Potilasjärjestöt PAINOSTAVAT sairaita ihmisiä, äänestämään korruptiovaaleissa

Anonyymi

Jonkin tahon pitäisi valvoa, kaupallisiksi markkinatoimijoiksi, muutettujen entisten potilasjärjestöjen toimintaa. On erittäin vaarallista ja vastuutonta, vakavasti sairaiden, eli vaikuttamiselle alttiiden ja herkkien, köyhyyteen pakotettujen ihmisten kannalta, että potilasjärjestöt painostavat heitä, "äänestämällä vaikuttamaan", eli kohdistavat suoramainontaa, korruptio-eduskunnan-kuntien-maakuntien, poliitikoille, joiden yksipuoluejärjestelmästä, eli äärioikealle radikalisoitumisesta, on tämän päiväinen korruptiopoliitikkojen keskinäinen, anteeksipyytely-show, ikävä esimerkki. Äänestämällä ei Suomessa, enää kymmeniin vuosiin, ole voinut mitenkään vaikuttaa, ellei omaan jalkaan ampumista lasketa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

10

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vai pitäisikö sanoa, että potilasjärjestöjä käytetään, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, eli eduskunnan syvästi korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, poliittiseen painostamiseen ja mainostamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

      Kirjastojen lehtilukusaleista, löytyy eri potilasjärjestöjen julkaisuja, joita kannattaa vilkaista siksi, että näkee miten kovaa, kyseinen potilaiden, sairastuneiden ja ikäihmisten, painostaminen ja köyhyyseläkeläisten rahastaminen, Suomessa heidän sairauksillaan ja heikolla asemalla on.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

    • Anonyymi

      Pelottelu, uhkailu, taivastelu, painostaminen, kauhistelu, näyttävät olevan lupauksensa eläkeläisköyhille unohtaneen, nykyisenkin hallituksen vastaus, erittäin vakavaan eläkeläisköyhyys hätätilaan, mm. energiakustannusten ym elinkustannusten nousujen keskellä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

      Vahvempien pitäisi suojella, sairauksien kanssa syntyneitä, myöhemmin sairastuneita ja ikääntyneitä, myös potilasjärjestöjen nimellä olevan, poliittisen korruption mainonnalta. On suuri riski traumatisoida potilaita ja pahentaa heidän sairauksiaan, äänestämään painostamalla ja pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172642/aanestyspakko-houkuttelee-korruptiopoliitikkoja-suomessa-pohjolan-unkarissa

      Toisiltaan anteeksi, vuorotellen pyytelevät korruptiopoliitikot, himoitsevat jo äänestyspakkoja, sehän antaisi heille rajattoman vallan, joka heillä jo nyt näyttää, syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässään olevan.

      Älkää enää antako painostaa ja mainostaa, itseänne äänestämään korruptiopoliitikkojen yksipuoluejärjestelmässä. Äänestäminen vahingoittaa vakavasti itseänne ja ympäristöänne.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17228081/aanestyspakko-tuli-suomeen-taka-oven-kautta-mm--potilasjarjestojen

      On se jo pakko myöntää, ÄÄNESTYSPAKKO on jo toteutettu Suomessa.

      Eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmä, toisiltaan ek-medioissa, vuoron perään anteeksi, tyhjänpäiväisistä, epäolennaisista, tekaistuista houreista, pyytelevät korruptiopoliitikot, ovat toteuttaneet ÄÄNESTYSPAKON, mm. jakamalla yritystukia, ns. potilasjärjestöille, että ne toteuttavat hädänalaisten, sairaiden, vanhusten ja vammaisten, 800€/kk orjuuttamiseläkeläisten ÄÄNESTÄMÄÄN PAINOSTAMISEN ja mainostamisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17228081/aanestyspakko-tuli-suomeen-taka-oven-kautta-mm--potilasjarjestojen

      • Anonyymi

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17203761/suurmielenosoittajat-eivat-halua-koronarokotepakkoja-aarioikeistomarginaali-haluaa#comment-111246908

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

        Tutkijat ym ihmisoikeuksia puolustavat tahot, viekää riskiryhmien heitteillejättö, oikeusturvattomiksi köyhyyteen pahoinpiteleminen, vakavan pandemian keskellä, kansainväliseen oikeuteen.


    • Anonyymi

      Äänestämällä ei Suomessa, enää vuosikymmeniin, ole voinut "vaikuttaa". Vallankäytöstä on tehty yksipuoluejärjestelmä, joka ajaa vain ja ainoastaan, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden voiton maksimointia verokeitaisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227986/yksipuoluejarjestelman-korruptiopoliitikot-pyytelemassa-anteeksi-toisiltaan

      Suomen kansalaisista on tehty, tuon pörssikeinottelu-vallan sivustaseuraajia, joilla ei saisi olla mitään pyyteitä, vaikka energianhinnat nousevat jyrkästi, samoin muut elinkustannukset, pitäisi vaan seurata, korruptiotoimittajien tekemää draamaa, korruptiovallankäyttäjistä 24h/vrk.

    • Anonyymi

      Oppikaa ihmiset erottamaan, aidosti korona-ym pakkoja vastustavat, tavalliset kansalaiset, kaikkia pakkoja VALEVASTUSTAVISTA äärioikeistomarginaaleista, joiden tehtävä, on korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän / veroparatiisi-sote-ym monopolien, kaikkien pörssikeinottelija-veroparatiisirikollisten, pakkojen läpi vieminen, muuntamalla korona ym pakkojen vastustajat, näyttämään äärioikeistolta, mitä he eivät ole ja mihin he eivät halua leimautua, eli juurikin sillä leimautumisen pelolla pelotellaan, että ihmiset suostuisivat kaikkiin pakkoihin, mitä korruptiopoliitikot eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, Suomessa häikäilemättömästi, toisin kuin yhdessäkään toisessa Pohjoismaassa, läpiajavat.

    • Anonyymi

      Onko tämä yksinpuhelu tehty liian voimakkaiden lääkkeiden vaikutuksen alaisena.

    • Anonyymi

      Meitä on puoli miljoonaa eläkeläisköyhyyteen, pakotettua ja pahoinpideltyä 800€/kk orjuuttamiseläkeläistä, joiden ei tarvitse hävetä sairauksiaan ja niihin syötäviä tulehdus- ja kipulääkkeitä, joita ilman emme pystyisi elämään.

      Tämän kirjoittajalla sattuu olemaan toimivat kädet ja geeniperimää sorminäppäryyteen ja nopeuteen, joten käytän tätä muiden eläkeläisten kannustamana, yhteiseksi hyväksi.

      Joko helpotti kysyjää ?

    • Anonyymi

      mm. Autismiliiton lehdestä voi lukea, suoramainoksia, veroparatiisi-poliitikkojen korruptiovaalimainoksia, joissa väitetään, että "äänestämällä voi vaikuttaa", mikä ei ole pitänyt paikkaansa, enää kymmeniin vuosiin.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      On rikollista toimintaa, painostaa hädänalaisia, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkeläisiä äänestämään, korruptiopoliitikkojen yksipuoluejärjestelmän korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

      Pysykää vahvoina ihmiset, lopettakaa itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi käynyt, korruptiovaaleissa äänestäminen. Toivomme yhteistilaisuuksia, kaupunkien keskustoihin, ns. vaalikirjeiden polttamiseksi julkisessa tapahtumassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe