usajohtoiseen natoon ei olisi pitänyt

Anonyymi-ap

liittyä, vaan kehittää EU:n omaa puolustusta Lissabonin sopimuksen mukaisesti. On järkyttävää että täällä annetaan usan määräillä ja räjäytellä kaasuputkia, järjestellä sotia ynnä muuta passskaa. EU on valitettavan heikko, pettymys kaiken kaikkiaan.
Sholzkin vaan katseli varpaitaan kun biden vieressä llmoitti poistavansa nordstream 2. putket käytöstä. Säälittävää alistumista.

57

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ..lisään vielä että siitä kuviosta olisi Turkki ollut ulkona ja Unkari EU:n toimesta hallittavissa.

      • Anonyymi

        Kyllä olet oikeassa mutta unionissa kaikki maat jo kuuluu natoon niin se on ikäänkuin yhteinen puolustus ja unionissa on myös oma mutta turkki ei kyllä ole muuta kuin Egyptin faarao.


    • Anonyymi

      mutta USA:lla on tehokkain aseistus. jarkyttavinta katsoa euroopan union toimintaa venajan suhteen. pitais iskea kunnolla Venaja alas nyt. eika jossitella. Venaja aloitti kyseisen sodan. jo Krimin aikaan olisi pitanyt toimia. Nyt Venaja vaan nauraa lannelle ja vetaa heidan tahtomallaan tavalla naruista. Ihan sama mita pakotteita Venajalle annetaan. Nauravat vaan

      • Anonyymi

        Ei noita tapahtumia edes olisi, jos jenkit olisi pidetty täältä poissa hääräämästä. Tämä on kylmä totuus, nehän siellä ukrainassa vallankkappausta järjesteli ja istutti (Nulandin johdolla) oman nukkehallituksensa tilalle. Ei tämä jenkeiltä mitään uutta ole, ovat toimineet noin aiemmin kymmenissä maissa.
        EU: virhe oli sinä että lähti mukaan tuohon touhuun, eikä tuominnut laitonta vallankaappausta, kuten olisi pitänyt demokratian hengen mukaisesti.


      • Anonyymi

        huomasin tuon asken. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009428998.html

        erikoista. ehka ajattelee kansaa, mutta Venaja itse sanonut, etta voivat sotia jopa 2030 luvulle saakka. eli kovempaa vaan Venajaa vastaan, kunnes oikeesti anovat armoa, jos sittenkaan kannattaa luottaa Venajaan. enintaan sitten, jos tulee uusi parempi hallitus ja sota vihdoin loppuis oikeesti

        kun jos iso maa antais kunnon kyydin Venajalle. kukaanhan ei ole sotinut Venajan alueella viela. saisivat saada kunnon opetuksen sodasta, kun noin innokkaita ovat sotimaan muihin maihin


      • Anonyymi

        Venäjällä tosiaan on hiukan Aasian Kiinan ja arabian Persian Kreikan kulttuuri sekoitus se ei ole ihan länsimaata ollenkaan siellä on hyvin paljon itämaista tyyliä. Lännessä on latinalainen kulttuuri ja toki myös Egyptin intiaanit.


    • Anonyymi

      Kun se kuitenkin vain loppua jouduttaa, niin eikö se ole vain hyvä asia? Mitä järkeä on ihmisten kärsimystä täällä helvetilliseksi painajaiseksi muuttuneessa systeemissä pitkittää? Kerro yksikin hyvä syy!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Eu on täysin hampaaton paskahousu, olisi pitänyt Venäjä eristää täydellisesti. Mutta ei tule mitään kun annetaan ryssän mellastaa ja matkailla Euroopassa miten haluavat. Suomi pahimpana, kaikkien venäläisten matkustus kielto eun alueelle, olisivat siellä ihanne maassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eu on täysin hampaaton paskahousu, olisi pitänyt Venäjä eristää täydellisesti. Mutta ei tule mitään kun annetaan ryssän mellastaa ja matkailla Euroopassa miten haluavat. Suomi pahimpana, kaikkien venäläisten matkustus kielto eun alueelle, olisivat siellä ihanne maassaan.

        Ei sitten paljon järki toimi näillä Kiinan tänne tuojiltakaan. Kristityillä enää paikkaa koko maapallolla missä asua näiden piraattiaasian virusten takia.


    • Anonyymi

      Aloitus hyvä. Kannatetaan rikoskanteiden nostamista, kansainväliseen korkeimpaan oikeusistuimeen Haagin Tuomioistuimeen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      Siinä perusteita ja tässä lisää:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi#comment-118746605

      AutokratiaUsan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneet, PetosKok-juristi-insinööri-pörssirikolliset, KorruptioNiinistön sisäpiirit, muuttivat eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI, korruptoivat sen ajamaan, niiden yksityisiä veroparatiisi-sote-sota-ym pörssikeinotteluja eli rikollisuutta, Suomen kansan valtavien varojen ryöstämisellä, ja varoillamme, jotka on tarkoitettu, meidän kansalaisten oikeuksien kunnossa pitoon ja hoitamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi

      Liittykää Putinjohtoiseen Putoon.

      • Anonyymi

        Liity itse.


    • Anonyymi

      Valtakunnanoikeus on korruptiopoliitikko-pörssirikollisten toimesta, ilmeisesti lakkautettu, joten Suomen oikeusministeriöön, voi kyllä lähetellä palautteita, muttei sieltä suunnalta, kenenkään kannata toivoa mitään, kansainvälinen korkein oikeus, on se osoite, jonne Suomessa toimivien, korruptiopoliitikko-pörssirikollismafioitten, laittomuuksista tulee tehdä rikosilmoituksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17596062/rikostutkinnat--ja-syytteet-nord-stream-talvivaara-uniper-elakerahastojen-ryostot

      Tiedättehän ettei meidän pitäisi, edes joutua tämmöisistä asioista täällä keskustelemaan, mutta näköjään joudumme, jos haluamme hengissä kitkutella, ja kotimaatamme ajatella, kansaamme.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin

    • Anonyymi

      Mikä on hyvää yötä venäjäksi ? Hospotipoti

      • Anonyymi

        hospoti pomiloi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hospoti pomiloi

        Nieplevatnapol.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hölynpölyä jos jehovat etsii harmageddonia kuusta ja ilmastosta niin perseellään ovat.


    • Anonyymi

      Ottakaa lääkkeenne ja rauhoittukaa.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisella, köyhyyteen kansaamme, eläkeläisköyhiä pahoinpitelemälläkö, ajattelit jakaa "demokratiaa".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762745/liittyvatko-quotkoyhien-opettamisetquot-naisten-katoamistapauksiin-tampereella-#comment-119430556

      Valtion viroista käsin, kohdistetaan niin sanallista, kuin taloudellista väkivaltaa, eriarvoistamista, kansan kahtiajakoa, eri mieltä olevalle enemmistölle räkyttämistä, viha-väkivaltaa, kun korruptio rehottaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17622197/mita-kovia-aineita-aarioikeiston-vihakirjoitus-trollit-kayttavat-

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Monipuolue systeemi on hyvä että erilaiset tavat ihmiset työ ammatit tulee kaikki huomioon otetuiksi eikä vain joku yksi. Kun on erilaisia tulee elämään mahdollisuuksia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      myyvät nyt vanhat sotakoneen suomeen jota muuten ostettaisi,

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Britanniassa veroraha menee sairaiden hoitoon pakolaisiin ja korjauksiin ja koulutukseen lähinnä maapallon eniten varmaan opiskelijoita.Muumalaisten kuuluu maksaa veroja Englannissa että lapset pääsee kouluun.


    • Anonyymi

      Nato ON Euroopan unionin jäsenmaiden puolustusjärjestö. Lisäksi siellä on myös usa ja turkki.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hei, tulin katsomaan että joko täällä Venäjän teollisuuden on huutamassa. Onhan ne.

    • Anonyymi

      Putinistrinian diktatuurista kajahtaa jälleen...

      • Anonyymi

        Älkää laittako kristittyjä Ukrainan etulinjaan kuolemaan on muita mitä laittaa.


    • Anonyymi

      Jos joku osaa alistumisen niin se on Putinin kannattajat xD

      • Anonyymi

        Muuta sitten Venäjälle.


    • Anonyymi

      USAn vetoiseen NATOon ei olisi pitänyt liittyä, mutta suurpääoman perässä juokseva "VANHA HERRA" Niinistö oli erimieltä.

    • Anonyymi

      PetosKok-KorruptioNiinistö, kuuluisi kansainvälisen oikeuden eteen, rikoksista Suomen kansaa, perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi#comment-118746605

      Erittäin korruptoitunut pörssirikollinen, ei kestä edes kansalaisten sananvapauksia, saati että olisimme saaneet, aidoissa demokraattisissa vaaleissa, sanoa kantamme pörssirikollisten sotarikosliitto-hävittäjä-miljardien ryöstöihin, Suomen kansaa köyhyyteen pahoinpitelemällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

    • Anonyymi

      PetosKok-juristi-insinööri-pörssimogulit, KorruptioNiinistön johdolla, korruptoimalla eduskunnan kaikki puolueet, pörssirikollisuuden taakse, yksipuoluejärjestelmäksi, ryöstivät ensin Suomen valtion ja eläkerahastot, sen jälkeen vaihtoivat kansalaisuuden, AutokratiaUsan kansalaisiksi, mistä sikäläisten sotabisnespörssirikollis-korruptiojohdon kanssa, aloittivat Suomen valtion eli kansamme lopullisen alasajon, kansamme valtavien varallisuuksien, itselleen ja sisäpiireilleen, Caymansaarille, Dubaihin, Sveitsiin ties minne verokeitaisiin ryöstämisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769925/outoja-toimintapoja-ja-lakientulkintoja-oikeusministeriossa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan#comment-118746501

      "Kirjallisuuden ystävänä" esiintyvä, äärioikeistoekstremistinen tyranni, estää Suomen kansan sanan- ja mielipiteidenvapauksia, täälläkin palstalla, eri mieltä olevan enemmistön kirjoitukset poistetaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17771499/sotarikosliittohanke-ei-ole-mikaan-kinttuquotpolkuquot-vaan-miljardien-varastamista-kansaltamme

    • Anonyymi

      Suomi olisi voinut olla ensimmäisenä Suomessa perustaen EU:n yhteiset asevoimat Suomeen. Suomi olisi ollut taas ensimmäisenä EU:ssa.

      Ohisaloa mukaillen olisi Suomi pystynyt kysymään, että mitä te olette tehneet Suomen puolustuksen hyväksi, me olemme jo perustaneet EU:n yhteiset asevoimat Suomeen.

      Voi vain kuvitella esim. Erdoganin hämmästystä!

    • Anonyymi

      Muslimit ja budhat judet sortaa kristittyjä.

    • Anonyymi

      No ei ihan siltä näytä ÄärioikeistoIsraelissa, jossa kansalaisten enemmistö, suurmielenosoituksissa osoittaa mieltää, Uusfasistihallitusta vastaan.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/3/10/turmoil-in-israel-trepidation-in

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

      Suomessa ei ole enää "liberaali" eduskunta, on selkeästi uusfasistinen, pörssirikollisten eduskunnan yksipuoluejärjestelmä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

      Mitä kovempi, äärioikeistoekstremistinen militaristi-poliisivaltio, sitä vähemmän kansalaisoikeuksia, sitä isompi köyhyysongelma, eläkeläisköyhyys hätätila, kansan kahtiajako, eriarvoistaminen ja siitä seuraava pahoinvointi, joka heijastuu kaikkeen ja kaikkiin tavallisiin ihmisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17729640/diktaattori-niinisto-suunnittelee-yhden-asian-hallitusta#comment-118932750

      Sitä ahdistavaa, masentavaa, synkkää painajaista, joka laiton ex-äärioikeistohallitus oli, ei yksikään Suomen kansalainen halua, enää koskaan nähdä silmissään. Ja koska nykyinenkään hallitus, ei korjannut eläkeläisköyhien asemaa, jatkoi laittoman ex-äärioikeistohallituksen kipeitä leikkauksia, on äänestäminen ns. taputeltu, eli lopetettu kokonaan.

    • Anonyymi

      ”vaan kehittää EU:n omaa puolustusta Lissabonin sopimuksen mukaisesti.”

      Tuo on kaunis ajatus, mutta jo itsekin kumosit sen mahdollisuuden:
      ”EU on valitettavan heikko, pettymys kaiken kaikkiaan. Sholzkin vaan katseli varpaitaan”

      On ironista, että Ranska ja Saksa, jotka puhuvat EU:n puolustuksen kehittämisestä, ovat itse juuri syy, miksei se toimi. Ukrainan sota on ollut hyvä mahdollisuus EU:n yhteisessä voiman näytössä, mutta juuri Ranska on maa, joka ei ole valmis auttamaan Ukrainaa - ja Macron on kunnostautunut lähinnä Venäjän intressien esiin tuojana. Saksa on ajanut asevoimansa alas ja puolustusbudjetin nosto 2%:tiin on sekin vielä vain puhetta.

    • Anonyymi

      Niinpä. Miksi antaa USA:lle niin paljon jalansijaa Euroopassa? Nato ei olisi mitään ilman Eurooppaa. Onko Eurooppa niin jumalattoman saamaton, ettei saa omaa puolustustaan kuntoon, vaan pitää hakea avut USA:sta.

      Toivoisin, että Nato hajoaa liitoksistaan ja EU pistää pystyyn oman puolustusliittonsa. Mikäänhän ei estä sitä, etteikö Nato ja EU:n puolustusliitto voisi tehdä yhteistyötä.

      Viimeaikoina on alkanut tuntumaan, että Nato todellakin haluaa Suomen ja Ruotsin Natoon vaan siksi, että saa sotaväkeä lisää, mikäli USA joutuu sotilaallisen uhkan eteen. USA:han se haluaa suojella, joten siksi Euroopan pitää tulla auttamaan.

    • Anonyymi

      Natoon olisi pitänyt mennä jo vuonna:2004. Ainoana esteenä silloin oli Jälki suomettuneisuus. Nämä meidän johtajat olivat Niinistö mukaanlukien niin suomettuneita ja kakkahousuja etteivät uskaltaneet hiiskua yhtikäs mitään NATO:sta. Toisin päättivät Baltian maat, Puola, Unkari, Romania. Näillä mailla riitti kanttia näkemystä ja suoraselkäisyyttä. Nyt ollaan kakat housussa kerjäämässä ratifiointeja Unkarilta ja Turkilta. Tosiasiassa nämä maat pitävät tällaisia kakkahousu muka maailmanparannus sinisilmäisiä maita, kuten Suomi ja Ruotsi löysässä hirressä, ja aivan syystä.

    • Anonyymi

      Minun mielestäni Suomi haki viimeisellä mutta juuri oikealla hetkellä Natoon. Ei siis yhtään liian aikaisin mutta ei myöhässäkään. Ja toimi etumme mukaisesti kun solmi JEF:fin ja keskinäiset puolustussopparit niin Usan, Britannian kuin Ruotsinkin (huoltotäydennys/materiaalilogistiikka, ilmavoimat, laivasto, sotateollisuus) kanssa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjän ei olisi pitänyt hyökätä Ukrainaan.

      Silloin ei olisi syntynyt tilannetta jossa nato-jäsenyydelle on suuri tarve ja konsensus.

      Tässä nyt vain sitten ollaan. Kiitos siitä.

    • Anonyymi

      Venäjä ei ole uhannut Suomea mitenkään, yli 80 vuoteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17804954/suuruudenhullujen-porssipsykopaattien-sotilasjuntta-riisuttava-vallasta-suomessa#comment-120059644

      Suomen ulkopolitiikan keinotekoisesti, entisen idän sosialistivaltion mihinkään liittäminen, on rikos Suomen suvereniteettia ja kansanvaltaa, demokratiaa ja oikeusvaltio-periaatetta vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17804808/kuka-huijasi-suomea-ja-sen-kansaa-vaittamalla-venajan-hyokkaavan-suomeen-jos-ei-olla-natossa#comment-120061315

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä hyötyä on EU-puolustukseen satsaamisesta, jos Suomi kuitenkin on eroamassa EU:sta. Sitähän ne persut ajavat

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe