Eduskunnan PÖRSSIJENGIRIKOLLISUUS, käyttää katu-väkivaltajoukkoja

Anonyymi-ap

Käytännön väkivallan toteuttaminen, rasismikortilla maahantuoduilla, ulkomaisilla veroparatiisi-pörssirikollis-yrityksien halpatyövoimalla, on köyhyyteen pakotettujen Suomen kansalaisten, kimppuu käymistä kierolla tavalla, tuomalla rasismikortilla sitä varten, väkivaltajoukkoja ulkomailta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644356/onko-kansanmurha-elakelaiskoyhilla-tosiasia-jo-suomessa-

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

Ei ole mitään "katujengejä", on isoimpia talousrikollisia ja korruptiopoliitikko-pörssirikollisia, usuttamassa käytännön väkivaltajoukkojaan, rasismikortilla maahantuomiaan ulkomaisen halpatyövoiman, pörssirikollisuusjengejä, köyhyyteen pakotettujen Suomen kansalaisten kimppuun.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661576/porssijengirikollisuus-yksipuoluejarjestelmassa-tappaa-elakelaiskoyhia

72

484

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Etkö vieläkään ole hoidossa ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ruotsissa poliisijohtoa syytetään KORRUPTIOSTA.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/anders-thornberg-kallas-till-justitieutskottet

   Suomessa supo ja poliisi, suojelevat äärioikeiston järjestäytynyttä, isointa talousrikollisuutta, poliitikko-pörssirikollisuutta, ym korruptiota ja äärioikeistoekstremististä PÖRSSIJENGIRIKOLLISUUTTA.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16215631/supo-on-kaynyt-rauhanomaisten-kansalaisten-kimppuun-tampereella---pelttari-tietoinen-asiasta

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   On menty todella pitkälle, kun kovempaa, äärioikeistoekstremististä poliisi-militarismivaltiota, vaaditaan äärioikeistopoliitikkojen toimesta, käyttämällä käytännön väkivaltajoukkoja, tavallisen kansan ja köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakotettujen uhkailemiseen ja kimppuun käymiseen.

  • Anonyymi

   https://www.dw.com/en/is-a-far-right-coup-possible-in-germany/a-64041643

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN keinovalikoima, köyhyyteen pakotettujen, tavallisten kansalaisten, käyttämiseen taloudelliseen hyötymiseen, näyttää vain laajenevan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille#comment-117886592

   Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN hyväksyminen, eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, pitäisi olla jo hälyytysmerkki, mutta Suomi on liukunut uusfasismiin, jossa ei uutisoida ja varoittavista kansalaisista, tehdään maalitettuja esimerkkejä, sananvapauksien estämisistä ym oikeuksien viemisistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17593827/jarjettomat-poistot-ym-hairinta-on-mind-control-stanford-university-yliopiston-suomi24-hanke-osuutta#comment-117638001

  • Anonyymi

   Nämä varoitukset on syytä ottaa vakavasti, kun kyseisiä äärioikeiston käytännön väkivaltajoukkoja, ovat rasismikortti-porvari-oppositiosta, tuomassa lisää Suomeen, yhä kovempia kriminaaleja ja kovaotteisempia ties mitä, pahoinpitelemään Suomen kansan hiljaisiksi alistujiksi ja tottelijoiksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17560334/maalittamislainsaadannolla-halutaan-kansalaisten-turvat-tukkoon#comment-116375210

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

   Pörssijengirikolliset eivät kaihda keinoja, eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

  • Anonyymi

   Älkää antako uhkailla ja pelotella itseänne, kieltäytykää äänestämästä.

  • Anonyymi

   Eläkeläisköyhistä iso osa, jätti äänestämättä, jo kuntavaaleissa, kun hallituksen lupauksia, ei näytetty haluttavan lunastaa, selät kääntyivät heti, kun vaaliäänet oli valehtelemalla, sumuttamalla ja huiputtamalla, heikoimmilta ja haavoittuvimmilta huijattu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

   Eli emme äänestä eduskuntavaaleissa, eli äkkiä tule isoja muutoksia, hallituksen toimintaan, luvattujen 1 250€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturva-itsemääräämisoikeus-eläkkeiden muodossa. Hätäkokous pitäisi olla jo tulossa ja tutkijat ym viekää kiireesti kanteita EU-tuomioistuimeen ym kansainväliseen oikeuteen, kyse on ihmishengistä.

  • Anonyymi

   Kärsimykselle kylmenneet, alkeellisempaankin myötätuntoon kyvyttömät, korruptiovallankäyttäjät, eivät pode huonoa omaatuntoa, eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpitelemiensä ihmisten, ennenaikaisista köyhyyteen kuolemisista.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   Tutkijoita jos heitä enää löytyy, pitää tuuppia kiirehtimään, kanteita puuttuvasta oikeusturvasta, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, kansainväliseen oikeuteen.

  • Anonyymi

   Suomen Ruotsiin vertaaminen, on törkeää valehtelua. Ruotsissa ovat jo
   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, suojaamassa vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, äärioikeisto korruptio-vallankäyttäjien PÖRSSIJENGIRIKOLLISUUDELTA, käytännön väkivaltajoukkojen käyttämiseltä, toisin kuin Suomessa. KorruptioNiinistö lyö jo pahasti lyötyjä, kun ei muuta osaa, kansankurjistajalla se on verissä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

  • Anonyymi

   KorruptioNiinistön jatkuvassa, hädänalaisimpien oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen, köyhimpien kansalaisten kimppuun hyökkäileminen, ei ole minkään aidon oikeusvaltion ja demokratian, normaalia presidentin toimintaa, vaan erittäin vinksahtanutta ja väkivaltaista, äärioikeistoekstremististä pörssimafioitten pikkupomon toilailuja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

  • Anonyymi

   Vielä surullisemmaksi, Suomen ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILAN, oikeusturvattomien raaan hyväksikäytön, pörssimafioitten sote-ihmiskaupan orjina tekee se, että ek-medioissa, "köyhinä" esitellään verrattain hyväosaisia. Tarkoituksella tietenkin, sillä heille, joilla perintöasunnot ym omaisuutta ja varallisuutta, "vertaistuki" toimii kivana harrastelisänä, mutta nälkäisille oikeusturvattomille, aidosti hädänalaisille, sekin on vain yksi ylimääräinen suorite, taakka taakkojen joukossa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17665903/ek-yle-esittaa--elakelaiskoyhyys-hatatila-poistuu-quotvertaistuellaquot#comment-117962358

   Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, emmekä äänestä eduskuntavaaleissa, jos hallitus ei kykene toteuttamaan, lupaamiaan täysin välttämättömiä 1 250€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturvan vähimmäis-itsemääräämisoikeus-minimieläkkeitä.

  • Anonyymi

   Verovaroin koulutetut toimittajat, ajattelevat vain itseään.

  • Anonyymi

   Etuskunttaan on äänestetävä tervettä sakia ja sanansa pitäviä

   MUUTEN SUOMI ON TUULIAJOLLA

   PITÄÄ TAJUTA JA AINA ÄÄNESTÄÄ, kyllä jämti on näin

  • Anonyymi

   Noin oli joskus viime vuosisadalla, enää ei "nukkuvien puoluetta" ole olemassakaan, eikä "kansalaisvelvollisuudella" kiristämistä, suvaita aidoissa oikeusvaltioissa ja demokratioissa, vaan katsotaan pörssimafioitten toimintamalliksi, sellainen uusfasistinen kiristäminen, kun todellisuus puhuu toista, iso korjaamaton köyhyysongelma, eriarvoistaminen, eläkeläisköyhyys hätätila ym.

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

  • Anonyymi

   Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, emmekä varmasti tule äänestämään, eduskunta-korruptiovaaleissakaan, ilman luvattujen 1 250€/kk minimieläke-oikeusturva-itsemääräämisoikeuksien minimieläkkeitä. Se on tasan tarkkaan näin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17613047/aanestamisen-lopettaminen-on-uusi-aanioikeus-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

   Ihmiset eivät elä perintörikkaiden "vertaistuella", vaatimuksilla ja suorittamispakoilla, pitää olla ensin aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, edes ne entisen köyhyysrajan luvatut, jokaisen nykyisen hallituksen puolueitten lupaamat 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvaeläkkeet.

   https://yle.fi/uutiset/3-8674734

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Näköjään poisteltu kirjoituksia jälleen.

   https://www.france24.com/en/europe/20221212-shock-and-dismay-among-eu-chiefs-over-mep-corruption-scandal

   https://www.brusselstimes.com/eu-affairs/335682/qatar-corruption-scandal-european-parliament-vice-president-eva-kaili-suspended

   Nämä ovat tärkeitä tietoja, kun Suomessa ei näistä tiedoteta, eikä uutisoida.

   https://www.aljazeera.com/news/2022/12/12/four-people-charged-in-eu-parliament-corruption-investigation

   Neljää vain syytetään, vaikka tiedossa on kymmeniä eu-meppejä, jotka ovat jättäneet todelliset tulotietonsa EU-parlamentille ilmoittamatta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jopa EU-tutkijat, ovat antaneet hälyytysmerkkejä, Suomen eläkeläisköyhyys-tilastoista.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666958/quotviisikkoquot-on-luvatut-550ekk-elakekorotukset-elakelaiskoyhille-velkaa

   EK-medioitten sadismi eläkeläisköyhyyteen, Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan uhreiksi pahoinpideltyjä kohtaan, on järkyttävää vihaignorointia ja "huolta" pörssijengirikollis-rikkaiden autoista, kun ihmishenget ovat vakavasti uhattuina, eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpitelyn takia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17668131/lahtarieduskunnan-yksipuoluejarjestelma-uusfasismin-massapsykoosissa

  • Anonyymi

   Jos Suomessa on enää, aitoja eläkeläisköyhyys tutkijoita, nyt on se viimeinen hetki, puolustaa suojattomia, tekemällä kanteita EU-tuomioistuimeen, edelleen puuttuvasta oikeusturvasta Suomen eläkeläisköyhiltä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptiopörssijengirikollisuuden torjunta, alkaa Tanskassa ja Ruotsissa, turvaamalla ja suojaamalla, ensin haavoittuvimmat kansalaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

   EK-mediat pyrkivät vetämään mutkat suoriksi, Suomessa kun ei myöskään, ole isoimpien talousrikosten, korruption, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisi-pörssijengirikollisuuden rikostutkintoja laisinkaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

  • Anonyymi

   Suomessa ei ole mitään "rauhaa" , jota "rikkoa", on erittäin tulehtunut, eriarvoistetun, kylmästi kahtiajaetun kansan, oireilu ja pahoinvointi, oikeusturvattomina, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pahoinpiteleminen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009275360.html

   Ison, korjaamattoman köyhyysongelman, oman kansamme köyhyyteen tappamisen ratkaisu, ei ole "erilleen asuttaminen", kuten EK-Yle:n kuplaaivot jälleen keksivät, varmaankin innoissaan omasta keksinöstään. Eristyksissä, yksikseen, hiljaa, nälissään ja oikeusturvattomina, kuolevat oman maamme kansalaiset, ansaitsevat parempaa.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17672817/mistaan-quothyvinvointivaltiostaquot-on-suomessa-turha-kenenkaan-enaa-puhua

   Hallitus maanantaina hätäkokoukseen, luvattujen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN välittömäksi toteuttamiseksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nämä hälyyttävät eläkeläisköyhyys luvut, tulevat Eurostatin tutkijoilta, Suomessa ei edes uutisoida.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   "Viisikko" on edelleen sen n. 550€/kk velkaa, eläkeläisköyhyys oikeusturvattomille.

   Ei auta ek-medioitten jatkuva, korruptiopoliitikkojen mainonta, eikä kansallispukunorsujen tömistely, todellisuus on että hallitus petti eläkeläisäänestäjät, eikä ole mitään oppositiota, kun pörssirikollisjengit, joten äänestäminen on loppunut.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

  • Anonyymi

   Tekopyhyys jälleen huipussaan, kun äärioikeisto-opposition pörssijengirikolliset, syyttävät köyhyyteen pakottamiaan ihmisiä siitä, minkä ovat itse aiheuttaneet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

   Työttömien, syrjäytettyjen, pätkä- ym ilmaisen kotimaisen työvoiman, on syytä olla erittäin varuillaan, kun äärioikeistoopposition pörssirikollisjengit, populisoivat aiheuttamaansa köyhyysongelmaa, jolle nykyinenkään hallitus ei ole tehnyt mitään. Eläkeläisköyhyys hätätila, on kaiken köyhyysongelman ytimessä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   EI ole mitään "katujengejä", ne ovat korruptio-pörssirikollisjengien, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän "sähkötuilla" verokeitaisiin, rahoittaminen ökyrikkaiden, laskelmoidusti käyttämiä, äärioikeistoekstremististen pörssirikollisten, käytännön väkivaltajoukkoja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa#comment-118086525

   Hallituksen kaikki puolueet, lupasivat: 1 250€/kk MINIMIELÄKEET, vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeet. Ei ole näkynyt, eikä kuulunut.

   ÄÄNESTÄMINEN KORRUPTIOVAALEISSA ON LOPETETTU.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mene nyt jo hoitoon .


  • Anonyymi

   "...Sauli Niinistö alkaa kohta kamppaamaan ihmisiä, etteivät ole olevinaan liian ystävällisiä valk. ratsu a2-c3

   • Anonyymi

    h7-f6


   • Anonyymi

    "...b1-c3 valk. ratsu, must. ratsu[(sale-silli)] f8-e6 bingo! Sale voisit verottaa nuita joukkoja, tulee halvemmaksi, pelkäät ratsastamista


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009280425.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä / ek-medioineen, esittelee jälleen, äärioikeistouskonnollisten Teekutsukerjuuttamisbisneksien jonoja, joissa hyväosaisimmat köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pakotetuista käyvät, siis vain pienen pieni murto-osa, ison köyhyysongelman uhreista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

   KorruptioVas:nkin uusilla kasvoilla, näyttää olevan jo suhteet, äärioikeiston Teekutsukerjuuttamis-bisneksien piireihin, valmiiksi hoidossa, että pääsevät kulttuuritukia ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille, osake-vakuutuskuoriin pörssikeinotteluun siirtelemään. Sellaista on suomalainen korruptio, se esitetään "kivana" toimintana, mitä se ei ole, vaan perustuslaillisten oikeuksien viemistä vanhuksilta, vammaisilta, pitkäaikaissairailta, oman ja sidosryhmien hyödyn, maksimoinniksi verokeitaissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äänestäminen on jo hengenvaarallista, siksi se on syytä lopettaa.

   Äänestämällä voi vain hävitä lisää.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Yhteiskunnassa meneillään jatkuva, iso hätätila, eläkeläisköyhien kansanmurhaaminen, työttömien ja syrjäytettyjen törkeä hyväksikäyttäminen, ilmaisena orjatyövoimana ym.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17680567/ek-yle-kayttaa-ilmaista-orjatyovoimaa-jenkkiricksin-sotarikosliitto-mafioitten-ohjelmissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17680530/rahalla-saa-yksityisyytta-jota-koyhyyteen-pahoinpidellyilla-ei-ole

   Köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen, toki eristää, veroparatiisi-pörssimafioitten, käytännön väkivaltajoukkojen, niiden virallisten hyväksikäytön kohteeksi. Eli mistään yksinäisyydestä ei ole kyse, vaan YKSITYISYYDEN, itsemääräämisoikeuksien puuttumisesta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän pörssirikollismafiat, samat korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, jotka pitävät Suomen eläkeläisväestöä oikeusturvattomuudessa, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pahoinpideltyinä, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjina, esittävät ek-medioissa muka "järkyttynyttä", sallimansa veroparatiisi-vartiointifirmojen, äärioikeistovartijoitten tekemän, nuoren naisen murhan yhteydessä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Saksa, Islanti, Tanska

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Turkki ym isot itämaat, pistävät jarrut pohjaan ja siinä kyydissä, käyvät Suomea johtavat pörssirikollismafiatkin KorruptioHaavistoineen keposiksi.

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Ll6yAQ/finlands-utrikesminister-pekka-haavisto-om-natoansokan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Korruptiopoliitikko-pörssirikollisten tekopyhä ja kaksinaamainen "järkytys", veroparatiisi-vartiointifirman surmaaman henkilön kohdalla, ei laajene koskemaan eläkeläisväestön ennenaikaisesti, köyhyyteen oikeusturvattomaksi tekemällä, veroparatiisi-sotessa murhaamisia. Tekopyhyys ja kaksinaamaisuus on diktatuurin tunnusmerkki.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

  • Anonyymi

   Suomen kansa on ollut liian nöyrää ja tottelevaista, antanut pörssirikollisten viedä ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, aseistaa pörssirikollismafioitten käytännön väkivaltajoukot, kontrolloimaan, ja käyttämään väkivaltaa, jopa tappamaan kansalaisia yhteiskunnassa, minkään tahon siihen puuttumatta, nostamatta kanteita kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, esim. Haagiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

   Pitäisi älytä edes sen verran, pistää hanttiin, ettei kiitä väkivallasta ja ennenaikaisesti köyhyyteen tappamisista, ym väkivallasta ja vihasta, äänestämällä korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, pörssirikollismafioitten korruptiovaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

  • Anonyymi

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä / veroparatiisi-pörssirikollismonopolit-yritykset-ym mafiat, käyttävät käytännön väkivaltajoukkoja, joita ovat jo useimmat kaupat ym täynnänsä, usein enemmän kuin asiakkaita.

   https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009313661.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17698917/ongelmia-ei-ole-quotalallaquot-ongelma-on-veroparatiisi-vartiointiala

   Omistavatko veroparatiisi-ruokakauppiaat, myös veroparatiisi-vartiointiliikkeitä, kun ihmiset eivät enää käy ruokakaupoissa, joissa häiriintyneesti käyttäytyviä, ylisuuriksi paisutettuja määriä väkivaltaisia vartijoita, eikö asiakaskato huoleta ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17698044/veroparatiisi-vartiointiliikkeet-verotukseen-ja-yhteiskuntavastuuseen

   Vai oliko Espoon ison omenan kauppakeskuksen, puolustuskyvyttömän naisen murha, pörssirikollismafioitten / korruptiopoliitikkojen tilaustyö - saahan sillä näkyvyyttä "järkytykselle", korruptiovaaleihin, vaikka samaan aikaan, pahoinpitelisi eläkeläisväestöä oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi, kuten eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollismafiat tekevät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onko artisteina itseään pitävistä, ökyrikkaista perintö- ja verosuunnittelija-taide-kulttuuri-media-ym tukipörssikeinottelijoista, tullut äärioikeiston uusfasismin, käytännön vihaväkivaltajoukkoja, heikompien kansanosien pahoinpitelijöitä, päähän potkijia, siltä vaikuttaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689629/naispoliitikot-sutenooreina-elakelaiskoyhyyden-toteuttajina#comment-118409112

   Kuka kertoisi pörssirikkaille "artisteille", Miljoona-Milonoff-Rantalalle, että heidän "lapsiuurastuksensa" arvo on äärimmäiseen köyhyyteen ja eriarvoistamiseen jaetussa Suomessa, tasan miinuksella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei tule "porvarihallitusta" enää ikinä, se on täysin selvää, näillä köyhyysongelman, eriarvoistamisen, eläkeläisköyhyys hätätilan, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, ym luvuilla, muttei tule myöskään nykyisen hallituksen mitään, sillä lupaukset ARVOVALINNAT jäivät hallitukselta tekemättä, ei ilmeisesti ollut tarkoituskaan, vaan törkeästi valehtelivat haavoittuvimmille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703268/aanestamisen-lopettaminen-on-sentaan-mahdollisuus

  • Anonyymi

   Vaikka kaikki kansalaiset, eivät vielä olisikaan hoksanneet, kuin äärioikeistoekstremistinen, pörssirikollisuuden ylimilitarisoinnin ja eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyihin, raakaa väkivaltaa, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen muodossa, kohdistava eduskunnan yksipuoluejärjestelmä on, niin yhä useampi joka päivä enemmän, se tajuaa.

   https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009328157.html

   Täysin ÄärioikeistoIsraelin ja iranin malliin, militaristipoliiseja, esitellään ek-medioissa, muka puolivahingossa, aseitaan virittelemässä. Tarkoitus on pelotteilla, ym impulsseilla ja yllykkeillä, paimentaa kansalaisia, luovuttamaan oikeutensa, äärioikeistoekstremistisen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollisille.

  • Anonyymi

   https://www.reuters.com/world/middle-east/thousands-israelis-protest-against-netanyahus-legal-reforms-2023-01-14/

   Korruptiopoliitikko-pörssirikollismafiat, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, luottavat siihen, etteivät kansalaiset , ehdi ennen korruptiovaaleja hoksata, että Suomi on muutettu, ÄärioikeistoIsraelin ja Irakin kaltaiseksi, äärioikeistoekstremisti sota-ase-bisnespörssirikollisten, uusfasistiseksi hirmuhallinnoksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomi on myyty, alasajettu ja kansalaiset lamautettu, köyhyyteen pakottamalla, alistumaan ja tumput suorina tottelemaan, kun pitäisi lopettaa itsetuhoinen ja hengenvaarallinen äänestäminen korruptiovaaleissa ja nostaa rikoskanteita, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen.

   https://www.aljazeera.com/news/2023/1/22/why-are-israelis-protesting

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   345
   2759
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   44
   2449
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   230
   1021
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   387
   966
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   43
   828
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   790
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   699
  Aihe