Vanha juustonmötikkä alkoi hieman tuoksua vanhalle jääkaapissa, mutta kun otin sen huoneenläpöön päiväksi, se haju hävisi ja siitä tuli hyvän makuista!
Mikä ihmeen ilmiö tämä on? Voisi luulla ihan toisinpäin.
Miksi juusto paranee, vaikka jääkaapissa haisi?
Anonyymi
1
128
Vastaukset
- Anonyymi
Hapatettu juusto on jatkanu elämäänsä jääkaapissasi, eli maitohappobakteerit on muokannu juustoa esim. punaleimaisesta sinileimaiseen ellei peräti mustaleimaiseksi. Ja maku vaan voimistuu.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
IL - Kansanedustaja tehnyt ITSEMURHAN eduskuntatalossa!!
"IL:n tiedot: Kansanedustaja tehnyt itsemurhan Eduskuntatalossa Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja on tehnyt its4179191Eemeli Peltonen teki itsemurhan eduskuntatalossa
Kevyet mullat sitten vaan. Ei mulla muuta.1893800- 212268
- 871403
- 1161198
- 271155
Sylikkäin.
Sylikkäin, suudellen. Milloin haluaisit näin nainen tehdä ? Vain häntä ajatellen 😘. Tietenkin jos häntä asia kiinnosta661132Eemeli Peltosen viimeinen postaus Facebookissa!
"Olen ollut kevätistuntokauden viimeisillä viikoilla paljon poissa eduskuntatyöstä. Sain toukokuussa hyvää hoitoa HUSiss791128- 751110
- 551063