Vanha juustonmötikkä alkoi hieman tuoksua vanhalle jääkaapissa, mutta kun otin sen huoneenläpöön päiväksi, se haju hävisi ja siitä tuli hyvän makuista!
Mikä ihmeen ilmiö tämä on? Voisi luulla ihan toisinpäin.
Miksi juusto paranee, vaikka jääkaapissa haisi?
Anonyymi
1
119
Vastaukset
- Anonyymi
Hapatettu juusto on jatkanu elämäänsä jääkaapissasi, eli maitohappobakteerit on muokannu juustoa esim. punaleimaisesta sinileimaiseen ellei peräti mustaleimaiseksi. Ja maku vaan voimistuu.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.683198Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91851- 1111740
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2241249- 1291048
- 99992
- 60944
Miksi nuori ottaa hatkat? Rajut seuraukset: seksuaalinen hyväksikäyttö, väkivalta, huumeet...
Lastensuojelu on kriisissä ja nuorten ongelmat kasvussa Suomessa. Hatkaaminen tarkoittaa nuoren luvatta poistumista omil67926- 84869
Shokki! Suuri seikkailu -kisassa todellinen jättiyllätys - Tämä muutos järkyttää varmasti monia!
No nyt on kyllä aikamoinen ylläri, peli todellakin kovenee…! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/shokki-suuri-seik6865