Emme tarvitse "palveluja", vaan 1 500E/kk MINIMIELÄKKEET, oikeusturvaa

Anonyymi

Äärioikealle radikalisoituneet korruptiopoliitikot, eivät osaa näköjään, muusta puhuakaan, kuin Veroparatiisi-soten pörssikeinottelijoiden rahoittamisesta "palveluiden" nimellä. Eivät ole käsittävinään, ettei kansa halua mitään "palveluja", vaan aitoja oikeuksia, tulojensiirtoja puuttuviin tuloihin ja ihmiskauppa-eläkkeisiin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

Suomen kansalaiset EIVÄT tarvitse mitään "palvelujen" nimellä, olevia Veroparatiisi-soterahastuksia, eli kurjistamista, ihmiskauppaa, modernia orjuuttamista, oikeusturvattomiksi pahoinpitelyä, puuttuvia ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, vaan aidon oikeusturvan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

Siis: EI VEROPARATIISI-SOTE-"palveluja" - Kyllä aitoa oikeusturvaa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ. EK-medioissa äärioikeistoradikalistiset toimittajat hokevat "palveluja palveluja", mutta eivät osaa uutisoida, puuttuvasta oikeusturvasta, puuttuvista oikeuksista, köyhyyteen pahoinpitelemisestä.

28

157

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   https://yle.fi/uutiset/3-12175567

   Äärioikealle radikalisoituneet "hoitajat", erotettava sotesta.

   Aktiivileikkuri-purran kitinä, populistiporvareiden rasismikortilla maahantuomien, äärioikeistolaisten "hoitajien" kieli"ongelmista, on tyhjänpäiväisintä, jonninjoutavaa kitinää, kun kansa näkee nälkää, eläkeläisköyhyys hätätila repii yhteiskuntaa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

   Rikkaassa valtiossa, kyse ei ole rahasta, eläkkeiden päivittämiseksi, vaan korruptiopoliitikkojen arvovalinnoista ja tahtotilasta, jota ei löydy, yhdelläkään nykyisen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopuolueilla, eikä kuntien.

   https://www.theguardian.com/society/2019/jun/24/austerity-and-inequality-fuelling-mental-illness-says-top-un-envoy

   IHMISKAUPPAA köyhyyteen pakottamalla, sitä ovat korruptiopoliitikkojen mainostamat "palvelut".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244902/aarioikeiston-populistit-valevastustavat-jenkkien-hyokkaysliittoa-ja-koronapakkoja

  • Anonyymi

   Äärioikeisto-Mtv3 yrittää mainostella, Veroparatiisi-pörssirikollisten "pakkohoitoja", eri mieltä olevien kansalaisten "harhaisuudella". Veroparatiisi-sote-Väkivallan, kovat otteet ja keinot, vain pahenevat äänestämällä korruptiovaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17279763/rasismikortilla-maahanmuutto-moninkertaistuu-kielitaito-lisaantyy#comment-112322398

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/ny-terrorlag-alla-brott-kan-vara-terrorism.juWi-ONz1

   Korruptiopoliitikot ne tässä harhaisia ovat, kun eivät näe ihmisten hätätilannetta, ison köyhyysongelman kourissa kärvistelemistä, oikeusturvan puuttumista, vaan käyttävät keinona, Veroparatiisi-ihmiskauppaan pakottamiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   Suuri kansanliike, kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen korruptiovaaleissa, näyttää ek-medioissa, laukaisevan terrrorismilla pelottelun aallon, vaikka se pahin terrorismi, on silmiemme edessä Veroparatiisi-sotelaitoksien, joka päiväinen kidutus ja niihin ennenaikaisesti, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla pakottaminen.

   • Anonyymi

    edes se EUn minimi 1250 jokaiselle-

    ja esim ihmiset saisi hyvää ravintoa kun olis vara ostaa kunnon ruokaa-

    auttaisi heti maan terveystilanteisiinm ja siis säästäisi sote-rahaa huimasti.


  • Anonyymi

   Nykyinen hallitus yhtä korruptiossa, kuin laiton ex-ääriokeistohallituskin.

   On jo hengenvaarallista äänestää korruptiovaaleissa.

   • Anonyymi

    on epätervellistä asua suomessa tavallisena suomalaisena.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    on epätervellistä asua suomessa tavallisena suomalaisena.

    Täsmälleen niin. Olemme raa´an taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteina, ihmiskaupan ja modernin orjuuttamisen välineinä, Veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoille / korruptiopoliitikkojen toimesta.


  • Anonyymi

   Aina vastikkeetonta ylläpitoa ja eläkkeitä, ym kansalaispalkkoja naukuva laiska vihervasemmisto voisi hakeutua oikeisiin töihin. Sillä nuo saattaisivat kohentaa omaa surkeaa elämäntilannettaan. Sosiaalituet tulee laskea riittävän alas, jotta nykyiset vapaamatkustajat joutuvat työllistymään nälän vaivatessa....

   • Anonyymi

    Ei ole mitään "vihervasuja" enää Suomessa, eduskunnassa ja kunnissa on korruptoitunut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ.

    Siksi emme enää äänestä.


  • Anonyymi

   Eläkettä saa työtulojen mukaan. Jos oot loisinut pienellä palkalla, niin turha sitä on eläkkeellä enää valittaa. Noin 40 vuotta on jokaisella aikaa kerryttää eläkettä ja hoitaa ansionsa ja eläkkeensä.

   • Anonyymi

    Sinäkin tulet todennäköisesti sairastumaan, voit joutua onnettomuuksiin, väkivallan kohteiksi ym joten pidä pienempää suuta.


   • Anonyymi

    Ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, kaiken ilmaiseksi saaneet veroparatiisi-pörssikeinottelijat, joita valtio / kokonainen kansa,elättää ja ruokkii sänkyihin verokeitaissa, korruptiopoliitikkojen toimiessa rahastajina, eivät edes tiedä, mitä on työnteko.

    Kehtaavat vielä puhella orjilleen, täällä eläkkeiden kertymisistä, joita ei todellakaan mistään nälkäpalkka-töistä kerry, enemmistölle suomalaisista.

    Ahneet veroparatiisi-roistot verotukseen ja aitoon yht.kunta-luontovastuuseen.

    Emme enää tule äänestämällä, tukemaan teidän makaamistanne veroparatiiseissa.

    Äänestäminen on loppunut, kunnes 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET Suomen kansalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinäkin tulet todennäköisesti sairastumaan, voit joutua onnettomuuksiin, väkivallan kohteiksi ym joten pidä pienempää suuta.

    siksi olen turvannut tulevaisuuteni, tee samoin, äläkä ole kateellinen ahkerille ihmisille.


  • Anonyymi

   Meneeköhän moitteet hieman väärään suuntaan.

   Demari Paavo Lipponen indeksileikkurillaan on pudottanut eläkeläisiä köyhyysrajan alle enemmän kuin kaikki muut yhteensä.

   Parasta mitä eläkeläiset ovat demareilta saaneet sen jälkeen on lupaus. Ei se satanen tosin mielikuvaostoksillakaan pikälle riitä.

  • Anonyymi

   Aloiittajalla tuli virhe. Eläkkeissä pitäisi olla maksimi 1500e eikä minimi kuten aloittaja esittää. Pienin eläke voisi olla 500 euroa kuussa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä ihmeen roskaa tämäkin ketjo on? Lukeeko joku noita linkkejä ihan oikeasti?

   Johan se nähdään että demarit eivät köyhistä välitä paitsi juhlapuheissaan ja vähän ennen vaaleja.

  • Anonyymi

   näitä vapaamatkustajia aina löytyy, rahaa pitää saada, vaikkei olla mitään valmis tekemään sen eteen ( työeläke ansaitaan), äänestäkää vihreitä ja vasureita niin saatte jättää konkurssimaan jälkipolville.

  • Anonyymi

   Tottakai tarvitaan palveluja terveydenhuollossakin.
   Tarkoitatko, että julkista ei tarvita lainkaan, kun on riittävästi eläkettä tai palkkaa?
   Sekö on vaatimuksesi ja päämääräsi?

  • Anonyymi

   Kaikki ns. julkisetkin "palvelut", on yksityistetty käytännössä ja merkitsevät vain modernia orjuuttamista, köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamista, eli ovat Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden palvelemista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mene töihin sieltä saa rahaa tuon 1500/kk. Rahan eteen pitää edes jotain tehdä eikä vaan maata aamusta aamuun sohvalla.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Yksityistettyjä Veroparatiisi-"sote- ja "pelastuspalvelu"rahastuksia ja ihmiskauppaa, köyhyyteen eläkeläisiä pakottamalla, modernia orjuuttamista - EMME tule äänestämään.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/demonstration-mot-covidpass-i-stockholm

   Äänestämme sitten, kun edes ne luvatut köyhyysrajan, 1 250€/kk minimieläkkeet toteutetaan, siis se oikeusturva, joka tulee ENNEN, mitään ns. julkistakaan palvelua, puuttuu puolelta miljoonalta, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkeläisiltä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Islannissa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, kansalaiset suojattiin Veroparatiisi-sote-väkivallalta, IHMISKAUPAN välineiksi, moderniin Veroparatiisi-sote-orjuuttamiseen pakottamiselta, toteuttamalla 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon demokratian tunnusmerkit.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   Älkää mielistelkö pörssikeinottelija-poliitikkoja - älkää enää luovuttako oikeuksianne, niiden ahneuden maksimointiin verokeitaissa. Poliitikot syvästi korruptoituneita YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ Suomessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   379
   4379
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   452
   2199
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   1982
  4. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   1675
  5. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1461
  6. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   1333
  7. 56
   1190
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   374
   1017
  9. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   1004
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   47
   989
  Aihe