustajaansa ajaen vacceri asiaansa on tässä suhteessa älykkäästi rakenneltu. Taktiikka on tunnettu trollausmenetelmä ja ikävä kyllä aiheuttaa paljon pahaa maailmaan juuri näissä meneillään olevissa asioissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suurin osa ns. rokotevastaisista viesteistä on pilkkaamista ja vastaavia yrityksiä, ja maalittavaksi tarkoitettua trollausta, jota vaccereita kannattavat trollit ihan tehtailevat mielikuvituksensa mukaisesti. Taktiikka on tismalleen sama kuin viesteissä, joiden kirjoittaja tekeytyy hulluksi ja mielipuoleksi huvittaakseen toisia.

    Aito valeellisen covidhypetyksen vastustaja ei ole väittämässä, että rokote on oikeasti tappava, tai että siinä on oikeasti mikrosiruja, nanobotteja jne.

    Tämä kannattaa huomata ajoissa, sillä trolliketju jossa trolli esiintyy mielipuolena rokotusten vastustajana, ja sitten valistaa kuvitteellista rokotteiden vastustajaansa ajaen vacceri asiaansa on tässä suhteessa älykkäästi rakenneltu. Taktiikka on tunnettu trollausmenetelmä ja ikävä kyllä aiheuttaa paljon pahaa maailmaan juuri näissä meneillään olevissa asioissa.

    Pitkään olen rokotteiden tiennyt olevan haitallisia. Korona rokotteelle ei mitään järkevää syytä ole edes yritetty keksiä.
    Utopia paratiisista, ihan oikeasti miten ihmiset joukolla menevät vipuun? Puolenvuoden ehkä turva siitä, että et sairastuisi vakavaan tautimuotoon!! Eihän tuossa ole päätä eikä häntää.
    Kypärä autoillessa? Onhan se suojana jos kopsu tulee, ihan yhtä järkevä hypetyksen aihe.

    Tuo patenttitoimiston ukko (löydät kyllä itsekin videon) on vakuuttava ja kun faktat koronaan liittyvistä patenteista ovat todistusaineistoa, todellakaan enää tiedä miten tappavaksi se osoittautuu?
    Toivottavasti ei kuitenkaan niin kävisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitkään olen rokotteiden tiennyt olevan haitallisia. Korona rokotteelle ei mitään järkevää syytä ole edes yritetty keksiä.
    Utopia paratiisista, ihan oikeasti miten ihmiset joukolla menevät vipuun? Puolenvuoden ehkä turva siitä, että et sairastuisi vakavaan tautimuotoon!! Eihän tuossa ole päätä eikä häntää.
    Kypärä autoillessa? Onhan se suojana jos kopsu tulee, ihan yhtä järkevä hypetyksen aihe.

    Tuo patenttitoimiston ukko (löydät kyllä itsekin videon) on vakuuttava ja kun faktat koronaan liittyvistä patenteista ovat todistusaineistoa, todellakaan enää tiedä miten tappavaksi se osoittautuu?
    Toivottavasti ei kuitenkaan niin kävisi.

    Rokotteista kieltäytyjille toivotaan usein pahaa, vakavaa sairastumista, kuolemaakin. Rokotetuille harvemmin. Vaikka kieltäytyjä ymmärtääkin rokotteiden riskit, hän aniharvoin lähtee hyökkäämään lääkittyjä vastaan. Hänelle on itsestään selvää, etteivät rokotejätit voi päättää ihmiselämästä, heidän eloonjäämisestään sairaudet voittamalla. Mitä taas immunologian häiritsemiseen tulee, siinä heillä on osuutensa. Lääketieteenkin olisi jo hyvä olla tästä selvillä. Sillä kun ihmisen puolustusjärjestelmä vaurioituu, tuosta seuraa vakavia. Nykyiset sairaudet linkittyvätkin vahvasti rokotteisiin, joita etenkin lapset saavat järjettömiä määriä.

    Lasten auttaminen on jokaisen velvollisuus. Nyt ei näytä tuolta. Ei lähimainkaan.


  • Anonyymi

   Sitten on se suuri tietämättömyys, eli tyhmyys, ministerien ja kansanedustajien keskuudessa, ilmeisesti yksityistetyn Veroparatiisi-THL-pörssikeinottelija-"asiantuntijoiden" perua, jossa esim. tänään Keskustan Kärnä, kohdistaa viha-väkivaltaa, vakavista terveyssyistä, eli erittäin pätevistä syistä, koronarokotteista kieltäytyviä kohtaan, väittäen näitä "piikkikammoisiksi".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

   Toivotamme Kärnälle pikaista sairastumista, vakaviin tulehdus-kipu-autoimmuuni-reumasairauksiin, että pääsee maistamaan sitä herkkua, mitä on elää vakavan pandemian keskellä, vakavien sairauksien kanssa, tosin korruptiopäättäjät eivät joudu kärvistelemään, ilman aitoa oikeusturvaa 800€/kk köyhyyseläkkeillä, Suomen korruptiopäättäjät EU:n alakastia. Kaikissa Pohjoismaissa sairaus-kansaneläkkeet alkavat 1 250€/kk minimieläkkeistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Tietämättömyyttä on myös ek-medioissa, ulkomailta on pitänyt hakea turvaa terveyssyistä rokottamien oikeuksista. Suomessa niin valtion organisaatioissa, kuin ns. tiedotusvälineissä, palkitaan äärioikeistoradikalismista. Näyttävät oikein kilpailevan siitä, minkä organisaation ja medioitten toimituksissa, kyetään lyömään puolustuskyvyttömiä koviten. Säälittävää banaanivaltion toimintaa. Ensimmäisenä lähtee inhimillisyys, kun oikeusvaltio ja demokratia romuttuu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

  • Anonyymi

   EU:ssa ja ympäri maailman oikeus-sivistysvaltioissa, kansalaiset osoittavat mieltään, jo neljättä viikkoa mm. Ranskassa, Veroparatiisikorona-fasismia vastaan.

   https://www.france24.com/en/europe/20210807-thousands-march-against-french-health-pass-for-fourth-week-in-row

   Suomen populistiset korruptio-poliitikot, menevät kaikessa äärioikeistolaisimman ja ökyrikkaita hyödyttävimmän kautta. Jopa avointa vihamielisyyttä, on jouduttu kuulemaan, kansanedustaja-ministeritasolta, kohdistettuna vakavasti sairaisiin, ilman aitoa oikeusturvaa 800€/kk jätettyihin, koronan riskiryhmiin, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläisiin, jotka eivät pätevistä terveyssyistä, voi ottaa mitään koronarokotteita, joutumatta hengenvaaraan.

  • Anonyymi

   kiuru ei ottanut asiaa käsittelyyn kunHPV piikki toi vammasia.

   MIKSI ET HOITANUT ASIAA EI MITÄÄN OIKEUKSIA KORVAUKSIA!
   rokotetta pidettiin niin hyvänä eli valetelit .

   ei saa lapsia piikittää ei ole oikeutta kellään vammauttaa lasta.

   • Anonyymi

    Lasten takia rokottamisten onkin loputtava. Mikäli tutkija ymmärtää rokotteiden toimintamekanismin ja sen tuhon, mitä niillä on aikaansaatu, hän ei mitenkään saata olla mukana tämänkaltaisessa vedätyksessä.

    Teollisuusjättejä vastaannousseita tullaan kohtelemaan kovakätisesti, mutta kestettävä on, mikäli totuus on minkään arvoinen.

    Miksi lapset päätettiin uhrata. Tätä usein kysytään. THL:n rokoteasiantuntijat, käsi sydämelle, miksi? Lääkärille löytyy kyllä muitakin virkoja.


  • Anonyymi

   ottakaa vanhemmat puolueettomasti selvää

   YKSIKIN SAIRASTAPAUS ON LIIKAA AJATTELE OLISIKO SINUN LAPSI
   SEURAAVA.

   • Anonyymi

    Aivan. Hyödyt ylittävät haitat ei ole mikään vastaus. Pelkkä mitäänsanomaton heitto, kun vastattavaa ei löydy. Vanhempien on ryhdyttävä puolustamaan lapsiaan. Tuo on heidän velvollisuutensa. Elleivät he tee sitä, ei kukaan muukaan.


  • Anonyymi

   Ei kai rokotevastaisuudessa ole kyse ’pahuudesta’, vaan sinisilmäisestä trollien höynäyttämistä ihmisistä. Kyse on myös tietämättömyydestä..
   Trollit ovat kovasti aktiivisia yrittäessään levittää disinfoa ja saavat kovasti tukea myös Venäjältä ja muutamasta muustakin diktatuurista, joiden tavoite on levittää kaaosta länsimaissa. Suomessa on ihmiset hyvin valistuneita, joten vain muutama sinisilmäinen ja herkkäuskoinen voi langeta trollien yrittämiin ansoihin. Trollien disinfo ei uppoa Suomessa tässäkään asiassa.

   ’Patistus’, mitä tehdään, on järkevää ja sitä tehdään, jotta ihmiset ottaisivat rokotteet mahdollisimman pian. Rokote on ainoa keino koronapandemian taltuttamiseksi, joten ’patistelun’ ymmärtää kyllä helpostikin.

   • Anonyymi

    Jaa että tietämättömyys. No mitä tuttavia, naapureita, työkavereita yms tiedän, ketkä ovat ottaneet rokotteen, niin he vasta tietämättömiä ovatkin. Olen aika monelta kysynyt, että ootteko yhtään huolissaan rokotteen kokeellisuudesta yms haittavaikutuksista. Käytännössä kaikki ovat vastanneet "jaa emmää vaan tiiä, mää ny otin kun kaikki muutki otti, emmäävaan tiiä, kai se ihan hyvä rokote on, emmäävaan tiiä." Että tietämys rokotetuilla on käytännössä nolla, moni ottaa eikä jaksa sen enempää perehtyä koko aiheeseen, kuhan vaan otetaan.

    Kriittisesti tähän mrna-injektiopiikkiin suhtautujilla on mun mielestä enemmän tietoa, koska kriittiset ovat usein huolissaan, että onko varmasti näin kuin väitetään, ja asioista aletaan ottamaan selvää.

    En ole rokotevastainen, olen ottanut tähän asti kaikki tavanomaiset rokotteet, sikapiikkiä en tosin ottanut vuosia sitten, koska siitä oli siihen aikaan hieman samanlaista hysteriaa mitä nyt. Olen valmis toki ottamaan koronapiikinkin, siinä tapauksessa, että voin olla varma sen turvallisuudesta, nyt ei todellakaan niin pysty vielä sanomaan. Ehkä vuoden päästä tietää paremmin, oliko kaikki kritiikki pelkkää huuhaata, vai oliko siinä sittenkin perää. Toivon syvästi että olisi huuhaata, mutta liikaa kantautuu asioita eri maista, eivätkä kaikki voi millään olla Venäjän trollausta. Ja kun muistaa sen sikapiikkisekoilun, niin ei herätä luottamusta oikein nämä asiat. Enemmänkin tulee mieleen, että oliko koko sikainfluenssa aikanaan vain eräänlainen koepallo.


   • Anonyymi

    Etkö edelleenkään osaa erottaa, vakavista terveyssyistä koronarokotteista pidättäytyviä "rokotevastaisista". Taidat olla melkoinen luupää, jos et tuohon kykene. Osansa luuloissanne, on tietenkin surkealla viranomaistiedotuksella ja korruptiopäättäjien vihapuheilla, pätevistä terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyviä kohtaan ja riskiryhmien heitteille jättämisestä, vakavan pandemian keskellä.

    https://www.aljazeera.com/news/2021/8/6/nearly-35-percent-of-uk-delta-hospitalisations-fully-vaccinated


  • Anonyymi

   No näkeehän tuon nyt. Kiurulla ja Marinilla on mustalaisverta.

  • Anonyymi

   Se on pääasiassa tyhmyys, jonka takia osa ei suostu ottamaan rokotetta. Toki myönnän että on niitäkin jotka voivat sille olla allergisia ja heillä voi olla ihan pätevä syy kieltäytyä.

   Silti vähän riepoo rokotusten uutisointi: Lehdissä saatetaan moittia hallitusta siitä ettei rokotekattavuus ole riittävällä tasolla ja sitten kerrotaan ettei edes kaikilla hoitajilla ole koronarokutusta tai vaaditaan että opettajat tulee rokottaa ensin jotta koulut päästään avaamaan lähiopetukseen....Hei haloo, Suomessa rokotetaan jo nyt alle 20-vuotiaitakin, jos jollakin hoitajalla tai opettajalla ei ole koronarokotusta otettuna tähän mennessä siihen on syy vain hänen omassa tyhmyydessään, ei hallituksessa. Minkäs sille mahtaa että rokotevastaisia hölmöjä löytyy kaikista ammateista?

  • Anonyymi

   Kiurun jalat eivät kosketa maan pintaa,

   Höps,on se sen verran syöny ettei kiertoradelle lähde:) metri krt metri.
   Ottakaa vaan kokeelinen rokete,jos vammaudutte niin kukaan ei vastaa.
   Katsokaa Israel tai Islanti,auttaako rokote?
   Fimea,ei ota enää vastaan vahinko ilmoituksia,miksi?

  • Anonyymi

   Kiuru vsrmas joku ministerinkurppa. Yleensäki rokotteet pelottaa saati tämmöset kiirees kyhätyt josts seuraa viel ties mitä. Kerrsn otin flusssrokotteen ja kumma kun olin sitte koko talven flunssas. Hoitohenkilökunnan moraalin tuntien tiedän että pistävät minuun vaikka kissan kusta tietosesti eikä se heitä liikuta. Korkeintaa semmone vahingonilone pieni hymy

  • Anonyymi

   Englannissa satoja koronarokotettuja, on sairaalassa delta-variantissa.

   https://www.aljazeera.com/news/2021/8/6/nearly-35-percent-of-uk-delta-hospitalisations-fully-vaccinated

   Kaikki immuniteetti koronaviruksia vastaan, ei tule rokotteista, vaikka lääkebisnes niin väittääkin. Ihmisten omat toimivat puolustusjärjestelmät ja peruslääkitys joihin sairauksiin, voivat estää koronavirusta ja /tai lieventää oireita, jos sairastuu. Näistä asioista yksityistetty THL ja korruptiopäättäjät ek-medioineen, eivät Suomessa tiedota.

  • Anonyymi

   800€/kk koronan riskiryhmien turvaaminen, 1 250€/kk minimieläkkeillä, heti pandemian alussa, kuten oikeusvaltioissa tehtiin, olisi lisännyt luottamusta myös rokotteisiin.

   https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/aug/08/the-guardian-view-on-french-covid-pass-protesters-attention-must-be-paid

   Sillä riskiryhmien huonolla kohtelulla, on iso vaikutus myös muiden kansalaisten luottamukseen, päättäjien kykyyn hoitaa koronapandemiaa ja lupaamiaan asioita, kuten eläkekorotuksia ja koronatukea riskiryhmä-köyhyyseläkeläisille, vakavista terveyssyistä, koronarokotteista pidättäytyville, pandemian keskelle, vaativamman koronatorjunnan kanssa kärvisteleville.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

   Se vaikuttaa myös suhtautumiseen koronarokotteisiin yleensä, kun korruptiopäättäjät näyttävät keskittyvän, vain ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, veroparatiisi-monopolien pörssikeinottelijoiden, voiton maksimoinnin rahoittamiseen verovaroilla ja jättävät haavoittuvimmat, kuin nallit kalliolle, ilman luvattuja aitoja eläkekorotuksia, päivityksiä ja korjauksia 2022-luvulle.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Piti tulla 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimi - tulikin vielä pahempaa modernia orjuuttamista, nälkäisten oikeusturvattmien, loppuun uuvutettujen ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, raakaa modernia orjuuttamista, käyttämistä ihmiskaupan välineinä,suorittamassa Veroparatiisi-soteorjuutta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   Tehdäänkö kansanliike, jossa kielletään vaalikirjeen lähettäminen, eli ilmoituksen äänioikeudesta lähettämisen estäminen ? Käytännössä Valtioneuvostoon ilmoitus, ettei saa lähettää korruptio-eduskuntavaali-ilmoitusta, ennen kuin aito oikeusturva,
   1 250€/kk minimieläkkeet orjuuseläkeläisille Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

  • Anonyymi

   Ruotsissa koronan riskiryhmiä, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyviä, sairaus-kansaneläkeläisiä on tuettu monin tavoin, heidän merkittävästi normaalia vaativammassa, koronan torjunnassaan.

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lV9bdk/finland-rott-pa-kartan--samtidigt-oppnar-de

   Tekivätkö Suomen hallitus / eduskunta, tietoisen päätöksen, jättää köyhyyteen, oikeusturvattomiksi 800€/kk orjuuseläkkeille kärvistelemään jätetyt, myös ilman mitään tukea, tuohon hankalaan tilanteeseen, vakavien sairauksien kanssa, ilman aitoja mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä, koronaan sairastumisia ? Laskelmoitu ajatus, että köyhistä päästäisiin eroon ?

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrjKJ3/orban-bygger-lyxiga-fotbollsarenor--och-mordar-demokratin

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Ruotsissa, kuten muissakin Pohjoismaissa, paitsi Suomessa, sairaus-kansaneläkkeet alkavat olla jo lähempänä 1 500€/kk, minimieläkkeinä,elleivät jo enemmän. Sen lisäksi koronan riskiryhmiä, jotka eivät voi ottaa mitään koronarokotteita, joutumatta hengenvaaraan, on tuettu runsaskätisesti ja pidetty huolta, että heillä on varoja aitoon koronantorjuntaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   Suomen korruptiopoliitikot-ym vallankäyttäjät, toimivat kuten Venäjällä, Romaniassa ja Unkarissa, eläkeläisköyhyys luvattiin "siirtää historiaan", tulikin VALE-ELÄKEKOROTUKSET. Miljardien tulojensiirtoja pörssirikkaille Verokeitaisiin - puoli miljoonaa Suomen rakentajaa, nälkäpalkalla ilmaiseksi Suomelle töitä tehneet, kerjuulla oikeusturvattomina.

  • Anonyymi

   On pelkästään noloa, että Suomessa on vakavista terveyssyistä, koronarokotteista kieltäytyviä vainoavia korruptio-vallankäyttäjiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-110687660

   VeroparatiisiNiinistön / KalmaKokoomuksen sekoilut EK-medioissa, on ihan oma lukunsa, kun ilmastonmuutoksen torjuntaa, käytetään ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, ansaitsemattomien pörssiomaisuuksien, voiton maksimointiin Veroparatiiseissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

   Korruptiopoliitikot-vallankäyttäjät, esiintyvät mielellään, ilmastonmuutoksen torjujina, vaikka todellisuudessa, ovat sen vastakohta, mm. Veroparatiisi-sote- ja sotahankkeineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyvien ja oikeusturvattomiksi 800€/kk orjuuseläkkeille pakotettujen, suoranainen vainoaminen, on läpäissyt koko koronapandemian ajan Suomessa. Tietämättömyyteen perustuvia vihapuheita, on jouduttu kuulemaan niin kansanedustaja-ministeri-kuin jälleen Veroparatiisipresidentin viroista käsin. Eläkeikää pitäisi alentaa, että äärioikeistolainen sekoilu vallankäyttäjien keskuudessa, saataisiin loppumaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

   Kansainväliset huippututkijat, ovat mm. Nature-tiedelehdessä, painottaneet sosiaalisen oikeudenmukaisuuden olevan, ilmastonmuutoksen torjunnan ehtona ja edellytyksenä, kaikissa valtioissa. Suomen äärioikeisto-veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden ilmastohälinässä, tuosta sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, ei näy merkkiäkään, vaan päinvastoin, kuvottava ahneus velloo näennäisen ilmastohuolen taustalla, ansaitsemattomien pörssiomaisuuksien voiton maksimointi, ei mikään todellinen huoli luonnosta ja ilmastosta, muutenhan Veroparatiisi-sote- ja sota-hävittäjähankkeet, vaadittaisiin välittömästi peruttaviksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17151652/etova-petoskalmakokoomus-esiintyy-quotilmastopuolueenaquot-ek-ylen-mainoksissa

   Tietämättömyys vakavista terveyssyistä, koronarokotteista kieltäytymisen syynä, eli hengenvaaran takia koronarokotteista pidättäytymisestä esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, on suurta korruptiovallankäyttäjien keskuudessa, eikä yksityisestystä THL:sta, ole apua, kun se keskittyy Veroparatiisi-sotemonopolien pörssivoittojen maksimointiin.

  • Anonyymi

   Krista Kiuru on päässyt kuin koira veräjästä vaikka on yksi pahimmista korona mimmeistä.hyvä kun nostit ketjua ylös. Tuputtaa myrkkyjään

  • Anonyymi

   "Pimeä keskiaika" näyttää vellovan, palstan äärioikeiston Veroparatiisi-sote- ja sotamonopolien mainostajien keskuudessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

   Suuri TIETÄMÄTTÖMYYS, vakavista terveyssyistä koronarokotteista kieltäytymisestä, läpäisee korruptio-vallankäyttäjät, ek-medioineen, kuten palstan populistiporvari-öykkäritkin. Vihapuheita puoli miljoonaa, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyt, koronan riskiryhmät, ovat kyllä joutuneet kuulemaan, koko koronapandemian ajan, ei mitään uutta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

   Vakavista terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyviin kohdistuvat vihakirjoitukset- ja puheet, ovat sitä "pimeää keskiaikaa", jota korruptio-äärioikeisto-sote-mainostajat, myös keskustelualustoilla kohkaavat. Tietämättömyys näyttää lähtevän, vallankäyttäjien keskuudesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa, sairaus-kansaneläkkeet, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa, alkavat olla jo sen 1 500€/kk minimissään. Suomen 800 orjuuseläkkeet noin puolet tuosta. Sen pitäisi näkyä, isoina otsikoina tiedotusvälineissä ja olla suuri huolenaihe, ilmastonmuutoksen torjunnan sosiaalisen oikeudenmukaisuudenkin kannalta, mikä on kansainvälisten huippututkijoiden mukaan, ilmastonmuutoksen torjunnan ehto ja edellytys, kaikissa valtioissa.

   • Anonyymi

    Muutapa heti aitoon demokratiaan tienaamaan.


   • Anonyymi

    Nuo maksetaan verorahoilla tai velalla, kumman valitset?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Uskokaa jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita globalisteja?

  • Anonyymi

   Esim. kiinassa on rokotuspakko. Hoituu pian tuo persujen liikaväestön harventamisvouhotus. Minkä olette laskeneet pvm:ksi, kun jäljellä ei ole juur muita kuin persuja, muslimeja ja afrikkalaisia

  • Anonyymi

   Ei tule luovuttaa. Krista Kiurukin tulee saattaa oikeuden eteen

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17142675/veroparatiisi-hus-verotukseen-terveyssyista-rokottamattomien-vainoaminen-loputtava

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   Kaikissa muissa Pohjoismaissa, ovat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, riskiryhmienkin oikeusturvana ja koronapandemian aikana, on annettu taloudellista tukea, normaalia vaativammasta koronan torjunnan kanssa pärjäämiseen. Suomen "koronatuet" jaettiin Veroparatiisimiljonääreille, nuorille, terveille ja rikkaille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   KUVITELTU HENGENVAARA ei ole peruste mihinkään. Hengenvaaran täytyy olla LÄÄKETIETEELLISESTI PERUSTELTU.

  • Anonyymi

   Menisitte jo hoitoon .

  • Anonyymi

   Väitätkö etteivät autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaudet, joita potee satojatuhansia ihmisiä Suomessa, olisi lääketieteellisesti perusteltuja. Mene itse sinne "hoitoosi".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17188839/koronarokotepakot-eivat-poista-vakavia-sairauksia-joissa-koronarokotteet-ovat-hengenvaarallisia

   Toivottavasti tuo vakavia sairauksia, kyseenalaistava veroparatiisi-k-rokotemainostaja, tulee itse sairastumaan, mainittuihin vakaviin sairauksiin, sen jälkeen muuttuvat mielipiteet, kun omalle kohdalle osuu.

  • Anonyymi

   ihmisellä on sisäänrakennettu itsesuojeluvaisto mikä on vaaraksi niin juoksee karkuun.
   kiuru lopeta uhkailu.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Riski sydänlihastulehduksiin, on esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, jo muutenkin kohonnut, eli kaikki rokotteet ovat hengenvaarallisia, niitä ei voi ottaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   Korruptio-eduskunta-hallitus, pakotti 800e/kk orjuuseläkeläis-riskiryhmät, joita on noin puoli miljoonaa Suomen kansalaista, koronaruuhkaisille veroparatiisi-sote-asemille, olemattomien "tukien" hakemiseen, eli ALTISTIVAT koronan riskiryhmät koronasairaudelle, eli hengenvaaraan, kun kyse on autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaista, kun kaikissa muissa Pohjoismaissa, heitä tuettiin taloudellisesti välittömästi, pandemian alussa ja 1 500€/kk MINIMIELÄKKEETHÄN heillä jo muissa Pohjoismaissa ovatkin, kun Suomessa Venäjän orjuuttamiseläkkeet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-IS:n mielestä, on Kiurulta "optimistista", syväkyykyttää puolustuskyvyttömiä, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä, koronan riskiryhmiä 800€/kk orjuuseläkeläisiä ja altistaa heitä koronaruuhkiin veroparatiisi-sote-asemille pakottamalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Sopii hyvin korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, äärioikeistofasistiseen menoon ja EK-IS / äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus kiittää. Suomen tyhmimmän EK-median titteli, menee EK-IS-medialle.

  • Anonyymi

   Äärioikeistodemari Kiuru, käpertyy äärioikeisto-oppositioporvareiden kainaloon, kun veroparatiisirikkaiden hyysämis-"koronatoimenpiteet", osoittautuvatkin hengenvaarallisiksi.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fhm-kraftig-okning-av-antalet-smittfall

   Riskiryhmät jätettiin ilmeisesti laskelmoidusti, köyhyyteen oikeusturvattomiksi, heitteille vakavan pandemian keskelle, ihmiset joille kaikki koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

   Onko nyt teho-osastojen ruuhkissa (mihin ne soterahat katoavatkaan), väkisin koronarokotettuja riskiryhmiä, vai koronarokotettuja koronasairaita, kuten Ruotsissa, emme saa Suomen ek-medioista tietää, siellä hyysätään nyt äärioikeistodemari Kiurua, tuota veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, kajal-mollamaijaa, eläkeläisköyhien pahoinpitelijää.

  • Anonyymi

   Niin syvästi korruptoituneita, Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän poliitikot ovat, että kaikki "koronatoimenpiteet" Suomessa, ovat pelkkiä veroparatiisirikkaiden hyysäämisiä. Köyhyyseläkeläis-riskiryhmät jätetty täysin heitteille ja ALTISTETTU koronalle, pakottamalla veroparatiisi-soteasemien koronavirusruuhkiin ja kela-sos-väkivallan kohteiksi, vielä pahempiin koronavirusruuhkiin, eli laskelmoidusti haluttu sairastuttaa, ellei jopa kansanmurha-tarkoituksella.

   https://www.dw.com/en/who-names-new-coronavirus-variant-omicron-and-classifies-it-as-a-variant-of-concern/a-59946006

  • Anonyymi

   Ihmisen kun valtaa luulosairaus, niin sitähän ei paranna mikään.

   • Anonyymi

    Ihmisen kun ajautuu kollektiivisten ehdottomuuksien orjaksi tai jopa osaksi joukkopsykoosia, niin sitähän ei paranna mikään.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mitä tarkoittat tässä asiassa "rokottamattomien tyhmyydellä"?


  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikkojen ja EK-moukkamedioitten ääliömäisyys, näkyy Suomessa, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäyviin kohdistuvina, viha-väkivaltarikoksina, heitteillejättönä köyhyyteen oikeusturvattomina, 800€/kk orjuuseläkkeille, vakavan pandemian keskellä ja kaiken lisäksi koronaviruksille ALTISTAMISENA, pakottamalla nämä satojatuhansia Suomen kansalaisia käsittävät väestönosat, koronavirusruuhkaisille veroparatiisi-sote-asemille-kela-sos-kerjuuttamiseen ja byrokratialla pahoinpitelemisen kohteiksi, kun kaikissa muissa Pohjoismaissa, heidät turvattiin taloudellisesti, heti pandemian alussa erikseen ja 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Jokainen hallituspuolue lupasi, eduskuntavaalilupauksena: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan" - kävikin täysin päinvastoin, eläkeläisten oikeusturvattomuus, eli köyhyyteen pahoinpiteleminen, on vain pahentunut ja riskiryhmien joilla on pätevät terveydelliset syyt, kieltäytyä koronarokotteista, normaalia merkittävästi vaativampaan koronantorjuntatarpeeseen, ei vastattu mitenkään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5708
  2. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   313
   3391
  3. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2229
  4. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   330
   2177
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   82
   1710
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   48
   1598
  7. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   68
   1584
  8. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   251
   1511
  9. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1413
  10. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   62
   1308
  Aihe