Sdp:n ja Vasemmiston tähtikirkas voitto, vain 1 250E/kk MINIMIELÄKKEIDEN päässä

Anonyymi

PetosKokPersRkpKrdjne:kin sen tietävät, että aluevaalien todelliset voittajat, olisivat olleet Sdp ja Vasemmistoliitto - jos hallitus olisi toteuttanut, ne lupaamansa
1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

VisvaKok EI voittanut mitään, sen tappio on ilmeinen ja se roikkuu, enää EK-Äärioikeistomedioitten mainonnan oljenkorrella, missään.

He joiden äänillä, eli puolen miljoonan 800€/kk orjuuttamiseläkeläisten, nuokin aluevaalit olisivat, ihan toisennäköiset, saaminen äänestämään tulevissa eduskuntavaaleissa, on enää 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ kiinni.

PetosKeput hyötyivät, perintöporvareiden luulosta, että jenkkien hyökkäysliittoa, voisi vastustaa "vähäsen", eli luulemalla, että PetosKeput sitä vastustaisivat, mitä ne eivät tee.

Eduskuntavaaleihin mennessä, hallituskuvio olisi todellakin ns. vasemmistopuolueiden suuntainen, mikäli ne itse niin haluaisivat ja pystyvät vastustamaan, PetosKepujen äärioikeiston, halua vastustaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamista. Siitä ovat tulevat eduskuntavaalit kiinni, joka tätä ei tiedä, ei halua tietää.

35

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toivottavasti Sdp ja Vas, nyt ymmärtävät, että vaalilupauksista on pidettävä kiinni:

      "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan"

      "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - lupasi PetosKepujen Kulmuni, silloisissa eduskuntavaaleissa. Täytyy ihmetellä, että sitä vielä jotkut äänestivät, luulolla, että Äärioikeistokeput vastustaisivat jenkkien hyökkäysliittoa, eivät vastusta.

    • Anonyymi

      Kuka enää uskoo sanaakaan noiden vaalien alla kilpaa ihteään kehuvien ja meikattujen lupauksiin. Tuommosten vaalivoitot on aina ollut kansan syvä tappio, kun eivät saa edes vanhusten hoitoja kuntoon, mutta kyllä rahaa riittää jaettavaksi häpeämättä maaliman huijarimafioille, jotka mankuvat aina lisää.

    • Anonyymi

      Eläkeläisäänestäjät uskovat, heti kun näkevät 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimieläkkeet.

    • Anonyymi

      Taas menisi joku miljardi lisää.
      Kyllä sitä ei kukaan vastusta, jos on tuloja, millä maksaa.
      Kun rahaa ei voi rajattomasti ottaa, levittää sitä kyllä voi.

      • Anonyymi

        Työeläkevakuutus kuuluu ainoastaan sen omistajille eli työeläkevakuutusmaksujen maksajille. Kyseisen vakuutusyhtiön omaisuus ei kuulu sohvalla makaajille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työeläkevakuutus kuuluu ainoastaan sen omistajille eli työeläkevakuutusmaksujen maksajille. Kyseisen vakuutusyhtiön omaisuus ei kuulu sohvalla makaajille.

        Juuri niin sinäpä sen sanoit:..:


      • Anonyymi

        Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

        Kyllä Suomikin siihen kykenee, mihin muut Pohjoismaat, ovat jo kyenneet.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

        Siitä on nyt kiinni, haluvatko hallituspuolueet, äänestäjiä eduskuntavaaleissa. Ilman luvattujen, edes 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, on turha edes yrittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työeläkevakuutus kuuluu ainoastaan sen omistajille eli työeläkevakuutusmaksujen maksajille. Kyseisen vakuutusyhtiön omaisuus ei kuulu sohvalla makaajille.

        Sohvilla makaajat Verokeitaissa - köyhyyseläkeläisillä EI ole mihinkään "sohviin" rahaa.

        On täysin typerää, äärioikeistoradikalistista p-skanjauhantaa, etteikö Suomella, rikkaalla valtiolla, olisi varaa, ihmisarvoiseen oikeusturvaan, IHMISKAUPAN ja modernin orjuuttamisen lopettamiseen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

        Se on nyt hallituksen valinta - emme tule äänestämään eduskuntavaaleissakaan, ellei luvattuja, vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, siihen mennessä näy.


      • Anonyymi

        Rahasta eivät aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ole kiinni, se jo nähty, kuinka miljardeja miljardien perään, riittää Äärioikeiston Veroparatiisi-perintörikkaiden, kirurgisiin naamojenleikkauksiin ja metsien keskelle luksuspalatsien rakenteluun, täysin vastikkeettomin yritys-maatalous-korona-ym tukiaisina ja verohelpotuksina.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

        Kyllä Suomenkin pitää pystyä siihen, kun kaikki toiset Pohjoismaat ovat jo pystyneet, toteuttamaan kansalaisilleen, aidon oikeusturvan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

        Ennen eivät eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi, IHMISKAUPAN välineiksi, Veroparatiisi-soteen pakotetut, tule äänestämään, ennen kuin Pohjoismainen, AITO oikeusturva 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, Suomen eduskunta toteuttaa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.


    • Anonyymi

      Aluevaltuusto ei päätä eläkkeistä. Ja toiseksi työeläkkeen määrän voi jokainen päättää ihan itse. Toki sen eteen pitää tehdä muutakin kuin maata sohvalla…

    • Anonyymi

      Työeläkerahastot ovat aluperin, juurikin kansan, eli valtion omistamia, se että veroparatiisi-äärioikeiston pörssikeinottelija-rikolliset, ovat ne omineet, ei edelleenkään tarkoita, että ne eivät kuuluisi Suomen kansalle, joka on ne varallisuudet säästänyt, kovalla työllä ja uhrauksilla, juurikin siksi, että jokaisella Suomen kansalaisella, olisi aidot Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      Näin on toimittu, kaikissa muissa Pohjoismaissa ja tullaan toimimaan Suomessakin.

    • Anonyymi

      Kyllä jokainen 800€/kk orjuuseläkeläinen, on töitä tehnyt, moni vain hyväuskoisesti ilmaiseksi mm. suvuilleen ja veroparatiisiyrityksille, siinä luulossa, että oikeus toteutuisi - ei ole toteutunut Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

      Eläkeläisköyhät, puoli miljoonaa Suomen kansalaista, jättivät äänestämättä ns. aluevaaleissa ja tulevat tekemään niin, myös eduskuntavaaleissa, paitsi jos hallitus hoksaa kääriä hihat ja alkaa töihin, Pohjoismaisten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, toteuttamiseksi Suomessa.

    • Anonyymi

      Kertauksen vuoksi vielä tuo arvopohjattoman Antin eduskuntavaalilupaus:

      Erityisesti lupaan, että SDP tulee parantamaan pienillä eläkkeillä kituuttavien ihmisten, Suomen rakentajien toimeentuloa. Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin, lupaan keventää esimerkiksi lääkkeiden ja asiakasmaksujen alennuksilla kustannuksia ja lupaan, että SDP korjaa eläkkeensaajien verotuksessa suhteessa samojen tulojen palkansaajiin olevat epäkohdat."

      Aluevaaleissa eliitti järjesti itselleen lisää korruptio madollisuuksia. Kansa protestoi jättämällä äänestämättä. Samoin käy tulevissa eduskuntavaaleissa !!

      • Anonyymi

        1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat äänestämisen hintalappu, tällä hallituskaudella ja seuraavall on tultava jo nuo Pohjoismaiset 1 500€/kk.

        Muuten emme äänestä enää.


    • Anonyymi

      Millään "vappusatasella", ei korjata, nykyitä suurta OIKEUSTURVATTOMUUTTA, IHMISKAUPAN VÄLINEIKSI PAKOTTAMISTA, Veroparatiisi-sote-orjuuttamista.

      Kyllä ne ovat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, jotka kuuluvat, Suomenkin sairaus-kansaneläkeläisille, kuten ovat jo kaikissa muissa Pohjoismaissa.

      Suomi ei voi jatkaa BARBAARILINJALLA, eläkeläisköyhien pahoinpitelijänä ja hyväksikäyttäjänä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17290364/kukaan-ei-omista-raamattua--kirjojen-vieminen-oikeussaliin-kiellettava-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17290350/aarioikeisto-yle-shokissa-visvakokn-korruptiovaali-tappiosta

      Äärioikeisto-Yle on aivan sekaisin, kun on kirkastumassa, etteivät opposition Äärioikeisto-Veroparatiisiporvarit, VisvaKok kyennyt edes haastaamaan hallitusta, vaikka suuri määrää äänestäjiä, esim. puoli miljoonaa eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyä, kieltäytyvät äänestämästä, ennen kuin luvatut, vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET nykyisen hallituksen kaudella toteutetaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus pystyy turvaamaan jatkokautensa, vain puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen pakotettujen, aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, Suomen eläkeläisiä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla, EI voi enää hyväksyä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Nykyisellä hallituskaudella, on tultava luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET ja seuraavalla hallituskaudella ne Pohjoismaisten aitojen demokratioiden ja oikeusvaltioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET - muussa tapauksessa, emme tule äänestämään, tulevissa korruptio-eduskunnan-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-112286075

    • Anonyymi

      Puuttuuko hallituspuolueilta kunnianhimoa, vai missä luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET viipyvät ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17296834/barbaarivaltio-tekee-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      Miettikää jokainen itse, miten 800€/kk maksellaan, jyrkästi kohonneita energia-ym elinkustannuksia, pakollisia tietokone-puhelin-vakuutus-ym maksuja, pääsymaksuja välttämättömiin reseptilääkkeisiin, ja liikkuakin pitäisi, eikä bussi-ratikkamaksuihin ole varaa, pitäisi olla sairaus-kansaneläkeläisköyhille maksuttomia, pakolliset kulkuvälineet.

    • Anonyymi

      Kertoo vain eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN syvyydestä korruptiossa, ettei enää ole, mitään aitoja eroja, puolueiden välillä, kun jokainen korruptiopuolue, jatkaa puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, julmaa pahoinpitelyä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

    • Anonyymi

      Tämän maan valtamedia on punikkinen. Millä planeetalla asut aloittaja?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe