Väittävät turkulaiset tutkijat. Mielestäni näillä tutkijoilla on jotain vikaa korvien välissä.
Toki tiedetään, että esimerkiksi emmental-juustojen reijät johtuvat epäpuhtauksista, kuten pölyhiukkasista. Jollain bassoäänellä voinee "vatkata" juustomassaa kiinteämmäksi kesken kypsymisprosessin.
https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000008601241.html
"Nyt tutkimukseen liittyvä ensimmäinen tieteellinen julkaisu on jo valmis ja se on vertaisarvioitavana.
Tulokset olivat rohkaisevia. Makukokeessa keskitaajuudella soineen musiikin tahtiin kypsyneen juuston maku erottui muista kokeen juustoista."
Juustolle soitettu musiikki vaikuttaa sen makuun
Anonyymi
1
96
Vastaukset
- Anonyymi
Saattaahan niillä tutkijoilla olla juustoa korvien välissä ja sille voi soitella musaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1346090
- 574366
- 592801
Etsin vastaantulevista sua
Nyt kun sua ei oo, ikävöin sua niin v*tusti. 😔Jokaisesta etsin samoja piirteitä, samantyyppistä olemusta, samanlaista s282698Kaikesta muusta
Mulla on hyvä fiilis. Mä selviän tästä ja sit musta tulee parempi ihminenkin. Ainut, mitä mun pitää nyt välttää on se ko161875- 151534
Ajatteletko koskaan
Yhteisiä työvuosia ja millaista silloin oli? Haluaisin palata niihin vuosiin 🥹341402Tekis mieli lähestyä sua
Mutta pelkään että peräännyt ja en haluis häiritä sua... En tiedä mitä tekisin olet ihana salaa sua rakastan...💗241371- 271197
T, miten mun pitäis toimia
Olen niin toivottoman ihastunut suhun...ollut jo liian,monta,vuotta. Lähestynkö viestillä? Miten? Sun katse...mä en kest431141