Piti tulla ELÄKEKATTO, tulikin verohelpotuksia ökyrikkaille töissäjatkajille

Anonyymi

Aivan kuin ei olisi työttömiä, joille niitä työpaikkoja tarvittaisiin, eikä perintö- ja verosuunnittelija-rikkaille, sen mammonan kasvattamiseen ja pörssikeinotteluun:

https://yle.fi/uutiset/3-12008253

40

275

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   justiinn niin- eikö olekaan tarkoitus työllistää työttömiä?

   ja ps.

   ASUNNOT KUULUU KANSALLE!

   Rakentakaa niitä.

   Pika-asutuslaki voiman- kuten 1940-luvulla- ja asuntoja syntyi nopeasti.

   lopettakaa asunto-bisnes-

   asuminen on ihmisoikeus- ja HELsinki rikkoo ihnisoikeuksia.

   Muistakaa että asuntojen järkkääminen tai rtakentaminen EI OLE KALLISTA. Halvalla pystyy tekemään vaatimattomat asunnot, joissa kuitenkin voi majoittua ja asua.

   • Anonyymi

    Helsinki on kuin virolainen pankkikorruptio.

    mutta sillä erotuksella että meillä hyvävelimuurarit hallitsee kaikkea , joten eliittimafia ei koskaan tule syytetyksi tai ainakaan tuomituksi.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Juuri näin. Työttömät jätetty heitteille kuten tavallista.

   • Anonyymi

    No jonkunhan niitä töitä on tehtävä. Muuten tulee lisää mamuja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No jonkunhan niitä töitä on tehtävä. Muuten tulee lisää mamuja.

    Ja jonkun ne matujen toimitusjohtajatason tuetkin on maksettava.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No jonkunhan niitä töitä on tehtävä. Muuten tulee lisää mamuja.

    Väärin kun teet töitä tulee vai lisää mamuja. Kun kaikki menee lakkoon menee kelakin kiinni ja kuin taikaiskusta ongelma lähtee.


   • Anonyymi

    Eliitti ajaa eliitin etuja.


  • Anonyymi

   Jostain syystä lähes kaikki toimet, mitä hallitukset tekevät, ovat täysin mielisairaita ja aiheuttavat pelkkää haittaa. Työttömyyttä yritetään "poistaa" kiusaamalla työttömiä ja leikkaamalla heidän elintasoaan, vaikka se ei luo yhtään ainoaa järjellistä työpaikkaa eikä auta eikä kannusta aloille, joissa työvoimaa tarvittaisiin. Täysin mielisairas taksiuudistus, joka on lähes tuhonnut aiemmin hyvin toimineen taksitoimen.

   Alennetaan palkkoja, helpotetaan irtisanomista, leikataan sosiaaliturvaa... samaan aikaan kun verotusta helpotetaan niillä, jotka sitä vielä maksavat. Eli oikeasti keskitetään ostovoimaa pois pienempituloisilta ja sitten ihmetellään, miksi ei ole kotimaista kysyntää. Ulkomaille rahaa kyllä kannetaan, ja vastaavasti joudutaan ottamaan sitten velkaa.

   Jatkuvaa valehtelua siitä, että työttömyyttä voitaisiin "hoitaa" kurjistamalla työttömiä, vaikka jokainen näkee joka päivä, että työpaikkoja on olematon määrä verrattuna työnhakijoihin. Vuodesta toiseen samaa tyhjää roskaa voi aina jauhaa ja aina se ylittää uutiskynnyksen eikä yksikään "ammattitaitoinen" toimittaja kysy mitään.

   Koulutusta ja tutkimusta leikataan, terveydenhoidon kustannukset muka alenevat jakamalla köyhät alueet uudella tavalla rikkaiden maksettaviksi. Julkinen sektori on kuulema liian suuri, mutta heti kun pääosin tyhjänpanttina pyöriviä poliiseja yritetään vähentää, alkaa huuto "turvattomuudesta".

   Nuorten työttömyys on muka ongelma, samaan aikaan eläkkeelle siirtymistä yritetään pitkittää niin paljon kuin mahdollista. Eläkeputken poistaminen iäkkäiltä työttömiltä muka "parantaa työllisyyttä". Vammaisia työllistetään samaan aikaan kun tarjolla olisi tervettäkin työvoimaa.

   Turvapaikanhakua en viitsi edes mainita, enkä sitä, mitä halpatyövoima tekee taloudellemme.

   Kafka olisi kuin kotonaan tämän päivän Suomessa. Alan vähitellen uskoa, että meitä hallitsevat salaseurojen ja -uskontojen mielisairaat idiootit. Eihän mitään noin typerää voisi tehdä, melkoinen osa tuosta silkasta hulluudesta ei hyödytä edes noiden päätösten tekijöitä, saati sitten muita.

   Meitä johtavat ja mediamme on täynnä ilmeisesti mielisairaita ihmisiä. Monethan heistä ovat kertoneetkn vetävänsä jotain päälääkettä ja monet ovat perheistä, joissa on vedetty kaikkea, mikä päähän menee ja päävikaa on ollut jo useassa sukupolvessa. Yllättävän monessa yhteiskunnan kermaan kuuluvassa suvussa on rampattu hullujen huoneella lähes työkseen ja osa porukasta on ampunut itsensä tai telonut hengiltä. Ja tuollaiset ihmiset meitä sitten johtavat! No sille tuo sitten näyttääkin.

   Voi pyhä persus!

   • Anonyymi

    Kaikki mitä saadaan leikattua kansalta on lisää rikkaille jatkaa maailman saastuttamista hupenevista luonnonvaroista. Muuten ei kansanedustajilla olisi ökypalkat.


   • Anonyymi

    Näinhän tämä valitettavasti menee MUTTA mitä muuta voi olla odotettavissa kun kannatuksen laskiessa puolueet valitsevat puheenjohtajiksi henkilöitä lähinnä "missikisaperiaatteella" että kuka toisi eniten positiivista näkyvyyttä!

    SEN SIJAAN että keskityttäisiin ASIAKYSYMYKSIIN ja siihen puolueen linjaan!

    Vaikka nuoruus ja innokkuus ovatkin hyviä asioita NIIN KOKEMUSTA ei mikään KORVAA! Kun on liian monta nuorta johtavilla paikoilla niin silloin ideologinen kiihko tuppaa menemään realismin ohi ja niin on nyt käynyt tämän hallituksen osallla!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki mitä saadaan leikattua kansalta on lisää rikkaille jatkaa maailman saastuttamista hupenevista luonnonvaroista. Muuten ei kansanedustajilla olisi ökypalkat.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022739/loikkasiko-andersson-rkphen-lakkauttiko-yksipuoluejarjestelma-vasemmistopuolueet-

    Valtio jossa ihmis-kansalaisoikeuksia, on vain ökyrikkaille pörssikeinottelijoille, ei ole mikään aito oikeusvaltio ja demokratia. Köyhyyteen pahoinpideltyjen 800€/kk orjuuseläkeläisten hätätilasta vaikeneminen ek-medioissa, kruunaa korruptiopoliitikkojen väkivaltaisuuden.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan


  • Anonyymi

   Kertokaa tyhmälle miten kannustava eläketyöllistäminen korjaa työttömyystilastoja ?

   • Anonyymi

    Hmmm? 🤔

    No tuota ... eläkkeeltä palaavan halvemmalla työllistettävän paikalla nykyään töissä olevalle joutuu tietty amtamaan fudut, joten tämä siirtyy siis potentiaaliseksi työvoimapulan paikkaajaksi kortistoon, joten onhan tää nyt sit varmaan jollain tyttölogiikalla työllisyystoimi!?

    Varsinkin kun toi potentiaali saa vuoden ajan ansiosidonnaista, joten valtion varallisuus vähenee molemmissa päissä! :) Ja eks tyttöjen tarkoitus ole kokoajan ollutkin saada Suomi konkurssiin, joten tuokin päämäärä taas hieman lähempänä!


   • Anonyymi

    Eihän siitä ole kysekään, vaan ökyeläkkeen, kuten vanhanen, saajien lisäansioiden saamiseksi halpaverotuksen piiriin.

    Työttömiä nuoria henkilöitähän tietysti pitäisi työllistää mitä kiireimmiten, ja PALKALLA JOLLA VOI ELÄÄ.

    Ei ökyeläkeläisvanhukset enää mitään halpavero-töitä tarvitse, pärjäävät muutenkin.

    Kepulais-vanhasen idea, kuolleena syntynyt.


   • Anonyymi

    Ei paranna työttömyystilastoja MUTTA parantaa kokonais työllisyysastetta koska tällöin suurempi osa kansasta osallistuu työelämään!

    Hallitushan puhuu JATKUVASTI työllisyysasteen parantamisesta EI työttömyyden vähentämisestä - Jos olet huomannut!

    Tähän samaan asiaanhan liittyy tämä työeläkeputken poistaminen!


   • Anonyymi

    Ei tietysti mitenkään korjaa työttömyystilastoja, mutta auttaisi osaltaan työvoimapulaan. Eläkelaisten joukossa on usein vankkaa osaamista, jota työttömiltä harvoin löytyy ja sitä tuossa pyritään hyödyntämään. Siihenhän se on tähdättykin.


  • Anonyymi

   Eläkkeen kerryttäminen loppuu kun täyttää 68 vuotta. Sen jälkeen ei töitä kannata tehdä paitsi pimeästi verottomana.

   • Anonyymi

    Riippuu eläkkeen suuruudesta.


   • Anonyymi

    Miksei muka kannata? Saahan siitä palkkaa ja verotuskin on pienempi!


  • Anonyymi

   Asunnot menevät kunniakansalaisille eli romaneille ja mamuille.
   NUKKUMAANSIITÄHETI joka sorkka niin jaksatte aamulla mennä reippaana töihin!
   TYÖ VAPAUTTAA! kuten jo edesmennyt valtakunnankansleri
   Adolf.H.totesi nerokkaasti.

  • Anonyymi

   Valtiovalta haluaa vaan että kaikki tulisi omillaan toimeen ettei heidän tarvitsisi puuttua ihmisten toimeentuloon ollenkaan. Mutta sitä en ymmärrä ,miksi valtio ei tee itsestään niin rikasta rahallisesti että se ei tarvitsisi mitään valtionvelkaa vaan voisi maksaa kaiken sosiaaliturvan ja eläkkeet ja julkinen sektori korkotuloistaan jolloin ei olisi myöskään mitään turhia veroruksia työssäkäyjille? Tää nykyinen työpolitiikka on vain turhaa ihmisten kiusaamista kuolemaansa asti. Ihmisistä halutaan vain väkisin tehdä matalapalkkaorjia,ei mitään muuta.
   Miksi ihmiset hyväksyy mukisematta nykykäytännön protestoimatta sitä mitenkään?

   • Anonyymi

    Turhakysymys kun katsoo niiden päättäjien ÄÖ tasoa.
    Parasta oli juuri lappaa kuusi Miljardia ulkomaille se tuokin Suomenee takuulla duunia.


   • Anonyymi

    Verotuksella sitä julkista sektoria ylläpidetään, oikeus-sivistysvaltioissa, joissa niillä verovaroilla on toteutettu, ensisijaisesti, aitoa oikeusturvaa, alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, ym tuista ja eduista kansalaisille, eikä veroparatiisirikkaille, kuten Suomen korruptoitunut eduskunnan yksipuoluejärjestelmä.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

    https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

    Suomessahan ei mitään aidosti "julkista palvelua", enää ole ollut olemassakaan aikoihin, kaikki on yksityistetty ja aidon demokratian tunnusmerkit on revitty maan tasalle.


  • Anonyymi

   Entäs ne veroparatiisit josta varsinkin vasemmisto ulis koko viime vaalikauden?

   Tytöt huomas ettei me voidakaan niille mitään, niin aletaan itsekin sellaiseksi? :) Koska lainallakin voi elää, eikä sitä tarvitse maksaa edes takaisin! :)

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Iltalehti 21.7.2020: vanhanen käynnisti selvityksen eläketulon ja rinnalla tehdyn asnsiotyön verotuksen eriyttämisestä.

   Itse täytti 65 v ja saa ökyeläkettä eduskunta-ajaltaan, pitäisi sen mielestä ÄKKIÄ saada korjaus halvempaan verotukseen. Taitanee saada kovapalkkaisia hallintoneuvostopaikkoja...

  • Anonyymi

   Kaikessa toimitaan niin kuin olisi joku kuvitteellinen työvoima "PULA" kaikki toiminta on pyhitetty tälle pula-kommunismille

  • Anonyymi

   Eläkekatto, jos mikä suosii suurituloisia. Näinhän se on kaikkialla maailmassa, jossa on eläkekatto. Miksi Suomessa kävisi toisin?

   Suomen yrittäjävakuutusten eläkekatto ei ole yhtään tasannut yrittäjien tuloeroja eikä varsinkaan helpottanut pienituloisten ahdinkoa sen paremmin eläkkeellä kuin työelämäaikanakaan.

   Mistä usein täälläkin nähty näkemys, että eläkekatto olisi hyvä varsinkin pienituloisille, on oikein peräisin? Mihin näkemys perustuu?

  • Anonyymi

   Tietysti eläkekatto ökyeläkkeisiin on välttämätön, varsinkin kun jopa sote- ja kuntaministerien pestejä, käytetäänkin vastikkeettomien yritystukien jakamiseen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan pörssikeinotteluun, voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon veroparatiiseissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17029726/kiuru-ja-sarkkinen-jakavat-vastikkeettomia-yritystukia-veroparatiisiyrittajille

   Valtio jossa vain ökyrikkailla veroparatiisiyrittäjillä, on ihmis- ja kansalaisoikeuksia, liiankin kanssa, ei ole mikään oikeusvaltio ja aito demokratia, vaan totalitaristinen Veroparatiisi-diktatuuri.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4204772

   Sipilän hallituksen toiminta, vain jatkuu nykyisessäkin hallituksessa. Suomen eduskunta, ministeriöt, kansanedustajat ja ministerit, eivät enää edusta Suomen kansalaisia, eivät aidosti oikeusvaltiota.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   • Anonyymi

    Miksi suurituloisia suosiva eläkekatto on muka välttämätön?

    ’Ökyeläkeita’ saavat ovat maksaneet myös ’ökyeläkevakuutusmaksuja’, kun työeläkkeistä puhutaan. Ja ’ökyeläkkeistä’ maksetaan myös ’ökyverot’.

    Jos pakollinen työeläkevakuutukseen tulee eläkekatto, niin sehän vapauttaisi nuo suurituloiset lakisääteisestä työeläkevakuutuksesta jonkun tietyn rajan (eli katon) ylittävien tulojen osalta. Ne olisivat pois työeläkevakuutusjärjestelmästä.

    Mihin luulet näiden suurituloisten käyttävän nuo tuossa säästyneet työeläkevakuutusrahansa? Pienituloisten eläkelaisten hyväksikö? Ehei ne kyllä menisivät ihan muualle, mutta takuuvarmasti suurituloisen omaksi hyödyksi. Ja todennäköisesti vielä verottajan ulottumattomiin.


  • Anonyymi

   Eihän tässä ole sisämarkkinoiden kannalta mitään järkeä että eläkeläisten työllisyyttä tuetaan SILLÄ heillähän pääosa palkasta tulee menemään sijoituksiin ja ehkä heidän omiin ulkomaanmatkoihin EIKÄ siihen kotimaiseen kulutukseen johon se menisi nuorilla ihmisillä -> Samalla luoden lisätyötä!

   Mistä ihmeestä se johtuu että on meillä sitten oikeisto TAI vasemmisto hallitukset NIIN aina sieltä pakkaa tulemaan ihan pöhköjä päätöksiä!

   Pitäisiköhän Suomessa siirtyä joksikin aikaa virkamieshallituksen käyttöön!

  • Kuka on luvannut eläkekattoa Suomeen? Tuskin edes Perussuomalaiset ole noin mahdottomia lupailleet?

   Käsittääkseni Vanhanen ehdotti jotain hyvin Ruotsin mallin mukaista veroetua niille joilla on kohtuullisen eläkkeen päälle hyvä palkka, mutta Valtiovarainmisteriön virkamiehet totesivat sen kalliiksi ja tehottomaksi malliksi.

   Suomessa isoista palkkatuloista (tai palkka+eläketuloista) joutuu maksamaan korkeat verot. Jos palkkaveron progressio koeataan liian jyrkäksi, niin loivennetaan sitten sitä, eikä tehdä mitään eläkeläisten erillisratkaisua. Pääomatulojen veroprogression kiristäminen yhdessä palkkaveron progression alentamisen kanssa voisi olla poliittisesti siedettävä malli?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

   On valhe, ettei muka olisi rahaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, eli aidon oikeusturvan toteuttamiseen, puolelle miljoonalle, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakotetulle. Kyse on ARVOVALINNOISTA, eli tahtotila puuttuu niin hallitukselta, kuin äärioikeisto-oppositiolta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi

   1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN pitäisi olla jo, niiden toteuttaminen on pikkujuttu, eikä rahasta mitenkään kiinni:

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/14bdb178-33aa-4714-a3b5-f6a68a186ab3

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

   Ei ole toista kansaa, joka tuhoaa omiaan niin suurella innolla, kuin ex-suomalaiset, nykyiset veroparatiisi-kansalaiset. Kansanmurhakin käännetään mahdollisuudeksi, sujauttaa lisämiljardeja verokeitaiden ökyrikkaille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tehkää ihmiset valituksia Valtioneuvostoon, kun emme saa asiallista tiedonvälitystä, siitä yhteiskunnan todellisuudesta, jossa meistä yhä useampi kansalainen, eli köyhyyteen pakotettuina, kärvistelee. EK-Yle:n Veroparatiisi-kummeli-showta, ei kuulu rahoittaa verovaroilla. Kuinka moni hyväosainenkaan, on enää halukas, kustantamaan, äärioikeisto-sovinisti-jenkki-veroparatiisi-teinien uutisia ja tv-ohjelmistoa, sitähän se EK-Yle:n sisältö, kuten muiden äärioikeistomedioitten on.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17066182/quotpolarisaatioquot-vaalimainonta-korruptio-yksipuoluejarjestelman-liima-

   Oikeudet älykkääseen, puolueettomaan ja asialliseen tiedonvälitykseen, puuttuvat Suomen kansalaisilta. Pinnallinen, äärioikeistolainen markkinamainonta, sitäkö tiedotusopin opetus on yliopistoissa, jäljestä päätellen. Hyväosaisten etujenajamista, heikompien kustannuksella, ei ihan näytä demokratialta ja oikeusvaltiolta. Sosiaalipornolle on aina tilaa, kun köyhyyteen pakotetut oireilevat, mutta entäs se ennaltaehkäisevä tiedonvälitys ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eläkekatto niin tulisi myös eläkemaksukatto. Eli yhtään enempää ei jäisi kaljarahaa pummeille.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   333
   3879
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2431
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1732
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1509
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   1181
  6. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   980
  7. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   978
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   203
   855
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   117
   802
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   779
  Aihe