Jos vain antaisin viiksikarvojen kasvaa

Anonyymi

Mitä jos vain antaisin viiksikarvojen kasvaa? Tummien, oikein auringonvalossa tietyssä kulmassa säälimättömän mustien viiksikarvojen kasvaa nenän alle vaaleaan kuulaaseen kauniiseen ihoon nättiin naamaan? Olen nainen. Siitäkö elämä, onni, muiden ihmisten arvostus ja ihailu ja parisuhde sitten olisi kiinni? Siitä, että olisin minä? Niinkö on, että niin pienestä on rakkaus kiinni? Ja nätistä naamasta tulisi ruma? Miten meistä ihmisistä on tullut tällaisia, miten voi näin pieni asia ja näin pienen asian edes ja taas vatvominen olla vienyt niin jäätävän osan yhden kauniin naisen elämästä. Vittu viiksistäkö täällä kauneus ja naiseus on kiinni? Ihan törkeän monella nuorella ja vanhalla naisella kasvaa viikset, mutta harva ne näyttää. Voinko koskaan olla todella sielultani vapaa, jos elän karvannyppimiskierteessä ja pelkään yli kaiken, että en voisi joskus jossain olosuhteissa nyppiä karvojani ja ihmiset (miehet) näkisivät totuuden? Vitun persettä.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sellaistahan se on.

      Nypi vaan viiksikarvat pois, ei se oo niin iso homma.

      Sitten vaan elät tavallista elämää.

    • Anonyymi

      Kiitos kannustuksesta, arvostan. Mutta jatkan aloitustani. Olen nyppinyt karvat pois jo vuosia. Ongelma on kuitenkin syvempi, syvemmällä tasolla filosofinen ja psykologinen. Haen elämästä oikeaa syvää vapaudentunnetta. Koen, että juuri karva-asia on yksi isoimpia vankiloitani. Jos en voi olla se, miksi luoja tai kuka lie herra-evoluutio on minut luonut, miten voin olla koskaan syvällä sielullisella tasolla vapaa? Jos tiedostan, että kauneuteni on jostain perkeleen karvoista kiinni?

      • Anonyymi

        Älä nyt tee kärpäsestä härkästä. Nypi ne ja elä elämääsi normaalisti.



        Tai voisihan sinusta tulla uusi naisten viiksikarvojen muoti-ikoni. Kenties muut naiset seuraa sinua ja ihmisten kauneuskäsitykset muuttuu.

        Mutta epäilen sitä vahvasti nyky pinnallisessa maailmassa.


    • Anonyymi

      En voi sietää sitä tunnetta, että tämä asia on muodostunut pakolliseksi. Minua on aina häirinnyt suunnattomasti se, että ihmiset elävät tätä elämää joka osa-alueella jonkinlaisessa näytelmässä. Se, että ihmisyyttä pitää salata joka käänteessä, kuin jotain saastaista salaisuutta. Rakastan totuutta ja ahdistun tämän maailman kulisseista.

    • Anonyymi

      Olen jumankauta koko aikuisikäni parisuhteessa miettinyt, usein ensimmäisenä aamulla herätessäni, kun mitä ihanin päivä on valjennut ja aurinko on paistanut kasvoilleni, että onko nyt jo joku karvan laku puskenut pintaan ja salannut tätä miesystävältäni. Olen siis kertonut aivan pimeitä juttuja päänisisältä miehelleni, kaikkia todella häpeällistä pakkoajatuksia, mutta tämän olen kokenut olevan se pisara, joka katkaisisi kamelin selän ja saisi minut näyttämään miesystäväni silmissä ikuisesti vastenmieliseltä. Hiljattain syöksin tämänkin luurangon kaapista. Kilttinä miehenä hän sanoo, että ei hätää ja näin mutta kyllä sitä häiritsisi varmasti, jos viiksivalluilemaan alkaisin. Ahdistaa ja vituttaa vuorotellen.

    • Anonyymi

      Hienoa saada asiallisia kommentteja. Haluan kommentoida tuota yhtä kohtaa, että mielestäni en tee kärpäsestä härkästä. Ymmärrän, mitä tarkoitat, mutta itse näen asian, miten asiaa yritinkin kuvailla, että tämä länsimainen karvakammo, se, että meidät on opetettu näkemään totuus rumana, kertoo jotain erittäin huonoa yhteiskunnassamme. Siis jo se, että näemme jonkun näin luonnollisen ja yleisen asian rumana, että alitajuntamme ja mielemme on muokkautunut pitämään yleistä ja terveydestä kertovaa asiaa rumana, on ongelma.

    • Anonyymi

      Yski ongelma on se, että näen nämä perkeleen karvat itsekin rumina. Siis miettikää, miten syvällä kulttuurinen mielenmuokkaus on? Eihän niin kuuluisi olla. Tiedän kuitenkin paljon naisia, joilla kasvaa viikset. Ei ole käsittääkseni mitenkään harvinaista ja myös suht vaalealla voi puskea tummaa karvaa. Eri asia on, jos joku vetoaa evoluutioon, että hyvät j halutut ominaisuudet jatkuvat ja sairaat yksilöt karsiutuvat pois. Karvat ovat kuitenkin ihan terveen ihmisen merkki (en puhu nyt vaikeista hormonihäiriöistä) ja jostain olen lukenut, että joskus karvaisuus naisella voi kertoa juuri terveydestä ja korkeasta libidosta. Karvat naisten naamassa eivät ole harvinaisia tai sairaita.

    • Anonyymi

      Ja mulla katoaa himot, jos näen elävänä kusipään. Alapääkarvat on oikein ihanat, kiitos kysymystä. Jos itsetuntoni ajattelit viedä, niin myöhsätyit. Se vietiin jo vuonna -97 kun peruskoulu alkoi ja joutui niiden hyeenojen kanssa samalle luokalle . Tosin olen jo sen verran vanhempi, että enää ei vaan jaksa kaikesta pahoittaa mieltään.

    • Anonyymi

      On ne kyllä ällöttävät. Ei paljon miehenpuolta pussailu nappaa kun stalinviikset kutittelee ylähuulta. Hyi stana!

    • Anonyymi

      Laitoin tämän aiheeseen filosofia, jotta se kärsisi nämä hyi stana kommentit pois. Kun ne on niin tylsiä, väsyttäviä ja kliseitä. Toisaalta, näin oman elämänsä tieteilijänä ja tutkijana hyvä saada tilastoa siitä, kuinka moni on hyi stana. Kunnon rehti tutkija ottaa vastaan kaikki mielipiteet.

    • Anonyymi

      Kärsisi on karsisi. Eli kirjoitusvirhe.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe