Korruptiopoliitikot eivät ole "omia ehdokkaita" - Älä usko korruptiovaalimainoksia

Anonyymi

Suomessa ei edelleenkään ole äänestyspakkoa, eikä mitään "omaa", äärimmäiseen köyhyyteen, Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen pahoinpidellyillä kansalaisilla, vaikka korruptio-vaalimainoksissa, niin aivopestään ja manipuloidaan luulemaan, alistumaan, tottelemaan ja nöyristelemään totutettua kansaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17091516/quotdemokratiasta-tuli-eliitin-hankequot---uutisoi-dw-saksassa

Köyhähän haluaisi jotain "omaa", joten siihen kohtaan, ahne ja häikäilemätön vallankäyttäjä, korruptiopoliitikko iskee. Väistäkää iskut ihmiset, lopettakaa itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi käynyt äänestäminen korruptiovaaleissa, jos haluatte parempaa itsellenne ja läheisillenne.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

Suomessa korruptiopoliitikkojen valta, on niin löyhässä hirressä, että se putoaa kerralla ja heti pois, jos emme enää äänestämällä, pönkitä niiden ahneutta ja häikäilemättömyyttä, puolustuskyvyttömien köyhyyteen, oikeusturvattomiksi ja moderniin orjuuttamiseen, Veroparatiisi-soten ihmiskaupassa pakottamista.

22

182

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   EK-medioissa vedotaan nyt, ihmisten omistamisen haluun, ahneuteen ja itsestään liikoja luulemisen tarpeeseen. Korruptiovaalien välissä, ei näy "köyhyystutkimuksia", mutta korruptiovaalien aikaan, korruptiopoliitikko pukeutuu flanellipaitaan ja pelikaulaliinaan, tepastelee kahvimuki kädessä, köyhälistöksi pakottamiensa kansalaisten joukossa ja puhelee "omista ehdokkaista", joita ei tavallisille pieni- ja keskituloisille, Suomessa enää ole olemassakaan.

   Kaikki korruptiopoliitikot ajavat vain ja ainoastaan itsensä ja kaltaistensa, hyväosaisten veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden / monopolien voiton maksimointia, hinnalla millä hyvänsä, kansalaisoikeuksista ja perustuslaista, piirunkaan vertaa välittämättä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   Eläkerahastojen voittoja vahtivat, veroparatiisijuristit jokaisessa korruptiopuolueessa, ÄärioikeistoSdp:stä PetosKokPersRkp:hen ja siltä väliltä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

   Kehtaavat vielä perustella, tekemättömiä korotuksia puuttuvaan oikeusturvaan eläkeläisköyhille sillä, että toiset herrat suuttuvat, jos korotamme, näin ÄärioikeistoSdp:n juristiperheen jälkeläinen Rinne.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17232819/suomi-on-nyt-pohjolan-filippiinit--niinistoduderte-sotabisnesporssikeinottelijat-moivat-suomen

   Ei ihme jos itänaapuri ajelee sotalaivoilla Itämerellä, kun Venäjän eläkkeet Suomessa, muihin Pohjoismaihin verrattuna. Bryssä tuli Äärioikealta, jenkkien hyökkäysliiton ja veroparatiisi-sote- ja sotapörssikeinottelijoiden mukana verokeitaista.

   Köyhyyteen pakotettujen älyttävä, etteivät korruptiopoliitikot ole "omia ehdokkaita" - sellaisia ei korruption mädättämissä poliitikoissa, Suomessa ole olemassakaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Äänestän Keskustaa,kyliltä ei viedä mitään pois, vaan tuodaan lisää,kannatti tai ei. Kokoomis,SDP,ja kaikki muut viherhörhöt saa mennä sinne kaupunkeihinsa hönöilemään laatikkotaloihinsa,ei heitä täällä maalla kaivata,ja koko Suomi pysyy asuttuna,peekele. Sekä oikeilla ihmisillä hyvä mieli. Onko selvää? Vastaanväittäjiä en kuuntele eikä kuunnella,piste.

  • Anonyymi

   Äärioikeistokepuja ei äänestä, yksikään tavallinen ihminen, vain ahneet, kaiken ilmaiseksi saaneet, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-tukijussit veroparatiisi-pörssikeinottelija-väkivallantekijät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

   10 miljardia veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelijoille, nälkää ja kurjistamista, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkkeitä Suomen rakentajille, siinä Äärioikeistokepun "anti". Veroparatiisi-äärioikeistopuoluekepu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17201540/saarikon-aarioikeistouho-syo-kepuilta-loputkin-aanet

  • Anonyymi

   Äärioikeistokepujen vaalivalhe eduskuntavaaleissa, 800€/kk orjuuttamiseläkeläisille:

   "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

  • Anonyymi

   Älkää äänestäkö ainakaan kansanedustajia. Se on nähty mitä edustavat.
   Ei niillä aika riitä asioihin perehtymiseen ison avustaja joukon avullakaan. Vai palkataanko maakuntiinkin jokaiselle valitulle muutama avustaja?

  • Anonyymi

   Aluevaalit ovat siis vaalit, joissa valitaan hyvinvointialueiden valtuustoihin valtuutetut ja varavaltuutetut. Hyvinvointialue on sote-uudistuksen myötä käyttöön tuleva hallintoporras.

   Joudutaanko maksamaan lisää veroja kun tuollainen uusi hallintoporras rakennetaan? Esim. yhtäkään poltilasta ei vielä hoideta hallintoportaan virkamiesten toimesta.

   • Anonyymi

    Veroparatiisi-soteyritykset on muissa Pohjoismaissa, laitettu verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

    Sen lisäksi kansalaisten oikeusturvaksi, on toteutettu 1 500€/kk minimieläkkeet, että olisi aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eikä Veroparatiisi-sote-orjuuttamisen ja ihmiskaupan välineiksi, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpitelemällä pakottamista.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa


   • Anonyymi

    Tällä luodaan eduskunnan pudokkaille hyväpalkkaisia virkoja.


  • Anonyymi

   Ruotsissa on eläkekaton ja veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittamisen lisäksi, jo häpeälistat veroparatiiseihin voittoja piilotteleville yrityksille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

   Suomessa ahneuteen sairastuneet, äärioikealle puoluekannasta riippumatta, radikalisoituneet korruptiopoliitikot, ovat unohtaneet mitä on vastuu, inhimillisyyden tärkeys ja oikeusvaltio-periaate, kansalaisten oikeuksien kunnioittaminen, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, aidon oikeusturvan merkitys ja arvo, demokratialle / oikeusvaltiolle.

  • Anonyymi

   Jatkavatko ely keskukset entisellään? Paljon päällekkaistä byrokratiaa.

  • Anonyymi

   Pahoinvointi-vaaleissa äänestäminen, vahingoittaa vakavasti sinua, läheisiäsi ja ympäristöäsi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

   Miljardeja palaa Suomen ilmatilassa, Veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelijoiden, hyökkäyshävittäjillä sodan leikkimiseen, kun omaa kansaamme painetaan syvemmälle köyhyyteen ja osattomuuteen.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   Valheilla korruptiopoliitikot, yrittävät jälleen VARASTAA vaaliäänenne, älkää enää antako niille valtaa, pahoinpidellä omaa kansaamme.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17231431/korruptiopoliitikot-syytteisiin-valtakunnanoikeuteen-rikos-veroparatiisi-sotabisneshankkeilla

  • Anonyymi

   Kiuru erotettava, Veroparatiisiyrityksille tukien jakaminen, on rikos, kun Suomen puolelta miljoonalta vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, puuttuu aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet.

   1 250€/kk MINIMIELÄKKEET piti olla jo. Kiirehtikää hallitus.

   Emme äänestä yksissäkään korruptiovaaleissa, ennen kuin lupaukset: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" toteutetaan.

  • Anonyymi

   Kyseessä on myös Suomen turvallisuus, jonka laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vahingollinen "isäntämaasopimus" jenkkien sotaliiton kanssa vaarantaa.

   Ei ääniä korruptiopoliitikoille korruptiovaaleissa - Ei jenkkien hyökkäysliittoon pakottamista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Täytyy olla miljoonien vuositulot, jos samaistuu yhteenkään, syvästi korruptoituneisiin korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoihin - Enemmistö Suomen kansalaisista, ei ole eikä tule sellaisia tuloja, koskaan olemaan, joten jätämme äänestämättä korruptiovaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17279877/emme-tarvitse-quotpalvelujaquot-vaan-1-500ekk-minimielakkeet-oikeusturvaa

   Muistakaa jokainen, voi käydä huonosti, joutua onnettomuuksiin, väkivallan kohteeksi, ,sairastua vakavasti ym silloin eivät populistiporvarien leikkurit, enää tunnukaan muulta, kuin tuskalta ja hätätilalta, joten katsokaa neniänne pidemmälle, jättäkää äänestämättä ennemmin.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17282336/uusi-aanioikeus-on-korruptiovaaleissa-aanestamisesta-kieltaytyminen-2022

   Kyllä jo sinisilmäisimmänkin ja hyväuskoisimmankin, on jo myönnettävä, etteivät Suomessa valtaakäyttävät, ole enää aikoihin, olleet kansalaisten oikeuksien puolustajia, vaan egoistisia, omahyväisiä, ylimielisiä, ahneita ja läpimätiä, Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden,ansaitsemattomien tulojensiirtojen tekijöitä verokeitaisiinsa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2485
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   196
   2349
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   55
   1149
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   863
  5. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   256
   789
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   769
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   729
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   719
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   709
  Aihe