Mistä johtuu, että avattuun juustoon (edam) tulee jääkaapissa hiivan maku ja tuoksu suhteellisen nopeasti? Tuore maku katoaa viikossa.
Mistä johtuu, että avattuun juustoon (edam)...
3
234
Vastaukset
- Anonyymi
Pese kätesi sormettamisen jälkeen.
- Anonyymi
Voihan sielä jääkaapissa joku hiivasieni asustaa, mutta epäilen, että juuston tekijöiden kiusa , voihappo bakteeri on juustoon jääny ja pilaa makunautinnon.
- Anonyymi
Vaikuttaisi ainakin, että jääkaapin ovi on huono paikka juustolle, siinä on jo ainakin pari juustoa alkanut lemahtamaan. Jääkaapin hyllyllä taassen säilyy samanlainen tuoksu, mitä paketin avattaessakin on. Tiedä sitten mistä tuo hiivanhaju tulee. Ihmisiholla elää useita hiivasieniä, voikohan nämä sitten siirtyä elämään juustoon? Tuorehiivoja ei ole ollut jääkaapissa pitkään aikaan, toki ne on olleet myös siinä ovessa jossain, mutta ei kai ne mitenkään voi kuukausia selvitä siinä, tai siirtyä juustoon? Muuten jääkaapissa ei ole hiivan tuoksua.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663362Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433157Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1222648- 432538
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271850- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851465- 391320
- 821189