Korruptiohallituksen/eduskunnan Nais-trumpit, jakavat miljardeja Veroparatiisirikkaille

Anonyymi

Tasa-arvosta ei näy merkkiäkään, kun äärioikealle radikalisoitunut, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jakaa vastikkeettomia yritystukia, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille voiton maksimointiin, osinkojen jakoon, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, siis niille, jotka ovat vähiten tukien tarpeessa ja jättävät
800€/kk orjuuseläkeläiset, koronan riskiryhmät heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa, vakavan pandemian keskelle.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

Häikäilettömien kovanaamojen esittely, sujuu hallituksen Nais-trumpeilta, yhtä helposti, kuin laittomalta ex-äärioikeistohallitukselta, Sipilän PetosKokPersRkpKrd:n äärioikeistoradikalismi-kombolta. Haavoittuvimpien potkiminen, eläkeläisköyhille valehteleminen ja heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa jättäminen, on todellisuutta, josta EK-mediat ovat hiljaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

30

750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän naisviha, tiivistyys 800€/kk orjuuseläkkeissä, haavoittuvimpien puolen miljoonan Suomen kansalaisten, heitteille jättämisessä, koronapandemian keskellä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015858/pekonen-toimi-tyoministerina-sote-ministerin-tehtavista-sarkkinen-jatkaa-samaa-virhetta#comment-108758019

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

      Puoli miljoonaa vanhusta, vammaista, pitkäaikaissairasta, puolustuskyvytöntä ihmistä, täysin heitteille jätettyinä, ilman aitoja perustuslaillisia oikeuksia, on kansallinen hätätila, josta ei uutisia näy.

    • Anonyymi

      Tehkää tutkijat te valituksia EU:iin. Hätätila on tuhoisa, vakavista sairauksista kärsiville.

    • Anonyymi

      Henkilökorttien hinta nousee, pääsymaksua reseptilääkkeisiin, ei poistettu, vaikka sen piti olla Sdp:n kunnia-asia, kuten "vappusataset", joista ei ole nähty euroakaan, kun nolo viisikymppinen, ei kompensoi edes, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia puuttuvasta oikeusturvasta, 800€/kk orjuuseläkkeistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

      Kela temputtaa ja simputtaa 800€/kk köyhyyseläkekäisiä, vaatimalla joka asiaan ja jatkuvasti lääkärintodistuksia, joihin köyhyyteen pahoinpidellyillä eläkeläisillä, ei ole varaa, nälissään sitten yrittävät sinnitellä, kun eivät selviä tukienhaku-byrokratiasta, eivätkä sieltä mitään, aitoa tukea saa, vaan lisää temputtamista ja byrokratiaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

    • Anonyymi

      Uskokaa Jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita globalisteja?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuka kertoisi Saarikkolle, että pitäisi ensin olla se "hyvinvointivaltio", että sitä voisi ylläpitää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038788/oikeusturvattomat-800ekk-orjuuselakelaiset-jonottavat-laakareille-kun-kela-kaskyttaa-byrokratiall

      Omasta takaa työttömiä, osattomia ja syrjäytettyjä, ja ÄärioikeistoKeput suunnittelevat ulkomaista halpatyövoiman tuontia, Veroparatiisiyrityksien pörssikeinottelijoiden lihottamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

      Haluamme nähdä tuon populistiporvari-Saarikon, erotettuna tehtävistä, joita ei osaa hoitaa. TULOSTA PITI VOIDA TEHDÄ ILMAN ALISTAMISTA - missä viipyy ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

    • Anonyymi

      Kuka kertoisiHalla-aholle, että me emme ole Venäjän rakastajia?

      • Anonyymi

        Kuka kertoisi vasemmistoradikaaleille, että kommunismia ja sosialismia ei hyväksytä nykyaikana?


    • Anonyymi

      Aloittaja ei taida ymmärtää, että se "äärioikeisto" on suurelta osin kuvitteellinen vihollinen, jonka vasemmistolaiset ovat luoneet olkiukokseen. Perinteisesti bisnesvaltaistuin on ollut liberalisointia ja vapaakauppaa kannattavalla talousoikeistolla ja porvaripuolueilla. Tämä on ollut vasemmistolaisille piikki lihassa, koska bisnes ja raha on ajautunut ihmisen yläpuolelle. Nykyään ollaan kuitenkin jo tilanteessa, jossa sosialismia on nostettu valtaan ja talousoikeisto väistymässä. Esim. Euroopan maiden integrointia kannattaa pääasiassa sosialistipuolueet, jotka vallassa ovat pahentaneet velkaantumista, kasvattaneet julkista sektoria, luoneet poliitista vaihtoehdottomuutta mm. demonisoimalla oikeistoa ja hekentämällä demokratiaa, vapauksia, sekä vähentämällä äänestäjiltä vaihtoehtoja. Oletko seurannut esim. SDP:n toimintaa ja päätöksiä? SDP oli ennen kansanpuolue, mutta nyt EU:lle huoraava hillotolppapuolue. Se on faktisesti juuri tätä ollut. Samoin periaattein toimitaan monissa muissakin maissa. EU itsessään on sosialistinen projekti, kuten mm. Tanskan entinen demaripääministeri Poul Nyrup Rasmussen taannoin sanoi.

    • Anonyymi

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lV9bdk/finland-rott-pa-kartan--samtidigt-oppnar-de

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Suomen korruptio-eduskunta / hallitus, ovat selvästikin tehneet, tietoisen päätöksen, jättää koronan riskiryhmät 800€/kk orjuuseläkeläiset, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, keskelle kovaa koronapandemiaa, ihmiset, jotka eivät voi joutumatta hengenvaaraan, ottaa mitään koronarokotteita, jätettiin ilman mitään tukea, normaalia merkittävästi vaativampaan koronan torjuntaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108498/elakelaisten-koyhyyteen-tappaminen-on-ihmiskauppaa-modernia-orjuuttamista

      Ruotsi, Islanti, Norja, Tanska, kaikissa muissa Pohjoismaissa, sairaus-kansaneläkkeiden minimieläkkeet, alkavat olla jo sen 1 500€/kk - Suomessa noin puolet tuosta, mikä on kalliimpien elinkustannusten valtiossa, äärimmäistä köyhyyteen pahoinpitelemistä ja oikeusturvattomiksi tekemistä. Jatkuva ELÄKELÄISHÄTÄTILA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

      Siihen päälle vielä riskiryhmäläisyys, eli aitoja mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä koronaa, ei annettu. Tietoinen ja laskelmoitu tarkoitus, ilmeisesti ottaa hengiltä köyhyyseläkeläisiä - keiden laskelmat, nimiä ?

    • Anonyymi

      Siitä on todella pitkä aika, kun medioissa olisi näkynyt eläkeläisköyhyys-tutkimuksia- ja raportteja - ei tule ihan äkkiä mieleen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Ja se ei johdu siitä, että eläkeläisköyhyydelle olisi tehty mitään, paitsi pahennettu. Edes vertailua muiden Pohjoismaiden n. 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, eivät Suomen ns. tiedotusvälineet tee, tutkijoita ei taida enää ollakaan, tai heitä eivät niin epätrendikkäät asiat, kuin ihmiskauppa, moderni orjuuttaminen / eläkeläisiä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla, kiinnosta.

    • Anonyymi

      Salaisia luksuskouluja veroparatiisi-is-terroristeille, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisi-sotabisneksien mainoksiksi:

      https://www.france24.com/en/live-news/20211129-finland-s-secret-school-for-children-of-is-fighters

      Oman kansan vanhukset, kipeät ja sairaat, pahoinpidelty oikeusturvattomiksi, pakotettu nälissään, veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoihin.

      Jokainen näkee jo, että Suomen Arkadianmäellä, ei välitetä Suomen kansalaisista, vain äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, luksuselämien turvaaminen verokeitaisiin, on se mikä merkitsee.

    • Anonyymi

      "Nais-bidenit"!!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

      Ei näytä löytyvän, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettujen puolustajia, kun hallitus/eduskunta NAISVIHAMIELISYYDESSÄÄN, pahoinpitelee vanhuksia, vammaisia, ja pitkäaikaissairaita, LIIKKUMATTOMUUTEEN KORONAPASSIPAKOILLA, joihin 800€/kk orjuuseläkeläis köyhyyteen pakotetuilla, ei ole mitään mahdollisuuksia vastata.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

      Viekää ihmisoikeusjuristit tämä asia, kansainväliseen oikeuteen. Eläkeläisköyhyys Suomessa on HÄTÄTILA.

    • Anonyymi

      Jos löytyy susillekin puolustajia, EU-tuomioistuimeen vetoajia, niin on kyllä erikoista ja omatunnotonta touhua, etteivät edes tutkijat, nosta kanteita, aikapommin lailla tikittävästä, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkeläisten, törkeästä oikeusturvattomiksi pakottamisesta ja hyväksikäytöstä Veroparatiisi-sotessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Eläkeläisköyhät: älkää enää antako, painostaa ja mainostaa, itseänne äänestämään, itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi käyneissä, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

      Tutkijat ym ihmisoikeuksia puolustavat tahot, toimikaa nyt eläkeläisköyhien puolesta, nostakaa kanteet, Suomen puuttuvasta oikeusturvasta, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, EU:n tuomioistuimeen.

    • Anonyymi

      Järkyttävä HÄTÄTILA ELÄKELÄISKÖYHYYTEEN 800€/kk ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeille pahoinpidellyillä ja korruptio-eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ / hallitus jakelee, jälleen lisää varoja, Veroparatiisi-"tieteen" nimissä, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille, Veroparatiisi-sote-ym monopoleineen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      MISSÄ ELÄKELÄISKÖYHYYS-TUTKIJAT ? Tehkää nyt niitä kanteita, kansainväliseen oikeuteen ja EU-tuomioistuimeen, Suomen ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeistä välittömästi.

    • Anonyymi

      Jälleen löytyi varoja, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, pörssikeinottelija-vakuutuskuori-pörssikeinottelijoille, tällä kertaa bensanhinnan verukkeella.

      Edelleen Suomessa, n. 700€/kk HUONOMMAT, nälkäeläkkeet, kuin kaikissa muissa Pohjoismaissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

      Äärioikeisto-natotus-Kepujen Saarikon, siskojenhakkaajien rahoittamiseen verokeitaisiin, näyttää heti löytyvän varoja, muttei Suomen rakentajille, ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, todellisessa tarpeessa oleville.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pönäkät Äärioikeistodemarit ihailevat, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpitelemällä, harjoittavan KorruptioKiuruHallahon kovia otteita, haavoittuvimpia vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan. Ei pitäisi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

      Saksan eläkeläisköyhät saivat 1 500€/kk minimieläkkeensä, kun lopettivat korruptiovaaleissa äänestämisen. Suomessa toimittava samoin, muuten ei näytä oikeusturvaa Suomen rakentajille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille löytyvän.

      https://yle.fi/uutiset/3-8674734

      On mistä ottaa, kansa jälkipolvineen, ei eläkerahastoihin säästämiään valtavia varallisuuksia, tule koskaan näkemään, ellei nyt niitä isoon ääneen vaadi.

      https://www.iltalehti.fi/talous/a/671a5831-4ae1-4567-bf3b-89ed9ee23078

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

    • Anonyymi

      Tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille keskenään, pörssirikollisten ansaitsemattomien etujen turvaamista, kovemmalla äärioikeistoekstremistisellä poliisi- ja militarismivaltiolla. Sitä tekee nykyinenkin hallitus, pettivät eläkeläisköyhät, emme äänestä enää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

      Pysykää lujina eläkeläisköyhät, uskaltakaa lopettaa äänestäminen korruptio-eduskuntavaaleissa. Siten Saksankin eläkeläisköyhät, saivat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tosiaan vielä halusimme uskoa, että jatkuva miljardien kylväminen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuoririkollis-pörssikeinottelijoille, vastikkeettomina yritys-maatalous-kulttuuri-korona-ym tukina, olisi jo tullut tiensä päähän, ja hallitus ryhtyisi, "sähkötukien" sijasta, toteuttamaan lupaamiaan,
      täysin elämälle välttämättömiä 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, mutta mitä vielä, enempää hukkaan, ei äänestäminen voisi mennä, nyt se on lopetettu, ei enää koskaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa#comment-118086525

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe