Lähtikö Kaurismäki Lulaa karkuun, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA pelastamaan

Anonyymi-ap

Kulttuurituki-miljonääri-pörssikeinottelija, tehtaanjohtajan ökyrikas perintö- ja verosuunnittelija-jälkeläinen, elämäntapaansa muhkeilla kulttuurituilla, rahoittamaan tottunut, entisaikojen köyhyyden romantisoija, ei taida tietää tämän päivän isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta mitään.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

https://yle.fi/uutiset/3-12175567

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4743001

Tiedoksi Kaurismäellekin, että iso, korjaamaton KÖYHYYSONGELMA, erityisesti pieneläkeläisten äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen, eli käyttäminen Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN välineinä, on aidoissa oikeus-sivistysvaltioissa lopetettu 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ.

https://www.theguardian.com/society/2019/jun/24/austerity-and-inequality-fuelling-mental-illness-says-top-un-envoy

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

Kovin herkästi itseensä kaiken ottava, köyhyyteen pahoipideltyjen oikeudenmukaisuus vaatimuksista, tuohtunut veroparatiisi-kulttuurituki-pörssikeinottelijaporukka, näyttää tietävän, että kannattaa "ovelasti" puolustaa, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten Veroparatiisi-sote-psyyke- ym IHMISKAUPPA-bisneksiä, kulttuuritukia saadakseen, ja pitää tiukasti kiinni suklaapatukasta, joka verovaroilla sinne Brasilian riippukeinuihin, on tähän asti kustannettu, muutenhan joku autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairas ruoka-ainerajoitteinen, saattaisi syödä sen nälkäänsä, jos lihastulehdus näpeissä pysyy.

18

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Akateemisia oppiarvoja- ja titteleitä, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille, yritys-sähkö-korona-kulttuuri-maatalous-jne tukineen, niitä on Suomen asukaslukuun nähden, todennäköisesti eniten EU:ssa, syydetty jättimäisiä summia, valtion ja eläkevarallisuudet mukaan lukien. Eikä nykyinenkään hallitus, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, tehnyt siihen menoon poikkeusta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17662783/eduskunnan-porssijengirikollisuus-kayttaa-katu-vakivaltajoukkoja

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

      Luulisi vuosikymmenten ökytuilla, pörssikeinottelulla jo hoitaneen, itselleen sellaiset tulot, ettei enää tarvitsisi, olla ahnehtimassa haavoittuvimpien ikäihmisten, vakavasti vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, puuttuvasta oikeusturvasta palaa, mutta kun mikään ei riitä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16898508/miljoonia-tienanneet-quotartistitquot-kerjuulla-koyhyyteen-pakotettujen-kustannuksella

      • Anonyymi

        älä unohra että Mika on ollu myös Eppujen rumpalina ainakin kerran!

        Vaikea tietää saako siitä pahista väännettyä ntässä?

        Yleisellä tasolla kuitenkin RKP-eliittikakaroiden maailmanhalaajien mielipide on että suomalainen köyhä suu tukkoon mitä siinä valitat kun maailmasa on muualla niin paljon huonommin asiat köyhillä- ja sitten eliittiporukassa otetaan taksi ja ajetaan kalleimpiin yökerhoihin parantamaan filosofisesti maailmaa samppania-lasien ääreen?


    • Anonyymi

      Kierosti EK-medioihin kehitetty, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-mainos, ison, korjaamattoman köyhyysongelman, eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon ja oikeusturvattomaksi äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelyn, väittäminen "psyykeongelmaksi", kautta rantain, muka "kuohuja"nostattamalla. Kieroa, likaista kansanmurhan oikeuttamista, verovaroin koulutetuilta äärioikeistomedioitten ek-toimittajilta.

      https://www.iltalehti.fi/mieli/a/006a26ab-22b9-4e58-b269-40734dc9b813

      Eli ei "pöyristytä" yhtään, näemme selkeästi tuonkin veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamismainoksen lävitse. Köyhyyteen pakottamisesta oireiluun on yksi tehokas lääke: 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, tosin se saattaa aiheuttaa veroparatiisi-kulttuuritukien kyseenalaistamista, siis sehän se Kaurismäen motiivi tuossa psyykepörssirikollisuuden, negaatiolla mainostamisessa lienee, ahneustukien puolustaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

    • Anonyymi

      Kaurismäkeä kiinnostaa vain ulkomaalaisten ongelmat enenmälti ja muistinsa menettäneet, että roskakuskit?

      • Anonyymi

        Niit kaurismäkiä on kyl kaks ja molemmilla näyttäis olevan samat ongelmat.


      • Anonyymi

        Minäkin tykkään elokuvista, joissa kerrotaan kaiken voittavasta rakkaudesta ja lottovoitosta.
        Köyhyys ja kurjuus on turhanpäiväinen elokuvaaihe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin tykkään elokuvista, joissa kerrotaan kaiken voittavasta rakkaudesta ja lottovoitosta.
        Köyhyys ja kurjuus on turhanpäiväinen elokuvaaihe.

        Kukaan ei ole kiistänyt, PörssimiljoonääriKaurismäen elokuvia, vaan korruptioeduskunnan yksipuoluejärjestelmän pörssirikollismafioitten politikointiin, veroparatiisi-kulttuuriväen käyttäminen, ihmishenkien kustannuksella, on ilmiö, jota ei voi hyväksyä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

        Suomi lienee eniten verovaroja, suhteessa asukaslukuun, pörssikeitaiden keinotteluun käyttävä valtio. Niitä vuotaa sinne niin yritys-maatalous-kulttuuri-korona-sähkö-jne loputtomilla verukkeilla.

        VeroparatiisiPelastusarmeijan ökyrikkailla pohatoilla, pörssikeinottelujohtajilla luksus Alppimajoja Sveitsin verokeitaissa, Teekutsukerjuuttaminen on kova bisnes.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin tykkään elokuvista, joissa kerrotaan kaiken voittavasta rakkaudesta ja lottovoitosta.
        Köyhyys ja kurjuus on turhanpäiväinen elokuvaaihe.

        Miljonäärimaustetytöillä hädänalaisten, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen eläkeläisköyhien, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettujen, sumuttaminen ja huijaaminen, on halpamaista.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

        Ruotsissa ei vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kerjuuteta, varsinkin kun tiedossa on, ettei Suomenkaan eläkeläisköyhyys-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetuista, suurin enemmistö kykene, niissä äärioikeiston Teekutsu-kerjuuttamisjonoissa, iän, vammaisuuden, vakavien sairauksien, ruoka-ainerajoitteiden, etäisyyksien jne syiden takia käymään.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

        ÄärioikeistoVas:n TeekutsuAnderssonilla, lienee ÄärioikeistoRkp:n "frälsningsarmen"-suomenruotsalainen köyhien syväkyykyttämis-perinne, syynä innokkaaseen eläkeläisköyhyyden edelleen pahentamisvimmaan.


    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN uusi ÄärioikeistoVasemmisto, Teekutsuliike-KorruptioAndersson, tarjoaa köyhyyteen oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pahoinpidellyille, aidon oikeusturvan, Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden tilalle, VeroparatiisiPelastusarmeijaa, kuten pörssimiljonääriKaurismäen elokuvissa.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/1/4/missouri-carries-out-first-us-execution-of-a-transgender-person

      Kun valtio on enää veroparatiisiyritys maailmanpankin rekisterissä, brändejä brändien sisällä, menevät miljoonääriartistien edut, ihmisoikeuksien, eläkeläisväestön oikeusturvan edelle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      ÄärioikeistoVasemmiston brändi Teekutsuineen, VeroparatiisiPelastusarmeijoineen, on kuvottava petos heille, jotka ovat äänestäneet, heille luvattujen 1 250€/kk- 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN lupauksia.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Norja, Islanti, Saksa, Islanti

      Edelleen ne viime vuosisadan, Romanian n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almut Suomi

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Saksan eläkeläisköyhät lopettivat äänestämisen ja siten saivat vuonna 2019 nuo
      1 250€/kk minimieläkkeet, joita sittemmin on korotettu siihen 1 500€/kk.

    • Anonyymi

      Ketju on täynnä höpötystä ja linkkien viljelyä ristiin rastiin eli lukukelvotonta tavaraa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ota Kotukseen yhteyttä ja kauppaa heille noita uusia yhdyssanojasi.

    • Anonyymi

      Yhdyssanapelollekin löytyy diagnoosi, kokeile hakea.Lukihäiriöön saa apua. Ei ole pakko lukea, jos ei halua.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

      Eläkeläisköyhien ei pidä enää, luovuttaa oikeuksiaan korruptiopoliitikko-pörssirikollisille suklaapatukka-yllytyksistä. Ihmishenki on enemmän, kuin suklaapatukan arvoinen, paitsi pörssirikollismafioille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650524/loytyyko-hallitukselta-selkarankaa-1-250ekk-minimielake-lupausten-lunastamiseen

      Äänestämisen ehdoton raja, ovat jokaisen nykyisen hallituspuolueitten lupaamissa
      1 250€/kk entisen köyhyysrajan vähimmäiseläkkeissä ja siinä, että ne Pohjoismaiset 1 500€/kk minimieläkkeet, ovat seuraava tavoite.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe