1 250E/kk ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUS eläkkeet, veroparatiisi-sote-orjuutetuille

Anonyymi-ap

On ruokotonta ahneudella mässäilyä, PetosKalmaKokPersRkp:n Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamismainokset, joissa väittävät olevansa "itsemääräämisoikeuksien" perässä, kun tekevät häikäilemätöntä Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, modernia orjuuttamista, ihmisillä joille ei ole annettu, minkäänlaisia mahdollisuuksia, puolustautua, heihin kohdistuvaa hengenvaarallista, taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa vastaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661433/elakelaiskoyhien-tappajaiset-meneillaan-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-117886475

Alkeellisimmatkaan itsemääräämisoikeudet, eivät toteudu alle 1 250€/kk köyhyysrajan. Tämän älyää jokainen, mutta äärioikeiston uusfasistien ahneudella, ihmisten henkien riistämisvimmalla, ei näytä olevan mitään rajoja.

38

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Asiaa on .


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        ❤️ ­­­N­­­y­m­­f­o­­­m­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17661448y

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Takuueläke 885,63 e/kk , on täysin riittävä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Suomi on EUn kallein maa- kaupassa alkaa tuotteet olla jo 3 euroa-

        ja koko EUn perustuloksi määrätty 1250 eur-

        = Suomessa tuo 1250 kuuluisi olla kansanpalkka jokaiselle jotta hyvinvointi pysyisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on EUn kallein maa- kaupassa alkaa tuotteet olla jo 3 euroa-

        ja koko EUn perustuloksi määrätty 1250 eur-

        = Suomessa tuo 1250 kuuluisi olla kansanpalkka jokaiselle jotta hyvinvointi pysyisi.

        Kansanpalkka Nyt !
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090998/nyt-on-pakko


    • Anonyymi

      Aloitus on kuin sekopäisen känniläisen jokellusta. Mikäli aloittajalla on jonkinlaisia ajatuksia, jotka haluaisi tuoda julki, niin kannattaa typistää asia, selkeyttää sanoma ja mikäli asia tarvitsee jonkinlaisen factan, todistuksen, voi sen viitteen liittää lyhyeen ja ytimekkääseen ulostuloon.

    • Anonyymi

      Valehtelet jälleen äärioikeistolainen. Aloituksen kirjoittanut on RAITIS, jos käsität mitä se tarkoittaa, ei edes tupakoi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17447263/omiin-kirjoituksiin--palstalle-linkittamiseen-on-esteettomyys-syyt

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650504/onko-eulta-tullut-lisaa-varoituksia-elakelaisten-puuttuvasta-oikeusturvasta-

      Jokaisella on oikeus kirjoittaa, täysin omalla tyylillään, miten pystyy, enemmistöhän ei enää köyhyyteen pahoinpitelemisen takia, pysty edes kirjoittamaan.

    • Anonyymi

      Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, emmekä tule äänestämään enää eduskuntavaaleissa, ellei luvattuja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ehdottoman välttämättömän tarpeellisia, aidon oikeusturvan vähimmäis-oikeusturvan eläkkeitä, siihen mennessä ole toteutettuina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      Äänestäminen on jo pitkään ollut itsetuhoista ja hengenvaarallista, nyt se on jo kuolemantuomion hyväksymistä, siihen emme enää lähde. Äänestäminen loppuu, jos hallitus jättää lupauksensa 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvaeläkkeistä toteuttamatta.

    • Anonyymi

      Nykyisen hallituksen SELÄT KÄÄNTYIVÄT heti, kun vaaliäänet oli 1 250€/kk MINIMIELÄKE-vähimmäis-oikeusturvan eläkkeet lupaamalla otettu. Sen jälkeen on ollut silmitöntä eläkeläisköyhien VIHAIGNOROINTIA, eikä vähiten pääministeri ÄärioikeistoSdp:n KorruptioMarinHilloaholta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

      Kaikkien tavallisten Suomen kansalaisten, nuortenkin kannattaa, vaatia tuota,
      vaatimatonta mutta ehdottoman välttämätöntä, 1 250€/kk OIKEUSTURVAELÄKETTÄ, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien vähimmäisummaa nyt lujaan ääneen ja pitää sitä ehdottomana rajana, eduskunta korruptiovaaleissa äänestämiselle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17662728/aanestaminen-on-jo-hengenvaarallista-ilman-1-250ekk-minimielakkeita

      Emme äänestäneet mitään, enää kuntavaaleissa, emmekä tule äänestämään mitään, korruptio-eduskuntavaaleissa, ellei lupauksia 1 250€/kk ole siihen mennessä toteutettu. Kaikki nykyisen hallituksen puolueista, sen lupasivat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aitojen sananvapauksien edellytykset, muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, on laskettu vähimmäis-oikeusturva-itsemääräämisoikeus-minimieläkkeiden, 1 500€/kk SANANVAPAUSELÄKKEIDEN mukaan.

      • Anonyymi

        Kuinka sekaisin olet kun sekoitat tähän sananvapauden?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666958/quotviisikkoquot-on-luvatut-550ekk-elakekorotukset-elakelaiskoyhille-velkaa

      Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, kun "Viisikon" selät kääntyivät heti, kun vaaliäänet oli haavoittuvimmilta valheilla otettu. Emme tule äänestämään enää korruptio-eduskuntavaaleissa, ellei luvattuja, äärettömän välttämättömiä, oikeusturvan vähimmäiseläkkeitä 1 250€/kk, ole siihen mennessä toteutettuna, kuten kaikki hallituksen puolueet lupasivat.

      • Anonyymi

        Pillereitten lisäksi voisit juoda rauhoittavaa teetä. Jos pikkuruinen eläkkeesi ei siihen riitä, niin pyydä sossusta ostoslappu ruokakauppaan. Kyllä sillä teetä saa, vaikka ei kaljaa saisikaan!


    • Anonyymi

      Vihakirjoituksesi äärioikeistoöyhökki, meni jälleen täysin pieleen. Emme käytä "kaljaa" ym päihteitä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Bulgaria tai Romania tulee Suomesta mieleen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-eläkeläisorjuuttamisesta, köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpitelemisistä.

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuolleisuus-suomessa-korkeammalla-kuin-35-vuoteen-koronarajoituksilla-on-ollut-ristiriitainen-vaikutus-sanoo-thl-n-tutkimusprofessori/8413604#gs.ypc998

      SE mikä tulee ENNEN, mitään veroparatiisi-soteja puuttuu, eli aito oikeusturvan, ne luvatut 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeet, jotka jokainen nykyisen hallituksen puolueista lupasivat, kiirettä pitää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

      Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, emmekä tule äänestämään eduskuntavaaleissa, ellei hallitus toteuta lupauksiaan 1 250€/kk minimieläke-oikeusturvaa.

    • Anonyymi

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Jopa EU:n eläkeläisköyhyystutkijat, ovat antaneet hälyytysmerkkejä, Suomen eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen välineiksi, köyhyyteen pakottamalla pahoinpitelemisestä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666958/quotviisikkoquot-on-luvatut-550ekk-elakekorotukset-elakelaiskoyhille-velkaa

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja, Tanska

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661433/elakelaiskoyhien-tappajaiset-meneillaan-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa

      Edelleen se viime vuosisadan n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almu, mitään aitoja korotuksia, päivityksiä, edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, eivät ole kompensoineet, leikanneet ovat mm. välttämättömien reseptilääkkeiden korvauksista.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

      Hallitus pitää eläkeläisköyhiä idiootteina, kylväessään miljardeja miljardien perään, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssirikollisjengeille, julkkispiireilleen ym tukijulli-yrittäjä-frendeilleen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      On eläkeläisköyhien itsepuolustusta, omien henkiemme suojelua, lopettaa hengenvaaralliseksi käynyt äänestäminen, eduskunnan pörssirikollisjengien yksipuoluejärjestelmän korruptiovaaleissa. Alle 1 250€/kk emme tule enää äänestämään.

    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhät eivät äänestäneet, enää kuntavaaleissa, kun kävi selväksi, että nykyinenkin hallitus, vain pahentaa eläkeläisköyhyyttä vale-eläkekorotuksia esittelemällä, jättämällä ne aidot, konkreettiset, useiden satojen eurojen tulojensiirrot, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin tekemättä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17672712/hallituksen-arvovalinnat-tekematta-elakelaiskoyhat-petetty

      Joten on selvä asia, ettemme tule äänestämään, enää eduskuntavaaleissakaan. Tyhjän saa pyytämättäkin, mutta nyt on kyse jo ihmishengistä, äänestäminen on jo pitkään ollut itsetuhoista, eli hengenvaarallista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650524/loytyyko-hallitukselta-selkarankaa-1-250ekk-minimielake-lupausten-lunastamiseen

    • Anonyymi

      Suomessa ennenaikaisesti, köyhyyteen, oikeusturvattomuuteen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa tappamista, nimitetään "hoitotahdoksi".

      https://www.theguardian.com/world/2022/dec/18/canada-medically-assisted-death-delay

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

      Kanadassa sitä nimitetään suoremmin "eutanasiaksi", mutta yhtä kaikki, kyse on kansanmurhasta, ensin äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pakottamisesta, eli vielä vakavemmin sairastuttamisesta ja sen jälkeen kuolemanenkelit, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-pörssirikolliset, korruptiopoliitikoineen, "armahtavat" köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpitelemänsä, puolustuskyvyttömät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, kylmästi tappamalla, häiritsemästä nuorten ja terveiden, veroparatiisimonopoleille tahkoamaa "tulosta".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Tulosta piti tehdä ilman alistamista, toisin kävi, alistaminen, eli oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pahoinpiteleminen, vain paheni, tilanne on erittäin vakava eläkeläisköyhille, kirjaimellisesti hengenvaarallinen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17672712/hallituksen-arvovalinnat-tekematta-elakelaiskoyhat-petetty

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Sähkötuki" ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, osake-vakuutuskuoririkollisille, etelän ilmastotuho-lentelyin ja ökytalojen lämmityksiin, on AutokratiaUsan SotaRikosliiton romuhävittäjä-kymmenmiljardin ja muiden vastikkeettomien yritys-maatalous-korona-kulttuuri-jne tukien jälkeen, pelkästään viimeinen niitti hallituksen / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän ARKKUUN.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673896/itkevia-nalkaisia-suomen-kansalaisia-nakyy-kauppojen-kulmilla#comment-118087363

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644356/onko-kansanmurha-elakelaiskoyhilla-tosiasia-jo-suomessa-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa

      Äänestäminen korruptio-eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, pörssirikollisten korruptiovaaleissa, on itsetuhoista ja hengenvaarallista, eli se tulee lopettaa.



      Äänestäminen Suomessa on tullut tiensä päähän. Lopetettu.

    • Anonyymi

      Kanadassa jopa pääministeri älyää, ettei rahan syytäminen Veroparatiisi-sotemonopoleille, kunnilta ja valtiolta, ole mikään ratkaisu terveydenhoidon isoihin ongelmiin.

      https://www.cbc.ca/news/politics/trudeau-health-care-funding-provinces-1.6691733

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien vähimmäissumma/kk, mahdollistaa ihmisten itsehoidon, vielä pahemmin sairastumisten ennaltaehkäisyn, virusten ym pandemioitten torjunnan, kaiken sen hyvä, mikä tulee ENNEN, mitään ns. julkistakaan terveydenhoitoa, eli ei tarvitse olla talousnero käsittääkseen, että kunnolliset aidon oikeusturvan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, tuottavat suuria säästöjä niin valtiolle, kuin kunnille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onneksemme Persut eivät ole olleet tässä hallituksessa nolaamassa mainettaan.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, eli kyllä ne tavallaan olivat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      Nykyinen hallitus jätti nuokin kipeät leikkaukset, puuttuvasta oikeusturvasta kompensoimatta, mitään päivityksiä, tälle vuosisadalle pieneläkkeiden korjaamisia, eivät ole tehneet, kun reseptilääkekorvauksien leikkaukset ym pakkomaksut katsotaan, käytännössä jatkoivat leikkauksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Kaikkien muiden Pohjoismaiden ja EU-valtioittenjohdot, ovat KUNNIAKKAASTI toteuttaneet 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisilleen edes jonkinnäköiseksi oikeusturvaksi, muttei Suomen uusfasistiset pörssirikollismafiat, eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2088
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      155
      1616
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1598
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1227
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1204
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1147
    Aihe