Onko kansanmurha eläkeläisköyhillä, tosiasia jo Suomessa ?

Anonyymi-ap

Kyllä tämä siltä jo näyttää ja tuntuu, kun puoli miljoonaa haavoittuvinta, ikäihmistä, vammaista ja pitkäaikaissairasta, murhataan köyhyyteen täydessä uutispimennossa ja hiljaisuudessa, poissa silmistä, poissa mielestä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17537766/metsateollisuus-rahoittamaan-1-500ekk-minimielakkeet

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/puola-saamassa-yli-5-miljardia-eu-n-sosiaalirahastosta-nain-paljon-suomi-jaisi-tappiolle-ohisalo-hyvin-paljon-ongelmia/8460334#gs.4xurgk

Luvattuja 1 250€/kk vähimmäiseläkkeitä, eivät edes ole saaneet aikaiseksi. Se sama vanha 700€/kk edelleen, tosin jyrkästi isommilla elinkustannuksilla, pakkomaksuilla, leikkauksilla mm. reseptilääkekorvauksista, eikä laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia puuttuvasta oikeusturvasta, ole niitäkään kompensoitu, saati tehty mitään aitoja korotuksia, tilastokikkailuja eli silmänkääntötemppuyritelmiä, siitäkin edestä.

https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

Silkkaa osaamattomuutta VVM:ssä, tai pörssirikollisuutta korruptiota, kun eivät ole älyävinään, sitä mitä muissa Pohjoismaissa jo aikoja sitten, että 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, tulevat edullisemmiksi, niin taloudellisesti, kuin inhimillisyydestä puhumattakaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

51

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ongelma on, että ihmiset elävät liian vanhoiksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taas sama kirjoittaja vaatimassa kuukauden kaljarahoja nelinumeroisiksi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erehdyit jälleen populistiporvari-äärioikeiston pörssirikollistrolli.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17622197/mita-kovia-aineita-aarioikeiston-vihakirjoitus-trollit-kayttavat-

        Eläkeläisköyhien enemmistö ei käytä mitään päihteitä, ei edes tupakkamyrkkyä.

        Et taida olla mikään kovinkaan älykäs kaveri kun pitää alkaa haukkumaan muita.

        Olisit tehnyt töitä, niin saisit eläkettä. Äitini saa jonkun 850 euroa kuussa ja onnistuu jopa säästämään siitä. Lopeta se kaljan juominen, niin sinunkin rahat riittävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida olla mikään kovinkaan älykäs kaveri kun pitää alkaa haukkumaan muita.

        Olisit tehnyt töitä, niin saisit eläkettä. Äitini saa jonkun 850 euroa kuussa ja onnistuu jopa säästämään siitä. Lopeta se kaljan juominen, niin sinunkin rahat riittävät.

        Onko se mitään elämää elää nuukasti ja säästää pennosia? Toivottavasti avustat kuukausittain äitiäsi kunnon summalla.


    • Anonyymi

      Odotetaan valtionpainatuskeskuksen tilastokeskukselle toimittamia julkaisuja aiheesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pelastakaa Lapset.
      WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus puhui maanantaina 20. joulukuuta 2021 Sveitsin Genevessä Palais des Nationsin toimittajien kanssa pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Hän totesi puheessaan, että lasten tappaminen rokotteilla ei ole oikein.

      Totuus tästä globaalista kansanmurhasta alkaa tulla ihan näiden kansanmurhaajien omalla suullakin kerrottuna nyt jo julki.

      • Anonyymi

        Onko tuollainen valehtelu kivaa? Se antaa sinusta vain idiootin kuvan.


    • Ärsyttää, kun Paavo Arhinmäki Vasemmistoliitosta tuomitsee Qatarin tilanteen ja kaiken lisäksi täällä Suomessa. Qatar on onnela Suomeen verrattuna. On kokonaan unohtunut Hesburger-kohu, johon kuului monien muidenkin matalapalkkaa saavien suomalaisten erittäin heikot työolosuhteet. Joissakin ravintoloissa ihmisiä raataa ilman palkkaa työorjuuden kaltaisissa olosuhteissa. Siitäkin on annettu rikostuomioita Suomessa. Työuupumukseen voi kuolla myös Suomessa.

    • Anonyymi

      Olen vasemmistoliiton kannattaja ja humanisti. Mutta tälläiset hysteeriset, liioittelevat avaukset eivät ketään auta. Tämä menee komedian puolelle kun jutut ovat aivan älyttömiä.

      Että se on jumalauta muka eläkeläisten murhaamista kun tässä maassa taataan jokaiselle köyhimmällekin sellainen elintaso josta enemmistö tämän planeetan ihmisistä voi vain haaveilla toiveunissaan?!

      Tyyppi jumalauta lämpimässä asunnossa vatsa täynnä kirjoittelee INTERNETTIIN tuota maanista paskaa TIETOKONEELLAAN tai KÄNNYKÄLLÄÄN. Kaapissa on ruokaa ja joka kuukausi kilahtaa tilille sen verran rahaa että taatusti on varaa muuhunkin kuin perunoihin.

      No joo, mielenterveyssyistähän tämä idiootti on taatusti eläkkeelle jäänyt. Tännehän ne kaikki hullut kerääntyy pahaa oloaan oksentamaan palstalle.

      Aloittajan ongelmat eivät todellakaan rahalla ratkea. Yhtä hullu se olis vaikka saisi sen 1500€ kuussa. Summan jolla moni siivooja tai kaupan tai ravintolan työntekijä helvetti soikoon elää elämäänsä ja rutisee huomattavasti vähemmän.

    • Anonyymi

      THL julistaa kuitenkin vanhusten voivan kaikin puolin erinomaisesti.

    • Anonyymi

      Syytä Molotohvia

    • Anonyymi

      suomen kansa tekee itsaria

    • Anonyymi

      Jos jää eläkkeelle heti, kun lapsilisän saaminen loppuu, niin eihän se eläke kovin iso voi olla. Mutta kyllä sillä pärjää, ja ainahan voi muuttaa halpaan etelän maahaan, missä viinit ja olut virtaa edulliseen hintaan.

    • Anonyymi

      pien eläkeisiin ole laitettu porkkanaa kun saman summan saa sosiaali turvasta,

    • Anonyymi

      Mietitttäänpäs seuraavissa vaaleissa ketä äänestetään, saahan sitä taas ulista miten on huonosti asiat, ja toiseksi mikä puolue on maahanmuuttajia vastaan. Persutkin olis yks jota äänestäisin. Hiivattisoikoon tuota mamujen hyysäilyä. Omat ensin ja rättipäät sitten.

    • Anonyymi

      NO NIIN SE TUNTUISI. IHAN PERUSTELTUA. RAHAA EI OLE, RUOKA LOPUSSA, HOITAJIAKAAN EI, ASUNNOT LOPUSSA, VUOKRAT KALLIIT.
      EÄKKEITÄ EI OLE MILLÄ MAKSAA. KUKAAN EI TEE TYÖTÄ.
      PRESIDENTTI SANOI, TERVEET SAAVAT ELÄÄ.
      ELVISTELIJÄ RAHAT JAKOI LOMAPARATIISEHIN JA ANTOI UKRAINAAN JA AFRIIKKAAN.
      LEVEÄSUU SANOI, OLISI VAARALLISTA AJATTELUA OMAETU ENSIN.
      KAIKKI PERSEAUKIISTA......

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä MARINIT lupaa vappusatasia ja PAASAAVAT VELKAA LISÄÄ LASTEMME MAKSETTAVIKSI

      SUOMI RUPEE OLEMAAN JA HYVÄSESTI UPPELUKSISSA NÄITTEN JÄLILTÄ

      • Anonyymi

        Mitä sinäkin jostain valtion velasta valitat, rikkaille pörsssikeitaisiin, ne sitä velkaa ovat ottaneet, ei se rasismikortti-äärioikeistoa nöyristelemällä, kuin pahenee entistäkin jäätävämmäksi. Kyselisit eläkerahastojen perään, miksi niitä ei käytetä siihen tarkoitukseen, mihin Suomen kansa on ne säästänyt, eli 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN jokaisen suomalaisen aitoon oikeusturvaan, niitä rahoja eivät muuten, lapsenne ja lastenlapsennekaan, tule koskaan näkemään.

        Suomen valtio ja eläkerahastot on ryöstetty, varastettu, kavallettu - KorruptioNiinistön PetosKok-juristi-insinööri-sisäpiirit pörssirikolliset, ne ryöstivät, mutta ei löydy rikostutkijoita eikä syytteiden nostajia, kun korruptio ostanut poliisi-militaristivaltion,turvaamaan rötöksiään ja ahneutta.


    • Anonyymi

      Mistään "vappusatasesta" EMME olisi eläkeläisköyhät äänestäneet, enää viime eduskuntavaaleissakaan, kyllä ne olivat selkein sanoin, suorissa ek-ylen vaalitenteissä, luvatut: "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan KOROTTAEN", jotka jokainen hallituspuolue meille lupasi ja onhan se jo
      EU:n 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN mukaista, että vähintään ne entisen köyhyysrajan 1 250€/kk VÄHIMMÄISOIKEUSTURVAN eläkkeet, olisi pitänyt tulla jo.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009225765.html

      Äänestämisestä kieltäytyminen, näyttää jäävän köyhyyseläkeläisten, ainoaksi mahdollisuudeksi, saada koskaan mitään oikeusturvaa Suomessa.

      Valtio jota veroparatiisirikkaat nimittävät "hyvinvointivaltioksi" ja kehuvat mielellään maksavansa veroja Suomeen, kun piilottavat niitä osake-vakuutuskuoriin pörssikeitaisiinsa ja kansa maksaa vastikkeettomina yritys-maatalous-korona-kulttuuri-jne tukina kaiken - EI ole oikeusvaltio eikä demokratia.

      • Anonyymi

        "Äänestämisestä kieltäytyminen"

        No tuohan vain varmistaa sen että varmasti ette saa mitään muutosta mihinkään. Eikö tuo ole typerää?

        Ja jos sinua noin paljon ärsyttää asua Suomessa, niin miksi et muuta muualle? Se on erittäin helppoa näin eu aikana.


    • Anonyymi

      Jos alottaja viitsisi ottaa asioista vähänkin selvää, niin huomaisi, ettå 700 euron eläkeläinen saa nettona saman kuin 1250 euron eläkeläinen.

    • Anonyymi

      On totta, että köyhien kansanmurha on alkanut jo koko Euroopassa. On arvioitu, että Putinin sodan maksavat eurooppalaiset vanhukset, jotka eivät kestä kylmää. Kuolonuhreja voi tulla 100 000 - 200 000!!

      Ahdaskatseiset vain pyörivät oman napansa ympärillä ja likaavat omaa pesää.

    • Anonyymi

      AutokratiaUsan sota se Venäjän kanssa on ja Äärioikeistoekstremisti-pörssirikolliset ukrainanvenäläiset korruptiojohtajat hyötyjinä. Maailman korruptoituneimpiin kuuluva valtio Ukraina, saanut jo tuhansia biljoonia avustuksia sotimiseen, mutta edelleen köyhän kansan hengillä, Suomessakin niitä maksetetaan.

      https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Saksa, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti

      Edelleen se laittoman ex-äärioikeistohallituksen aikainen, täysin riittämätön
      n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu. Mitään aitoja korotuksia, ja päivityksiä tähän päivään, eivät ole tehneet, eivät vastanneet moninkertaisesti nostettuihin elinkustannuksiin, eivätkä kompensoineet laittoman ex-äärioikeistohallituksen, erittäin kipeitä leikkauksia, riittämättömästä oikeusturvasta, jatkoivat leikkauksia mm. reseptilääkekorvauksista - MISSÄ TIEDOSTUSVÄLNEET, eivätkö osaa, vai halua nähdä, mitä eläkeläisköyhille ollaan, korruptiohallituksen/eduskunnan korruptiopoliitikko-pörssirikollisten kynsissä tekemässä - kansanmurha se on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Unkariakin äärioikeistoekstremistisempi, uusfasistinen eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, on tekemässä KANSANMURHAA, Suomen äärimmäiseen köyhyyteen, täysin oikeusturvattomaksi, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi, pahoinpidellyillä vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla.

      https://www.eapn.eu/what-is-poverty/poverty-in-the-eu-a-very-real-problem/

      Edelleen se sama, viime vuosisadan n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almu, Suomen rakentajat ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, on pahoinpidelty roskiksia kaivelemaan, hengissä kituuttaakseen. Mikään oikeusvaltio ja demokratia ei ole enää kyseessä.

      Rasismikortti-uusfasistit aikovat MONINKERTAISTAA MAAHANMUUTON, ulkomaisen halpatyövoiman tuonti, on PetosKokPersRkpjne:n vaaliteemana, sitä mitä ovat VALEVASTUSTAVINAAN, eniten toteuttavat, kuten viimeksi toivat heti, kun vaaliäänet, oli yksinkertaisilta huijattu 38 000 maahanmuuttajaa, nyt siis nelinkertainen määrä rysähtämässä, Suomen kansan niskaan, jos joku rasismikorttia vielä nöyristelee.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yli 700000 Suomalalsta köyhyysrajan alapuolisilla tuloilla ja samaan aikaan SDP jakaa meidän rahoja muille maille vierahille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kirjoitin täysin asiallisen kirjoituksen, ruotsalaisen professori Dahlènin kirjasta, jossa on haastatellut kuuluisia, ökyrikkaiksi sarjamurhaamalla päätyneitä, kirjoitus poistettiin, kun siinä näytettiin yhteys, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, tietoisiin valintoihin, eläkeläisten ennenaikaisesti, köyhyyteen oikeusturvattomina, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjina surmaamisiin.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2022/12/2/how-british-colonial-policy-killed-100-million-indians

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Uusi Äänioikeus on kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen, kun erittäin syvästi korruptoitunut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, tappavat kansaamme jo aidon oikeuturvan puuttumiseen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille#comment-117886592

    • Anonyymi

      radiosta tuli , miten eläkeelle menee monin kertainen määrä ensiseen nähden kun eläkkeet nousi selvästi, mutta ei sanottu mikä palkka ryhmä,

    • Anonyymi

      Ökyrikkaat menevät eläkkeille, kun yksipuoluejärjestelmän pörssijengirikolliset korruptiopoliitikot, heille ökyeläkkeitä turvaavat.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Vetoamme eläkeläisköyhyys tutkijoihin, jos heitä enää Suomessa on, nostakaa kiireesti kanteita, kansainväliseen oikeuteen, EU-tuomioistuimeen ym, on vakava hätätila, ennenaikaisia kuolemia, eläkeläisköyhyyteen tappamisia meneillään Suomessa. Jälkikäteen anteeksi pyyteleminen, ei pelasta yhtäkään vanhusta, vammaista ja vakavasti sairaita oikeusturvattomia.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

      On selvää, että kaikki ihmisoikeuksien puuttumisen, oikeusturvattomuuden tunnusmerkit, ovat täyttyneet jo aikoja sitten. Eläkeläisten köyhyyteen pahoinpiteleminen, vie mahdollisuus itsepuolustukseen, itsemääräämisoikeuksiin, taloudelliselta, fyysiseltä, seksuaaliselta ja henkiseltä väkivallalta puolustautumiseen.

      https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4743001

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

      Ruotsissa oli jo pidätetty, "oudosti kävelevä ihminen". Miettikää mitä se tarkoittaa vammaisten, vanhusten, vakavasti sairaiden, usein liikuntarajoitteisten lihastautisten ym kohdalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

    • Anonyymi

      Suomi on Pohjolan gulakki valtio missä eliitti natsit, hyvä veli syystemillään hallitsevat vapaamuurari veljineen pieniä yhteisiä piirejä yli puolue rajojen.

      Pieni maa on helppo hallita ja "turhat kyselyt asioista" laitetaan työrauhan tai työryhmän taakse jotta asiat unohtuvat ikuisiksi ajoiksi.

      • Anonyymi

        Työryhmän takaako sinä kurkistelet ja kirjoittelet?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeistoopposition pörssirikollisjengien TEKOPYHYYS, huipentuu välikysymyksessä, niiden aiheuttamasta, isosta köyhyysongelmasta, eriarvoistamisesta, kansamme kahtiajaosta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17662783/eduskunnan-porssijengirikollisuus-kayttaa-katu-vakivaltajoukkoja

      Vaikka käytännössä on äänestyspakko, niin virallisesti sitä ei ole. Hallitus päättää nyt, toteuttaako se lupauksensa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, jos ei, emme enää äänestä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe