Muissa Pohjoismaissa ei sairauseläkeläisiä, verrata hyväosaisiin eläkeläisiin

Anonyymi

ÄärioikeistoSdp:n ikärasismi ja ylimielisyys, vakavasti sairaita, puolta miljoonaa
800€/kk oikeusturvattomuus-köyhyyseläkkeille pahoinpideltyjä kohtaan, vain pahenee. Marin saati Kiuru, eivät ole ottaneet opikseen "Boomer-kohustaan", yhtikäs mitään:

https://demokraatti.fi/aina-vain-indeksi-30-vuotta-samaa-elakejankkausta-mutta-kuka-maksaa-jatkossa-elakkeet/

llmeisesti kannatusnotkahdus, ei ollut vielä lähellekään riittävä. Tarvitaan isompi pudotus, että Äärioikeistoradikalismin ja veroparatiisirikollisuuden, ahneusporvareiksi muuttunut ÄärioikeistoSdp, oppii todellisuudesta.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

Hyvin se sairaus-kansaneläkeläisistä huolehtiminen, sujuu kaikissa muissa Pohjoismaissa. Ei länkytetä indekseistä, eikä nuorille opeteta äärioikeistoradikalistien veroparatiisi-itkuvirsiä, että olisi jotenkin heiltä pois, vanhuksilla, vammaisilla, väkivallan kohteille, onnettomuuksiin joutuneille, pitkäaikaissairaille, työkyvyttömille 1 500€/kk MINIMIELÄKE oikeusturvan toteuttaminen, kun sillä ei ole mitään tekemistä, indeksien ja nuorten pahoinvoinnin kanssa, vain korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoiden, kuvottavan ahneuden.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

Noin lipevästi ÄärioikeistoSdp, käytti eläkeläisköyhiä hyväkseen eduskuntavaalien alla, valehtelemalla huolesta, josta enää ei näy häivääkään, päinvastoin Kiuru liukastelee PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisten kainalossa, kuin Urpilainen Afrikassa, häpeäksi Suomelle heikompien halveksiminen ja köyhyydellä pahoinpiteleminen.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/svenska-pensionaerer-i-portugal-faar-skatta.JByUq4-rJ

Varoja vuotaa sadoin miljardein, täysin jonninjoutavaan verokeitaisiin, rahasta eläkeläisköyhyyden poistaminen, ei ole kiinni, vaan arvovalinnoista, tahtotilasta. Korruptiopoliitikot jotka eivät älyä lopettaa, sairaus-kansaneläkeläis-työkyvyttömien, vertaamista parempia työeläkkeitä nauttiviin hyväosaisiin, eli köyhien riitelyttämistä keskenään, puolustuskyvyttömimpien henkien kustannuksella, eivät ansaitse äänestäjiä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17212656/riskiryhmien-koyhyyteen-pakottaminen-altistaa-koko-vaeston-koronalle

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

Pyydämme boikotoikaa, kaikkia korruptoi-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän vaaleja, kunnes 800€/kk orjuuseläkeläisten HÄTÄTILA, otetaan tosissaan ja sille tehdään konkreettisia tekoja, tulojensiirtoja köyhyyseläkkeisiin, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa, joissa asiallinen oikeusturva kaikille,
1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eivät ole rahasta kiinni, eläkerahastojen velvollisuudet hoidettava, ne kuuluvat kaikille Suomen kansalaisille, jo vanhempiemme isojen verojenmaksujen tuloksena, eivät vain nykyisille hyväosaisille.

16

178

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

   Ruotsissa ei puolustuskyvyttömiä kansalaisia, nöyryytetä julkisesti, haukuta ja solvata korruptiopoliitikkojen toimesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17028132/piti-tulla-elakekatto-tulikin-verohelpotuksia-okyrikkaille-toissajatkajille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

   Läpimätä ÄärioikeistoSdp, kuten muutkin korruptiopuolueet, veroparatiisi-eduskunnassa, ovat ahneudesta sokeutuneita, vääristynein käsityksin niin demokratian, kuin kansalaisoikeuksien nykyvaatimuksista- ja tilasta, johon kaikki muut Pohjoismaat, kykenevät vastaamaan.

  • Anonyymi

   En tiedä ,pitääkö nuo tiedot Ruotsin hyvästä sosialiturvasta edes paikkaansa ollenkaan. Kun kävin Tukholmassa joskus 90-luvun lopulla ja kävelin siellä puistossa ,ihmettelin mitä ihmeen telttoja siellä oli,yksi ohikulkeva tyyppi kertoi että ne on vaan asunnottomia kaupungin köyhiä joilla ei ole muuta paikkaa mihin mennä,valtio ei auta heitä oikein mitenkään. Ja talvi oli silloinkin Ruotsiinkin tulossa,moni ei seuraavaa kevättä enää kuulemma näe.
   Karu tuntui olevan Ruotsi kuningaskunnan köyhienkin kohtalo,Suomessa vielä sentään on vähän asunnottomia mutta nyt taitaa heidänkin lukumääränsä olla jo täälläkin kasvanut.

   Köyhistä ei oikein huolehdi kukaan missään päin maailmaa,valitettavasti.
   Köyhä kun ei rikastuta kenenkään tilipussia,ainoastaan köyhdyttää sitä kapitalismi markkinataloudessa ja siksi köyhät jäävät aina lopulta heitteille yksin kuolemaan omiin sairauksiinsa.
   Systeemi ei kai ole mihinkään muuttumassa,ehkä juurikin päinvastoin ,todella rutiköyhien lukumäärä voi kasvaa tuhansilla yhtäkkiä kun kaikkea vain kiristetään ja hinnat nousee päättömästi,siitä alkaa tosi hullu yhteiskunta tilanne kun asunnottomia vaeltaja kurjia joka paikka täynnä jotka värisevät kuin haavanlehdet ,ja näyttävät zombeilta,joita muut pelkää ja juoksee karkuun ja yrittävät tappaa minkä kerkeävät.

  • Anonyymi

   Onko pakko olla köyhä, jos se vaikeaa on? Miksi köyhä ei yhtään auta itse itseään? Miksi köyhä vain odottaa, että rahaa alkaa sataa taivaasta? Työllä ja hiellä muutkin ovat rahansa tienanneet.

   Minäkään en ikinä ole saanut mitään, tai kyllä sentään yhdelle lapselle lapsilisän. Töitä on pitänyt tehdä koko elämisensä eteen. Palkka 2500 €. Sillä tulee toimeen, mutta joku hajurako pitää olla niihin loisiin, jotka repivät toimeentulonsa minun selkänahastani. Auttakaa hyvät köyhät itse itseänne!

   • Anonyymi

    Etkö tajua, ettei työpaikka tule kaikille automaattisesti, ja työtön voi olla (moni)sairas, kärsiä kroonisesta masennuksesta. Jne. Älä tuomitse tietämättä toista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Etkö tajua, ettei työpaikka tule kaikille automaattisesti, ja työtön voi olla (moni)sairas, kärsiä kroonisesta masennuksesta. Jne. Älä tuomitse tietämättä toista.

    sairaita verätetään olemalla työn hakija olet terve kuntoitetaan iki työttömäksi vailla pääränpäätä eläke ijästä,


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

   PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten veroparatiisi-äärioikeistoporvareiden, suut tukitaan pitämällä lupaukset, puolelle miljoonalle 800€/kk köyhyyseläkeläisille.

   Me ihmettelemme suuresti, missä hallituksen jokaisen puolueen, lupaukset eläkeläisköyhyyteen pakotetuille viipyvät ?

  • Anonyymi

   Marin Antoinette voisi Ruotsin pääministerin vierailuilla, keskustella yhteis-Pohjoismaisista 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisesta, Suomenkin puolelle miljoonalle, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, pakotetuille sairaus-kansaneläkeläisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

   Ministerien meikin lisääminen, kampausten ja mekkojen vaihtaminen, ei maksa köyhyyteen pakotettujen eläkeläisköyhien, energialaskujen ym elinkustannusten jyrkkiä nousuja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

  • Anonyymi

   Suomessa jos nahka on tummunut se katsotaan sairaudeksi joka oikeuttaa henkilön pääsyn sairaseläkkeelle.

  • Anonyymi

   Sannalla menee pelkkiin aamiaisiin enempi fyrkkaa kun mitä eläkeläiset saa???? On tää outo maa. Koko ikäs teet duunia ja sit joku kakara syö sun leivät???

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen ERIARVOISTAVA, köyhyysongelmaa pahentava, oikeuturvattomina pitämisongelma, tulee paljon kalliimmaksi, niin taloudellisesti, kuin inhimillisestikin, kuin muiden Pohjoismaiden, aidon oikeusturvan 1 500€/kk minimieläkkeet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17238895/valtio-joka-ei-tunnusta-hengenvaaran-takia-koronarokotteista-kieltaytyvien-oikeuksia

   Hyväosaisten kannattaa, edes hetki miettiä sitä, miltä tuntuisi, jos joutuisi valitsemaan, ravinnon ja välttämättömien reseptilääkkeiden, tai hammaslääkärissä käymisen välillä. Kyky konkreettiseen empatiaan, puuttuu Suomen äkkirikastuneilta, veroparatiisi-pörssikeinottelijoilta.

  • Anonyymi

   Venäjällä on "leipäjonoja" - ne eivät kuulu muihin Pohjoismaihin, paitsi edelleen Suomessa, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, kerjuutetaan, vaikka enemmistö puolesta miljoonasta, 800€/kk orjuuttamiseläkeläisistä, ei edes kykene käymään, missään Teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoissa, eikä sieltä mitään ruoka-ainerajoitteisten ravintoa löytäisikään.

   https://www.dw.com/en/germany-thousands-protest-against-covid-measures/a-60270076

   Korruptiopoliitikkojen ikärasismia, ableismia ja koronapakkoja, vastustetaan kaikkialla EU-valtioiden alueella. Tavalliset kansalaiset, eivät kaikkea valevastustavat äärioikeistomarginaalit, vastustavat korruptiota ja siihen liittyviä veroparatiisipakkoja.

  • Anonyymi

   Ruotsissa ihaillaan aitoa demokratiaa ja oikeuksia kansalaisille, siksi siellä ovat jo
   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisten oikeusturvana.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pahoinpelkään että Suomessa kohdellaan sairaita työkyvyttömiä ym. jopa huonommin kuin venäjällä?🤦🤦🤦

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   3012
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   20
   2660
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1464
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   105
   1462
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1191
  6. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   1183
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   54
   1125
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1041
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   81
   1000
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   894
  Aihe