Korruptiohallituksen/eduskunnan Nais-trumpit, jakavat miljardeja Veroparatiisirikkaille

Anonyymi

Tasa-arvosta ei näy merkkiäkään, kun äärioikealle radikalisoitunut, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jakaa vastikkeettomia yritystukia, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille voiton maksimointiin, osinkojen jakoon, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, siis niille, jotka ovat vähiten tukien tarpeessa ja jättävät
800€/kk orjuuseläkeläiset, koronan riskiryhmät heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa, vakavan pandemian keskelle.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

Häikäilettömien kovanaamojen esittely, sujuu hallituksen Nais-trumpeilta, yhtä helposti, kuin laittomalta ex-äärioikeistohallitukselta, Sipilän PetosKokPersRkpKrd:n äärioikeistoradikalismi-kombolta. Haavoittuvimpien potkiminen, eläkeläisköyhille valehteleminen ja heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa jättäminen, on todellisuutta, josta EK-mediat ovat hiljaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

30

659

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän naisviha, tiivistyys 800€/kk orjuuseläkkeissä, haavoittuvimpien puolen miljoonan Suomen kansalaisten, heitteille jättämisessä, koronapandemian keskellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015858/pekonen-toimi-tyoministerina-sote-ministerin-tehtavista-sarkkinen-jatkaa-samaa-virhetta#comment-108758019

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   Puoli miljoonaa vanhusta, vammaista, pitkäaikaissairasta, puolustuskyvytöntä ihmistä, täysin heitteille jätettyinä, ilman aitoja perustuslaillisia oikeuksia, on kansallinen hätätila, josta ei uutisia näy.

  • Anonyymi

   Tehkää tutkijat te valituksia EU:iin. Hätätila on tuhoisa, vakavista sairauksista kärsiville.

  • Anonyymi

   Henkilökorttien hinta nousee, pääsymaksua reseptilääkkeisiin, ei poistettu, vaikka sen piti olla Sdp:n kunnia-asia, kuten "vappusataset", joista ei ole nähty euroakaan, kun nolo viisikymppinen, ei kompensoi edes, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia puuttuvasta oikeusturvasta, 800€/kk orjuuseläkkeistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

   Kela temputtaa ja simputtaa 800€/kk köyhyyseläkekäisiä, vaatimalla joka asiaan ja jatkuvasti lääkärintodistuksia, joihin köyhyyteen pahoinpidellyillä eläkeläisillä, ei ole varaa, nälissään sitten yrittävät sinnitellä, kun eivät selviä tukienhaku-byrokratiasta, eivätkä sieltä mitään, aitoa tukea saa, vaan lisää temputtamista ja byrokratiaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

  • Anonyymi

   Uskokaa Jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita globalisteja?

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kuka kertoisi Saarikkolle, että pitäisi ensin olla se "hyvinvointivaltio", että sitä voisi ylläpitää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038788/oikeusturvattomat-800ekk-orjuuselakelaiset-jonottavat-laakareille-kun-kela-kaskyttaa-byrokratiall

   Omasta takaa työttömiä, osattomia ja syrjäytettyjä, ja ÄärioikeistoKeput suunnittelevat ulkomaista halpatyövoiman tuontia, Veroparatiisiyrityksien pörssikeinottelijoiden lihottamiseksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   Haluamme nähdä tuon populistiporvari-Saarikon, erotettuna tehtävistä, joita ei osaa hoitaa. TULOSTA PITI VOIDA TEHDÄ ILMAN ALISTAMISTA - missä viipyy ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Kuka kertoisiHalla-aholle, että me emme ole Venäjän rakastajia?

   • Anonyymi

    Kuka kertoisi vasemmistoradikaaleille, että kommunismia ja sosialismia ei hyväksytä nykyaikana?


  • Anonyymi

   Aloittaja ei taida ymmärtää, että se "äärioikeisto" on suurelta osin kuvitteellinen vihollinen, jonka vasemmistolaiset ovat luoneet olkiukokseen. Perinteisesti bisnesvaltaistuin on ollut liberalisointia ja vapaakauppaa kannattavalla talousoikeistolla ja porvaripuolueilla. Tämä on ollut vasemmistolaisille piikki lihassa, koska bisnes ja raha on ajautunut ihmisen yläpuolelle. Nykyään ollaan kuitenkin jo tilanteessa, jossa sosialismia on nostettu valtaan ja talousoikeisto väistymässä. Esim. Euroopan maiden integrointia kannattaa pääasiassa sosialistipuolueet, jotka vallassa ovat pahentaneet velkaantumista, kasvattaneet julkista sektoria, luoneet poliitista vaihtoehdottomuutta mm. demonisoimalla oikeistoa ja hekentämällä demokratiaa, vapauksia, sekä vähentämällä äänestäjiltä vaihtoehtoja. Oletko seurannut esim. SDP:n toimintaa ja päätöksiä? SDP oli ennen kansanpuolue, mutta nyt EU:lle huoraava hillotolppapuolue. Se on faktisesti juuri tätä ollut. Samoin periaattein toimitaan monissa muissakin maissa. EU itsessään on sosialistinen projekti, kuten mm. Tanskan entinen demaripääministeri Poul Nyrup Rasmussen taannoin sanoi.

  • Anonyymi

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lV9bdk/finland-rott-pa-kartan--samtidigt-oppnar-de

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Suomen korruptio-eduskunta / hallitus, ovat selvästikin tehneet, tietoisen päätöksen, jättää koronan riskiryhmät 800€/kk orjuuseläkeläiset, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, keskelle kovaa koronapandemiaa, ihmiset, jotka eivät voi joutumatta hengenvaaraan, ottaa mitään koronarokotteita, jätettiin ilman mitään tukea, normaalia merkittävästi vaativampaan koronan torjuntaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108498/elakelaisten-koyhyyteen-tappaminen-on-ihmiskauppaa-modernia-orjuuttamista

   Ruotsi, Islanti, Norja, Tanska, kaikissa muissa Pohjoismaissa, sairaus-kansaneläkkeiden minimieläkkeet, alkavat olla jo sen 1 500€/kk - Suomessa noin puolet tuosta, mikä on kalliimpien elinkustannusten valtiossa, äärimmäistä köyhyyteen pahoinpitelemistä ja oikeusturvattomiksi tekemistä. Jatkuva ELÄKELÄISHÄTÄTILA.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

   Siihen päälle vielä riskiryhmäläisyys, eli aitoja mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä koronaa, ei annettu. Tietoinen ja laskelmoitu tarkoitus, ilmeisesti ottaa hengiltä köyhyyseläkeläisiä - keiden laskelmat, nimiä ?

  • Anonyymi

   Siitä on todella pitkä aika, kun medioissa olisi näkynyt eläkeläisköyhyys-tutkimuksia- ja raportteja - ei tule ihan äkkiä mieleen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   Ja se ei johdu siitä, että eläkeläisköyhyydelle olisi tehty mitään, paitsi pahennettu. Edes vertailua muiden Pohjoismaiden n. 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, eivät Suomen ns. tiedotusvälineet tee, tutkijoita ei taida enää ollakaan, tai heitä eivät niin epätrendikkäät asiat, kuin ihmiskauppa, moderni orjuuttaminen / eläkeläisiä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla, kiinnosta.

  • Anonyymi

   Salaisia luksuskouluja veroparatiisi-is-terroristeille, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisi-sotabisneksien mainoksiksi:

   https://www.france24.com/en/live-news/20211129-finland-s-secret-school-for-children-of-is-fighters

   Oman kansan vanhukset, kipeät ja sairaat, pahoinpidelty oikeusturvattomiksi, pakotettu nälissään, veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoihin.

   Jokainen näkee jo, että Suomen Arkadianmäellä, ei välitetä Suomen kansalaisista, vain äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, luksuselämien turvaaminen verokeitaisiin, on se mikä merkitsee.

  • Anonyymi

   "Nais-bidenit"!!!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

   Ei näytä löytyvän, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettujen puolustajia, kun hallitus/eduskunta NAISVIHAMIELISYYDESSÄÄN, pahoinpitelee vanhuksia, vammaisia, ja pitkäaikaissairaita, LIIKKUMATTOMUUTEEN KORONAPASSIPAKOILLA, joihin 800€/kk orjuuseläkeläis köyhyyteen pakotetuilla, ei ole mitään mahdollisuuksia vastata.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

   Viekää ihmisoikeusjuristit tämä asia, kansainväliseen oikeuteen. Eläkeläisköyhyys Suomessa on HÄTÄTILA.

  • Anonyymi

   Jos löytyy susillekin puolustajia, EU-tuomioistuimeen vetoajia, niin on kyllä erikoista ja omatunnotonta touhua, etteivät edes tutkijat, nosta kanteita, aikapommin lailla tikittävästä, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkeläisten, törkeästä oikeusturvattomiksi pakottamisesta ja hyväksikäytöstä Veroparatiisi-sotessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

   Eläkeläisköyhät: älkää enää antako, painostaa ja mainostaa, itseänne äänestämään, itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi käyneissä, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

   Tutkijat ym ihmisoikeuksia puolustavat tahot, toimikaa nyt eläkeläisköyhien puolesta, nostakaa kanteet, Suomen puuttuvasta oikeusturvasta, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, EU:n tuomioistuimeen.

  • Anonyymi

   Järkyttävä HÄTÄTILA ELÄKELÄISKÖYHYYTEEN 800€/kk ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeille pahoinpidellyillä ja korruptio-eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ / hallitus jakelee, jälleen lisää varoja, Veroparatiisi-"tieteen" nimissä, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille, Veroparatiisi-sote-ym monopoleineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   MISSÄ ELÄKELÄISKÖYHYYS-TUTKIJAT ? Tehkää nyt niitä kanteita, kansainväliseen oikeuteen ja EU-tuomioistuimeen, Suomen ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeistä välittömästi.

  • Anonyymi

   Jälleen löytyi varoja, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, pörssikeinottelija-vakuutuskuori-pörssikeinottelijoille, tällä kertaa bensanhinnan verukkeella.

   Edelleen Suomessa, n. 700€/kk HUONOMMAT, nälkäeläkkeet, kuin kaikissa muissa Pohjoismaissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

   Äärioikeisto-natotus-Kepujen Saarikon, siskojenhakkaajien rahoittamiseen verokeitaisiin, näyttää heti löytyvän varoja, muttei Suomen rakentajille, ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, todellisessa tarpeessa oleville.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pönäkät Äärioikeistodemarit ihailevat, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpitelemällä, harjoittavan KorruptioKiuruHallahon kovia otteita, haavoittuvimpia vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan. Ei pitäisi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

   Saksan eläkeläisköyhät saivat 1 500€/kk minimieläkkeensä, kun lopettivat korruptiovaaleissa äänestämisen. Suomessa toimittava samoin, muuten ei näytä oikeusturvaa Suomen rakentajille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille löytyvän.

   https://yle.fi/uutiset/3-8674734

   On mistä ottaa, kansa jälkipolvineen, ei eläkerahastoihin säästämiään valtavia varallisuuksia, tule koskaan näkemään, ellei nyt niitä isoon ääneen vaadi.

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/671a5831-4ae1-4567-bf3b-89ed9ee23078

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

  • Anonyymi

   Tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille keskenään, pörssirikollisten ansaitsemattomien etujen turvaamista, kovemmalla äärioikeistoekstremistisellä poliisi- ja militarismivaltiolla. Sitä tekee nykyinenkin hallitus, pettivät eläkeläisköyhät, emme äänestä enää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

   Pysykää lujina eläkeläisköyhät, uskaltakaa lopettaa äänestäminen korruptio-eduskuntavaaleissa. Siten Saksankin eläkeläisköyhät, saivat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tosiaan vielä halusimme uskoa, että jatkuva miljardien kylväminen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuoririkollis-pörssikeinottelijoille, vastikkeettomina yritys-maatalous-kulttuuri-korona-ym tukina, olisi jo tullut tiensä päähän, ja hallitus ryhtyisi, "sähkötukien" sijasta, toteuttamaan lupaamiaan,
   täysin elämälle välttämättömiä 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, mutta mitä vielä, enempää hukkaan, ei äänestäminen voisi mennä, nyt se on lopetettu, ei enää koskaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa#comment-118086525

  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 vuotias kuollut, vanhempia epäillään

   Rantakylässä riihisärkänkadulla ilmeisesti tapahtunut.
   Joensuu
   151
   10236
  2. Lauri Tähkä raiskasi naisen

   Mikähän himo joillain on raiskaamiseen, Laurillekin taatusti bändäreitä riittäisi jonoksi asti vapaaehtoisina valmiina k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   4091
  3. KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"

   Ella Kanninen on mm. Puoli seitsemän ja Ellan matkassa -sarjojen toimittaja-juontaja. Pari vuotta sitten hän sai järkytt
   Suomalaiset julkkikset
   33
   3325
  4. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   42
   2180
  5. Onko laastarisuhde ainoa keino päästä yli?

   Olisiko mitään ideaa aloittaa laastaritapailusuhde sellaisen ihmisen kanssa, jolle tietäisi myös itse olevansa laastari?
   Ikävä
   68
   1404
  6. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   61
   839
  7. Leikki-ikäinen lapsi kuollut Joensuussa

   kirjoitti Iltalehti verkkosivuilla, että syyllinen on toinen vanhempi ja huoltaja. Karmeaa. Pitäisi sosiaalityöntekijöid
   Joensuu
   6
   837
  8. Porkka jaksaa jatkaa pridekeskustelujaan somessa

   Kyllä vetää tiukille pridepuheen pitämisen jälkeenkin. Kuinka ihminen voikaan olla noin huomion hakuinen? Somekanavilla
   Lieksa
   117
   758
  9. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   44
   746
  10. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   131
   738
  Aihe