Vanha juustonmötikkä alkoi hieman tuoksua vanhalle jääkaapissa, mutta kun otin sen huoneenläpöön päiväksi, se haju hävisi ja siitä tuli hyvän makuista!
Mikä ihmeen ilmiö tämä on? Voisi luulla ihan toisinpäin.
Miksi juusto paranee, vaikka jääkaapissa haisi?
Anonyymi
1
77
Vastaukset
- Anonyymi
Hapatettu juusto on jatkanu elämäänsä jääkaapissasi, eli maitohappobakteerit on muokannu juustoa esim. punaleimaisesta sinileimaiseen ellei peräti mustaleimaiseksi. Ja maku vaan voimistuu.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743550
- 2012952
- 252840
- 492728
- 222624
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412425Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2412058Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241867- 421773
Kela valvoo lasten tilejä.
Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen1651723