ÄÄNESTYSPAKKO tuli Suomeen, taka-oven kautta, mm. potilasjärjestöjen

Anonyymi

Lukekaa ihmiset lehtilukusalien, ns. potilasjärjestöjen lehtiä ja tiedotteita, joita näytetään rahoitettavan avokätisesti, niiden määrästä ja äärikaupallisesta sisällöstä päätellen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17228008/potilasjarjestot-painostavat-sairaita-ihmisia-aanestamaan-korruptiovaaleissa#comment-111557710

Tulette huomaamaan, että ÄÄNESTYSPAKKOA, toteutetaan Suomessa jo, painostamalla ja mainostamalla, hädänalaisia, köyhyyteen pakotettuja, 800€/kk veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläisiä, törkeästi hyväksikäyttämällä.

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

JOS äänestämällä voisi vaikuttaa, eivät Suomen vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, edelleen kärvistelisi, koko ajan vain pahenevan eläkeläisköyhyyden kynsissä, nousevien energia-ym elinkustannusten, pakkomaksujen ym paineissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

Vielä ikävemmäksi tuon, korruptio-poliittisen painostamisen, potilasjärjestöjen kautta, tekee, että kyseiset painostajat, ovat pörssikeinottelijoina veroparatiisi-soteyrityksissä ja likeisissä väleissä korruptio-kansanedustajien kanssa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

Hädänalaisten, köyhyyteen pakotettujen, sairaiden ihmisten hyväksikäyttö, pitäisi Suomen lakien mukaan, olla rangaistava teko, äänestyspakko-painostamisineen, miksi näin ei ole, kysymme tutkijoilta ja muilta tahoilta, joiden kuuluisi olla asioista perillä ja valvoa, ettei katteettomia valheita "äänestämällä vaikuttamisesta", tehtäisi potilasjärjestöissä, eli ei painostettaisi potilasjärjestöjen kautta, hädänalaisia ihmisiä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227986/yksipuoluejarjestelman-korruptiopoliitikot-pyytelemassa-anteeksi-toisiltaan

https://yle.fi/uutiset/3-12175567

Tutkijat ym korruptiota valvovat tahot, viekää eläkeläisköyhyys-hätätila EU:iin ja kansainväliseen oikeuteen.

16

192

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen kansaa käytetään raa´asti hyväksi, sivustaseuraamassa korruptiopoliitikkojen ym pörssikeinottelijoiden, keskinäistä draamaa 24h/vrk.
   Mitään tiedonvälitystä, isoista yhteiskunnallisista ongelmista, kuten puolen miljoonan
   800€/kk orjuuseläkeläisten, puuttuvasta oikeusturvasta, julmasta hyväksikäytöstä veroparatiisi-soten modernissa orjuuttamisessa, köyhyyteen pakottamalla, ei ole nähtävillä ns. tiedotusvälineissä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   Saarikko seinää vasten: missä viipyvät äärioikeistokepujen, lupausten lunastamiset 800€/kk orjuuttamiseläkeläisille: "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" ? Teoilla alkaa olla kiire, Marin Antoinettelle räksyttäminen, ei auta eläkeläisköyhiä energialaskujen maksussa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.dw.com/en/what-is-behind-the-covid-protests-across-europe/a-60074426

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

   Palstan koronarokote-ym pakkojen mainostrollien, käsityskyky ei riitä erottamaan terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyviä, ideologisista tai muista syistä kieltäytyvistä, saati oikeusturvattomiksi köyhyyteen pakottamista, joka tarkoittaa, ettei ole rahaa, välttämättömiin perustarpeisiinkaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Sellainen joka on kaiken ilmaiseksi saanut, ei näköjään kykenen käsittämään, mitä köyhyyteen pakottaminen tarkoittaa, se tietämättömyys on toki ymmärrettävää, muttei hyväksyttävissä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17203761/suurmielenosoittajat-eivat-halua-koronarokotepakkoja-aarioikeistomarginaali-haluaa#comment-111246908

   Koronapakkoja viedään korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmässä, lävitse käyttämällä VALEVASTUSTAJA-äärioikeistoa, jotka täällä palstallakin, keskustelevat itsensä kanssa, kyseisiä pakkoja tukevilla, kärkkäillä argumenteilla, kansalaisia hämätäkseen.

   Idea on, riskiryhmien, köyhyyteen pakotettujen ym tavallisten ihmisten nurkkaan ajaminen, kun syötetään kansalaisille ajatus, että kuulut äärioikeistomarginaaliin, jos vastustat koronapakkoja, vaikka todellisuudessa äärioikeistomarginaalit eivät vastusta koronapakkoja, vaan pyrkivät viemään ne lävitse, niitä VALEVASTUSTAMALLA. Kukaan täysijärkinenhän, ei halua leimautua äärioikeistomarginaaleihin kuuluvaksi, siten tuo menetelmä, jota korruptiopoliitikot sumeilematta, Suomessa käyttävät.

  • Anonyymi

   EK-medioissa näyttää alkaneen, jo maakunta-vaalien korruptiopuolueiden mainostaminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

   Äänestämisestä on tehty pakko, joka huipentuu kovaan painostamiseen ja päälle käyvään mainontaan, uhkailuun ja kiristämiseen, ennen korruptiovaaleja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

   Juusthöylän piirtäminen vaalilipukkeeseen, lasketaan äänestämiseksi, eli se otetaan korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa, mukaan äänestysprosenttiin, joten se ei ole enää mikään "protesti", vaikka sitä sellaisena mainostetaankin. Vaikka hölynpöly-vaalilappu hylättäisiin äänenä, se lasketaan korruptiopoliitikkoja hyödyttäväksi äänestysprosentiksi, joten älkää edes käykö vaalipaikoilla, jos haluatte aidosti vastustaa, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleja.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17238895/valtio-joka-ei-tunnusta-hengenvaaran-takia-koronarokotteista-kieltaytyvien-oikeuksia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

   Korruptiopoliitikot- ym vallankäyttäjät, eivät itse ota koronarokotteita, koronapasseja, kuten muitakin passeja, he ostavat, kansalta varastetulla rahalla. Ovat koko koronan ajan, matkustelleet ulkomailla, lilluneet kylpylöissä ym herkutelleet ravintoloissa, ilman mitään todellisia rajoituksia ja pakkoja - kaikki pakot ja rajoitukset, koskevat vain tavallisia kansalaisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17237544/aanestamisen-lopettaminen-estaa-natoon-pakottamisen-

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vilkaiskaa potilasjärjestöjen julkaisuja, kyllä niissä painostetaan, uskomaan ja luottamaan korruptio-pörssikeinottelija-poliitikoihin, vaikka jokainen näkee, minkälaista tuhoa, ne ovat köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla, varsinkin ikäihmisille, vammaisille ja kroonikkosairaille, aiheuttaneet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244978/korruptiovaaleissa-aanestaminen-on-itsepetosta-

   Eräänkin potilasjärjestön kokouksessa, olivat Veroparatiisi-Tays:in edustajat, myyntitykit käytännössä, paikalla mainostamassa, Veroparatiisibisneksiään. Kun kysyimme, kuinka käy niille potilaille, joilla ei 800€/kk orjuuttamiseläkkeistä, ole varaa käydä vaikkapa reumaklinikoilla - tuhahtivat vihaisesti ja kylmäkiskoinen suhtautuminen, vihaignorointi alkoi välittömästi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17245621/joko-veroparatiisi-taysin-coloplast-syytteet--korvaukset-on-toteutettu-

   Muissa Pohjoismaissa, Coloplast-vammauttamis-bisneksistä, nousi iso kohu ja naisille jotka olivat joutuneet, veroparatiisi-sote-bisneksien uhreiksi, maksettiin isoja korvauksia. Suomessa asia pyyhkäistiin maton alle, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pitäisi olla rikostutkintaa, ns. potilasjärjestöjen, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, painostamisesta äänestämiseen korruptiovaaleissa.

   Potilasjärjestöt ovat jo muutenkin, korruption ja äärioikeiston veroparatiisi-rikollisuuden pesiä, mutta jo ihan avoimen painostamisen välineitä, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa.

   Esim. Autismi-lehdestä löytyy, korruptiovaaleihin painostamista.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   3052
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   374
   2443
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1637
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   130
   1351
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   943
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   861
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   251
   850
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   781
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   771
  Aihe