Marinilla / hallituksella tasan yksi mahdollisuus: 1 250e/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttaminen

Anonyymi

Energiaköyhyys on se viimeisiin niitti, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, pakotettujen 800€/kk Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläisten henkiin kohdistuva uhka.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17218519/energiakoyhyyteen-pakottaminen-maksaa-ihmishenkia-tiedetaan-espanjassa#comment-111446526

Sdp:n "kunnia-asia", välttämättömiin reseptilääkkeisiin pääsymaksun poistaminen, sekin on vielä lunastamatta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16198907/hallitus-jatkaa-stubbin-hallituksen-aloittamaa-50-euron-paasymaksua-reseptilaakkeisiin#comment-100476864

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

Kun puolen miljoonan Suomen kansalaisen, vaaliäänet eivät kiinnosta, on syytä kysyä vakavasti, minkälainen käsitys demokratiasta ja oikeusvaltiosta, Arkadianmäen korruptiopoliitikoilla on meneillään ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17217415/muissa-pohjoismaissa-ei-sairauselakelaisia-verrata-hyvaosaisiin-elakelaisiin

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

EK-trendilehtien kannessa, mustine huulipunineen poseeraavan Anderssonin, kauhistelu, siunailu ja taivastelu Teekutsu-kerjuuttamisbisneksille, oikeusvaltion ja demokratian tehtävien siirtäminen, ei vakuuta eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä enää. Kamelien selkärangat katkesivat, se ohut lanka, minkä varassa äänestäminen, jo viime vaaleissa oli, on nyt kadoksissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17212656/riskiryhmien-koyhyyteen-pakottaminen-altistaa-koko-vaeston-koronalle

Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän missään korruptiovaaleissa.

12

159

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hallitus NÄPERTELEE, muttei sekään oikein onnistu, kun edes pääsymaksua välttämättömiin reseptilääkkeisiin, eivät saa poistetuksi, vaikka sen piti olla "kunnia-asia" ÄärioikeistoSdp:lle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

   ENERGIAKÖYHYYTEEN riskiryhmä-köyhyyseläkeläisten pakottaminen, oikeusturvattomiksi vakavan pandemian keskellä jättäminen, on viimeinen niitti.

  • Anonyymi

   Haluaako hallitus pitää äänestäjänsä, vai eikö se halua, vastaus on tultava pian
   1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, aidon oikeusturvan muodossa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

   Meikin lisääminen, kampauksen vaihtaminen, musta huulipuna eivät enää riitä, kun äänestäjät kärvistelevät energiaköyhyydessä, ilman aitoa oikeuturvaa, muihin Pohjoismaihin nähden n. 700€/kk HUONOMMILLA, veroparatiisi-sote-orjuuttamiseläkkeillä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

  • Anonyymi

   Minimieläkkeen(takuueläkkeen) korottaminen 1250 euroon maksaisi valtiolle n.400 miljoonaa euroa)

   Nyrkkisääntönä 10 euron kuukausikorotus takuueläkkeeseen maksaa n.10 miljoonaa euroa eli sillä laskukaavalla ensi vuoden 855 euron takuueläkkeen nosto 1250 euroon kuukaudessa maksaisi n.400 miljoonaa euroa.

   Aika pieni hinta eläkeläisköyhyyden poistosta!

  • Anonyymi

   Rahasta eivät 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ole varsinkaan tämän päivän budjeteissa, mitenkään kiinni, vaan niistä korruptiopoliitikkojen mainostamista ARVOVALINNOISTA ja tahtotilasta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

   Puuttuu tiedonvälitys kadonneista eläkerahastoista, nimineen kaikkineen, että keille ovat valtavat varallisuudet menneet, mitään "säästöjä pahan päivän varalle", tuskin on enää olemassakaan ja se paha päivä on nyt, kun 800€/kk orjuuseläkkeillä, ei mitenkään vastata, jyrkästi kohonneisiin energia-ym kustannuksiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   Jo viime eduskuntavaaleissa, äänestäminen oli siinä ja siinä, vain siksi enää äänestimme, että näemme tuleeko luvattuja 1 250€/kk minimieläkkeitä, vai vieläkö valehtelevat. Se oli viimeinen kerta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

   ÄÄNESTYSKIELTO on jo päällä, vain konkreettiset tulojensiirrot, n. 700€/kk muita Pohjoismaita huonompiin köyhyyseläkkeisiin, voi sitä päätöstä muuttaa. Mitä enemmän kauhistelevat, uhkailevat, pelottelevat leikkauksilla, siunailevat ja taivastelevat, siinä meikin, mekon ja kampauksen vaihdon ohessa, sitä varmemmin lopetamme äänestämisen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

  • Anonyymi

   Muistakaa eläkeläisköyhyyteen pakotetut, että PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset, siirtämällä siirtävät hallituksen huomion, täysin epäolennaisiin seikkoihin, etteivät vain menisi lunastamaan lupauksiaan eläkeläisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227791/laiton-ex-aarioikeistohallitus-ei-ollut-koskaan-tavoitettavissa-ek-medioilta-unohtuu#comment-111554750

   Jokainen muistaa miten pelkkää sysimustaa pimeää, näkyi EK-medioissa, erittäin kipeiden leikkausten ja AKTIIVILEIKKUREIDEN jälkeen, kun kansalaiset hädissään, yrittivät turhaan, saada tiedonvälitystä, laittoman ex-äärioikeistohallituksen aikana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   Toimittajia vietiin kuin litran mittoja, juoksivat PetosPersKokRkpKrdsinliike-Eilisten perässä, mikit ojossa, saamatta yhtäkään haastattelua, vain ei-oota tuli toimittajille, nyt ovat niin mielin kielin, ehkä se on kivempi siten, että on enemmän tekemistä, kuin uutispimennon pitäminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   Tällä kertaa äärioikeistoporvareilla, on koronapassin VALEVASTUSTAMINEN meneillään ja huomion siirtäminen ELÄKELÄISKÖYHYYDESTÄ, Marinin toiseen puhelimeen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

   • Anonyymi

    Oli niin sekavaa kirjoittelua, ettei sitä viitsinyt otsikkoa enempää lukea. Ilmeisesti jollain on ongelma, että ei ole kyennyt tekemään eläkkeeseen oikeuttavaa työtä kovinkaan paljon. Haluaa ilmeisesti, että yhteiskunta maksaisi paremman eläkkeen. Eli jonkinlaisen korotuksen saamaansa takuueläkkeeseen.

    Jos sellainen korotus tehdään, niin työssäkäyvien on tehtävä lujemmin töitä, ellei sitten oteta velkaa ja velkarahalla maksetaan korotukset.

    Toisaalta yhteiskunta tukee jo nyt moninaisesti huonotuloisia. Ihan esimerkiksi perustukien (asumis, toimeentulo) lisäksi, maksaa kaikki perus laskut, ostaa tarvittavia koneita ja laitteita (pesukone, puhelin...), maksaa sairaalalaskut, taksikyydit, antaa ruokarahaa, ostaa auton, polkupyörän, maksaa autokortin, maksaa sakkoja, ostaa liinavaatteita, vaatteita, maksaa uimahalli ja muita kulttuuririentoja, ostaa urheiluvälineitä, maksaa ulkomaanmatkoja tai ostaa kansallispukuja jne. Itse en keksi, mitä yhteiskunta ei maksaisi. Laki mahdollistaa harkinnanvaraisten tukien maksamisen, tukien määrä ja kohteet ovat salaisia, eikä edes Suomen hallitus kykene selvittämään, vaikka rahat käytettäisi terroristiseen toimintaan.


  • Anonyymi

   Älä nyt, kun sitte Marinille ei jää ollenkaan aamupalaa, eikä oo varaa käydä ryyppäämässä. Kotibileetkin jää sit pois...

  • Anonyymi

   Syvästi korruptoituneessa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, korruptiopoliitikot- ym vallankäyttäjät, pyytelevät anteeksi TOISILTAAN.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227791/laiton-ex-aarioikeistohallitus-ei-ollut-koskaan-tavoitettavissa-ek-medioilta-unohtuu#comment-111554750

   ELÄKELÄISKÖYHYYTEEN pakotetut, ovat he, joilta Marinin / hallituksen, kuuluisi aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, pyytää anteeksi, ei toisilta korruptiopoliitikoilta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

   Erittäin nolo esitys jälleen EK-medioilta, huomion siirtäminen pois, isoista, vakavista yhteiskunnallisista ongelmista, eläkeläisköyhyys päällimmäisenä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17225971/aarioikeistomedioitten-kannykkaralli-unohtaa-kannykattomat-puoli-miljoonaa-elakelaiskoyhaa

   Äärioikeiston järjestäytynyt eduskunnan veroparatiisirikollisuus, elää omista draamoistaan, joiden sivustakatselijoiksi, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotetut, on alistettu. Kaukana demokratian ja tiedonvälityksen toiminnasta, EK-medioitten paparazzi-moukkamediuus.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rasismikortilla PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eiliset, ovat NELINKERTAISTAMASSA, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, veroparatiisiyrityksien tukipummaukseen.

   Olkaa hyvät ja maksakaa itse, ulkomaisen halpatyövoiman, rasismikortilla tuominen PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisen äärioikeistopopulistit.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   Se on VALTAVA määrä maahanmuuttoa, mitä äärioikeiston populistiporvarit suunnittelevat, jos joku niiden rasismikorttia vielä nöyristelisi.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   89
   2871
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   2428
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1881
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1388
  5. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   414
   1358
  6. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   66
   1308
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1005
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   809
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   802
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   793
  Aihe