Korruptiopoliitikot eivät ole "omia ehdokkaita" - Älä usko korruptiovaalimainoksia

Anonyymi

Suomessa ei edelleenkään ole äänestyspakkoa, eikä mitään "omaa", äärimmäiseen köyhyyteen, Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen pahoinpidellyillä kansalaisilla, vaikka korruptio-vaalimainoksissa, niin aivopestään ja manipuloidaan luulemaan, alistumaan, tottelemaan ja nöyristelemään totutettua kansaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17091516/quotdemokratiasta-tuli-eliitin-hankequot---uutisoi-dw-saksassa

Köyhähän haluaisi jotain "omaa", joten siihen kohtaan, ahne ja häikäilemätön vallankäyttäjä, korruptiopoliitikko iskee. Väistäkää iskut ihmiset, lopettakaa itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi käynyt äänestäminen korruptiovaaleissa, jos haluatte parempaa itsellenne ja läheisillenne.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

Suomessa korruptiopoliitikkojen valta, on niin löyhässä hirressä, että se putoaa kerralla ja heti pois, jos emme enää äänestämällä, pönkitä niiden ahneutta ja häikäilemättömyyttä, puolustuskyvyttömien köyhyyteen, oikeusturvattomiksi ja moderniin orjuuttamiseen, Veroparatiisi-soten ihmiskaupassa pakottamista.

22

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EK-medioissa vedotaan nyt, ihmisten omistamisen haluun, ahneuteen ja itsestään liikoja luulemisen tarpeeseen. Korruptiovaalien välissä, ei näy "köyhyystutkimuksia", mutta korruptiovaalien aikaan, korruptiopoliitikko pukeutuu flanellipaitaan ja pelikaulaliinaan, tepastelee kahvimuki kädessä, köyhälistöksi pakottamiensa kansalaisten joukossa ja puhelee "omista ehdokkaista", joita ei tavallisille pieni- ja keskituloisille, Suomessa enää ole olemassakaan.

      Kaikki korruptiopoliitikot ajavat vain ja ainoastaan itsensä ja kaltaistensa, hyväosaisten veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden / monopolien voiton maksimointia, hinnalla millä hyvänsä, kansalaisoikeuksista ja perustuslaista, piirunkaan vertaa välittämättä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

      Eläkerahastojen voittoja vahtivat, veroparatiisijuristit jokaisessa korruptiopuolueessa, ÄärioikeistoSdp:stä PetosKokPersRkp:hen ja siltä väliltä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      Kehtaavat vielä perustella, tekemättömiä korotuksia puuttuvaan oikeusturvaan eläkeläisköyhille sillä, että toiset herrat suuttuvat, jos korotamme, näin ÄärioikeistoSdp:n juristiperheen jälkeläinen Rinne.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17232819/suomi-on-nyt-pohjolan-filippiinit--niinistoduderte-sotabisnesporssikeinottelijat-moivat-suomen

      Ei ihme jos itänaapuri ajelee sotalaivoilla Itämerellä, kun Venäjän eläkkeet Suomessa, muihin Pohjoismaihin verrattuna. Bryssä tuli Äärioikealta, jenkkien hyökkäysliiton ja veroparatiisi-sote- ja sotapörssikeinottelijoiden mukana verokeitaista.

      Köyhyyteen pakotettujen älyttävä, etteivät korruptiopoliitikot ole "omia ehdokkaita" - sellaisia ei korruption mädättämissä poliitikoissa, Suomessa ole olemassakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

    • Anonyymi

      Äänestän Keskustaa,kyliltä ei viedä mitään pois, vaan tuodaan lisää,kannatti tai ei. Kokoomis,SDP,ja kaikki muut viherhörhöt saa mennä sinne kaupunkeihinsa hönöilemään laatikkotaloihinsa,ei heitä täällä maalla kaivata,ja koko Suomi pysyy asuttuna,peekele. Sekä oikeilla ihmisillä hyvä mieli. Onko selvää? Vastaanväittäjiä en kuuntele eikä kuunnella,piste.

    • Anonyymi

      Äärioikeistokepuja ei äänestä, yksikään tavallinen ihminen, vain ahneet, kaiken ilmaiseksi saaneet, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-tukijussit veroparatiisi-pörssikeinottelija-väkivallantekijät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

      10 miljardia veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelijoille, nälkää ja kurjistamista, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkkeitä Suomen rakentajille, siinä Äärioikeistokepun "anti". Veroparatiisi-äärioikeistopuoluekepu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17201540/saarikon-aarioikeistouho-syo-kepuilta-loputkin-aanet

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198638/epaisanmaalliset-veroparatiisiporvarit-nelinkertaistamassa-ulkomaisen-halpatyovoiman

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17206547/metsayhtiot-kuin-marjanpoiminta-veroparatiisifirmoja-tuovat-metsurit-thaimaasta#comment-111290363

      Joutaa surkastua autioituva maaseutu, joissa ÄärioikeistoKepun pörssikeinottelijarikkaat, loisivat kokonaisen kansan kustannuksella.

    • Anonyymi

      Äärioikeistokepujen vaalivalhe eduskuntavaaleissa, 800€/kk orjuuttamiseläkeläisille:

      "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

    • Anonyymi

      Älkää äänestäkö ainakaan kansanedustajia. Se on nähty mitä edustavat.
      Ei niillä aika riitä asioihin perehtymiseen ison avustaja joukon avullakaan. Vai palkataanko maakuntiinkin jokaiselle valitulle muutama avustaja?

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Lisäksi ehdokkaalla pitää olla hyvä ymmärrys taloudesta.

        "Jokaisella hyvinvointialueella on aluevaltuusto, joka vastaa hyvinvointialueen toiminnasta ja taloudesta sekä käyttää hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa."


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Lisäksi ehdokkaalla pitää olla hyvä ymmärrys taloudesta.

        "Jokaisella hyvinvointialueella on aluevaltuusto, joka vastaa hyvinvointialueen toiminnasta ja taloudesta sekä käyttää hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa."

        Kylmää taloutta on toitotettu, sillä hinnalla, että ihmiset on pahoinpidelty oikeusturvattomiksi. Ei sellaista, täysin väärää "kehitystä", pidä enää äänestää.

        https://yle.fi/uutiset/3-12175567

        Kaikki ihmisyys ja inhimillisyys, on korruptiopoliitikkojen keskuudessa hukattu. He eivät hyväosaisuudessaan, näytä käsittävän sitä enää itsekään, päätöksistä päätellen.

        https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

        https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Lisäksi ehdokkaalla pitää olla hyvä ymmärrys taloudesta.

        "Jokaisella hyvinvointialueella on aluevaltuusto, joka vastaa hyvinvointialueen toiminnasta ja taloudesta sekä käyttää hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa."

        Aluevaalit ovat turhat, koska hvinvointialueilla ei ole itsenäistä verotusoikeutta.


    • Anonyymi

      Aluevaalit ovat siis vaalit, joissa valitaan hyvinvointialueiden valtuustoihin valtuutetut ja varavaltuutetut. Hyvinvointialue on sote-uudistuksen myötä käyttöön tuleva hallintoporras.

      Joudutaanko maksamaan lisää veroja kun tuollainen uusi hallintoporras rakennetaan? Esim. yhtäkään poltilasta ei vielä hoideta hallintoportaan virkamiesten toimesta.

      • Anonyymi

        Veroparatiisi-soteyritykset on muissa Pohjoismaissa, laitettu verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

        Sen lisäksi kansalaisten oikeusturvaksi, on toteutettu 1 500€/kk minimieläkkeet, että olisi aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eikä Veroparatiisi-sote-orjuuttamisen ja ihmiskaupan välineiksi, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpitelemällä pakottamista.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa


      • Anonyymi

        Tällä luodaan eduskunnan pudokkaille hyväpalkkaisia virkoja.


    • Anonyymi

      Ruotsissa on eläkekaton ja veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittamisen lisäksi, jo häpeälistat veroparatiiseihin voittoja piilotteleville yrityksille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Suomessa ahneuteen sairastuneet, äärioikealle puoluekannasta riippumatta, radikalisoituneet korruptiopoliitikot, ovat unohtaneet mitä on vastuu, inhimillisyyden tärkeys ja oikeusvaltio-periaate, kansalaisten oikeuksien kunnioittaminen, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, aidon oikeusturvan merkitys ja arvo, demokratialle / oikeusvaltiolle.

    • Anonyymi

      Jatkavatko ely keskukset entisellään? Paljon päällekkaistä byrokratiaa.

    • Anonyymi

      Pahoinvointi-vaaleissa äänestäminen, vahingoittaa vakavasti sinua, läheisiäsi ja ympäristöäsi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

      Miljardeja palaa Suomen ilmatilassa, Veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelijoiden, hyökkäyshävittäjillä sodan leikkimiseen, kun omaa kansaamme painetaan syvemmälle köyhyyteen ja osattomuuteen.

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

      Valheilla korruptiopoliitikot, yrittävät jälleen VARASTAA vaaliäänenne, älkää enää antako niille valtaa, pahoinpidellä omaa kansaamme.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17231431/korruptiopoliitikot-syytteisiin-valtakunnanoikeuteen-rikos-veroparatiisi-sotabisneshankkeilla

    • Anonyymi

      Kiuru erotettava, Veroparatiisiyrityksille tukien jakaminen, on rikos, kun Suomen puolelta miljoonalta vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, puuttuu aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet.

      1 250€/kk MINIMIELÄKKEET piti olla jo. Kiirehtikää hallitus.

      Emme äänestä yksissäkään korruptiovaaleissa, ennen kuin lupaukset: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" toteutetaan.

    • Anonyymi

      Kyseessä on myös Suomen turvallisuus, jonka laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vahingollinen "isäntämaasopimus" jenkkien sotaliiton kanssa vaarantaa.

      Ei ääniä korruptiopoliitikoille korruptiovaaleissa - Ei jenkkien hyökkäysliittoon pakottamista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täytyy olla miljoonien vuositulot, jos samaistuu yhteenkään, syvästi korruptoituneisiin korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoihin - Enemmistö Suomen kansalaisista, ei ole eikä tule sellaisia tuloja, koskaan olemaan, joten jätämme äänestämättä korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17279877/emme-tarvitse-quotpalvelujaquot-vaan-1-500ekk-minimielakkeet-oikeusturvaa

      Muistakaa jokainen, voi käydä huonosti, joutua onnettomuuksiin, väkivallan kohteeksi, ,sairastua vakavasti ym silloin eivät populistiporvarien leikkurit, enää tunnukaan muulta, kuin tuskalta ja hätätilalta, joten katsokaa neniänne pidemmälle, jättäkää äänestämättä ennemmin.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe