Vanha juustonmötikkä alkoi hieman tuoksua vanhalle jääkaapissa, mutta kun otin sen huoneenläpöön päiväksi, se haju hävisi ja siitä tuli hyvän makuista!
Mikä ihmeen ilmiö tämä on? Voisi luulla ihan toisinpäin.
Miksi juusto paranee, vaikka jääkaapissa haisi?
Anonyymi
1
102
Vastaukset
- Anonyymi
Hapatettu juusto on jatkanu elämäänsä jääkaapissasi, eli maitohappobakteerit on muokannu juustoa esim. punaleimaisesta sinileimaiseen ellei peräti mustaleimaiseksi. Ja maku vaan voimistuu.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hei sinä nainen
Haluan olla rehellinen – olet hämmentänyt minua todella paljon. En ota sinusta mitään selvää, ja ehkä juuri siksi huomaa853097Kelan perkeleellinen käytäntö
Kun äiti joutuu hakemaan Kelalta tukia vähien tulojen tähden, niin aina otetaan huomioon lapsen tilillä olevat rahat. Ei3192741Putin ei suostu tulitaukoon nyt kun Kurskin taistelut ovat kesken
ja venäjä on viimein päässyt niskan päälle, suuren ylivoiman turvin. Ukraina ilmeisesti suorittaakin taktista vetäytymi1911516Voi kulta rakas
Kyllä minäkin olen sinuun rakastunut. Oisit avautunut tunteistasi aiemmin niin ei tarvitsisi kiertoteitä kuulla tästä. �621202Martinan firma haastettiin käräjille
Seiska: Martinan firma haastettiin käräjille, taustalla outo rahasotku.2401161Miksi haluat satuttaa
Sillä tiedolla ettet välittäisi minusta vaikka se ei ole totta. Silti tiedän että rakastat minua edelleen. Niinkuin sano281011- 79967
- 117960
- 70948
- 72914