EK-Yle:n äärioikeistoradikalismi, selkeä uhka demokratialle

Anonyymi

Eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä ja syvästä korruptiosta, vahvin todiste on EK-Yleisradion, erittäin kova äärioikeistoradikalismi, erityisesti vkl:sin, jolloin ilmeisesti ei ole mikään taho pidättelemässä, poliittisten ja pörssikeinottelijoiden mainosten suoltamista.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/flera-gripna-vid-nya-kravaller-i-nederlanderna

Koko maailma osoittaa mieltään, fasismin ja diktatuurien rakentelemista, koronan verukkeella, vastaan. Suomessa, kuten Venäjällä, ei ole näistä suurmielenosoitukista, saatavilla tiedonvälitystä.

Huomatkaa ihmiset, kaikki eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, poliittiset puolueet, hyväksyvät EK-Yleisradion käyttämisen, veroparatiisi-pörssiyrityksien- ja poliittisen äärioikeistoradikalismin suoramainontaan, eli ei ole mitään eroa, poliittisten puolueiden välillä Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

Se on kova päätös, joutua olemaan äänestämättä, kun on opetettu, että äänestäminen olisi demokratiaa, mitä se ei enää aikoihin, ole Suomessa ollut, kun äänestämällä eivät kansalaiset, voi saada oikeusturvaa, eivätkä enää muitakaan ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan, ym aitojen oikeus-sivistysvaltioiden ja demokratioiden tunnusmerkkejä, kuten 1 500€/kk minimieläkkeitä, kuten on kaikissa muissa Pohjoismaissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

Tuo ero, kuilu ja railo, muihin Pohjoismaihin, on jo niin suuri ja selkeä, ettei siitä ole enää epäselvyyttä, etteivätkö korruptiopoliitikot, nuo "päättäjiksi" itseään korostetusti ja mielellään tituleeraavat, veroparatiisi-pörssikeinottelijat, olisi vääryyden, epäoikeudenmukaisuuden ja väkivallan agendalla, murentamassa entisen oikeusvaltion demokratiaa, kansalaisoikeuksia.

20

210

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202199/suurmielenosoituksissa-on-tavallisia-ihmisia-ei-veroparatiisi-aarioikeisto-marginaalia

   Ihmiset olkaa erityisen varuillanne, kun veroparatiisi-pörssikeinottelija-äärioikeisto, esiintyy "valta kansalle, sorrettuina, uhreina ym". Erittäin häikäilemätöntä toimintaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

   Äänestämisestä kieltäytyminen, on enää jäljellä, aidon demokratian ja kansalaisoikeuksien puolustamiseksi.

   • Anonyymi

    Älköä missään nimessä jöttäkö äänestämättä, äänestäkää vkk:ta . ottakaa todisteet talteen äänestänne, aina kellonaikaan ja jättöpaikkaa myöten.

    Tulette näkemään suuren ihmeen, kun suomen dominion, eli scytl eli TietoEnator laskee äänet.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sanan- ja mielipiteidenvapauksia, estetään rajusti eri mieltä olevilta kansalaisilta. Virallinen disinformaatio on myös sitä, että miljoonien ihmisten suurmielenosoituksia, väitetään äärioikeisto-marginaalien liikkeiksi, mitä ne eivät todellakaan ole.

   https://www.france24.com/en/live-news/20211128-online-conspiracies-fuel-dutch-covid-unrest

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202199/suurmielenosoituksissa-on-tavallisia-ihmisia-ei-veroparatiisi-aarioikeisto-marginaalia

   Se on erittäin demokratianvastainen tilanne Suomessa, että tavallisia ihmisiä ei haluta nähdä, eikä kuulla, heidän sanan- ja mielpiteitään estetään, vääristellään ja kaiken lisäksi korruptiovalta, jättää kertomatta koronarokoteriskeistä ja testausongelmista, kuten vääristä testituloksista, kun kyse autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairausgeenisistä. Esim.koronarokotteiden sydänlihastulehdusriskistä ei olisi saanut kertoa.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fhm-kraftig-okning-av-antalet-smittfall

  • Anonyymi

   Näin EK-Yle:n äärioikeisto-ideologinen harhaisuus, veroparatiisi-äärioikeistopropagandan levittäminen toimii:

   https://yle.fi/uutiset/3-12208899

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17195845/ek-ylen-nykyinen-johto-on-erotettava-rahoitus-poistettava-veroparatiisimainonnalta

   Erittäin vahingollista viha-väkivaltapropagandaa, kun riskiryhmiin joille kaikki koronarokotteet ovat hengenvaarallisia, vakavien mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien/geenien takia, kohdistetaan kovaa väkivaltapropagandaa ns. median taholta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17217860/roskapostiesto-laajennettava-koskemaan-ek-medioitten-aarioikeistopropagandaa

   EK-Yle:n sosiaalipornon uhreina, myös veroparatiisi-huostaanotto-ihmiskaupan välineiksi pakotettuja lapsia. Veroparatiisipresidentti jakaa äärioikeistorikkaille "kunniamerkkejä", yhtä monta, kuin on veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen, köyhyyteen pakottamalla alistettuja lapsia. VeroparatiisiNiinistö on tehnyt niin paljon vahinkoa Suomen kansalle, kuin Bolsonaro Brasialialle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

  • Anonyymi

   Suomessa EK-eliitti varastaa kansan varat!! Köyhät saa pureskella kynsiään.
   Suomiko hyvinvointivaltio?

  • Anonyymi

   Nyt ollaan jo sisällissodan kynnyksellä.
   Kiuru julistaa ihmisoikeudet mitättömiksi , fasisti kollegoidensa kanssa.

   " perustuslaissa ei lue ettei saa levittää tauteja, ei siellä myöskään lue että perusoikeudet saa riistää keksityllä pandemialla, tai että mielikuvitus sairauksia ei saisi levittää.. No mutta aviottomia lampaita nuo päättäjät. Itse ovat soppansa kehittäneet ja kohta ovat tuomiolla.
   Kannattiko myydä sielunsa saatanalle ?

   Sanna ei pääse , wef:n kokoukseen saamaan agenda31 ohjeisiin päivitystä, koska kokous on peruttu niin suuren uhkailumäärän vuoksi ?! Mites se nyt niin , siksi ihmiset ala heräämään ja pelkäämään uutta fasistista maailmanjärjestys " salaliittoa" .

   Nyt estetään liikkuminen linja-autoilla niiltä ketkä ei osallistu vapaaehtoiseen pakolliseen epäeettiseen , lääketieteellisesti toimimattomaksi todettuun geeniterapia kokeeseen.
   Niin käytännössä te Rokotetut ja hallitus, estää sitten koko linja-auton liikkumisen, koska jos en bussin kyytiin pääse, niin ei bussi sitten kyllä aja tuossa minun tieosuudella minkä ylläpidosta veroa kuitenkin vielä olen pakotettu maksamaan. Katkaisten tien koska omistan sen. Kiertäkööt bussit ja muu liikenne sitten 40km lenkin, tai ajakoot hengenvaarallisia kinttupolkuja.

   Ilmoitin työkkäriin ettei ole enää autoa käytössä, ei ole varaa ajaa eikä, korjata. Ei ole varaa hankkia korona todistusta, koska ei edes ole mahdollisuutta enää liikkua paikalle millään keinolla, tai majoittua missään 2- vuorokauden kävellen kestävän testaus matkan aikana.
   Ely keskus päätti ettei töissä tarvitse käydä, koska sinne ei ole mahdollisuutta kulkea julkisilla. Irtisanouduin ilman irtisanomisaikaa, sekä ilman karensseja.

   Hain sairaseläkettä , koska olen geneettisesti ylivoimainen( niin minut todetaan liian sairaaksi, työelämään. 42v . masennuin täysin tästä vääryydestä, jos ihminen on terve sitä syrjitään.

   Pitkittynyt mielenterveysongelma, vaikea masennus ja työkyvyttömyys eläkkeelle. Vaikea masennus on vakuutus lääketieteellisesti hyväksyttävä syy sairas eläkkeeseen.

   Nyt saatte sitten piikitetyt salaliittoinenne elättää meikäläisen ja kävellä. Niinkuin mä olen elättänyt verokuormallani pääkaupunkiseudun fasisisti utopia kansanedustajia ja hevonkukku agendalla.

  • Anonyymi

   Yhtäkään eduskunnan korruptio yksipuoluejärjestelmän, poliittista puoluetta, ei voisi vähempää kiinnostaa, miten tavalliset pienituloiset ja oikeusturvattomiksi köyhyysrajan alle pahoinpidellyt, pärjäävät, joten älkää enää antako, painostaa ja mainostaa itseänne äänestämään, pelkiksi veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, etujenajajiksi muuttuneita korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015810/teekutsu-korruptiopaattajat-quothyvinvointiquot-kapitalismin-etujenajajat-eivat-ansaitse-aanestajia

  • Anonyymi

   Köyhyyteen oikeuturvattomiksi pakottamisen, saa pyytämättäkin. Oli virhe äänestää, vastoin tuntemuksia, että antaa äänensä hukkaan ja niinhän siinä kävi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   Ei tullutkaan luvattuja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, tuli käytännössä eläkeleikkauksien jatkamista, puuttuvasta oikeusturvasta, jo pelkästään jyrkästi nousseiden energia- ym elinkustannusten nousujen takia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

   Kertoo todella vakavia, pahoja asioita, Suomen demokratian ja oikeusvalti-statuksen tilasta, jos eläkeläisköyhyys-hätätilalle, ei pian aleta tekemään isoja, konkreettisia tulojensiirtoja, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-eläkkeisiin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Yle on täysin vihervassujen laitos. Millä planeetalla aloittaja oikein asuu?

   • Anonyymi

    Sen toimittelijat edustaa vihervassuja.


  • Anonyymi

   Poliittiset puolueet ovat vuorotellen diktaattoreja , hallitusvastuu tuottaa tilanteen .

  • Anonyymi

   Valta huumaa ja joltain vie järjen.

  • Anonyymi

   LÄÄKITYS!?

   YLEn verrattuna Neuvostoliiton Pravda oli äärioikeistolainen julkasu! :/

  • Anonyymi

   Emme käytä EK-Yle:ä, enää mihinkään. Siihen teini-äärioikeisto-sovinisti-korruptiopoliitikko-veroparatiisi-roskaan, ei kannata hukata aikaansa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen älymystölle on tehty lobotomia, kun missään ei näy edes kritiikkiä, kun ns. virallista tiedotusvälinettä, jota pakkorahoitetaan laittomilla pakkomaksuilla, käytetään Äärioikeisto-ideologiseen Veroparatiisi-sota- ja sotebisnes-pörssikeinottelun suoramainontaan ja korruptiovaalimainontaan, Venäjä-uhkailuilla, kiristämisellä, pelottelemisella, pakottamisella ym propagandalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17278039/ek-ylen-venajalla-pelottelupropaganda-menee-liian-pitkalle-rahoitus-poistettava#comment-112296516

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1258
  2. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   491
   1232
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   247
   1182
  4. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1164
  5. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   64
   1129
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   384
   944
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   901
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   107
   846
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   837
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   760
  Aihe