Tuleeko Suomesta koskaan normaalia demokraattista valtiota

Anonyymi-ap

Puolet Suomen väestöstä, on käytännössä köyhyydessä, osa äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

EK-medioitten mainostama "Viisikko", on eläkeläisköyhille 550€/kk VELKAA. Tuon verran puuttuu edelleen, jokaisen hallituspuolueen lupaamista, entisen köyhyysrajan
1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

1 500€/KK MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Norja, Islanti, Tanska

53

263

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ei niin kauan kuin sala-vapaamuurari-salaseura lahtari-RKP johtaa suomea

  • Anonyymi

   Meillä tosin köyhätkin asuu lämpimissä asunnoissa ja saa ruokaa, monilla puhelimet ja telkkarit, vesivessa ja kodinkoneet. Ei kyllä jää sijoitettavaksi!

   • Anonyymi

    Oletkos käynyt jokaisen köyhän luona.


  • Anonyymi

   Miksi et auta köyhää itse?

  • Anonyymi

   Ei ole totta tilastokeskuksen mukaan. Henkisestä köyhyydestä en tiedä.

   • Anonyymi

    Henkistä köyhyyttä näyttää olevan, eikä se pankkitilillä parane. Demokratia ei liity mitenkään pankkitiliin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Henkistä köyhyyttä näyttää olevan, eikä se pankkitilillä parane. Demokratia ei liity mitenkään pankkitiliin.

    Sitäkin on ja erityisesti päättäjien ja virkamiesten keskuudessa.


  • Anonyymi

   Ei tule. Demokratiaa on kavennettu surkeilla päätöksillä: EU:iin liittymisen on väitetty vahvistaneen vapauksia irtiotolla Venäjästä. Kuitenkin EU-jäsenyys kavensi demokratiaa rajusti; ojasta allikkoon. Se on kuitenkin myös paatuneiden hyödyllisten idioottien joskus ymmärrettävä, että Venäjä ei vienyt meiltä valuuttaamme ja pankkijärjestelmäämme, työpaikkoja, tuottavaa omaisuuttamme, vaurauttamme ja hyvinvointiamme. Nehän vei EU! Sinne meni myös suvereniteettimme.

   Sitten tuli punavihreä vallankumous kaikkine järjettömyyksineen, joka on ideologia- ja agendaperusteisella enemmistövallallaan kaventanut demokratiaa entisestään.

   Sitten haksahdettiin USA:n huoraksi, joka entisestään kavensi demokratiaa: nato-jäsenyys päätettiin suljettujen ovien takana, kansanäänestys korvattiin "gallupilla". Hävettävää touhua.

   Suomella ei ole enää mahdollisuutta olla demokraattinen tasavalta, nimittäin jokaisen paatuneenkin eunatousapalvojan luulisi tajuavan sen, että meiltä on kadonnut/hävitetty demokraattisen tasavallan edellytykset.

   Suvereniteetti, eli itsemääräämisoikeus, eli itsenäisyys: täydellinen, ehdoton ja riippumaton vallan omaaminen jollain maantieteellisellä alueella. Onko Suomella tätä? No ei niin. Suomi ei ole enää itsenäinen valtio. Itsenäisyyspäivä on muutettava muotoon Itsenäisyyden muistopäivä.

   • Anonyymi

    Ja lässyn lässyn.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja lässyn lässyn.

    Mene kouluun.


   • Anonyymi

    Mutta eihän kansakaan ole aitoa, arjalaista suomalaista kuin pieneltä osin. Täällä ei muilla ole koskaan ollut itsenäisyyttä, sivistystä tai edes järjestäytyneitä kuningaskuntia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta eihän kansakaan ole aitoa, arjalaista suomalaista kuin pieneltä osin. Täällä ei muilla ole koskaan ollut itsenäisyyttä, sivistystä tai edes järjestäytyneitä kuningaskuntia.

    Aidot, alkuperäiset arjalaissuomalaiset pitäisi eriyttää omaan valtioonsa identiteetti-ja kulttuuriloisivista tsuhnukoista, ettei kaikki huku samaan vuotavaan paattiin.


  • Anonyymi

   Samaa mieltä. Käykää joskus ulkomailla. Tai asioista voi ottaa selvää muutenkin.

  • Anonyymi

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Norja, Saksa, Tanska, Islanti jne.

   https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

   Pörssirikollisjengit möivät vanhoja romuja, Suomen kansan henkien kustannuksella. Kymmenen miljardin lasku, aikansa eläneistä romuista, joille ei ole mitään tarvetta, kuten ei sotarikosliitollekaan.

   https://japantoday.com/category/politics/japan-uk-italy-to-develop-next-generation-fighter-jet

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/7c72b924-70ed-4483-8b4b-50ff4259fc02?ref=ampparit:1dd0

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, kuuluu isoihin talousrikos-korruptio-veroparatiisi-pörssijengirikollisuus-tutkintoihin.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666138/neljaa-syytetty-kymmenia-epailtyja-eu-qatar-korruptiokeississa

   Suomen korruptiopoliitikko-pörssijengirikolliset, tutkitaan todennäköisesti viimeisimpänä, vanhan jo menneen "maineen" verukkeella, kun pitäisi päinvastoin kiirehtiä, on Unkariakin äärioikeistolaisempi ja varmasti EU:n korruption kärkivaltio.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

   Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA eläkeläisiä köyhyyteen,oikeusturvattomaksi pahoipitelemällä ym, kuin Bulgariassa tai Romaniassa.

  • Anonyymi

   Kun teidän määritelmänne "normaalista demokraattisesta valtiosta" onkin yhden puolueen tai vielä mieluummin yhden diktaattorin totalitäärinen hirmuvalta, niin vastaus on tietenkin ei - Suomesta ei koskaan tule sellaista.

   • Anonyymi

    Sehän on jo.


  • Anonyymi

   EI TULE. Jatkamme pohjoisen pallonpuoliskon ainoana banaanidemokratiana.

   • Anonyymi

    Vappusatanen = banaani.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vappusatanen = banaani.

    Lupasivat satasen, ja sen takia pääministerinä instapissis.


  • Anonyymi

   Sain jo sen ja nyt tulee kolme. Toki verot pois. Niikuin eläkkeestä muutenkin. Takana yhtäjaksoista työtä 43 vuotta. Ei yhtään työttömyyspäivää.

  • Anonyymi

   Kannattaa puhua, jos tietää. Ei luulojaan.

  • Anonyymi

   Voi sua raukkaa, onko sulla omaisia, jotka veisivät hoitoon?

   • Anonyymi

    Voi sinua venäjätrollia siellä Pietarissa.


  • Anonyymi

   Ihan yhtä paljon sitä elettiin demokratiassa 1918 kun köyhät puolustivat ihmisoikeuksiaan. Että se siitä "demokratiasta", ihan kuin kahtia jakautunut kansa voisi edustaa "kansanvaltaa".

   Meidän pitää lopettaa puhuminen demokratiasta, lopulta se on historiallisen aatelin ja porvarin salaliitto asemansa säilyttämiseksi.

   Meidän pitää puhua ainoastaan ihmisoikeuksista ja yhteiskunnallisesta tasa-arvosta. Emme me tarvitse mitään lisäpäätöksiä näistä teemoista, nämä teemat on luoja asettanut elämän perusedellytyksiksi maailmaa ja elämää luodessaan, siksi ne ovat siksi myös moraaliin peruskiveen hakattuja.
   Näitä moraalin peruslähtökohtia porvari yrittää heiluttaa "demokratiallaan", jossa taloudellinen väkivalta muka olisi oikeutettua jos "kansa niin päättää".

   • Anonyymi

    Nämä moraalin peruskiveen hakatut elämän perusedellytykset on kirjoitettu ihmisoikeuksien julistukseen ja myös Suomen perustuslakiin.

    Miksei Suomen perustuslaki toteudu.
    KOSKA PORVARI ON SITÄ HORJUTTANUT DEMOKRATIOINEEN.
    Me emme tarvitse edes eduskuntaa perustuslain olemassa oloon. Perustuslaki on diktatuuri ilman diktaattoria.


   • Anonyymi

    Muistamme myös kuinka demokratian kehdossa, antiikin kreikassa, "demokratia" koski vain vapaita kansalaisia, osan "kansasta" ollessa orjia.

    Siksi Ranskassa demokratia kumottiin lausumalla
    VAPAUS, veljeys, tasa-arvo!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muistamme myös kuinka demokratian kehdossa, antiikin kreikassa, "demokratia" koski vain vapaita kansalaisia, osan "kansasta" ollessa orjia.

    Siksi Ranskassa demokratia kumottiin lausumalla
    VAPAUS, veljeys, tasa-arvo!

    Olemme jälleen matkalla kohti yhteiskuntaa jossa parempiosaiset ovat määritelleet osan ihmisistä alempi arvoisiksi, eri lajiksi, alamaisiksi, punikeiksi, orjiksi.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Ten_stages_of_genocide
    Tästä listasta huomaamme kuinka koko kansa on jo porvarillisen aivopesu seurauksena sisäistänyt "köyhät" omaksi kansan osakseen ja olemme itseasiassa kymmenasteisen kansanmurha-määritelmän kuudennella asteella.

    Määritelmän ensimmäisellä asteella "People are divided into "them and us"", "kansa on jaettu "meihin ja muihin".

    Osa kansansa elää myös avoimesti määritelmän toisella asteella jossa vihapuhe "muita" kohtaan on avointa.

    Kolmannella asteella syrjintä on yhteiskunnan läpitunkemaa. Suomalaiset ovat omaksuneet kapitalistisen "sosiaalievoluution" ja "luonnonlain" harhan ja ihmisoikeuksien syrjintä sisältyy luontaisesti ihmisten kollektiiviseen moraalikäsitykseen, köyhyyden ollessa "ansaittua".

    Tämän kollektiivisen "sosiaalievoluution" harhan seurauksena myös "epäonnistujien" ja "laiskojen" ihmisoikeudet ovat epäinhimillistyneet. Huom! Emme voi edes puhua asiasta preesensissä vaan passiivista koska tämä kansanmurhan määritelmän neljäs taso toteutuu ihmisten käsitejärjestelmään kuuluvana normina, ilman subjektiivista määräkohteista epäinhimillistämistä, osana sisäistettyä ihmisoikeuksien kilpailuyhteiskuntaa.

    Tässä kohtaa on todettava, että kapitalistinen järjestelmä itsessään aiheuttaa kansanmurhan, tämän rahapelijärjestelmän aiheuttaessa aina "häviäjiä". Tämä seikka on tarpeen ymmärtääksemme määritelmän seuraavan tason olemassa olon yhteiskunnassamme.

    Määritelmän viidennellä tasolla kansanmurha on "organisoitu". Kapitalistinen yhteiskunta rahapelineen on järjestelmällisesti organisoitu.

    Kuudennella tasolla "Hate groups broadcast polarizing propaganda...", "viharyhmät levittävät polarisoivaa propagandaa". Näitä ryhmiä ovat eriarvon yhteiskunnassa eriarvoiset ryhmät, ja luokkayhteiskunnassa eri yhteiskuntaluokat. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon että luokkayhteiskunnan sorretut eivät ole määritelmän toimeenpanijaa. Yhteiskunnassamme on sosiaalisen kehityksen purkautuessa alettu hyökkäämään sosiaaliturvaa vastaa, hyökkäyksen ollessa osa modernin kapitalismin viimeistä vaihetta johon ei sisälly sosiaaliturvaa, ja tämä vihapuhe on osa sosiaaliturvan epäinhimillistämistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olemme jälleen matkalla kohti yhteiskuntaa jossa parempiosaiset ovat määritelleet osan ihmisistä alempi arvoisiksi, eri lajiksi, alamaisiksi, punikeiksi, orjiksi.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Ten_stages_of_genocide
    Tästä listasta huomaamme kuinka koko kansa on jo porvarillisen aivopesu seurauksena sisäistänyt "köyhät" omaksi kansan osakseen ja olemme itseasiassa kymmenasteisen kansanmurha-määritelmän kuudennella asteella.

    Määritelmän ensimmäisellä asteella "People are divided into "them and us"", "kansa on jaettu "meihin ja muihin".

    Osa kansansa elää myös avoimesti määritelmän toisella asteella jossa vihapuhe "muita" kohtaan on avointa.

    Kolmannella asteella syrjintä on yhteiskunnan läpitunkemaa. Suomalaiset ovat omaksuneet kapitalistisen "sosiaalievoluution" ja "luonnonlain" harhan ja ihmisoikeuksien syrjintä sisältyy luontaisesti ihmisten kollektiiviseen moraalikäsitykseen, köyhyyden ollessa "ansaittua".

    Tämän kollektiivisen "sosiaalievoluution" harhan seurauksena myös "epäonnistujien" ja "laiskojen" ihmisoikeudet ovat epäinhimillistyneet. Huom! Emme voi edes puhua asiasta preesensissä vaan passiivista koska tämä kansanmurhan määritelmän neljäs taso toteutuu ihmisten käsitejärjestelmään kuuluvana normina, ilman subjektiivista määräkohteista epäinhimillistämistä, osana sisäistettyä ihmisoikeuksien kilpailuyhteiskuntaa.

    Tässä kohtaa on todettava, että kapitalistinen järjestelmä itsessään aiheuttaa kansanmurhan, tämän rahapelijärjestelmän aiheuttaessa aina "häviäjiä". Tämä seikka on tarpeen ymmärtääksemme määritelmän seuraavan tason olemassa olon yhteiskunnassamme.

    Määritelmän viidennellä tasolla kansanmurha on "organisoitu". Kapitalistinen yhteiskunta rahapelineen on järjestelmällisesti organisoitu.

    Kuudennella tasolla "Hate groups broadcast polarizing propaganda...", "viharyhmät levittävät polarisoivaa propagandaa". Näitä ryhmiä ovat eriarvon yhteiskunnassa eriarvoiset ryhmät, ja luokkayhteiskunnassa eri yhteiskuntaluokat. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon että luokkayhteiskunnan sorretut eivät ole määritelmän toimeenpanijaa. Yhteiskunnassamme on sosiaalisen kehityksen purkautuessa alettu hyökkäämään sosiaaliturvaa vastaa, hyökkäyksen ollessa osa modernin kapitalismin viimeistä vaihetta johon ei sisälly sosiaaliturvaa, ja tämä vihapuhe on osa sosiaaliturvan epäinhimillistämistä.

    Kapitalismin ollessa järjestelmä joka tuottaa järjestelmässään "häviäjiä", köyhiä ja passiivisesti sorrettuja, määritelmän kolme viimeistä tasoa toteutuvat passiivisesti. Itse määritelmässä ne ovat klassisesti aktiivisia.

    Tällöin määritelmän seitsemännen tason suunnitelmallisuutta ei tarvita kansanmurhan toteutumiseen, kapitalistisen kilpailuyhteiskunnan toteuttaessa sen taloudellisella puutteella.

    Määritelmän kahdeksannen tason vaino toteutuu kapitalismissa keskitysleirien tapaisine huonokuntoisine lähiöineen ja yhteiskunnan ulkopuolisena kodittomuutena, passiivisena perustarpeiden toteutumattomuuden "keskitysleirinä", passiivimuotoisen vainon ollessa järjestelmän itsessään sisältämää automaattista taloudellista väkivaltaa.

    Yhdeksäs ja viimeinen tuhon taso toteutuu kapitalismissa passiivisessa perustarpeiden toteutumattomuudessa, "terveyseroina" - huonona ravintona, terveydelle haitallisena asuinympäristönä, terveydenhoidon puutteena, terveyttä ylläpitävien toimintojen mahdottomuutena ja yleisesti perustarpeiden toteutumattomuutena.

    Määritelmän kymmenettä tasoa ei ole läsnä kapitalismissa, koska kapitalismissa ihminen voi "syyttää vain itseään kohtalostaan", ja ihmisoikeuksien toteutumattomuuden syy on ulkoistettu talousjärjestelmälle.


  • Anonyymi

   Suomessa kaikilla on oikeus rikastua tai olla köyhä.

  • Anonyymi

   Avaaja punikki tyranniasta voisi kertoa maailmasta yhdenkin maan jossa ei ole köyhiä.
   Tyhmähän sinä olet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomi on yksi maailman tasatuloisimmista maista. Tuet, niihin kuuluu asumistukia, lisätukia ym. Kansaneläkettä tosin ei saa ulkomaille siten, että noita muita itsele kuuluvia tukia saisi sinnekin edes EU:ssa, ja suurimpaan osaan mailmaa ei saa edes kansaeläkkeen osaa.

  • Anonyymi

   Tällä joutuu pakplla armeijaankin, jos et tottele niin saat rangaistuksen.

   • Anonyymi

    Se nyt on pieni murhe sen rinnalla kun joutuu sairaalaan missä luteet syävät hengiltä kuten helsingissä...


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sus siunakkoo notta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pörssirikollis-idioottien takia, Suomi on nyt AutokratiaUsan ja sen rikollisliittolaisten puskurivaltio, ydinkärkein kohdemaa.

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009283045.html

   Viekää rikoskanteita Haagin Tuomioistuimeen, vielä ehtii perumaan pörssirikollisten tuhohankkeet ja sopimaan Venäjän kanssa uuden liittoutumattomuus-sopimuksen.

  • Anonyymi

   Suomi maailman rikkaimpia ja demokraattisempia maita. Ja lihavimpia myös, ei ole ruuasta pulaa edes köyhillä.

   • Anonyymi

    Suomessa useimpien itseään köyhänä pitävien ainainen rahanpuute johtuu huonoista elämäntavoista.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Karvalan reikäpaidan aukoista puuttui karvat ympäriltä.

  • Anonyymi

   Demokratiaan ei pitäisi kuulua senkään että EK:n kaltaiset tahot tukevat kansanedustajien vaalityötä elinkeinoelämän etujen näkökulmasta. Kansanedustajat päättävät muusta kuin liiketoiminnan kehittämisestä kuten esimerkiksi perusturvasta ja oikeusturvasta. Aktiivimallit ja työttömien kohtelu on hyvä esimerkki mihin on päädytty. Kyse on Kokoomuksesta ja Keskustasta, mutta myös muista. Etujärjestöjen pitäisi pysyä parlamenttarismin ulkopuolella ja olla tukematta vaalityötä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ei tule

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   624
   5283
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   12
   1604
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   133
   1208
  4. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   155
   1048
  5. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   102
   937
  6. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   49
   875
  7. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   59
   834
  8. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   177
   820
  9. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   174
   790
  10. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   41
   773
  Aihe