Sdp:n ja Vasemmiston tähtikirkas voitto, vain 1 250E/kk MINIMIELÄKKEIDEN päässä

Anonyymi

PetosKokPersRkpKrdjne:kin sen tietävät, että aluevaalien todelliset voittajat, olisivat olleet Sdp ja Vasemmistoliitto - jos hallitus olisi toteuttanut, ne lupaamansa
1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

VisvaKok EI voittanut mitään, sen tappio on ilmeinen ja se roikkuu, enää EK-Äärioikeistomedioitten mainonnan oljenkorrella, missään.

He joiden äänillä, eli puolen miljoonan 800€/kk orjuuttamiseläkeläisten, nuokin aluevaalit olisivat, ihan toisennäköiset, saaminen äänestämään tulevissa eduskuntavaaleissa, on enää 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ kiinni.

PetosKeput hyötyivät, perintöporvareiden luulosta, että jenkkien hyökkäysliittoa, voisi vastustaa "vähäsen", eli luulemalla, että PetosKeput sitä vastustaisivat, mitä ne eivät tee.

Eduskuntavaaleihin mennessä, hallituskuvio olisi todellakin ns. vasemmistopuolueiden suuntainen, mikäli ne itse niin haluaisivat ja pystyvät vastustamaan, PetosKepujen äärioikeiston, halua vastustaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamista. Siitä ovat tulevat eduskuntavaalit kiinni, joka tätä ei tiedä, ei halua tietää.

30

231

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toivottavasti Sdp ja Vas, nyt ymmärtävät, että vaalilupauksista on pidettävä kiinni:

   "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan"

   "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - lupasi PetosKepujen Kulmuni, silloisissa eduskuntavaaleissa. Täytyy ihmetellä, että sitä vielä jotkut äänestivät, luulolla, että Äärioikeistokeput vastustaisivat jenkkien hyökkäysliittoa, eivät vastusta.

  • Anonyymi

   Kuka enää uskoo sanaakaan noiden vaalien alla kilpaa ihteään kehuvien ja meikattujen lupauksiin. Tuommosten vaalivoitot on aina ollut kansan syvä tappio, kun eivät saa edes vanhusten hoitoja kuntoon, mutta kyllä rahaa riittää jaettavaksi häpeämättä maaliman huijarimafioille, jotka mankuvat aina lisää.

  • Anonyymi

   Eläkeläisäänestäjät uskovat, heti kun näkevät 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimieläkkeet.

  • Anonyymi

   Taas menisi joku miljardi lisää.
   Kyllä sitä ei kukaan vastusta, jos on tuloja, millä maksaa.
   Kun rahaa ei voi rajattomasti ottaa, levittää sitä kyllä voi.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Työeläkevakuutus kuuluu ainoastaan sen omistajille eli työeläkevakuutusmaksujen maksajille. Kyseisen vakuutusyhtiön omaisuus ei kuulu sohvalla makaajille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Työeläkevakuutus kuuluu ainoastaan sen omistajille eli työeläkevakuutusmaksujen maksajille. Kyseisen vakuutusyhtiön omaisuus ei kuulu sohvalla makaajille.

    Juuri niin sinäpä sen sanoit:..:


   • Anonyymi

    Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

    Kyllä Suomikin siihen kykenee, mihin muut Pohjoismaat, ovat jo kyenneet.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

    Siitä on nyt kiinni, haluvatko hallituspuolueet, äänestäjiä eduskuntavaaleissa. Ilman luvattujen, edes 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, on turha edes yrittää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Työeläkevakuutus kuuluu ainoastaan sen omistajille eli työeläkevakuutusmaksujen maksajille. Kyseisen vakuutusyhtiön omaisuus ei kuulu sohvalla makaajille.

    Sohvilla makaajat Verokeitaissa - köyhyyseläkeläisillä EI ole mihinkään "sohviin" rahaa.

    On täysin typerää, äärioikeistoradikalistista p-skanjauhantaa, etteikö Suomella, rikkaalla valtiolla, olisi varaa, ihmisarvoiseen oikeusturvaan, IHMISKAUPAN ja modernin orjuuttamisen lopettamiseen.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

    Se on nyt hallituksen valinta - emme tule äänestämään eduskuntavaaleissakaan, ellei luvattuja, vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, siihen mennessä näy.


   • Anonyymi

    Rahasta eivät aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ole kiinni, se jo nähty, kuinka miljardeja miljardien perään, riittää Äärioikeiston Veroparatiisi-perintörikkaiden, kirurgisiin naamojenleikkauksiin ja metsien keskelle luksuspalatsien rakenteluun, täysin vastikkeettomin yritys-maatalous-korona-ym tukiaisina ja verohelpotuksina.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

    Kyllä Suomenkin pitää pystyä siihen, kun kaikki toiset Pohjoismaat ovat jo pystyneet, toteuttamaan kansalaisilleen, aidon oikeusturvan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

    Ennen eivät eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi, IHMISKAUPAN välineiksi, Veroparatiisi-soteen pakotetut, tule äänestämään, ennen kuin Pohjoismainen, AITO oikeusturva 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, Suomen eduskunta toteuttaa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.


  • Anonyymi

   Aluevaltuusto ei päätä eläkkeistä. Ja toiseksi työeläkkeen määrän voi jokainen päättää ihan itse. Toki sen eteen pitää tehdä muutakin kuin maata sohvalla…

  • Anonyymi

   Työeläkerahastot ovat aluperin, juurikin kansan, eli valtion omistamia, se että veroparatiisi-äärioikeiston pörssikeinottelija-rikolliset, ovat ne omineet, ei edelleenkään tarkoita, että ne eivät kuuluisi Suomen kansalle, joka on ne varallisuudet säästänyt, kovalla työllä ja uhrauksilla, juurikin siksi, että jokaisella Suomen kansalaisella, olisi aidot Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

   Näin on toimittu, kaikissa muissa Pohjoismaissa ja tullaan toimimaan Suomessakin.

   • Anonyymi

    Väärin. Työeläkevakuutusyhtiön varallisuuden omistavat työeläkevakuutusmaksuja maksaneet. Varallisuus ei siis ole mitenkään ”kansan” omistuksessa. Sellaiset jotka eivät maksuja ole maksaneet eivät omista penniäkään vakuutusyhtiöiden varallisuudesta.


   • Anonyymi

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

    Miljardeja miljardien perään, löytyi nykyiseltäkin hallitukselta, Veroparatiisiyrityksien kasvokirurgiaan ja luksuskämppien osteluun metsien keskeltä.

    Kyllä se pieni siivu eläkerahastojen koroista, ei tunnu missään pörssikeinottelijoilla, eikä muillakaan, kun se sieltä otetaan, oikeudenmukaisuuden nimissä, kuten on tehty Norjassa, Islannissa, Ruotsissa ja Tanskassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Väärin. Työeläkevakuutusyhtiön varallisuuden omistavat työeläkevakuutusmaksuja maksaneet. Varallisuus ei siis ole mitenkään ”kansan” omistuksessa. Sellaiset jotka eivät maksuja ole maksaneet eivät omista penniäkään vakuutusyhtiöiden varallisuudesta.

    Sinä olet väärässä. Ovat ne pieneläkeläisetkin, maksaneet työeläkemaksuja, eikä muissakaan Pohjoismaissa, syytellä ketään ikääntymisestä, vammaisena syntymisestä, onnettomuuksiin tai väkivallan kohteiksi joutumisesta - se on aitoa demokratiaa, oikeus-sivistysvaltion toimintaa, että kaikille kansalaisille, löytyy aidon oikeusturvan
    1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, oikeusturvan minimiksi.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

    Muiden Pohjoismaiden vallankäyttäjät, eivät syrji, eivätkä käytä outoja, epäinhimillisiä väitteitä, minimieläkkeiden pihtaamisen selityksinä. Ei pitäisi Suomenkaan, toimia kuin barbaarivaltio.


  • Anonyymi

   Kyllä jokainen 800€/kk orjuuseläkeläinen, on töitä tehnyt, moni vain hyväuskoisesti ilmaiseksi mm. suvuilleen ja veroparatiisiyrityksille, siinä luulossa, että oikeus toteutuisi - ei ole toteutunut Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

   Eläkeläisköyhät, puoli miljoonaa Suomen kansalaista, jättivät äänestämättä ns. aluevaaleissa ja tulevat tekemään niin, myös eduskuntavaaleissa, paitsi jos hallitus hoksaa kääriä hihat ja alkaa töihin, Pohjoismaisten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, toteuttamiseksi Suomessa.

  • Anonyymi

   Kertauksen vuoksi vielä tuo arvopohjattoman Antin eduskuntavaalilupaus:

   Erityisesti lupaan, että SDP tulee parantamaan pienillä eläkkeillä kituuttavien ihmisten, Suomen rakentajien toimeentuloa. Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin, lupaan keventää esimerkiksi lääkkeiden ja asiakasmaksujen alennuksilla kustannuksia ja lupaan, että SDP korjaa eläkkeensaajien verotuksessa suhteessa samojen tulojen palkansaajiin olevat epäkohdat."

   Aluevaaleissa eliitti järjesti itselleen lisää korruptio madollisuuksia. Kansa protestoi jättämällä äänestämättä. Samoin käy tulevissa eduskuntavaaleissa !!

   • Anonyymi

    1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat äänestämisen hintalappu, tällä hallituskaudella ja seuraavall on tultava jo nuo Pohjoismaiset 1 500€/kk.

    Muuten emme äänestä enää.


  • Anonyymi

   Millään "vappusatasella", ei korjata, nykyitä suurta OIKEUSTURVATTOMUUTTA, IHMISKAUPAN VÄLINEIKSI PAKOTTAMISTA, Veroparatiisi-sote-orjuuttamista.

   Kyllä ne ovat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, jotka kuuluvat, Suomenkin sairaus-kansaneläkeläisille, kuten ovat jo kaikissa muissa Pohjoismaissa.

   Suomi ei voi jatkaa BARBAARILINJALLA, eläkeläisköyhien pahoinpitelijänä ja hyväksikäyttäjänä.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17290364/kukaan-ei-omista-raamattua--kirjojen-vieminen-oikeussaliin-kiellettava-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17290350/aarioikeisto-yle-shokissa-visvakokn-korruptiovaali-tappiosta

   Äärioikeisto-Yle on aivan sekaisin, kun on kirkastumassa, etteivät opposition Äärioikeisto-Veroparatiisiporvarit, VisvaKok kyennyt edes haastaamaan hallitusta, vaikka suuri määrää äänestäjiä, esim. puoli miljoonaa eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyä, kieltäytyvät äänestämästä, ennen kuin luvatut, vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET nykyisen hallituksen kaudella toteutetaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nykyinen hallitus pystyy turvaamaan jatkokautensa, vain puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen pakotettujen, aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, Suomen eläkeläisiä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla, EI voi enää hyväksyä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   Nykyisellä hallituskaudella, on tultava luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET ja seuraavalla hallituskaudella ne Pohjoismaisten aitojen demokratioiden ja oikeusvaltioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET - muussa tapauksessa, emme tule äänestämään, tulevissa korruptio-eduskunnan-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiovaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-112286075

  • Anonyymi

   Puuttuuko hallituspuolueilta kunnianhimoa, vai missä luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET viipyvät ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17296834/barbaarivaltio-tekee-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

   Miettikää jokainen itse, miten 800€/kk maksellaan, jyrkästi kohonneita energia-ym elinkustannuksia, pakollisia tietokone-puhelin-vakuutus-ym maksuja, pääsymaksuja välttämättömiin reseptilääkkeisiin, ja liikkuakin pitäisi, eikä bussi-ratikkamaksuihin ole varaa, pitäisi olla sairaus-kansaneläkeläisköyhille maksuttomia, pakolliset kulkuvälineet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tämän maan valtamedia on punikkinen. Millä planeetalla asut aloittaja?

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   2593
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   398
   1784
  3. Miksi vanhat äijät

   Luulee, että nuori nainen haluaisi niiden homeista munaa? Saati että joku nuori nainen pitäisi heistä muuten? Voi reppanat. Jos sulla on paljon rahaa,
   Sinkut
   153
   1679
  4. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1360
  5. Ärsyttävimpiä ihmistyyppejä

   Itselleni yksi ärsyttävimmistä ihmistyypeistä on takertujat. Sellaiset, joille on kohtelias, ei tuomitse heitä niin kuin monet muut tuomitsee jne. Ärs
   Sinkut
   218
   1346
  6. 58
   1002
  7. Kuulispas se oikea

   henkilö mun anteeksipyynnön tään. Tajuis, että tämä aloitus oli just multa, pystyis ymmärtää mua edes jollainlailla. Turhaa sanojen helinää tääkin, lu
   Tunteet
   34
   917
  8. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   53
   912
  9. Juhannuksen pilaaminen ruohonleikkurilla

   Vois naapuriki ajatella onko pakko juhannusaattona leikata nurmikkoa samaan aikaan kun muut naapurit köllöttelee pihalla ja pelaavat krokettia ja naut
   Kokkola
   80
   907
  10. Eri ikäiset parit

   Tämän ajankohtaisen lapsia ahdisteleva setä-keskustelun innoittamana aloitan vähän laajemman ikäkeskustelun. Oma kantani on, että kunhan kumpikin on
   Sinkut
   113
   869
  Aihe