1 250E/kk ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUS eläkkeet, veroparatiisi-sote-orjuutetuille

Anonyymi-ap

On ruokotonta ahneudella mässäilyä, PetosKalmaKokPersRkp:n Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamismainokset, joissa väittävät olevansa "itsemääräämisoikeuksien" perässä, kun tekevät häikäilemätöntä Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, modernia orjuuttamista, ihmisillä joille ei ole annettu, minkäänlaisia mahdollisuuksia, puolustautua, heihin kohdistuvaa hengenvaarallista, taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa vastaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661433/elakelaiskoyhien-tappajaiset-meneillaan-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-117886475

Alkeellisimmatkaan itsemääräämisoikeudet, eivät toteudu alle 1 250€/kk köyhyysrajan. Tämän älyää jokainen, mutta äärioikeiston uusfasistien ahneudella, ihmisten henkien riistämisvimmalla, ei näytä olevan mitään rajoja.

37

355

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Asiaa on .


  • Anonyymi

   Takuueläke 885,63 e/kk , on täysin riittävä.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Suomi on EUn kallein maa- kaupassa alkaa tuotteet olla jo 3 euroa-

    ja koko EUn perustuloksi määrätty 1250 eur-

    = Suomessa tuo 1250 kuuluisi olla kansanpalkka jokaiselle jotta hyvinvointi pysyisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomi on EUn kallein maa- kaupassa alkaa tuotteet olla jo 3 euroa-

    ja koko EUn perustuloksi määrätty 1250 eur-

    = Suomessa tuo 1250 kuuluisi olla kansanpalkka jokaiselle jotta hyvinvointi pysyisi.

    Kansanpalkka Nyt !
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090998/nyt-on-pakko


  • Anonyymi

   Aloitus on kuin sekopäisen känniläisen jokellusta. Mikäli aloittajalla on jonkinlaisia ajatuksia, jotka haluaisi tuoda julki, niin kannattaa typistää asia, selkeyttää sanoma ja mikäli asia tarvitsee jonkinlaisen factan, todistuksen, voi sen viitteen liittää lyhyeen ja ytimekkääseen ulostuloon.

  • Anonyymi

   Valehtelet jälleen äärioikeistolainen. Aloituksen kirjoittanut on RAITIS, jos käsität mitä se tarkoittaa, ei edes tupakoi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17447263/omiin-kirjoituksiin--palstalle-linkittamiseen-on-esteettomyys-syyt

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650504/onko-eulta-tullut-lisaa-varoituksia-elakelaisten-puuttuvasta-oikeusturvasta-

   Jokaisella on oikeus kirjoittaa, täysin omalla tyylillään, miten pystyy, enemmistöhän ei enää köyhyyteen pahoinpitelemisen takia, pysty edes kirjoittamaan.

  • Anonyymi

   Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, emmekä tule äänestämään enää eduskuntavaaleissa, ellei luvattuja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ehdottoman välttämättömän tarpeellisia, aidon oikeusturvan vähimmäis-oikeusturvan eläkkeitä, siihen mennessä ole toteutettuina.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

   Äänestäminen on jo pitkään ollut itsetuhoista ja hengenvaarallista, nyt se on jo kuolemantuomion hyväksymistä, siihen emme enää lähde. Äänestäminen loppuu, jos hallitus jättää lupauksensa 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvaeläkkeistä toteuttamatta.

  • Anonyymi

   Nykyisen hallituksen SELÄT KÄÄNTYIVÄT heti, kun vaaliäänet oli 1 250€/kk MINIMIELÄKE-vähimmäis-oikeusturvan eläkkeet lupaamalla otettu. Sen jälkeen on ollut silmitöntä eläkeläisköyhien VIHAIGNOROINTIA, eikä vähiten pääministeri ÄärioikeistoSdp:n KorruptioMarinHilloaholta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

   Kaikkien tavallisten Suomen kansalaisten, nuortenkin kannattaa, vaatia tuota,
   vaatimatonta mutta ehdottoman välttämätöntä, 1 250€/kk OIKEUSTURVAELÄKETTÄ, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien vähimmäisummaa nyt lujaan ääneen ja pitää sitä ehdottomana rajana, eduskunta korruptiovaaleissa äänestämiselle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17662728/aanestaminen-on-jo-hengenvaarallista-ilman-1-250ekk-minimielakkeita

   Emme äänestäneet mitään, enää kuntavaaleissa, emmekä tule äänestämään mitään, korruptio-eduskuntavaaleissa, ellei lupauksia 1 250€/kk ole siihen mennessä toteutettu. Kaikki nykyisen hallituksen puolueista, sen lupasivat.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aitojen sananvapauksien edellytykset, muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, on laskettu vähimmäis-oikeusturva-itsemääräämisoikeus-minimieläkkeiden, 1 500€/kk SANANVAPAUSELÄKKEIDEN mukaan.

   • Anonyymi

    Kuinka sekaisin olet kun sekoitat tähän sananvapauden?


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666958/quotviisikkoquot-on-luvatut-550ekk-elakekorotukset-elakelaiskoyhille-velkaa

   Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, kun "Viisikon" selät kääntyivät heti, kun vaaliäänet oli haavoittuvimmilta valheilla otettu. Emme tule äänestämään enää korruptio-eduskuntavaaleissa, ellei luvattuja, äärettömän välttämättömiä, oikeusturvan vähimmäiseläkkeitä 1 250€/kk, ole siihen mennessä toteutettuna, kuten kaikki hallituksen puolueet lupasivat.

   • Anonyymi

    Pillereitten lisäksi voisit juoda rauhoittavaa teetä. Jos pikkuruinen eläkkeesi ei siihen riitä, niin pyydä sossusta ostoslappu ruokakauppaan. Kyllä sillä teetä saa, vaikka ei kaljaa saisikaan!


  • Anonyymi

   Vihakirjoituksesi äärioikeistoöyhökki, meni jälleen täysin pieleen. Emme käytä "kaljaa" ym päihteitä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Bulgaria tai Romania tulee Suomesta mieleen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-eläkeläisorjuuttamisesta, köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpitelemisistä.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuolleisuus-suomessa-korkeammalla-kuin-35-vuoteen-koronarajoituksilla-on-ollut-ristiriitainen-vaikutus-sanoo-thl-n-tutkimusprofessori/8413604#gs.ypc998

   SE mikä tulee ENNEN, mitään veroparatiisi-soteja puuttuu, eli aito oikeusturvan, ne luvatut 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeet, jotka jokainen nykyisen hallituksen puolueista lupasivat, kiirettä pitää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

   Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, emmekä tule äänestämään eduskuntavaaleissa, ellei hallitus toteuta lupauksiaan 1 250€/kk minimieläke-oikeusturvaa.

  • Anonyymi

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   Jopa EU:n eläkeläisköyhyystutkijat, ovat antaneet hälyytysmerkkejä, Suomen eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen välineiksi, köyhyyteen pakottamalla pahoinpitelemisestä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666958/quotviisikkoquot-on-luvatut-550ekk-elakekorotukset-elakelaiskoyhille-velkaa

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja, Tanska

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661433/elakelaiskoyhien-tappajaiset-meneillaan-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa

   Edelleen se viime vuosisadan n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almu, mitään aitoja korotuksia, päivityksiä, edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, eivät ole kompensoineet, leikanneet ovat mm. välttämättömien reseptilääkkeiden korvauksista.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

   Hallitus pitää eläkeläisköyhiä idiootteina, kylväessään miljardeja miljardien perään, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssirikollisjengeille, julkkispiireilleen ym tukijulli-yrittäjä-frendeilleen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

   On eläkeläisköyhien itsepuolustusta, omien henkiemme suojelua, lopettaa hengenvaaralliseksi käynyt äänestäminen, eduskunnan pörssirikollisjengien yksipuoluejärjestelmän korruptiovaaleissa. Alle 1 250€/kk emme tule enää äänestämään.

  • Anonyymi

   Eläkeläisköyhät eivät äänestäneet, enää kuntavaaleissa, kun kävi selväksi, että nykyinenkin hallitus, vain pahentaa eläkeläisköyhyyttä vale-eläkekorotuksia esittelemällä, jättämällä ne aidot, konkreettiset, useiden satojen eurojen tulojensiirrot, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin tekemättä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17672712/hallituksen-arvovalinnat-tekematta-elakelaiskoyhat-petetty

   Joten on selvä asia, ettemme tule äänestämään, enää eduskuntavaaleissakaan. Tyhjän saa pyytämättäkin, mutta nyt on kyse jo ihmishengistä, äänestäminen on jo pitkään ollut itsetuhoista, eli hengenvaarallista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650524/loytyyko-hallitukselta-selkarankaa-1-250ekk-minimielake-lupausten-lunastamiseen

  • Anonyymi

   Suomessa ennenaikaisesti, köyhyyteen, oikeusturvattomuuteen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa tappamista, nimitetään "hoitotahdoksi".

   https://www.theguardian.com/world/2022/dec/18/canada-medically-assisted-death-delay

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

   Kanadassa sitä nimitetään suoremmin "eutanasiaksi", mutta yhtä kaikki, kyse on kansanmurhasta, ensin äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pakottamisesta, eli vielä vakavemmin sairastuttamisesta ja sen jälkeen kuolemanenkelit, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-pörssirikolliset, korruptiopoliitikoineen, "armahtavat" köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpitelemänsä, puolustuskyvyttömät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, kylmästi tappamalla, häiritsemästä nuorten ja terveiden, veroparatiisimonopoleille tahkoamaa "tulosta".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

   Tulosta piti tehdä ilman alistamista, toisin kävi, alistaminen, eli oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pahoinpiteleminen, vain paheni, tilanne on erittäin vakava eläkeläisköyhille, kirjaimellisesti hengenvaarallinen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17672712/hallituksen-arvovalinnat-tekematta-elakelaiskoyhat-petetty

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Sähkötuki" ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, osake-vakuutuskuoririkollisille, etelän ilmastotuho-lentelyin ja ökytalojen lämmityksiin, on AutokratiaUsan SotaRikosliiton romuhävittäjä-kymmenmiljardin ja muiden vastikkeettomien yritys-maatalous-korona-kulttuuri-jne tukien jälkeen, pelkästään viimeinen niitti hallituksen / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän ARKKUUN.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673896/itkevia-nalkaisia-suomen-kansalaisia-nakyy-kauppojen-kulmilla#comment-118087363

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644356/onko-kansanmurha-elakelaiskoyhilla-tosiasia-jo-suomessa-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa

   Äänestäminen korruptio-eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, pörssirikollisten korruptiovaaleissa, on itsetuhoista ja hengenvaarallista, eli se tulee lopettaa.   Äänestäminen Suomessa on tullut tiensä päähän. Lopetettu.

  • Anonyymi

   Kanadassa jopa pääministeri älyää, ettei rahan syytäminen Veroparatiisi-sotemonopoleille, kunnilta ja valtiolta, ole mikään ratkaisu terveydenhoidon isoihin ongelmiin.

   https://www.cbc.ca/news/politics/trudeau-health-care-funding-provinces-1.6691733

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien vähimmäissumma/kk, mahdollistaa ihmisten itsehoidon, vielä pahemmin sairastumisten ennaltaehkäisyn, virusten ym pandemioitten torjunnan, kaiken sen hyvä, mikä tulee ENNEN, mitään ns. julkistakaan terveydenhoitoa, eli ei tarvitse olla talousnero käsittääkseen, että kunnolliset aidon oikeusturvan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, tuottavat suuria säästöjä niin valtiolle, kuin kunnille.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onneksemme Persut eivät ole olleet tässä hallituksessa nolaamassa mainettaan.

  • Anonyymi

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, eli kyllä ne tavallaan olivat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   Nykyinen hallitus jätti nuokin kipeät leikkaukset, puuttuvasta oikeusturvasta kompensoimatta, mitään päivityksiä, tälle vuosisadalle pieneläkkeiden korjaamisia, eivät ole tehneet, kun reseptilääkekorvauksien leikkaukset ym pakkomaksut katsotaan, käytännössä jatkoivat leikkauksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

   Kaikkien muiden Pohjoismaiden ja EU-valtioittenjohdot, ovat KUNNIAKKAASTI toteuttaneet 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisilleen edes jonkinnäköiseksi oikeusturvaksi, muttei Suomen uusfasistiset pörssirikollismafiat, eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   191
   1351
  2. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   811
  3. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   766
  4. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   99
   677
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   3
   658
  6. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   127
   602
  7. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   23
   595
  8. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   13
   539
  9. Kuka palstalainen

   Olisi hyvää matkaseuraa? -flowersreally-
   Sinkut
   152
   529
  Aihe