Viha kouluttamattomia kohtaan, perustuslain rukkaamiset ja terrorikapitalismin turvaaminen

Anonyymi

Nyt mennään syvissä vesissä, kun kourallisen resuisia lapsia verukkeella, korruptiohallitukset Ruotsissa ja Suomessa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, muuttelevat jo perustuslakia, veroparatiisi-terroristi-kapitalisteille mieluisiksi.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/politisk-majoritet-vill-andra-grundlagen

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

EK-Yle mainostelee "osaajien tarvetta", eli OHITUSKAISTAA ökyrikkaille veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, isoille talousrikollisille, Suomen kansalaisuuteen. Äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisi-pörssikeinottelijoita, "veroparatiisi-osaajia", mainostetaan täälläkin palstalla tohtorien-ym titteleillä.

Kääntöpuoli veroparatiisirikollisten mainostamiselle "osaajina", on tietenkin, silmitön viha kouluttamattomia, vakavan taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteita kohtaan, köyhyysongelman ja eriarvoistamisen pahentaminen tavoitteella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

Vakavien sairauksien, perhe- ja lähisuhde-väkivallan takia kouluttamattomien, vaaliäänet kelpaavat kyllä korruptiopäättäjille, eikä niiden saamiseksi, säästellä katteettomia lupauksia ja häikäilemättömiä valheita vaalien alla: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan" .

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

87

1690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452090/hilloahot-toivat-rasismikortilla-38-000-maahanmuuttajaa-ja-ulkomaista-halpatyovoimaa-paljon

      Järjestäytynyttä äärioikeiston veroparatiisirikollisuutta, nimitetään nykyisin siis "osaamiseksi". Titteleitä ja tutkintoja ostetaan ulkomailta, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, pörssikeinottelijoiden jälkeläisille uraohjuksille. Pitäähän väkivallalla olla uskottavuutta, sitä kompetenssia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

      https://yle.fi/uutiset/3-11663470

      EK-Yle:ssä sellaisia ruokitaan kultatarjottimella, järjetön budjetti EK-tiedotukseen - joka ei ole puolueetonta tiedonvälitystä nähnytkään.

      Harakka kävi varastamassa kultalusikan, annettavaksi pörssikeinottelijoiden pulleisiin käsiin, EK-tiedotuksen jatkamiseksi EK-Yle:ssä ja köyhyyteen pakotettujen kansalaisten vihaignoroinnin jatkamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

      • Anonyymi

        kokoomuspersu terrorismi stop


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kokoomuspersu terrorismi stop

        KOKOOMUS RIKKONUT PERUSTUSLAKIA KOKO EU-AJAN-
        -- ALKOI JO HETI KUN EU-HUN LIITYTTIIN-

        ... POISTIVAT MM KOHDAN JOSSA VALTION KUULUU TAATA TYÖPAIKKA JOKAISELLE...


    • Anonyymi

      No nyt on jytinää kirjaimissa, kiitos.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16847680/suomen-korona-ongelma-ei-ole-ulkorajoilla-vaan-sisaisen-turvallisuuden-oikeusturvan-puuttuminen

      https://www.france24.com/en/europe/20210308-international-women-s-day-fighting-economic-abuse-must-be-a-priority

      Keskustan äärioikeistolinja, tulee surkastuttamaan pörssikeinottelijoiden etujenajaja-puolueen, jo kuntavaaleissa. Eduskunnassa ei ole yhtäkään poliittista puoluetta, eikä sen lähettyvilläkään, jota voisi enää ajatella äänestävänsä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

    • Anonyymi

      Kyllähän palstat on parasta viihdettä kovilla papereilla.

    • Anonyymi

      Puolen miljoonan suomalaisen vanhuksen, vammaisen ja pitkäaikaissairaiden, jatkuva köyhyyteen pahoinpiteleminen, eli raa´an äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohdistaminen, 800€/kk orjuuseläkkeille jättäminen, on raakaa väkivaltaa ja naisvihaa, vaikka EK-Yleisradion propagandakoneisto, kerjääkin sääliä naisvaltaiselle hallitukselle, vieläpä maanpetos-natotuksella, naisvihan verukkeella, vaikka hallituksen naiset itse, ovat sen naisvihan ja väkivallan tekijöitä, valehtelemalla köyhimmille äänestäjilleen ja jättämällä vakavat vaalilupaukset: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" toteuttamatta.

      Viha kouluttamattomia kohtaan, on äärioikeistoradikalismia. Se on samalla misogyniaa l. naisvihaa ja rasismia.

      Suomessa kaikki eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, poliittiset puolueet, ovat tuon eriarvoistavan ja köyhyysongelmaa ylläpitävän naisvihan, eli vihan köyhyyteen pahoinpideltyjä naisia kohtaan, jatkamisen mestareita. Se, että heille kerjätään vielä sääliä, naisvihan verukkeella ja maanpetos-natotuksen nimissä, on tuttua äärioikeistoradikalismia EK-Yle:ssä.

      Äänestämättä jättäminen alkaa jo kultautua mielissämme, se on koko ajan vahvempi valinta ja vaihtoehto, kun korruptio läpäisee eduskunnan ym poliittiset vallankäyttäjät vihassaan kouluttamattomia 800€/kk orjuuseläkeläisiä äänestäneitä kohtaan.

      Toistetaan vielä, että menee varmasti perille: viha kouluttamattomia väkivallan kohteita kohtaan, joista enemmistö on naisia, on äärioikeistoradikalismia, jota hallitus / eduskunta kohdistavat, puoleen miljoonaan 800€/kk, ilman aitoa oikeusturvaa 2021, orjuuseläkkeille jätettyyn Suomen kansalaiseen.

      • Anonyymi

        Lisään edelliseeni,että : ℙ𝕀ℙℙ𝔼𝕃𝕀


    • Anonyymi

      Kovaa sanonko-mitä-natotusta meneillään EK-medioissa ja keskustelu-alustoilla - sananvapauksia estetään rajusti, ei saa sanoa sitä yhtä sanaa, eli vastustaa veroparatiisinatottajia. Röyhkeäksi on mennyt eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän ym äärioikeistoradikalistien toiminta Suomessa.

      https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

      Huolestukaa Suomen kansalaiset, kun haavoittuvimpaan asemaan pahoinpideltyjen, omien perustuslaillisten, puuttuvien oikeuksien vaatimista ja puolustamista, nimitetään EK-medioissa "kommunismiksi".

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kommunistit-vaativat-kuntavaalien-siirtamista-vahavaraiset-riskiryhmalaiset-jattavat-herkemmin-aanestamatta/8073130#gs.ue8tel

      Jenkkien hyökkäysliiton toiminta Suomessa, on maanpetoksellista, miksi sitä ei saa enää sanoa, eikö tässä valtiossa olekaan sanan- ja mielipiteidenvapauksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

    • Anonyymi

      Kirjoitimme korruptio-vallanpitäjien harjoittamasta äärioikeistoradikalismin muodosta, vihasta kouluttamattomia kohtaan, joka on rinnastettavissa misogyniaan, eli naisvihaan ja rasismiin. Kirjoituksemme poistettiin.

      Kaikki nykyisen korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, poliittiset puolueet, ovat harjoittaneet kovaa äärioikeistoradikalistista, taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa, alisteisiin asemiin pakotettuja ja pahoinpideltyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä kohtaan. Koulutus-mantraa hokemalla, on oikeutettu suuri köyhyysongelma ja eriarvoistaminen, siirrelty miljardeja miljardien perään veroparatiiseihin heille, joilta ei mitään puutu.

      Kun titteleiksi ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, ei enää riitä tutkija, professori, tohtori, jenkkien veroparatiisi-"huippu"yliopiston arvot, niin Marsin valloittamisella jatketaan, lisää, enemmän, kovemmin ja ahneemmin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

      Huomatkaa ihmiset, erittäin kovaa natottamista meneillään EK-medioissa, eduskunnan masinoimaa aivopesua. Käykää edes allekirjoittamassa, se veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumista vaativa kansalaisaloite, jos haluatte että köyhien lapsilla olisi ruokaa ja vanhuksilla mitään oikeusturvaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

    • Anonyymi

      Täytyy todellakin olla täysin medialukutaidoton, jos ei näe, miten kovaa, äärioikeistoradikalismia EK-medioissa, on meneillään jenkkien hyökkäysliiton, eli veroparatiisinatotuksen muodossa.

      Ex-äärioikeistohallituksen, siis sen jota ei kukaan ollut koskaan, missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt, tekemä Suomen perustuslain vastainen "isäntämaasopimus", olisi pitänyt irtisanoa välittömästi, nykyisen hallituksen aikana, vaan päinvastoin, veroparatiisinatotus vain pahenee. Vieraitten valtojen annetaan toimia, Suomen valtion alueella - ennennäkemätöntä ja rikollista toimintaa, Suomen perustuslain ja kansalaisten oikeuksien, demokratian vastaista.

    • Anonyymi

      Hallituksen naispoliitikot, toteuttavat äärioikeistoradikalistista naisvihaa ja mainostavat veroparatiisi-natotusta, vieraitten valtojen perustuslain vastaista läsnäoloa Suomen valtion rajojen sisäpuolella.

      EK-Yleisradiossa supolla mainostetaan jenkkien hyökkäysliittoa, kyllä tämä on hyökkäys Suomen kansalaisia, demokratiaa, oikeusvaltiota ja kansalaisten jo pitkälti puuttuvia oikeuksia, puuttuvaa oikeusturvaa vastaan.

      Käykää hyvät ihmiset, nyt nopeasti osallistumassa kansalaisaloitteeseen, jossa vaaditaan veroparatiisi-natotus-hävittäjähankkeesta luopumista. Tehkää se nyt kun mahdollista, eli heti.

    • Anonyymi

      Hyvä että tuhannet ökyrikkaat lähtevät veroparatiiseihin. Meillä on liikaa veronmaksajia rahoittamassa kaikenmaailman 35 000 rajanylittäjää.
      Minimieläke 1250€/kk riittää hyvin. Turhanpäiväiset asumistuet voi ottaa pois tuon summan saavilta. Jäähän siitä vähän rahaa purkkihernesoppaa varten.

    • Anonyymi

      Hassua että asiasta medioidaan niin vähän, ikäänkuin tukehtumalla vaietaan kuoliaiksi?

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Espanja on korottamassa sairaus-kansaneläkkeitä:

      https://elpais.com/economia/2021-05-01/el-gobierno-preve-una-paga-extra-para-los-pensionistas-en-2022-por-el-aumento-de-la-inflacion.html

      Samoin Ruotsi, missä sairaus-kansaneläkkeet, ovatkin köyhyysrajan yläpuolella, toisin kuin äärioikeiston veroparatiisirikollisten johtamassa Suomessa.

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16918899/aarioikeisto-keskusta-kiistaa-kriisin-800ekk-koyhyyselakelaisten-aktiivisen-hatatilan

      Siskojenhakkaajien naisvihan ydintä, sairaus-kansaneläkeläisten syväkyykyttämistä, sitä äärioikeisto-keput toteuttavat, nykyisessäkin hallituksessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

    • Anonyymi

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

      Nyt hallitus / eduskunta, tekee lisää LIIKKUMATTOMIA, viemällä sairaus-kansaneläkeläis köyhyyteen pakottamiltaan, sen ainoan kuntoutuksen, johon he ovat nälkää pitämällä säästäneet, että voisivat itse kuntouttaa itseään, ja siten ennaltaehkäistä koronaan ym sairastumisia ja ennenaikaisesti veroparatiisi-soteen joutumisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

      Onko kyseessä laskelmoitu kansanmurhaaminen, siltä se jo alkaa näyttämään, kun näitä iskuja kohdistettuna, juurikin 800€/kk orjuuseläkeläisväestöön, joita on se puoli miljoonaa Suomen kansalaista, tulee jatkuvasti ja koko ajan, pahempia ja haavoittavampia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

    • Anonyymi

      Turkki tekee oikein, estäessään Suomen liittämisen, vastoin Suomen kansan suuren enemmistön tahtoa, Usan SotaRikosliittoon. Jo silläkin perusteella, ettei Suomi todellakaan, enää aikoihin, ole ollut aito oikeusvaltio, aito demokratia, koska aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, puuttuvat jo puolelta miljoonalta Suomen vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta.

      https://www.dw.com/en/are-european-academics-helping-chinas-military/a-61834716

      Suomi ei kuulu Pohjoismaiden ja EU-demokratioiden, aidomman oikeusturvan valtioiden, demokratioiden joukkoon, joissa ovat sentään 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, mainittujen perustuslaillisten oikeuksien turvaajina.

      mm. Norja, Saksa, Islanti, Tanska ja Ruotsi, ovat turvanneet vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat 1 500€/kk minimieläkkeillä, joka on aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien vähimmäissumma, jolla niukin naukin tulla toimeen 2022.

      ÄärioikeistoVihreiden kurditerroristien etujenajajien, tulee hävetä almujen heitteilyineen, valmiiksi kaluttujen luiden esittelyineen, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyille, veroparatiisi-soten ihmiskaupan orjille. Ohisalon erottaminen olisi palvelus Suomelle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tasa-arvolta näyttävä seksuaalisen häirinnän rangaistuksien koventaminen, ei ole sitä minä sitä mainostetaan ja miltä se äkkiseltään näyttäisi. Köyhyyteen oikeusturvattomiksi, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten toimesta pakotetut, ne eniten seksuaalistakin väkivaltaa kokevat, eivät tuosta laista hyödy, päinvastoin se lisää turvattomuutta, tekee väkivallan kokemuksesta, entistäkin rankempaa, kun rima tehdä mitään ilmoituksia, etääntyy rahanpuutteen takia, koko ajan kauemmaksi, kuten asioistamme päättävä korruptiovalta. Korruptiopoliitikko-ym pörssirikollisia, tuo laki tietenkin hyödyttää, pysyy tavallinen rahvas, entistäkin hiljaisempana ja kauempana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-

      Köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottaminen, A L T I S T A A raiskauksille, ym seksuaaliselle, taloudelliselle, fyysiselle ja henkiselle väkivallalle. Seksuaalisen väkivallan kohteeksi joutumiset syyt, ovat isossa korjaamattomassa köyhyysongelmassa, eriarvoistamisessa, oikeusturvattomaksi tekemisessä - sitä eivät korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, tuolla seksuaalisen häirinnän lain säätämisellä, vale-tasa-arvolakien rukkauksilla, yritäkään korjata, sillä pörssirikollisuus hyötyy kovemmasta, äärioikeistoekstremistisestä poliisivaltiosta, Teekutsu-uusfasistisesta yhteiskunnassa, jossa korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, voivat laeillaan etäännyttää itseään tavallisesta rahvaasta, turvata ansaitsemattomia etuoikeuksiaan verokeitaisiin. Se tuon lain todellinen tarkoitus on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17642773/takapuolen-kommentointi-ja-kikkelikuvien-lahettaminen-muuttuu-rangaistavaksi#comment-117625647

      Jos saa valita, saavatko Suomen veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläiset, sen jokaisen hallituspuolueen lupaaman, 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvaeläkkeen, vai kommentoiko joku takapuoltani kadulla, arvaa kumman tarvitsen. Näkevätkö muutkin SILMÄNKÄÄNTÖTEMPUN, joka tuolla vale-tasa-arvo-lailla on meneillään ek-medioissa. Hyvä jos näette.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

      Suomen ÄärioikeistoMelonit EK-medioineen, ja Teekutsuineen, äärioikeistoekstremisen kovemman poliisivaltion tavoitteella, korruptioeduskuntavaali-mainoksineen vauhdissa. Köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpideltyihin, kohdistuva taloudellinen, seksuaalinen, fyysinen ja henkinen väkivalta, todennäköisesti vain pahenee, tuon vale-tasa-arvolain säätämisen myötä. Köyhyyteen pakotetut eivät ole sellaisessa asemassa, että tekisivät ilmoituksia mistään heihin kohdistuvasta väkivallasta, sellaiseen heillä ei ole rahaa, ei terveyttä, ei voimia, eli oikeusturva puuttuu ja se olisi myös hengenvaarallista, heille joita eivät panssarilasit työsuhdeautoissa suojaa.

    • Anonyymi

      EK-medioitten lemmikki, ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo, LAKKAUTTI eläkeläisköyhyys tutkimuksen ja siirsi sen ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, opiskeluajan hetkellisten pikku-ongelmien, kun mamma ja pappa, eivät antaneetkaan yhtenä päivänä rahaa, säätämiseen, eli rikkaiden pentujen tutkimuksella, lakaistaan kansanmurhattujen eläkeläisten ruumiit piiloon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Naisvihan tunnistaminen, kun sen tekijöinä ovat parempiosaiset naiset, kuten eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, voi olla joillekin vaikea tunnistaa, toki rikkaimpien haluttomuus, nähdä yhteiskunnan suurta eriarvoistamisen, aiheuttamaa hätätilaa, railoa joka on suurin Suomen historiassa, ns. modernilla ajalla koskaan, vaikuttaa pahentavasti, oikeusturvattomiksi tehtyjen hätätilaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17672760/naisvihan-ytimessa-on-elakelaiskoyhyys#comment-118069441

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Ylen äärifasistinen pörssirikollisjohto, ei kykene muuhun, kuin katteettomana löyhkäävään, jatkuvaan omakehuun ja pörssirikollisten vääryydellä kahmituilla, varallisuuksilla kehuskeluun.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-122244740

      Mitä enemmän vaadimme EK-Ylä-Anttilan ym äärioikeistoylen johdon erottamista, sitä enemmän sitä katteettoman omakehun löyhkää, sieltä tulee ja sitä enemmän pörssirikollisuuden ihanuudella kehuskelua.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssirikollisten, etuoikeutettujen "aikuiskoulutuksen", ei pitäisi olla enää opposition asialistalla, vaan se minkä vuoksi ne vaaliäänet jäivät saamatta: eläkeläisköyhyys hätätilan, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi pahoinpideltyjen, heikon aseman korjaamisen, kiireellisenä ajanmukaiselle 2000€/kk MINIMIELÄKE tasolle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-122244740

      Tulevissa vaaleissa oppositiopuolueille, ei ole enää luvassa, niitä tavan vuoksi- ja sääliääniä, JOS eläkeläisköyhyys hätätilan korjaamiseksi, ei välittömästi aleta tekemään hartiavoimin töitä, Pohjoismaisten ja EU-ym oikeus-sivistysvaltioitten 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, jo aidon huoltovarmuuden takia, toteuttamiseksi Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä on tekopyhyys ja kaksinaamaisuus oppositiossakin kovaa.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Kehtaavat vielä KU:n sivuilla, saivarrella indeksipelleilyillä ym kalutuilla almuilla, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pahoinpidellyille, ei ole yhtään rehellistä kansanedustajaa, eikä ministeriä, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET ovat vähimmäisenä ehtona, millekään hallitukselle Suomessa, sen ne ovat Suomen kansalle VELKAA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Köyhien kadehtijat eivät älyä, että heidänkään asemansa ei koskaan pääse paremmaksi, kun kierrättävät sovinistista naisviha-väkivaltaa, heikompiaan polkemalla. Moderneissa oikeusvaltioissa ja aidoissa demokratioissa, ovat jo 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, kaikkia ihmisiä arvostetaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      Ja sitten on näitä sote-sota-kirkkojen ym pörssirikollisuuden suojeluspyhimyksiä, kuten valevas-KorruptioSiimes, joka toimii tukkona, naisten aseman parantamiselle, hautoessaan itselleen ja perintöjälkeläisilleen, Suomen kansan eläkerahastoihin, sillä tarkoituksella säästämiä, valtavia varallisuuksia, että ihan jokaisella Suomen kansalaisella, olisi aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva, joka tämän päivän Suomessa ja maailmassa, on se 2000€/kk MINIMIELÄKE.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sittenhän osuvat koulutusleikkaukset, oikeisiin kohteisiin, jos leikataan kiinalaisten pörssibiljonäärien, rahoittamista perintörikkaiden yksityisistä yliopistoista ym kalliista yksityiskouluista, osake-vakuutuskuoririkollisten, hintavista yksityiskouluista verovälttelyjen aurinkorannikoilta ym. pörssirikollisten yliopistoista, joita kiinalaiset ihmisoikeusrikolliset ja kansanmurhaajat rahoittavat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18025979/aarioikeistovihreat-kiistavat-elakelaiskoyhien-ihmiskauppa-kokemukset#comment-123293689

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742476/perintorikkaiden-ylikoulutettu-valtio-lisaa-eriarvoisuutta--koyhyysongelmaa

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreät tuskin osaavat sanoa sanaa: eläkeläisköyhyys.
      Sama vihaväkivaltaignorointi jatkuu, ja väistely "pienituloiset ja lapset"-vedätyksen taakse.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paakirjoitus-mielipide/6236503

      Minkäs värisiä korruptiotaloja, se Italian äärifasisteja symppaava KorruptioSinnemäkiOligarkki, on viimeksi rakennuttanut, kaupungin eli verojenmaksajien varoilla, jaellut tontteja ?

    • Anonyymi

      EK-Äärifasisti-Yle:n uutisissa, rasismikortilla lämpimiin, uusiin asuntoihin, muhkeilla etuuksilla ja tuilla, maahantuotu veroparatiisiyrityksen ulkomainen halpatyövoima, laitettu räkyttämään oman kansamme syrjäytetyille, työttömille ja eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyille, kuinka: "se on itsestä kiinni".

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18025979/aarioikeistovihreat-kiistavat-elakelaiskoyhien-ihmiskauppa-kokemukset#comment-123289887

      Rasismikortilla maahantuotu ulkomainen halpatyövoima, ei ilmeisesti tiedä, mitä tämän kansan syrjäytetyt, työttömät ja eläkeläisorjiksi veroparatiisi-soten ihmiskauppaan pahoinpidellyt, ovat elämiensä aikana joutuneet, tässä valtiossa kokemaan. Pitäisikö jonkun sivistää heitä ja kertoa, muidenkin kuin tämän kirjoittajan, vakavasta perhe-lähisuhde-sukuväkivallasta, vakavasti sairastuneen eläkeläisköyhän. Pitäisi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18046082/okyrikkaat-kinuamassa-lisaa-tukia-verovalttelyyn-ek-mediamainoksilla

      AI-mylly jauhaa EK-medioissa, superrikkaitten verovälttelijöitten "kauhuja", oman äärifasisti-politiikkansa seurauksista Israelissa, sikäläisillä Flow-festareilla raveissa. Viikottain suurmielenosoituksia TyranniNetanyahun vääristynyttä, totaalisen epäonnistunutta äärifasisti-politiikkaa, miljardien miljardien perään, ylimilitarisointiin ja poliisivaltioon tärväämistä kritisoivia siviilejä, ei Suomen EK-medioitten todellisuudessa käsitellä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Järkyttäviä ökypalkkoja, veroparatiisi-sote-pyramidihuijauksen johtajille:

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ec74c7e4-6fb2-43bd-bf74-e0e8f2858cb8

      Kansanterveys romahtanut, kansalaiset ilman aitoa, ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa, äärimmäisessä köyhyydessä, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjina. Laittamalla nuo valtavat varallisuudet, suoraan kansalaisten taloudellisen oikeusturvan parantamiseen, saataisiin aitoa kansanterveyttä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Naisten arvostuksen, tai sen puutteen ytimessä on, kuinka haavoittuvimpia, yksinasuvia eläkeläisköyhyyteen pakotettuja naisia, kohdellaan Suomessa.

      https://www.aamulehti.fi/rikos/art-2000009946799.html

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan vähimmäiseläkkeet Suomeen, kiireellisenä.

    • Anonyymi

      Kun raiskaussyytteisiin saa alennusta, jos on rahakas julkisuuden henkilö, niin miten on väkivallan tekojen suhteen yleensä, kun alisteisissa asemissa olevat, vähävaraiset tytöt ja naiset, eivät uskalla edes nostaa syytteitä, kun vastapuolena on ökyrikas pörssirikollisperillinen, vieläpä natsiryhmittymiin kuuluva.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067923/paljonko-naton-sodanlietsojatrolli--truth-still-hurts-tienaa#comment-123888767

      Miten on onko suht pienipalkkaisilla rivipoliiseilla, kykyä kyseenalaistaa lipeväkielisten pörssirikollisperillisten väitteitä "naiset kaatuilevat" tms, vakavien väkivallantekojen tutkimusten yhteydessä, vai pääsevätkö rahalla ja auktoriteettia rahan voimalla esittämällä, vakavistakin ihmishenkiin kohdistuvista tutkinnoista ja syytteistä. Jotain outoa tyttöjen ja naisten katoamisiin liittyy.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Natosaamelaiset tiedettiin jo, mutta näköjään äärifasismi ja nationalismi, käyvät jo saamelaisten pirtaan, muun eläkeläisväestön ennenaikaisesti, hengiltä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA ottaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18093029/eutanasia-kissantappajaiset-sote--kansanmurhan-oikeuttamista-elakelaiskoyhilla#comment-124132641

      Iso, korjaamaton köyhyysongelma, varsinkaan eläkeläisköyhyys-kansanmurha, eivät edelleenkään ole köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen "mielenterveysongelma", vaikka ek-mediat ja palstan ylläpito, vieläpä viihteen verukkeella, niin väittävät.

    • Anonyymi

      Olen pyöreä nolla 400: n sivun Suomi 24 kirjoituksilla 200 sivun Youtube kommenteillani 4903 kommenttia ja X:n entisen twitterin 325 kommentilla mutta LORDI kirjoitti noin 837 sivun kirjan Paras SOSSU on tietenkin Venäjän kauppa olisi tullut edelleenkin ilmaista puuta Siperiasta ja ilmainen Kiinan junayhteys mutta EU ei hyväksy operaatiota, vaan sotilasoperaation.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Velkominen alkaa veellä. Demokratia deellä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18113225/boikotoikaa-porssirikollispresidenttien-korruptiovaaleja

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18118097/nygardniinistooligarkin-lintukoto-on-ihmiskauppa-raiskaamosaarella

      Sananvapauksia estetään kuten Venäjällä, pörssirikollispresidenteiksi pyrkivät, vihaavat haavoittuvimpia, kouluttamattomaksi pahoinpideltyjä, yksinasuvia eläkeläisköyhyyteen pakotettuja naisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18117886/tiedoksi-urpilaiselle-elakelaiskoyhat-on-jatetty-jo-vuosikymmenet-sitten#comment-124384271

      Eipähän tarvitse äänestää korruptiovaaleissa, minkään näköisissä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikko-pörssirikollisten / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän / kuntien missio, on nyt selkeästi eriarvoistaa, köyhimmätkin keskenään siten, että väliaikaisesti köyhille säästäjille, eli perintö- ja verosuunnittelijoille ja yli 65-vuotiaille rikkaille leskieläkeläisille, jaetaan esim. Tampereella, 150 000€:n arvosta, viihdepakettia urheilu- ja teatteri-näytöksiin. Iso summa hyväosaisimmille järjestöille ja yhdistyksille, jotka tekevät käytännössä verovälttelyä, esiintymällä "hyväntekijöinä", mitä eivät aidosti ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18127447/suomen-kansa-on-rajusti-kahtia-jaettu-kaukana-yhteinaisesta

    • Anonyymi

      https://www.aljazeera.com/news/2022/3/1/who-are-the-azov-regiment

      Onko jonkun äärifasisti-torvelon, suomenruotsalaisen korruptiopoliitikon "kielitaito" , riittävä peruste jakaa kansamme varat, Azovneonazi-pörssirikollis-biljonääreille ukrainanvenäläisille - siltä näyttää kun Sanomien ym ek-medioitten sisältöä katsoo.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pisaromahduksen syy: viha kouluttamattomia kohtaan.

      Jokainen lapsi ja nuori, jonka lähipiirissä tai ympäristössä, on taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjä, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuja vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, menettää luottamuksensa yhdenvertaisuuteen, kansalaisoikeuksiin, elämään yleensä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      Tästä on varoitettu, tätä on koetettu monin sanoin perustella, vaan perille ei näytä menevän, kun pörssirikollisten ahneus, menee Suomessa kaiken edelle, nationalistisella AutokratiaUsasta tuodulla, äärifasistella eetoksella, ei saada Pisa-tuloksia, jos ei saada eläkeläisväestölle, aitoa, ajanmukaista taloudellista oikeusturvaa 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, kuten muissa pohjoismaissa ja eu-oikeusvaltioissa.

    • Anonyymi

      Viha kouluttamattomaksi pahoinpideltyjä, sairaus-kansaneläkeläis-köyhyyteen pakotettuja, vakavan perhe-läheissuhdeväkivallan kohteita kohtaan, on Pisa-tulosten romahdusten syynä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sanotaan nyt vielä sekin, että köyhyyteen pahoinpidellyille, ei pakottamisväkivallasta, muodostu mitään "köyhän identiteettiä". Köyhyyteen pakotetut eläkeläisväestön, enimmäkseen yksinasuvat naiset, eivät ole saaneet tehdä valintoja, heille on saneltu, jo ennen heidän syntymäänsä, että heidät tehdään osattomiksi, vaiennetaan vaikka väkisin, ja taloudellinen, fyysinen, seksuaalinen ja henkinen väkivalta, tulee olemaan heidän elämäänsä aina ja jatkuvasti.

      Kyseessä ei siis ole mikään hokkus-pokkus, shoppailempa itselleni nyt varakkaan identiteetin, kuin harrypotterissa, vaan täysin aitoa, ikävä kyllä, vakavaa taloudellista ym väkivaltaa.

    • Anonyymi

      https://www.aljazeera.com/opinions/2024/1/17/israels-war-on-gaza-triggered-a-war-on-free-speech-in-the-west

      Suomessa pörssirikolliset eli äärifasisti, ovat lähteneet hyökkäilemään, Suomen kansalaisten, erityisesti haavoittuvimpaan asemaan pahoinpitelemiensä, ns. tavallisen rahvaan, sanan- ja mielipiteidenvapauksia vastaan, joka on kuin Suoraan Kremlistä, tai Azov-neonazien päiväunista.

      Olisiko toimittaja Vehkoo, säästynyt äärioikeiston oikeusjuonilta, jos olisi alun alkaenkin, ottanut lähtökohdaksi, haavoittuvimpien, kouluttamattomien, yksinasuvien naisten, ym heikoimpaan asemaan pahoinpideltyjen, puolustamisen ja huomioon ottamisen kaikessa journalismissa.

      Luultavasti ainakin keskustelu, olisi saatu heti sille tasolle, millä se väistämättä, tänä päivänä tulee olemaan, eli sananvapauksien puolustamisen aidosti kaikille, heikoimassa asemassa olevillekin.

    • Anonyymi

      Viha kouluttamattomia kohtaan, näyttää olevan eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikkojen teemana, pörssirikollispresidentin korruptiovaaleissa. Mielenkiintoista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Nuoretkaan eivät ole niin tyhmiä, etteivätkö tajuaisi, että korruptiovalta koettaa herätellä, vihaa haavoittuvimpia eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä kohtaan, jotka eivät ole mm. vakavan perhe-lähisuhde-ym väkivallan takia, pakkotyössä sukujensa eteen, voineet valita ja saada koulutusta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18223335/nuorten-grafitti-seinan-viesti-korruptiovallalle#comment-125705811

      Viha kouluttamattomia kohtaan, on pörssirikollisuuden eli äärifasismin pönkittämistä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meillä on ollut vuosikymmeniä jo noin 1/2 miljoonaa työtöntä Suomessa.
      - Ja automaatio on jatkossa se suuri työntekijä.
      - Silti jostain syystä, likinäköisesti,,, etujärjestöt ja jotkut puolueet mainostaa "työvoimapulaa".
      Se on epärehellistä dis-informaatiota.
      Koska Se ainoa pula on osaamisesta, huippu-osaajista.
      Ja pulaa ei ole sopeutumattomista ylimielisistä kehitys-maa asukeista. Joista ei ole muuta kuin kuluja.

    • Anonyymi

      Rasismikortilla sitä maahanmuuttoa moninkertaistetaan, ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin tavoitteella. Mistään "osaajista" ei ole kyse, ökyrikkaitten verovälttelijöiden Suomeen veroja pakoilemaan tuomisessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18066886/kiinalainen-veroparatiisi-quotakkutehdasquot-valetyollistamaan-porssirikollisuudelle

      Nykyinen pörssirikollishallitus on moninkertaistanut maahanmuuton, tuo länsirajalta valtavia suuria bussilastillisia, ulkomaista halpatyövoimaa, samaan aikaan kun ek-medioissa toljotetaan itärajalle päin hämäykseksi.

    • Anonyymi

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      Siinä niitä "osaajia" tuodaan, superrikkaita verovälttelijöitä Suomeen, ei enää Sveitsiin asti, tarvitse norjalaisten porhojen lähteä, kotimaansa KOVEMPAA verotusta pakoilemaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKokoomuksen riveihin, ValeVasemmistolaiset. Sellainen FEIKKI demokratia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18239636/valevasn-korruptiokyllonensiimes-petoskokoomuslaisia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      Onpa erikoista, etteivät ek-mediat, puhu takinkäännöstä, kun pörssirikollisehdokkaan taakse livahtaneet ja sellaista äärioikeistopolitiikkaa, haavoittuvimpia kohtaan toteuttaneet ValeVasemmistolaiset.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Yle mainostelee tällä kertaa, vanginvartijoitten koulutuksen vähentämisen verukkeella, mainitun alan yksityistämistä. Jos olet eri mieltä, eli vaadit valtion varoja käytettävän, köyhyysongelman korjaamiseen, sananvapauksiasi estetään rajusti. Nykyisin on enemmän sääntö, kuin poikkeus, että sananvapaudet estetään EK-Yle:ssä. Siellä saa olla vain yhtä mieltä, sitä mitä etukäteen yksityistämismainos-jutuissaan ovat päättäneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18332012/ek-yle-mainostaa-yksityistettya-vankilabisnesta-koulutuksineen

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN diktatuurissa, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset pahentavat köyhyysongelmaa, pitävät lapsia ja vanhuksia nälissään.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010341846.html

      Kohta jo sylivauvoja syytetään murhaajiksi. Suomi ei ole Valko-Venäjää kummempi diktatuuri.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe