Ei vaalilupausten pitämistä - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa

Anonyymi

Jokainen hallituspuolue, lupasivat vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET mm. näillä sanoilla, aloitetaan ÄärioikeistoKepuista:

"Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

"Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan".

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

Siskojenhakkaajia mielistelevän Saarikon, kuuluu erityisesti pudota äärioikeistopuolueineen, jonka ytimessä NAISVIHA, juurikin yksinasuviin eläkeläisköyhiin kohdistettuna, kytee ja kytee.

26

259

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja kun ei ole sellaista oppositiota, joka vielä vähemmän harjoittaisi NAISVIHAA, ovat puoli miljoonaa, äärimmäiseen köyhyyteen, energia- ym elinkustannusten nousujen ja koronapandemian keskelle jätetyt, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkeläiset, valmiita luopumaan "kansalaisvelvollisuudesta", eli korruptiovaaleissa äänestämisestä, joka on YKSIPUOLISTA, eli koskee vain meitä köyhyyteen pahoinpideltyjä, ei korruptiopoliitikkoja laisinkaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17228081/aanestyspakko-tuli-suomeen-taka-oven-kautta-mm--potilasjarjestojen

   Korruptiopoliittisen mainonnan, piti tulla läpinäkyvämmäksi, Suomen ek-medioissa, se näyttää tarkoittavan, läpinäkyvää suoramainontaa korruptiopuolueille- ja poliitikoille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

  • Anonyymi

   Toivomme vahvempien järjestävän, kirjeinä pyytämättä lähetettävien, virallisten äänestyslipukkeiden, julista polttamistilaisuuksia, kaupunkien toreille ym julkisille paikoille. Rauhanomaisia tilaisuuksia, joissa luovumme yhdessä, itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi käyneestä äänestämispakosta.

  • Anonyymi

   Korjaus. julkisia vaalilipukkeiden polttamistilaisuuksia toivotaan.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17236851/oletteko-nahneet-korruptiopoliitikkojen-ottavan-koronarokotteita-tai-pentujensa-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17236787/1950-luvun-tartuntatautilaki-on-ydinase-aarioikeistolaistuneiden-poliitikkojen-kasissa

   Vaativat kansalaisilta, varsinkin köyhyyteen pahoinpitelemiltään, laittomuuksia ja kohtuuttomuuksia, koronapakkoineen, mutta itse eivät pidä niistä yhtäkään. Kansalta varastetulla rahalla, selviävät veroparatiisirikkaat koronasta, tavallisille ihmisille, ovat toiset lait.

  • Anonyymi

   Hyväuskoisia hölmöjä kusetetaan aina?🤔🤨🙄

  • Anonyymi

   En tule äänestämään näissä "soten" siunausvaaleissa.
   Lähelle jää lääkekaappi, loput palvelut 3-5v kuluttua n. 200km päässä.
   Veroja niin paljon, ettei kaikkia pysty maksamaan.

  • Anonyymi

   Eläkettä 1250 euroa??
   Miksi helvatassa sinulle pitäisi maksaa nykyistä enemmän paskantamisesta. Kerro?

  • Anonyymi

   Meillä tavallisilla ihmisillä, Suomen kansalaisilla, on täydet valtuudet, pudottaa väärin perustein, valehtelemalla valtaan päässeet, rahan ja vallan ahneet korruptiopoliitikot, jotka pahoinpitelevät puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, ERIARVOISTAVAT Suomen kansaa, ennennäkemättömällä tavalla ja painostavat, uhkailevat, kiristävät ihmisiä, äänestämään korruptiovaaleissa.

   https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

   Eikä ole mitään eroa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, vallassa olevien poliittisten puolueiden ja poliitikoiden välillä, vaikka niiden maksetut Veroparatiisitrollit, täällä yrittävät draamoinaan esittää. Tälle palstalle kustannetaan yritystukia, korruptiopoliitikkojen mainostamisesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   Mitä vähemmän ihmiset / kansalaiset äänestävät, sitä vähemmän korruptiopoliitikot pystyvät meitä kurjistamaan ja kun äänestysprosentti, laskee riittävän alhaalle, eivät korruptiopoliitikkojen päätökset, ole enää kansainvälistenkään lakien mukaisia, eli siten valta otetaan pois korruptiopoliitikoilta, lopettamalla äänestäminen, kaikissa korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kysykää kansalaiset, miksi Suomi on EU:n kovimmin koronapakkoihin turvautuva valtio, miksi vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyviin, kohdistetaan jatkuvaa vihaväkivaltaa, ministeritasolta ek-medioihin.

   https://www.aljazeera.com/opinions/2021/12/13/mandatory-vaccines-are-not-the-solution

   EU:n tyrkyttämiä "perinteisinä" mainostettavia, koronarokotteita, kaupataan jo niin törkeillä valheilla, kun mitään pidemmän ajan tutkimustietoa, ei koronarokotteista voi olla olemassakaan, että ei ihme, että ihmiset alkavat suhtautumaan, kuten muissa EU-valtioissa, erittäin kyseenalaistavasti, korruptiopoliitikkojen kauppaamiin koronarokotteisiin. Riskiryhmien oikeusturvattomiksi köyhyyteen jättäminen, lisää myös epäluuloa, syystäkin.

  • Anonyymi

   Tutkijatkin sen jo myöntävät, koronarokotteilla ei voida torjua,eikä poistaa Covid-19-pandemiaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17248972/endeeminen-covid-19-hoidetaan-eriarvoistamisen-korjaamisella

   Vain köyhyysongelman korjaaminen, eli Pohjoismainen, aito 1 500€/kk MINIMIELÄKE, oikeusturvan korjaaminen, on tehokas ja toimiva muoto, mahdollistaa vakavista terveyssyistä, koronarokotteista hengenvaaran takia kieltäyville, itsehoidon eli koronavirusten torjunnan ja sairastumisen ennaltaehkäisyn, mikä oikeusvaltioissa, tulee ennen mitään Veroparatiisi-soteja.

  • Anonyymi

   Jokainen nykyisen hallituksen, poliittinen puolue lupasi eduskuntavaaleissa:

   "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan".

   Edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, jo entuudestaan puuttuneesta oikeusturvasta, eivät ole kompensoineet, saati vastanneet jyrkästi nousseisiin energia-ym elinkustannuksiin, jatkuvasti lisääntyviin pakko- ja eriarvoistamismaksuihin, pääsymaksut välttämättömiin reseptilääkkeisiin piti poistaa, ei ole poistettu.

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008489738.html

   Kuvaavaa Suomen ikärasistiselle, nais-vammais-kroonikkosairaus-vihaignoroinnille on, etteivät kaikkein oikeusturvattomimmat, 800€/kk ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläiset, edes päädy Taloustutkimuksen köyhyystutkimuksiin. Köyhyysrajan 1 250€/kk alle jätettyjä ei lasketa. Kätevää.

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   Äänestämällä eivät köyhyyseläkkeet, ole nousseet, kymmeniä kertoja, turhaan yrittäneinä, tiedämme jo, että masokismillakin on rajansa. Itsetuhoiseksi käynyt äänestäminen, joka on jo hengenvaarallista, pitää älytä lopettaa, vaikka EK-Yle:n porvarimedia, kierosti houkutteleekin "pikkuisen äänestämään", niin köyhyyteen pakotetuilla, ei ole varaa "pikkuisen" mihinkään, varsinkaan korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleilla kannattamiseen.

  • Anonyymi

   ennen eläkeyhtiöt oli eläkkeitä varten ,nyt sitten eläkkeet yhtiöitä varten pää oman kasvattamiseen liiketaloudellisen keinoin, joka ei palvele varsinaista kohde ryhmää,

  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöiden jättivarallisuuksia, käytetään sotabisneskeinotteluun, mm. jenkkien hyökkäysliiton hävittäjähankkeilla.

   https://yle.fi/uutiset/3-12175567

   PetosKokPersRkpKrdKejne, tekivät Suomesta KEHITYSMAAN, idän valtioiden kaltaisen, kansalaisia oikeusturvattomina, köyhyydessä pitävien "isäntien" äärioikeisto-diktatuurin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17232819/suomi-on-nyt-pohjolan-filippiinit--niinistoduderte-sotabisnesporssikeinottelijat-moivat-suomen

   Suomi on nykyisin kehitysmaa, verrattuna muihin Pohjoismaihin, joissa ovat jo aidot 1 500€/kk minimieläkkeet, kansalaisten oikeusturvana. Vaikkei se paljon ole, että on köyhyysrajalla, niin on se 700€/kk enemmän, kuin Suomessa, eli ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA on vaiettu, kansallinen katastrofi Suomessa.

  • Anonyymi

   Valtiot jotka eivät tunnusta, vakavista sairauksista, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien oikeuksia, eivät ole demokratioita, eivätkä oikeusvaltioita, vaan idän diktatuurien kaltaisia tyrannioita.

   https://www.mtvuutiset.fi/video/prog1534078#gs.kpg3a7

   YK:n kidutuksen vastainen raportoija, on jo puuttunut Hollannin äärioikeistopoliisin, koviin otteisiin ja kansalaisten pahoinpitelyihin, suurmielenosoituksessa koronapakkoja ja äärioikeistohallitusta vastaan.

  • Anonyymi

   Kaikki hallituksen poliittiset puolueet, lupasivat: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan" , elikkäs vähintään köyhyysrajalle yltäviä
   1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, tulikin laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeiden leikkauksien jatkamista VALE-ELÄKEKOROTUKSILLA, ja järkyttäviä energia-ym elinkustannusten nousuja, joihin 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkkeillä, ei pysty mitenkään vastaamaan, eli oikeusturva on Suomessa romutettu, korruptiopoliitikot eivät noudata perustuslakia, eivätkä kunnioita kansalaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, oikeuksia aitoon oikeusturvaan, nykyisen nälänähädässä ja orjuudessa pitämisen sijasta.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/macron-vill-verkligen-javlas-med-ovaccinerade

   KorruptioKiuru /hallitus ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ovat äärioikealle radikalisoituneita, väkivaltaisine koronapakkoineen, jotka kohdistuvat enimmäkseen, juurikin äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pahoinpideltyihin, puolustuskyvyttömiin vanhuksiin, vammaisiin ja kroonikkosairaisiin, joille monille kaikki koronarokotteet, ovat vakavien sairauksien takia hengenvaarallisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17238895/valtio-joka-ei-tunnusta-hengenvaaran-takia-koronarokotteista-kieltaytyvien-oikeuksia

   Ihan ihmeelliseltä tuntuu, että jopa Ranskasta löytyy poliitikkoja, jotka uskaltavat nousta Macronin ja Suomen korruptio-eduskunnan kaltaisia, äärioikeistofasistisia väkivallantekijöitä vastaan ja puolustaa oikeusturvattomiksi tehtyjä, köyhyyteen pakotettuja kansalaisia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vetoamme eläkeläisköyhyys-tutkijoihin - nostakaa kanteita kansainväliseen oikeuteen, Suomen puolen miljoonan, eläkeläisköyhyyteen pakotetun, käyttämisestä Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, modernin orjuuttamisen välineinä, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

  • Anonyymi

   Ei vaalilupausten, 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttamista - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Selät kääntyvät taas heti - kun korruptiovaali-äänet Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sote- ja sotabisneksiin, on otettu.

   Pysykää lujina, sanokaa EI enää.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiovaalimainoksiin, pitää lisätä varoitukset, kuten on tupakka-askeissa:

   Korruptiovaaleissa äänestäminen, vahingoittaa vakavasti sinua ja läheisiäsi.

   Emme tarvitse mitään Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, "palvelujen" nimellä, modernia orjuuttamista, köyhyyteen pakottamalla, vaan aidot Pohjoismaiset
   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, jotka ovat jo kaikissa muissa Pohjoismaisissa, aidoissa demokratioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   2080
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1908
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1035
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   53
   738
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   722
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   254
   672
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   670
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   646
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   619
  Aihe