Tuleeko Suomesta koskaan normaalia demokraattista valtiota

Anonyymi-ap

Puolet Suomen väestöstä, on käytännössä köyhyydessä, osa äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

EK-medioitten mainostama "Viisikko", on eläkeläisköyhille 550€/kk VELKAA. Tuon verran puuttuu edelleen, jokaisen hallituspuolueen lupaamista, entisen köyhyysrajan
1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

1 500€/KK MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Norja, Islanti, Tanska

53

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ei niin kauan kuin sala-vapaamuurari-salaseura lahtari-RKP johtaa suomea

    • Anonyymi

      Meillä tosin köyhätkin asuu lämpimissä asunnoissa ja saa ruokaa, monilla puhelimet ja telkkarit, vesivessa ja kodinkoneet. Ei kyllä jää sijoitettavaksi!

      • Anonyymi

        Oletkos käynyt jokaisen köyhän luona.


    • Anonyymi

      Miksi et auta köyhää itse?

    • Anonyymi

      Ei ole totta tilastokeskuksen mukaan. Henkisestä köyhyydestä en tiedä.

      • Anonyymi

        Henkistä köyhyyttä näyttää olevan, eikä se pankkitilillä parane. Demokratia ei liity mitenkään pankkitiliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Henkistä köyhyyttä näyttää olevan, eikä se pankkitilillä parane. Demokratia ei liity mitenkään pankkitiliin.

        Sitäkin on ja erityisesti päättäjien ja virkamiesten keskuudessa.


    • Anonyymi

      Ei tule. Demokratiaa on kavennettu surkeilla päätöksillä: EU:iin liittymisen on väitetty vahvistaneen vapauksia irtiotolla Venäjästä. Kuitenkin EU-jäsenyys kavensi demokratiaa rajusti; ojasta allikkoon. Se on kuitenkin myös paatuneiden hyödyllisten idioottien joskus ymmärrettävä, että Venäjä ei vienyt meiltä valuuttaamme ja pankkijärjestelmäämme, työpaikkoja, tuottavaa omaisuuttamme, vaurauttamme ja hyvinvointiamme. Nehän vei EU! Sinne meni myös suvereniteettimme.

      Sitten tuli punavihreä vallankumous kaikkine järjettömyyksineen, joka on ideologia- ja agendaperusteisella enemmistövallallaan kaventanut demokratiaa entisestään.

      Sitten haksahdettiin USA:n huoraksi, joka entisestään kavensi demokratiaa: nato-jäsenyys päätettiin suljettujen ovien takana, kansanäänestys korvattiin "gallupilla". Hävettävää touhua.

      Suomella ei ole enää mahdollisuutta olla demokraattinen tasavalta, nimittäin jokaisen paatuneenkin eunatousapalvojan luulisi tajuavan sen, että meiltä on kadonnut/hävitetty demokraattisen tasavallan edellytykset.

      Suvereniteetti, eli itsemääräämisoikeus, eli itsenäisyys: täydellinen, ehdoton ja riippumaton vallan omaaminen jollain maantieteellisellä alueella. Onko Suomella tätä? No ei niin. Suomi ei ole enää itsenäinen valtio. Itsenäisyyspäivä on muutettava muotoon Itsenäisyyden muistopäivä.

      • Anonyymi

        Ja lässyn lässyn.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja lässyn lässyn.

        Mene kouluun.


      • Anonyymi

        Mutta eihän kansakaan ole aitoa, arjalaista suomalaista kuin pieneltä osin. Täällä ei muilla ole koskaan ollut itsenäisyyttä, sivistystä tai edes järjestäytyneitä kuningaskuntia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta eihän kansakaan ole aitoa, arjalaista suomalaista kuin pieneltä osin. Täällä ei muilla ole koskaan ollut itsenäisyyttä, sivistystä tai edes järjestäytyneitä kuningaskuntia.

        Aidot, alkuperäiset arjalaissuomalaiset pitäisi eriyttää omaan valtioonsa identiteetti-ja kulttuuriloisivista tsuhnukoista, ettei kaikki huku samaan vuotavaan paattiin.


    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Käykää joskus ulkomailla. Tai asioista voi ottaa selvää muutenkin.

    • Anonyymi

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Norja, Saksa, Tanska, Islanti jne.

      https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

      Pörssirikollisjengit möivät vanhoja romuja, Suomen kansan henkien kustannuksella. Kymmenen miljardin lasku, aikansa eläneistä romuista, joille ei ole mitään tarvetta, kuten ei sotarikosliitollekaan.

      https://japantoday.com/category/politics/japan-uk-italy-to-develop-next-generation-fighter-jet

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/7c72b924-70ed-4483-8b4b-50ff4259fc02?ref=ampparit:1dd0

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, kuuluu isoihin talousrikos-korruptio-veroparatiisi-pörssijengirikollisuus-tutkintoihin.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666138/neljaa-syytetty-kymmenia-epailtyja-eu-qatar-korruptiokeississa

      Suomen korruptiopoliitikko-pörssijengirikolliset, tutkitaan todennäköisesti viimeisimpänä, vanhan jo menneen "maineen" verukkeella, kun pitäisi päinvastoin kiirehtiä, on Unkariakin äärioikeistolaisempi ja varmasti EU:n korruption kärkivaltio.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA eläkeläisiä köyhyyteen,oikeusturvattomaksi pahoipitelemällä ym, kuin Bulgariassa tai Romaniassa.

    • Anonyymi

      Kun teidän määritelmänne "normaalista demokraattisesta valtiosta" onkin yhden puolueen tai vielä mieluummin yhden diktaattorin totalitäärinen hirmuvalta, niin vastaus on tietenkin ei - Suomesta ei koskaan tule sellaista.

      • Anonyymi

        Sehän on jo.


    • Anonyymi

      EI TULE. Jatkamme pohjoisen pallonpuoliskon ainoana banaanidemokratiana.

      • Anonyymi

        Vappusatanen = banaani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vappusatanen = banaani.

        Lupasivat satasen, ja sen takia pääministerinä instapissis.


    • Anonyymi

      Sain jo sen ja nyt tulee kolme. Toki verot pois. Niikuin eläkkeestä muutenkin. Takana yhtäjaksoista työtä 43 vuotta. Ei yhtään työttömyyspäivää.

    • Anonyymi

      Kannattaa puhua, jos tietää. Ei luulojaan.

    • Anonyymi

      Voi sua raukkaa, onko sulla omaisia, jotka veisivät hoitoon?

      • Anonyymi

        Voi sinua venäjätrollia siellä Pietarissa.


    • Anonyymi

      Ihan yhtä paljon sitä elettiin demokratiassa 1918 kun köyhät puolustivat ihmisoikeuksiaan. Että se siitä "demokratiasta", ihan kuin kahtia jakautunut kansa voisi edustaa "kansanvaltaa".

      Meidän pitää lopettaa puhuminen demokratiasta, lopulta se on historiallisen aatelin ja porvarin salaliitto asemansa säilyttämiseksi.

      Meidän pitää puhua ainoastaan ihmisoikeuksista ja yhteiskunnallisesta tasa-arvosta. Emme me tarvitse mitään lisäpäätöksiä näistä teemoista, nämä teemat on luoja asettanut elämän perusedellytyksiksi maailmaa ja elämää luodessaan, siksi ne ovat siksi myös moraaliin peruskiveen hakattuja.
      Näitä moraalin peruslähtökohtia porvari yrittää heiluttaa "demokratiallaan", jossa taloudellinen väkivalta muka olisi oikeutettua jos "kansa niin päättää".

      • Anonyymi

        Nämä moraalin peruskiveen hakatut elämän perusedellytykset on kirjoitettu ihmisoikeuksien julistukseen ja myös Suomen perustuslakiin.

        Miksei Suomen perustuslaki toteudu.
        KOSKA PORVARI ON SITÄ HORJUTTANUT DEMOKRATIOINEEN.
        Me emme tarvitse edes eduskuntaa perustuslain olemassa oloon. Perustuslaki on diktatuuri ilman diktaattoria.


      • Anonyymi

        Muistamme myös kuinka demokratian kehdossa, antiikin kreikassa, "demokratia" koski vain vapaita kansalaisia, osan "kansasta" ollessa orjia.

        Siksi Ranskassa demokratia kumottiin lausumalla
        VAPAUS, veljeys, tasa-arvo!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistamme myös kuinka demokratian kehdossa, antiikin kreikassa, "demokratia" koski vain vapaita kansalaisia, osan "kansasta" ollessa orjia.

        Siksi Ranskassa demokratia kumottiin lausumalla
        VAPAUS, veljeys, tasa-arvo!

        Olemme jälleen matkalla kohti yhteiskuntaa jossa parempiosaiset ovat määritelleet osan ihmisistä alempi arvoisiksi, eri lajiksi, alamaisiksi, punikeiksi, orjiksi.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Ten_stages_of_genocide
        Tästä listasta huomaamme kuinka koko kansa on jo porvarillisen aivopesu seurauksena sisäistänyt "köyhät" omaksi kansan osakseen ja olemme itseasiassa kymmenasteisen kansanmurha-määritelmän kuudennella asteella.

        Määritelmän ensimmäisellä asteella "People are divided into "them and us"", "kansa on jaettu "meihin ja muihin".

        Osa kansansa elää myös avoimesti määritelmän toisella asteella jossa vihapuhe "muita" kohtaan on avointa.

        Kolmannella asteella syrjintä on yhteiskunnan läpitunkemaa. Suomalaiset ovat omaksuneet kapitalistisen "sosiaalievoluution" ja "luonnonlain" harhan ja ihmisoikeuksien syrjintä sisältyy luontaisesti ihmisten kollektiiviseen moraalikäsitykseen, köyhyyden ollessa "ansaittua".

        Tämän kollektiivisen "sosiaalievoluution" harhan seurauksena myös "epäonnistujien" ja "laiskojen" ihmisoikeudet ovat epäinhimillistyneet. Huom! Emme voi edes puhua asiasta preesensissä vaan passiivista koska tämä kansanmurhan määritelmän neljäs taso toteutuu ihmisten käsitejärjestelmään kuuluvana normina, ilman subjektiivista määräkohteista epäinhimillistämistä, osana sisäistettyä ihmisoikeuksien kilpailuyhteiskuntaa.

        Tässä kohtaa on todettava, että kapitalistinen järjestelmä itsessään aiheuttaa kansanmurhan, tämän rahapelijärjestelmän aiheuttaessa aina "häviäjiä". Tämä seikka on tarpeen ymmärtääksemme määritelmän seuraavan tason olemassa olon yhteiskunnassamme.

        Määritelmän viidennellä tasolla kansanmurha on "organisoitu". Kapitalistinen yhteiskunta rahapelineen on järjestelmällisesti organisoitu.

        Kuudennella tasolla "Hate groups broadcast polarizing propaganda...", "viharyhmät levittävät polarisoivaa propagandaa". Näitä ryhmiä ovat eriarvon yhteiskunnassa eriarvoiset ryhmät, ja luokkayhteiskunnassa eri yhteiskuntaluokat. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon että luokkayhteiskunnan sorretut eivät ole määritelmän toimeenpanijaa. Yhteiskunnassamme on sosiaalisen kehityksen purkautuessa alettu hyökkäämään sosiaaliturvaa vastaa, hyökkäyksen ollessa osa modernin kapitalismin viimeistä vaihetta johon ei sisälly sosiaaliturvaa, ja tämä vihapuhe on osa sosiaaliturvan epäinhimillistämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme jälleen matkalla kohti yhteiskuntaa jossa parempiosaiset ovat määritelleet osan ihmisistä alempi arvoisiksi, eri lajiksi, alamaisiksi, punikeiksi, orjiksi.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Ten_stages_of_genocide
        Tästä listasta huomaamme kuinka koko kansa on jo porvarillisen aivopesu seurauksena sisäistänyt "köyhät" omaksi kansan osakseen ja olemme itseasiassa kymmenasteisen kansanmurha-määritelmän kuudennella asteella.

        Määritelmän ensimmäisellä asteella "People are divided into "them and us"", "kansa on jaettu "meihin ja muihin".

        Osa kansansa elää myös avoimesti määritelmän toisella asteella jossa vihapuhe "muita" kohtaan on avointa.

        Kolmannella asteella syrjintä on yhteiskunnan läpitunkemaa. Suomalaiset ovat omaksuneet kapitalistisen "sosiaalievoluution" ja "luonnonlain" harhan ja ihmisoikeuksien syrjintä sisältyy luontaisesti ihmisten kollektiiviseen moraalikäsitykseen, köyhyyden ollessa "ansaittua".

        Tämän kollektiivisen "sosiaalievoluution" harhan seurauksena myös "epäonnistujien" ja "laiskojen" ihmisoikeudet ovat epäinhimillistyneet. Huom! Emme voi edes puhua asiasta preesensissä vaan passiivista koska tämä kansanmurhan määritelmän neljäs taso toteutuu ihmisten käsitejärjestelmään kuuluvana normina, ilman subjektiivista määräkohteista epäinhimillistämistä, osana sisäistettyä ihmisoikeuksien kilpailuyhteiskuntaa.

        Tässä kohtaa on todettava, että kapitalistinen järjestelmä itsessään aiheuttaa kansanmurhan, tämän rahapelijärjestelmän aiheuttaessa aina "häviäjiä". Tämä seikka on tarpeen ymmärtääksemme määritelmän seuraavan tason olemassa olon yhteiskunnassamme.

        Määritelmän viidennellä tasolla kansanmurha on "organisoitu". Kapitalistinen yhteiskunta rahapelineen on järjestelmällisesti organisoitu.

        Kuudennella tasolla "Hate groups broadcast polarizing propaganda...", "viharyhmät levittävät polarisoivaa propagandaa". Näitä ryhmiä ovat eriarvon yhteiskunnassa eriarvoiset ryhmät, ja luokkayhteiskunnassa eri yhteiskuntaluokat. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon että luokkayhteiskunnan sorretut eivät ole määritelmän toimeenpanijaa. Yhteiskunnassamme on sosiaalisen kehityksen purkautuessa alettu hyökkäämään sosiaaliturvaa vastaa, hyökkäyksen ollessa osa modernin kapitalismin viimeistä vaihetta johon ei sisälly sosiaaliturvaa, ja tämä vihapuhe on osa sosiaaliturvan epäinhimillistämistä.

        Kapitalismin ollessa järjestelmä joka tuottaa järjestelmässään "häviäjiä", köyhiä ja passiivisesti sorrettuja, määritelmän kolme viimeistä tasoa toteutuvat passiivisesti. Itse määritelmässä ne ovat klassisesti aktiivisia.

        Tällöin määritelmän seitsemännen tason suunnitelmallisuutta ei tarvita kansanmurhan toteutumiseen, kapitalistisen kilpailuyhteiskunnan toteuttaessa sen taloudellisella puutteella.

        Määritelmän kahdeksannen tason vaino toteutuu kapitalismissa keskitysleirien tapaisine huonokuntoisine lähiöineen ja yhteiskunnan ulkopuolisena kodittomuutena, passiivisena perustarpeiden toteutumattomuuden "keskitysleirinä", passiivimuotoisen vainon ollessa järjestelmän itsessään sisältämää automaattista taloudellista väkivaltaa.

        Yhdeksäs ja viimeinen tuhon taso toteutuu kapitalismissa passiivisessa perustarpeiden toteutumattomuudessa, "terveyseroina" - huonona ravintona, terveydelle haitallisena asuinympäristönä, terveydenhoidon puutteena, terveyttä ylläpitävien toimintojen mahdottomuutena ja yleisesti perustarpeiden toteutumattomuutena.

        Määritelmän kymmenettä tasoa ei ole läsnä kapitalismissa, koska kapitalismissa ihminen voi "syyttää vain itseään kohtalostaan", ja ihmisoikeuksien toteutumattomuuden syy on ulkoistettu talousjärjestelmälle.


    • Anonyymi

      Suomessa kaikilla on oikeus rikastua tai olla köyhä.

    • Anonyymi

      Avaaja punikki tyranniasta voisi kertoa maailmasta yhdenkin maan jossa ei ole köyhiä.
      Tyhmähän sinä olet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi on yksi maailman tasatuloisimmista maista. Tuet, niihin kuuluu asumistukia, lisätukia ym. Kansaneläkettä tosin ei saa ulkomaille siten, että noita muita itsele kuuluvia tukia saisi sinnekin edes EU:ssa, ja suurimpaan osaan mailmaa ei saa edes kansaeläkkeen osaa.

    • Anonyymi

      Tällä joutuu pakplla armeijaankin, jos et tottele niin saat rangaistuksen.

      • Anonyymi

        Se nyt on pieni murhe sen rinnalla kun joutuu sairaalaan missä luteet syävät hengiltä kuten helsingissä...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sus siunakkoo notta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pörssirikollis-idioottien takia, Suomi on nyt AutokratiaUsan ja sen rikollisliittolaisten puskurivaltio, ydinkärkein kohdemaa.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009283045.html

      Viekää rikoskanteita Haagin Tuomioistuimeen, vielä ehtii perumaan pörssirikollisten tuhohankkeet ja sopimaan Venäjän kanssa uuden liittoutumattomuus-sopimuksen.

    • Anonyymi

      Suomi maailman rikkaimpia ja demokraattisempia maita. Ja lihavimpia myös, ei ole ruuasta pulaa edes köyhillä.

      • Anonyymi

        Suomessa useimpien itseään köyhänä pitävien ainainen rahanpuute johtuu huonoista elämäntavoista.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Karvalan reikäpaidan aukoista puuttui karvat ympäriltä.

    • Anonyymi

      Demokratiaan ei pitäisi kuulua senkään että EK:n kaltaiset tahot tukevat kansanedustajien vaalityötä elinkeinoelämän etujen näkökulmasta. Kansanedustajat päättävät muusta kuin liiketoiminnan kehittämisestä kuten esimerkiksi perusturvasta ja oikeusturvasta. Aktiivimallit ja työttömien kohtelu on hyvä esimerkki mihin on päädytty. Kyse on Kokoomuksesta ja Keskustasta, mutta myös muista. Etujärjestöjen pitäisi pysyä parlamenttarismin ulkopuolella ja olla tukematta vaalityötä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-8674734

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17665056/yksipuoluejarjestelma-eduskunnassa-ei-mitaan-eroa-puolueitten-valilla

      Luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, tai äänestäminen loppui jo.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ei tule

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe