Viha kouluttamattomia kohtaan, perustuslain rukkaamiset ja terrorikapitalismin turvaaminen

Anonyymi

Nyt mennään syvissä vesissä, kun kourallisen resuisia lapsia verukkeella, korruptiohallitukset Ruotsissa ja Suomessa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, muuttelevat jo perustuslakia, veroparatiisi-terroristi-kapitalisteille mieluisiksi.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/politisk-majoritet-vill-andra-grundlagen

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

EK-Yle mainostelee "osaajien tarvetta", eli OHITUSKAISTAA ökyrikkaille veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, isoille talousrikollisille, Suomen kansalaisuuteen. Äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisi-pörssikeinottelijoita, "veroparatiisi-osaajia", mainostetaan täälläkin palstalla tohtorien-ym titteleillä.

Kääntöpuoli veroparatiisirikollisten mainostamiselle "osaajina", on tietenkin, silmitön viha kouluttamattomia, vakavan taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteita kohtaan, köyhyysongelman ja eriarvoistamisen pahentaminen tavoitteella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

Vakavien sairauksien, perhe- ja lähisuhde-väkivallan takia kouluttamattomien, vaaliäänet kelpaavat kyllä korruptiopäättäjille, eikä niiden saamiseksi, säästellä katteettomia lupauksia ja häikäilemättömiä valheita vaalien alla: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan" .

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452090/hilloahot-toivat-rasismikortilla-38-000-maahanmuuttajaa-ja-ulkomaista-halpatyovoimaa-paljon

   Järjestäytynyttä äärioikeiston veroparatiisirikollisuutta, nimitetään nykyisin siis "osaamiseksi". Titteleitä ja tutkintoja ostetaan ulkomailta, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, pörssikeinottelijoiden jälkeläisille uraohjuksille. Pitäähän väkivallalla olla uskottavuutta, sitä kompetenssia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

   https://yle.fi/uutiset/3-11663470

   EK-Yle:ssä sellaisia ruokitaan kultatarjottimella, järjetön budjetti EK-tiedotukseen - joka ei ole puolueetonta tiedonvälitystä nähnytkään.

   Harakka kävi varastamassa kultalusikan, annettavaksi pörssikeinottelijoiden pulleisiin käsiin, EK-tiedotuksen jatkamiseksi EK-Yle:ssä ja köyhyyteen pakotettujen kansalaisten vihaignoroinnin jatkamiseksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi

   No nyt on jytinää kirjaimissa, kiitos.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16847680/suomen-korona-ongelma-ei-ole-ulkorajoilla-vaan-sisaisen-turvallisuuden-oikeusturvan-puuttuminen

   https://www.france24.com/en/europe/20210308-international-women-s-day-fighting-economic-abuse-must-be-a-priority

   Keskustan äärioikeistolinja, tulee surkastuttamaan pörssikeinottelijoiden etujenajaja-puolueen, jo kuntavaaleissa. Eduskunnassa ei ole yhtäkään poliittista puoluetta, eikä sen lähettyvilläkään, jota voisi enää ajatella äänestävänsä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

  • Anonyymi

   Kyllähän palstat on parasta viihdettä kovilla papereilla.

  • Anonyymi

   Puolen miljoonan suomalaisen vanhuksen, vammaisen ja pitkäaikaissairaiden, jatkuva köyhyyteen pahoinpiteleminen, eli raa´an äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohdistaminen, 800€/kk orjuuseläkkeille jättäminen, on raakaa väkivaltaa ja naisvihaa, vaikka EK-Yleisradion propagandakoneisto, kerjääkin sääliä naisvaltaiselle hallitukselle, vieläpä maanpetos-natotuksella, naisvihan verukkeella, vaikka hallituksen naiset itse, ovat sen naisvihan ja väkivallan tekijöitä, valehtelemalla köyhimmille äänestäjilleen ja jättämällä vakavat vaalilupaukset: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" toteuttamatta.

   Viha kouluttamattomia kohtaan, on äärioikeistoradikalismia. Se on samalla misogyniaa l. naisvihaa ja rasismia.

   Suomessa kaikki eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, poliittiset puolueet, ovat tuon eriarvoistavan ja köyhyysongelmaa ylläpitävän naisvihan, eli vihan köyhyyteen pahoinpideltyjä naisia kohtaan, jatkamisen mestareita. Se, että heille kerjätään vielä sääliä, naisvihan verukkeella ja maanpetos-natotuksen nimissä, on tuttua äärioikeistoradikalismia EK-Yle:ssä.

   Äänestämättä jättäminen alkaa jo kultautua mielissämme, se on koko ajan vahvempi valinta ja vaihtoehto, kun korruptio läpäisee eduskunnan ym poliittiset vallankäyttäjät vihassaan kouluttamattomia 800€/kk orjuuseläkeläisiä äänestäneitä kohtaan.

   Toistetaan vielä, että menee varmasti perille: viha kouluttamattomia väkivallan kohteita kohtaan, joista enemmistö on naisia, on äärioikeistoradikalismia, jota hallitus / eduskunta kohdistavat, puoleen miljoonaan 800€/kk, ilman aitoa oikeusturvaa 2021, orjuuseläkkeille jätettyyn Suomen kansalaiseen.

  • Anonyymi

   Kovaa sanonko-mitä-natotusta meneillään EK-medioissa ja keskustelu-alustoilla - sananvapauksia estetään rajusti, ei saa sanoa sitä yhtä sanaa, eli vastustaa veroparatiisinatottajia. Röyhkeäksi on mennyt eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän ym äärioikeistoradikalistien toiminta Suomessa.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

   Huolestukaa Suomen kansalaiset, kun haavoittuvimpaan asemaan pahoinpideltyjen, omien perustuslaillisten, puuttuvien oikeuksien vaatimista ja puolustamista, nimitetään EK-medioissa "kommunismiksi".

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kommunistit-vaativat-kuntavaalien-siirtamista-vahavaraiset-riskiryhmalaiset-jattavat-herkemmin-aanestamatta/8073130#gs.ue8tel

   Jenkkien hyökkäysliiton toiminta Suomessa, on maanpetoksellista, miksi sitä ei saa enää sanoa, eikö tässä valtiossa olekaan sanan- ja mielipiteidenvapauksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  • Anonyymi

   Kirjoitimme korruptio-vallanpitäjien harjoittamasta äärioikeistoradikalismin muodosta, vihasta kouluttamattomia kohtaan, joka on rinnastettavissa misogyniaan, eli naisvihaan ja rasismiin. Kirjoituksemme poistettiin.

   Kaikki nykyisen korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, poliittiset puolueet, ovat harjoittaneet kovaa äärioikeistoradikalistista, taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa, alisteisiin asemiin pakotettuja ja pahoinpideltyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä kohtaan. Koulutus-mantraa hokemalla, on oikeutettu suuri köyhyysongelma ja eriarvoistaminen, siirrelty miljardeja miljardien perään veroparatiiseihin heille, joilta ei mitään puutu.

   Kun titteleiksi ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, ei enää riitä tutkija, professori, tohtori, jenkkien veroparatiisi-"huippu"yliopiston arvot, niin Marsin valloittamisella jatketaan, lisää, enemmän, kovemmin ja ahneemmin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   Huomatkaa ihmiset, erittäin kovaa natottamista meneillään EK-medioissa, eduskunnan masinoimaa aivopesua. Käykää edes allekirjoittamassa, se veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumista vaativa kansalaisaloite, jos haluatte että köyhien lapsilla olisi ruokaa ja vanhuksilla mitään oikeusturvaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

  • Anonyymi

   Täytyy todellakin olla täysin medialukutaidoton, jos ei näe, miten kovaa, äärioikeistoradikalismia EK-medioissa, on meneillään jenkkien hyökkäysliiton, eli veroparatiisinatotuksen muodossa.

   Ex-äärioikeistohallituksen, siis sen jota ei kukaan ollut koskaan, missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt, tekemä Suomen perustuslain vastainen "isäntämaasopimus", olisi pitänyt irtisanoa välittömästi, nykyisen hallituksen aikana, vaan päinvastoin, veroparatiisinatotus vain pahenee. Vieraitten valtojen annetaan toimia, Suomen valtion alueella - ennennäkemätöntä ja rikollista toimintaa, Suomen perustuslain ja kansalaisten oikeuksien, demokratian vastaista.

  • Anonyymi

   Hallituksen naispoliitikot, toteuttavat äärioikeistoradikalistista naisvihaa ja mainostavat veroparatiisi-natotusta, vieraitten valtojen perustuslain vastaista läsnäoloa Suomen valtion rajojen sisäpuolella.

   EK-Yleisradiossa supolla mainostetaan jenkkien hyökkäysliittoa, kyllä tämä on hyökkäys Suomen kansalaisia, demokratiaa, oikeusvaltiota ja kansalaisten jo pitkälti puuttuvia oikeuksia, puuttuvaa oikeusturvaa vastaan.

   Käykää hyvät ihmiset, nyt nopeasti osallistumassa kansalaisaloitteeseen, jossa vaaditaan veroparatiisi-natotus-hävittäjähankkeesta luopumista. Tehkää se nyt kun mahdollista, eli heti.

  • Anonyymi

   Hyvä että tuhannet ökyrikkaat lähtevät veroparatiiseihin. Meillä on liikaa veronmaksajia rahoittamassa kaikenmaailman 35 000 rajanylittäjää.
   Minimieläke 1250€/kk riittää hyvin. Turhanpäiväiset asumistuet voi ottaa pois tuon summan saavilta. Jäähän siitä vähän rahaa purkkihernesoppaa varten.

  • Anonyymi

   Hassua että asiasta medioidaan niin vähän, ikäänkuin tukehtumalla vaietaan kuoliaiksi?

  • Anonyymi

   Espanja on korottamassa sairaus-kansaneläkkeitä:

   https://elpais.com/economia/2021-05-01/el-gobierno-preve-una-paga-extra-para-los-pensionistas-en-2022-por-el-aumento-de-la-inflacion.html

   Samoin Ruotsi, missä sairaus-kansaneläkkeet, ovatkin köyhyysrajan yläpuolella, toisin kuin äärioikeiston veroparatiisirikollisten johtamassa Suomessa.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16918899/aarioikeisto-keskusta-kiistaa-kriisin-800ekk-koyhyyselakelaisten-aktiivisen-hatatilan

   Siskojenhakkaajien naisvihan ydintä, sairaus-kansaneläkeläisten syväkyykyttämistä, sitä äärioikeisto-keput toteuttavat, nykyisessäkin hallituksessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   259
   2999
  Aihe