Marinilla / hallituksella tasan yksi mahdollisuus: 1 250e/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttaminen

Anonyymi

Energiaköyhyys on se viimeisiin niitti, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, pakotettujen 800€/kk Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläisten henkiin kohdistuva uhka.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17218519/energiakoyhyyteen-pakottaminen-maksaa-ihmishenkia-tiedetaan-espanjassa#comment-111446526

Sdp:n "kunnia-asia", välttämättömiin reseptilääkkeisiin pääsymaksun poistaminen, sekin on vielä lunastamatta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16198907/hallitus-jatkaa-stubbin-hallituksen-aloittamaa-50-euron-paasymaksua-reseptilaakkeisiin#comment-100476864

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

Kun puolen miljoonan Suomen kansalaisen, vaaliäänet eivät kiinnosta, on syytä kysyä vakavasti, minkälainen käsitys demokratiasta ja oikeusvaltiosta, Arkadianmäen korruptiopoliitikoilla on meneillään ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17217415/muissa-pohjoismaissa-ei-sairauselakelaisia-verrata-hyvaosaisiin-elakelaisiin

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

EK-trendilehtien kannessa, mustine huulipunineen poseeraavan Anderssonin, kauhistelu, siunailu ja taivastelu Teekutsu-kerjuuttamisbisneksille, oikeusvaltion ja demokratian tehtävien siirtäminen, ei vakuuta eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä enää. Kamelien selkärangat katkesivat, se ohut lanka, minkä varassa äänestäminen, jo viime vaaleissa oli, on nyt kadoksissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17212656/riskiryhmien-koyhyyteen-pakottaminen-altistaa-koko-vaeston-koronalle

Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän missään korruptiovaaleissa.

12

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hallitus NÄPERTELEE, muttei sekään oikein onnistu, kun edes pääsymaksua välttämättömiin reseptilääkkeisiin, eivät saa poistetuksi, vaikka sen piti olla "kunnia-asia" ÄärioikeistoSdp:lle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

      ENERGIAKÖYHYYTEEN riskiryhmä-köyhyyseläkeläisten pakottaminen, oikeusturvattomiksi vakavan pandemian keskellä jättäminen, on viimeinen niitti.

    • Anonyymi

      Haluaako hallitus pitää äänestäjänsä, vai eikö se halua, vastaus on tultava pian
      1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, aidon oikeusturvan muodossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

      Meikin lisääminen, kampauksen vaihtaminen, musta huulipuna eivät enää riitä, kun äänestäjät kärvistelevät energiaköyhyydessä, ilman aitoa oikeuturvaa, muihin Pohjoismaihin nähden n. 700€/kk HUONOMMILLA, veroparatiisi-sote-orjuuttamiseläkkeillä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

    • Anonyymi

      Minimieläkkeen(takuueläkkeen) korottaminen 1250 euroon maksaisi valtiolle n.400 miljoonaa euroa)

      Nyrkkisääntönä 10 euron kuukausikorotus takuueläkkeeseen maksaa n.10 miljoonaa euroa eli sillä laskukaavalla ensi vuoden 855 euron takuueläkkeen nosto 1250 euroon kuukaudessa maksaisi n.400 miljoonaa euroa.

      Aika pieni hinta eläkeläisköyhyyden poistosta!

    • Anonyymi

      Rahasta eivät 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ole varsinkaan tämän päivän budjeteissa, mitenkään kiinni, vaan niistä korruptiopoliitikkojen mainostamista ARVOVALINNOISTA ja tahtotilasta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      Puuttuu tiedonvälitys kadonneista eläkerahastoista, nimineen kaikkineen, että keille ovat valtavat varallisuudet menneet, mitään "säästöjä pahan päivän varalle", tuskin on enää olemassakaan ja se paha päivä on nyt, kun 800€/kk orjuuseläkkeillä, ei mitenkään vastata, jyrkästi kohonneisiin energia-ym kustannuksiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

      Jo viime eduskuntavaaleissa, äänestäminen oli siinä ja siinä, vain siksi enää äänestimme, että näemme tuleeko luvattuja 1 250€/kk minimieläkkeitä, vai vieläkö valehtelevat. Se oli viimeinen kerta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

      ÄÄNESTYSKIELTO on jo päällä, vain konkreettiset tulojensiirrot, n. 700€/kk muita Pohjoismaita huonompiin köyhyyseläkkeisiin, voi sitä päätöstä muuttaa. Mitä enemmän kauhistelevat, uhkailevat, pelottelevat leikkauksilla, siunailevat ja taivastelevat, siinä meikin, mekon ja kampauksen vaihdon ohessa, sitä varmemmin lopetamme äänestämisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

    • Anonyymi

      Muistakaa eläkeläisköyhyyteen pakotetut, että PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset, siirtämällä siirtävät hallituksen huomion, täysin epäolennaisiin seikkoihin, etteivät vain menisi lunastamaan lupauksiaan eläkeläisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227791/laiton-ex-aarioikeistohallitus-ei-ollut-koskaan-tavoitettavissa-ek-medioilta-unohtuu#comment-111554750

      Jokainen muistaa miten pelkkää sysimustaa pimeää, näkyi EK-medioissa, erittäin kipeiden leikkausten ja AKTIIVILEIKKUREIDEN jälkeen, kun kansalaiset hädissään, yrittivät turhaan, saada tiedonvälitystä, laittoman ex-äärioikeistohallituksen aikana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

    • Anonyymi

      Toimittajia vietiin kuin litran mittoja, juoksivat PetosPersKokRkpKrdsinliike-Eilisten perässä, mikit ojossa, saamatta yhtäkään haastattelua, vain ei-oota tuli toimittajille, nyt ovat niin mielin kielin, ehkä se on kivempi siten, että on enemmän tekemistä, kuin uutispimennon pitäminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

      Tällä kertaa äärioikeistoporvareilla, on koronapassin VALEVASTUSTAMINEN meneillään ja huomion siirtäminen ELÄKELÄISKÖYHYYDESTÄ, Marinin toiseen puhelimeen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

      • Anonyymi

        Oli niin sekavaa kirjoittelua, ettei sitä viitsinyt otsikkoa enempää lukea. Ilmeisesti jollain on ongelma, että ei ole kyennyt tekemään eläkkeeseen oikeuttavaa työtä kovinkaan paljon. Haluaa ilmeisesti, että yhteiskunta maksaisi paremman eläkkeen. Eli jonkinlaisen korotuksen saamaansa takuueläkkeeseen.

        Jos sellainen korotus tehdään, niin työssäkäyvien on tehtävä lujemmin töitä, ellei sitten oteta velkaa ja velkarahalla maksetaan korotukset.

        Toisaalta yhteiskunta tukee jo nyt moninaisesti huonotuloisia. Ihan esimerkiksi perustukien (asumis, toimeentulo) lisäksi, maksaa kaikki perus laskut, ostaa tarvittavia koneita ja laitteita (pesukone, puhelin...), maksaa sairaalalaskut, taksikyydit, antaa ruokarahaa, ostaa auton, polkupyörän, maksaa autokortin, maksaa sakkoja, ostaa liinavaatteita, vaatteita, maksaa uimahalli ja muita kulttuuririentoja, ostaa urheiluvälineitä, maksaa ulkomaanmatkoja tai ostaa kansallispukuja jne. Itse en keksi, mitä yhteiskunta ei maksaisi. Laki mahdollistaa harkinnanvaraisten tukien maksamisen, tukien määrä ja kohteet ovat salaisia, eikä edes Suomen hallitus kykene selvittämään, vaikka rahat käytettäisi terroristiseen toimintaan.


    • Anonyymi

      Älä nyt, kun sitte Marinille ei jää ollenkaan aamupalaa, eikä oo varaa käydä ryyppäämässä. Kotibileetkin jää sit pois...

    • Anonyymi

      Syvästi korruptoituneessa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, korruptiopoliitikot- ym vallankäyttäjät, pyytelevät anteeksi TOISILTAAN.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227791/laiton-ex-aarioikeistohallitus-ei-ollut-koskaan-tavoitettavissa-ek-medioilta-unohtuu#comment-111554750

      ELÄKELÄISKÖYHYYTEEN pakotetut, ovat he, joilta Marinin / hallituksen, kuuluisi aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, pyytää anteeksi, ei toisilta korruptiopoliitikoilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

      Erittäin nolo esitys jälleen EK-medioilta, huomion siirtäminen pois, isoista, vakavista yhteiskunnallisista ongelmista, eläkeläisköyhyys päällimmäisenä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17225971/aarioikeistomedioitten-kannykkaralli-unohtaa-kannykattomat-puoli-miljoonaa-elakelaiskoyhaa

      Äärioikeiston järjestäytynyt eduskunnan veroparatiisirikollisuus, elää omista draamoistaan, joiden sivustakatselijoiksi, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotetut, on alistettu. Kaukana demokratian ja tiedonvälityksen toiminnasta, EK-medioitten paparazzi-moukkamediuus.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rasismikortilla PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eiliset, ovat NELINKERTAISTAMASSA, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, veroparatiisiyrityksien tukipummaukseen.

      Olkaa hyvät ja maksakaa itse, ulkomaisen halpatyövoiman, rasismikortilla tuominen PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisen äärioikeistopopulistit.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2031
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      146
      1523
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe