Ei vaalilupausten pitämistä - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa

Anonyymi

Jokainen hallituspuolue, lupasivat vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET mm. näillä sanoilla, aloitetaan ÄärioikeistoKepuista:

"Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

"Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan".

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

Siskojenhakkaajia mielistelevän Saarikon, kuuluu erityisesti pudota äärioikeistopuolueineen, jonka ytimessä NAISVIHA, juurikin yksinasuviin eläkeläisköyhiin kohdistettuna, kytee ja kytee.

26

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja kun ei ole sellaista oppositiota, joka vielä vähemmän harjoittaisi NAISVIHAA, ovat puoli miljoonaa, äärimmäiseen köyhyyteen, energia- ym elinkustannusten nousujen ja koronapandemian keskelle jätetyt, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkeläiset, valmiita luopumaan "kansalaisvelvollisuudesta", eli korruptiovaaleissa äänestämisestä, joka on YKSIPUOLISTA, eli koskee vain meitä köyhyyteen pahoinpideltyjä, ei korruptiopoliitikkoja laisinkaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17228081/aanestyspakko-tuli-suomeen-taka-oven-kautta-mm--potilasjarjestojen

      Korruptiopoliittisen mainonnan, piti tulla läpinäkyvämmäksi, Suomen ek-medioissa, se näyttää tarkoittavan, läpinäkyvää suoramainontaa korruptiopuolueille- ja poliitikoille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

    • Anonyymi

      Toivomme vahvempien järjestävän, kirjeinä pyytämättä lähetettävien, virallisten äänestyslipukkeiden, julista polttamistilaisuuksia, kaupunkien toreille ym julkisille paikoille. Rauhanomaisia tilaisuuksia, joissa luovumme yhdessä, itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi käyneestä äänestämispakosta.

    • Anonyymi

      Korjaus. julkisia vaalilipukkeiden polttamistilaisuuksia toivotaan.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17236851/oletteko-nahneet-korruptiopoliitikkojen-ottavan-koronarokotteita-tai-pentujensa-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17236787/1950-luvun-tartuntatautilaki-on-ydinase-aarioikeistolaistuneiden-poliitikkojen-kasissa

      Vaativat kansalaisilta, varsinkin köyhyyteen pahoinpitelemiltään, laittomuuksia ja kohtuuttomuuksia, koronapakkoineen, mutta itse eivät pidä niistä yhtäkään. Kansalta varastetulla rahalla, selviävät veroparatiisirikkaat koronasta, tavallisille ihmisille, ovat toiset lait.

    • Anonyymi

      Hyväuskoisia hölmöjä kusetetaan aina?🤔🤨🙄

    • Anonyymi

      En tule äänestämään näissä "soten" siunausvaaleissa.
      Lähelle jää lääkekaappi, loput palvelut 3-5v kuluttua n. 200km päässä.
      Veroja niin paljon, ettei kaikkia pysty maksamaan.

    • Anonyymi

      Eläkettä 1250 euroa??
      Miksi helvatassa sinulle pitäisi maksaa nykyistä enemmän paskantamisesta. Kerro?

    • Anonyymi

      Meillä tavallisilla ihmisillä, Suomen kansalaisilla, on täydet valtuudet, pudottaa väärin perustein, valehtelemalla valtaan päässeet, rahan ja vallan ahneet korruptiopoliitikot, jotka pahoinpitelevät puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, ERIARVOISTAVAT Suomen kansaa, ennennäkemättömällä tavalla ja painostavat, uhkailevat, kiristävät ihmisiä, äänestämään korruptiovaaleissa.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

      Eikä ole mitään eroa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, vallassa olevien poliittisten puolueiden ja poliitikoiden välillä, vaikka niiden maksetut Veroparatiisitrollit, täällä yrittävät draamoinaan esittää. Tälle palstalle kustannetaan yritystukia, korruptiopoliitikkojen mainostamisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

      Mitä vähemmän ihmiset / kansalaiset äänestävät, sitä vähemmän korruptiopoliitikot pystyvät meitä kurjistamaan ja kun äänestysprosentti, laskee riittävän alhaalle, eivät korruptiopoliitikkojen päätökset, ole enää kansainvälistenkään lakien mukaisia, eli siten valta otetaan pois korruptiopoliitikoilta, lopettamalla äänestäminen, kaikissa korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kysykää kansalaiset, miksi Suomi on EU:n kovimmin koronapakkoihin turvautuva valtio, miksi vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyviin, kohdistetaan jatkuvaa vihaväkivaltaa, ministeritasolta ek-medioihin.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2021/12/13/mandatory-vaccines-are-not-the-solution

      EU:n tyrkyttämiä "perinteisinä" mainostettavia, koronarokotteita, kaupataan jo niin törkeillä valheilla, kun mitään pidemmän ajan tutkimustietoa, ei koronarokotteista voi olla olemassakaan, että ei ihme, että ihmiset alkavat suhtautumaan, kuten muissa EU-valtioissa, erittäin kyseenalaistavasti, korruptiopoliitikkojen kauppaamiin koronarokotteisiin. Riskiryhmien oikeusturvattomiksi köyhyyteen jättäminen, lisää myös epäluuloa, syystäkin.

    • Anonyymi

      Tutkijatkin sen jo myöntävät, koronarokotteilla ei voida torjua,eikä poistaa Covid-19-pandemiaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17248972/endeeminen-covid-19-hoidetaan-eriarvoistamisen-korjaamisella

      Vain köyhyysongelman korjaaminen, eli Pohjoismainen, aito 1 500€/kk MINIMIELÄKE, oikeusturvan korjaaminen, on tehokas ja toimiva muoto, mahdollistaa vakavista terveyssyistä, koronarokotteista hengenvaaran takia kieltäyville, itsehoidon eli koronavirusten torjunnan ja sairastumisen ennaltaehkäisyn, mikä oikeusvaltioissa, tulee ennen mitään Veroparatiisi-soteja.

    • Anonyymi

      Jokainen nykyisen hallituksen, poliittinen puolue lupasi eduskuntavaaleissa:

      "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan".

      Edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, jo entuudestaan puuttuneesta oikeusturvasta, eivät ole kompensoineet, saati vastanneet jyrkästi nousseisiin energia-ym elinkustannuksiin, jatkuvasti lisääntyviin pakko- ja eriarvoistamismaksuihin, pääsymaksut välttämättömiin reseptilääkkeisiin piti poistaa, ei ole poistettu.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008489738.html

      Kuvaavaa Suomen ikärasistiselle, nais-vammais-kroonikkosairaus-vihaignoroinnille on, etteivät kaikkein oikeusturvattomimmat, 800€/kk ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläiset, edes päädy Taloustutkimuksen köyhyystutkimuksiin. Köyhyysrajan 1 250€/kk alle jätettyjä ei lasketa. Kätevää.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

      Äänestämällä eivät köyhyyseläkkeet, ole nousseet, kymmeniä kertoja, turhaan yrittäneinä, tiedämme jo, että masokismillakin on rajansa. Itsetuhoiseksi käynyt äänestäminen, joka on jo hengenvaarallista, pitää älytä lopettaa, vaikka EK-Yle:n porvarimedia, kierosti houkutteleekin "pikkuisen äänestämään", niin köyhyyteen pakotetuilla, ei ole varaa "pikkuisen" mihinkään, varsinkaan korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleilla kannattamiseen.

    • Anonyymi

      ennen eläkeyhtiöt oli eläkkeitä varten ,nyt sitten eläkkeet yhtiöitä varten pää oman kasvattamiseen liiketaloudellisen keinoin, joka ei palvele varsinaista kohde ryhmää,

    • Anonyymi

      Eläkeyhtiöiden jättivarallisuuksia, käytetään sotabisneskeinotteluun, mm. jenkkien hyökkäysliiton hävittäjähankkeilla.

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      PetosKokPersRkpKrdKejne, tekivät Suomesta KEHITYSMAAN, idän valtioiden kaltaisen, kansalaisia oikeusturvattomina, köyhyydessä pitävien "isäntien" äärioikeisto-diktatuurin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17232819/suomi-on-nyt-pohjolan-filippiinit--niinistoduderte-sotabisnesporssikeinottelijat-moivat-suomen

      Suomi on nykyisin kehitysmaa, verrattuna muihin Pohjoismaihin, joissa ovat jo aidot 1 500€/kk minimieläkkeet, kansalaisten oikeusturvana. Vaikkei se paljon ole, että on köyhyysrajalla, niin on se 700€/kk enemmän, kuin Suomessa, eli ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA on vaiettu, kansallinen katastrofi Suomessa.

    • Anonyymi

      Valtiot jotka eivät tunnusta, vakavista sairauksista, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien oikeuksia, eivät ole demokratioita, eivätkä oikeusvaltioita, vaan idän diktatuurien kaltaisia tyrannioita.

      https://www.mtvuutiset.fi/video/prog1534078#gs.kpg3a7

      YK:n kidutuksen vastainen raportoija, on jo puuttunut Hollannin äärioikeistopoliisin, koviin otteisiin ja kansalaisten pahoinpitelyihin, suurmielenosoituksessa koronapakkoja ja äärioikeistohallitusta vastaan.

    • Anonyymi

      Kaikki hallituksen poliittiset puolueet, lupasivat: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan" , elikkäs vähintään köyhyysrajalle yltäviä
      1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, tulikin laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeiden leikkauksien jatkamista VALE-ELÄKEKOROTUKSILLA, ja järkyttäviä energia-ym elinkustannusten nousuja, joihin 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkkeillä, ei pysty mitenkään vastaamaan, eli oikeusturva on Suomessa romutettu, korruptiopoliitikot eivät noudata perustuslakia, eivätkä kunnioita kansalaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, oikeuksia aitoon oikeusturvaan, nykyisen nälänähädässä ja orjuudessa pitämisen sijasta.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/macron-vill-verkligen-javlas-med-ovaccinerade

      KorruptioKiuru /hallitus ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ovat äärioikealle radikalisoituneita, väkivaltaisine koronapakkoineen, jotka kohdistuvat enimmäkseen, juurikin äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pahoinpideltyihin, puolustuskyvyttömiin vanhuksiin, vammaisiin ja kroonikkosairaisiin, joille monille kaikki koronarokotteet, ovat vakavien sairauksien takia hengenvaarallisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17238895/valtio-joka-ei-tunnusta-hengenvaaran-takia-koronarokotteista-kieltaytyvien-oikeuksia

      Ihan ihmeelliseltä tuntuu, että jopa Ranskasta löytyy poliitikkoja, jotka uskaltavat nousta Macronin ja Suomen korruptio-eduskunnan kaltaisia, äärioikeistofasistisia väkivallantekijöitä vastaan ja puolustaa oikeusturvattomiksi tehtyjä, köyhyyteen pakotettuja kansalaisia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vetoamme eläkeläisköyhyys-tutkijoihin - nostakaa kanteita kansainväliseen oikeuteen, Suomen puolen miljoonan, eläkeläisköyhyyteen pakotetun, käyttämisestä Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, modernin orjuuttamisen välineinä, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

    • Anonyymi

      Ei vaalilupausten, 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttamista - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Selät kääntyvät taas heti - kun korruptiovaali-äänet Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sote- ja sotabisneksiin, on otettu.

      Pysykää lujina, sanokaa EI enää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiovaalimainoksiin, pitää lisätä varoitukset, kuten on tupakka-askeissa:

      Korruptiovaaleissa äänestäminen, vahingoittaa vakavasti sinua ja läheisiäsi.

      Emme tarvitse mitään Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, "palvelujen" nimellä, modernia orjuuttamista, köyhyyteen pakottamalla, vaan aidot Pohjoismaiset
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, jotka ovat jo kaikissa muissa Pohjoismaisissa, aidoissa demokratioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe