Muissa Pohjoismaissa ei sairauseläkeläisiä, verrata hyväosaisiin eläkeläisiin

Anonyymi

ÄärioikeistoSdp:n ikärasismi ja ylimielisyys, vakavasti sairaita, puolta miljoonaa
800€/kk oikeusturvattomuus-köyhyyseläkkeille pahoinpideltyjä kohtaan, vain pahenee. Marin saati Kiuru, eivät ole ottaneet opikseen "Boomer-kohustaan", yhtikäs mitään:

https://demokraatti.fi/aina-vain-indeksi-30-vuotta-samaa-elakejankkausta-mutta-kuka-maksaa-jatkossa-elakkeet/

llmeisesti kannatusnotkahdus, ei ollut vielä lähellekään riittävä. Tarvitaan isompi pudotus, että Äärioikeistoradikalismin ja veroparatiisirikollisuuden, ahneusporvareiksi muuttunut ÄärioikeistoSdp, oppii todellisuudesta.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

Hyvin se sairaus-kansaneläkeläisistä huolehtiminen, sujuu kaikissa muissa Pohjoismaissa. Ei länkytetä indekseistä, eikä nuorille opeteta äärioikeistoradikalistien veroparatiisi-itkuvirsiä, että olisi jotenkin heiltä pois, vanhuksilla, vammaisilla, väkivallan kohteille, onnettomuuksiin joutuneille, pitkäaikaissairaille, työkyvyttömille 1 500€/kk MINIMIELÄKE oikeusturvan toteuttaminen, kun sillä ei ole mitään tekemistä, indeksien ja nuorten pahoinvoinnin kanssa, vain korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoiden, kuvottavan ahneuden.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

Noin lipevästi ÄärioikeistoSdp, käytti eläkeläisköyhiä hyväkseen eduskuntavaalien alla, valehtelemalla huolesta, josta enää ei näy häivääkään, päinvastoin Kiuru liukastelee PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisten kainalossa, kuin Urpilainen Afrikassa, häpeäksi Suomelle heikompien halveksiminen ja köyhyydellä pahoinpiteleminen.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/svenska-pensionaerer-i-portugal-faar-skatta.JByUq4-rJ

Varoja vuotaa sadoin miljardein, täysin jonninjoutavaan verokeitaisiin, rahasta eläkeläisköyhyyden poistaminen, ei ole kiinni, vaan arvovalinnoista, tahtotilasta. Korruptiopoliitikot jotka eivät älyä lopettaa, sairaus-kansaneläkeläis-työkyvyttömien, vertaamista parempia työeläkkeitä nauttiviin hyväosaisiin, eli köyhien riitelyttämistä keskenään, puolustuskyvyttömimpien henkien kustannuksella, eivät ansaitse äänestäjiä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17212656/riskiryhmien-koyhyyteen-pakottaminen-altistaa-koko-vaeston-koronalle

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

Pyydämme boikotoikaa, kaikkia korruptoi-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän vaaleja, kunnes 800€/kk orjuuseläkeläisten HÄTÄTILA, otetaan tosissaan ja sille tehdään konkreettisia tekoja, tulojensiirtoja köyhyyseläkkeisiin, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa, joissa asiallinen oikeusturva kaikille,
1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eivät ole rahasta kiinni, eläkerahastojen velvollisuudet hoidettava, ne kuuluvat kaikille Suomen kansalaisille, jo vanhempiemme isojen verojenmaksujen tuloksena, eivät vain nykyisille hyväosaisille.

16

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

      Ruotsissa ei puolustuskyvyttömiä kansalaisia, nöyryytetä julkisesti, haukuta ja solvata korruptiopoliitikkojen toimesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17028132/piti-tulla-elakekatto-tulikin-verohelpotuksia-okyrikkaille-toissajatkajille

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      Läpimätä ÄärioikeistoSdp, kuten muutkin korruptiopuolueet, veroparatiisi-eduskunnassa, ovat ahneudesta sokeutuneita, vääristynein käsityksin niin demokratian, kuin kansalaisoikeuksien nykyvaatimuksista- ja tilasta, johon kaikki muut Pohjoismaat, kykenevät vastaamaan.

    • Anonyymi

      En tiedä ,pitääkö nuo tiedot Ruotsin hyvästä sosialiturvasta edes paikkaansa ollenkaan. Kun kävin Tukholmassa joskus 90-luvun lopulla ja kävelin siellä puistossa ,ihmettelin mitä ihmeen telttoja siellä oli,yksi ohikulkeva tyyppi kertoi että ne on vaan asunnottomia kaupungin köyhiä joilla ei ole muuta paikkaa mihin mennä,valtio ei auta heitä oikein mitenkään. Ja talvi oli silloinkin Ruotsiinkin tulossa,moni ei seuraavaa kevättä enää kuulemma näe.
      Karu tuntui olevan Ruotsi kuningaskunnan köyhienkin kohtalo,Suomessa vielä sentään on vähän asunnottomia mutta nyt taitaa heidänkin lukumääränsä olla jo täälläkin kasvanut.

      Köyhistä ei oikein huolehdi kukaan missään päin maailmaa,valitettavasti.
      Köyhä kun ei rikastuta kenenkään tilipussia,ainoastaan köyhdyttää sitä kapitalismi markkinataloudessa ja siksi köyhät jäävät aina lopulta heitteille yksin kuolemaan omiin sairauksiinsa.
      Systeemi ei kai ole mihinkään muuttumassa,ehkä juurikin päinvastoin ,todella rutiköyhien lukumäärä voi kasvaa tuhansilla yhtäkkiä kun kaikkea vain kiristetään ja hinnat nousee päättömästi,siitä alkaa tosi hullu yhteiskunta tilanne kun asunnottomia vaeltaja kurjia joka paikka täynnä jotka värisevät kuin haavanlehdet ,ja näyttävät zombeilta,joita muut pelkää ja juoksee karkuun ja yrittävät tappaa minkä kerkeävät.

    • Anonyymi

      Onko pakko olla köyhä, jos se vaikeaa on? Miksi köyhä ei yhtään auta itse itseään? Miksi köyhä vain odottaa, että rahaa alkaa sataa taivaasta? Työllä ja hiellä muutkin ovat rahansa tienanneet.

      Minäkään en ikinä ole saanut mitään, tai kyllä sentään yhdelle lapselle lapsilisän. Töitä on pitänyt tehdä koko elämisensä eteen. Palkka 2500 €. Sillä tulee toimeen, mutta joku hajurako pitää olla niihin loisiin, jotka repivät toimeentulonsa minun selkänahastani. Auttakaa hyvät köyhät itse itseänne!

      • Anonyymi

        Etkö tajua, ettei työpaikka tule kaikille automaattisesti, ja työtön voi olla (moni)sairas, kärsiä kroonisesta masennuksesta. Jne. Älä tuomitse tietämättä toista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö tajua, ettei työpaikka tule kaikille automaattisesti, ja työtön voi olla (moni)sairas, kärsiä kroonisesta masennuksesta. Jne. Älä tuomitse tietämättä toista.

        sairaita verätetään olemalla työn hakija olet terve kuntoitetaan iki työttömäksi vailla pääränpäätä eläke ijästä,


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

      PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten veroparatiisi-äärioikeistoporvareiden, suut tukitaan pitämällä lupaukset, puolelle miljoonalle 800€/kk köyhyyseläkeläisille.

      Me ihmettelemme suuresti, missä hallituksen jokaisen puolueen, lupaukset eläkeläisköyhyyteen pakotetuille viipyvät ?

    • Anonyymi

      Marin Antoinette voisi Ruotsin pääministerin vierailuilla, keskustella yhteis-Pohjoismaisista 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisesta, Suomenkin puolelle miljoonalle, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, pakotetuille sairaus-kansaneläkeläisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

      Ministerien meikin lisääminen, kampausten ja mekkojen vaihtaminen, ei maksa köyhyyteen pakotettujen eläkeläisköyhien, energialaskujen ym elinkustannusten jyrkkiä nousuja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

    • Anonyymi

      Suomessa jos nahka on tummunut se katsotaan sairaudeksi joka oikeuttaa henkilön pääsyn sairaseläkkeelle.

    • Anonyymi

      Sannalla menee pelkkiin aamiaisiin enempi fyrkkaa kun mitä eläkeläiset saa???? On tää outo maa. Koko ikäs teet duunia ja sit joku kakara syö sun leivät???

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen ERIARVOISTAVA, köyhyysongelmaa pahentava, oikeuturvattomina pitämisongelma, tulee paljon kalliimmaksi, niin taloudellisesti, kuin inhimillisestikin, kuin muiden Pohjoismaiden, aidon oikeusturvan 1 500€/kk minimieläkkeet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17238895/valtio-joka-ei-tunnusta-hengenvaaran-takia-koronarokotteista-kieltaytyvien-oikeuksia

      Hyväosaisten kannattaa, edes hetki miettiä sitä, miltä tuntuisi, jos joutuisi valitsemaan, ravinnon ja välttämättömien reseptilääkkeiden, tai hammaslääkärissä käymisen välillä. Kyky konkreettiseen empatiaan, puuttuu Suomen äkkirikastuneilta, veroparatiisi-pörssikeinottelijoilta.

    • Anonyymi

      Venäjällä on "leipäjonoja" - ne eivät kuulu muihin Pohjoismaihin, paitsi edelleen Suomessa, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, kerjuutetaan, vaikka enemmistö puolesta miljoonasta, 800€/kk orjuuttamiseläkeläisistä, ei edes kykene käymään, missään Teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoissa, eikä sieltä mitään ruoka-ainerajoitteisten ravintoa löytäisikään.

      https://www.dw.com/en/germany-thousands-protest-against-covid-measures/a-60270076

      Korruptiopoliitikkojen ikärasismia, ableismia ja koronapakkoja, vastustetaan kaikkialla EU-valtioiden alueella. Tavalliset kansalaiset, eivät kaikkea valevastustavat äärioikeistomarginaalit, vastustavat korruptiota ja siihen liittyviä veroparatiisipakkoja.

    • Anonyymi

      Ruotsissa ihaillaan aitoa demokratiaa ja oikeuksia kansalaisille, siksi siellä ovat jo
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisten oikeusturvana.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pahoinpelkään että Suomessa kohdellaan sairaita työkyvyttömiä ym. jopa huonommin kuin venäjällä?🤦🤦🤦

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe