Valhetta hakemattomista kansaneläkkeistä, toistellaan jälleen EK-medioissa

Anonyymi-ap

Jokaisen hallituksen muodostuksen alussa, muistetaan EK-medioissa, vähätellä eläkeläisköyhyys-hätätilaa, oikeusturvattomuutta, isoa köyhyysongelmaa, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, väittämällä, että se johtuisikin "vain" hakemattomista "etuuksista", kun joku n. noin tuhat eläkeläistä, ei ole esim. puolison rahoittajana toimimisen, tai perintöjen ym takia, niitä kansaneläkkeitä hakenut ja sillä sitten lyödään sitä suurta enemmistöä, aidosti äärimmäiseen köyhyyteen pakotettua, oikeusturvattomina kituuttavaa enemmistöä eläkeläisköyhistä.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

Kyseisen hämäämisuutisoinnin tarkoitus, on tietenkin vähättelyn lisäksi, olla jälleen tekemättä mitään, sille isolle ongelmalle, jonka nimi on eläkeläisköyhyys oikeusturvattomuus hätätila Suomessa, ihmisten köyhyyteen pahoinpitelemällä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjina käyttäminen.


https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

30

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      olaanko sosiaalisoimassa myös eläkkeet perusturvalla toimeentulo,

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      Tarkoitus lienee peitellä, pörssirikollisten sotabisneksien verisiä jälkiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

    • Anonyymi

      Pitäisi kyllä sekä kansan-että takuueläkkeeseen tehdä tuntuva 100 euron korotus kuukaudessa!

      Takuueläkkeen nosto 100 eurolla kuussa maksaisi vain 100 miljoonaa euroa valtiolle, mutta helpottaisi paljon pieneläkeläisen asemaa.

      Kansaneläkettähän saa jos on pieni työeläke jonka korotus myös olisi hyvä jotta eläkeläisköyhyyttä voitaisiin leikata.

    • Anonyymi

      Millään feikkisatasten lupailuilla, ei perusteellisesti jälkeenjätettyjä, äärimmäiseen köyhyyteen johtaneita eläkekuoppia, pystytä paikkaamaan. Kyllä Suomen tulee liittyä muiden Pohjoismaiden, aidon oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseen, eli suoria, konkreettisia tulojensiirtoja/kk eläkeläisväestölle tarvitaan.

      https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Tilanne on päästetty niin pahaksi, että Suomen pieneläkkeet, ovat jo lähemmäs tuhat euroa jäljessä, muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioitten minimieläkkeistä, joten tuollaiset löperit höpinät satasesta/kk, eivät tuota isoa eläkeläisköyhyys hätätilaa korjaa, kyllä siihen tarvitaan isommat teot, suoremmat konkreettiset tulojensiirrot, taloudelliset aidot sellaiset eläkeläisväestölle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuo viimeinen lauseesi pitää paikkansa.

        Ilmastouhkia ei voi torjua, ilman sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

        Köyhä ei voi ostaa ilmastoystävällisiä tuotteita. Köyhä ostaa vain sitä millä saa mahansa varmasti täyteen ja joka on niin halpaa että sen jälkeen voi vielä ostaa lääkkeet, maksaa vuokran, jne.


    • Anonyymi

      Suomessa ei ole eläkeläisköyhyyttä! Lukekaa Kelan esite eläkeläisten etuuksista!
      Pieneläkeläiset saavat käteen enemmän kuin keskituloinen työeläkeläinen kaikkine tukineen eikä verojakaan tarvitse maksaa! Kyllä niillä rahoilla tulee toimeen kuka hyvänsä!

      • Anonyymi

        Älä valehtele pörssirikollinen. Enemmistö vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, on kyllä hakenut kaikki mahdolliset "tuet" , käytännössä mitään saamatta, lopputulos on koko ajan paheneva, äärimmäisen vakava ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA, joka ei niitä olemattomia "tukia" hakemalla, joita suurin enemmistö eläkeläisköyhistä, on varmasti yrittänyt hakea, vaikkei moni kela-käynneistä, iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, hengissä selviäkään, todellisuus on, ettei ole mitään sellaisia tukia, mitä hakemalla, kymmeniiä vuosia jälkeen muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeus-sivistysvaltioitten 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, jätetyt almut siitä muuksi muuttuisivat.

        https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

        Eivätkö korkeakoulutetut toimittajat älyä, EU:n huippututkijoiden vakavia varoituksia, vai tahallista ahneuttako ek-medioissa, no sitäpä sitä.

        https://www.theguardian.com/society/2023/jun/05/global-silver-tsunami-of-older-cancer-patients-is-coming-experts-warn

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

        Mitä nopeammin Suomen hallitus ja eduskunta, tuon vaadittavan, välttämättömästi tarpeellisen, aidon taloudellisen oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, yksilöiden valinnanvapauden, ajanmukaisen minimieläkkeen Suomeen toteuttavat, sitä vähemmillä kustannuksilla eläkeläisköyhyyden, ja köyhyyteen pakottamalla sairastuttamisesta selvitään, ellei sitten tarkoitus ole KANSANMURHA Suomessa, jolta homma alkaa jo näyttämään.

        https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html


      • Anonyymi

        Älä viitsi höpistä.

        Suomessa on eläkeläisköyhyyttä.

        Suomalaisen kansaneläkkeen ja lisäeläkkeen määrä voi kuulostaa reilulta summalta, mutta käytännössä tuota alinta kansaneläkettä saa sairaat ihmiset, eivät työeläkeläiset.

        Sen lisäksi työeläkeläiset ovat jo niin vanhoja että hekin joutuvat turvautumaan lääkkeisiin ja hoitoon.

        Mitä tuo sitten tarkoittaa?

        Se tarkoittaa sitä että joka tammikuu, sairas ihminen joutuu alkaa maksamaan itse omavastuuosuutta lääkkeistä joita tarvitsee. Omavastuu osuus on noin 550€ jos muistan oikein. Voi korjata jos olen väärässä.

        Tämän lisäksi, KELA ei tue säästämistä. Jos eläkeläisen tilillä on 2000€ tai enemmän, siitä ylimenevästä summasta vähennetään maksettavia tukia, kuten esimerkiksi lisäeläke, asumistuki jne. Näin siitäkin huolimatta että nuo säästöt olisi kerätty KELAn maksamista tuista, eivätkä olisi siis oikeita säästöjä tai tuloja.

        Tuo tarkoittaa sitä että jos nyt oletetaan että ihmisellä on todellakin 2000 euroa säästössä, häneltä otetaan siitä joka tammikuu 550€ pois, riippuen siitä milloin lääkeomavastuu täyttyy.

        Okei. Työläisestä voi kuulostaa helpolta säästää vuoden aikana tilille takaisin 550€, mutta käytännössä eläkeläinen ei voi sitä tehdä. Erityisesti jos hän asuu vuokralla.

        Nimittäin vuokria korotetaan vähintään indeksin verran joka vuosi, mikä tarkoittaa sitä että tukia ei saa lähellekään indeksikorotuksen verran! Sen lisäksi nuo korotukset on rajattu niin että tietyn vuokramäärän ylittyessä, ihminen joutuu alkaa itse maksamaan vuokrasta "omavastuuosuutta". Tämä tarkoittaa sitä että köyhä joutuu muuttamaan noin 10 vuoden välein omasta vuokra-asunnostaan pois. Ja muuttaminenkaan ei ole ilmaista, puhumattakaan helppoa, jos on sairas tai heikkokuntoinen.

        Kun vielä 80 ja 90 luvulla saattoi asua elämänsä loppuun saakka vuokra-asunnossa, nyt siitä on tehty käytännössä mahdotonta.

        Miksi? Saattaa nyt joku kysyä.

        Siksi että kaupunkien vuokra-asuntoja on vähennetty ja ne sijaitsevat yleensä kaukana keskustoista, mikä tarkoittaa sitä että köyhä joutuu maksamaan liikkumisestaan huomattavasti enemmän kuin keskustoissa tai keskustojen lähellä asuvat.

        Kun keskustassa asuvan kauppamatka saattaa maksaa kävelyn vaivan, eläkeläinen joutuu maksamaan joka kauppareissustaan 10€!

        Kuulostaa pieneltä summalta?

        Ehkä, mutta kun tuo summa lisätään muutaman kerran viikossa siihen, että eläkeläishenkilöllä on käytössään keskimäärin noin 75€ viikossa, jolla pitäisi ostaa vaatteet, ruuat, matkat jne. On eläkeläisköyhä todella lujilla elämän kanssa!

        Vuokra-asunnoista puhuttaessa, eläkeläinen voi saada kuukaudessa käyttöönsä noin 300 euroa, jolla pitää ostaa vaatteet, ruuat, bussimatkat, lääkärikäynnit jne. Kymmenen vuoden jälkeen samassa vuokra-asunnossa asuva saa käyttöönsä enää keskimäärin 200€ ja kun omavastuu osuus ylittyy, vain viidessä vuodessa, jos seurataan yleistä indeksikehitystä, eläkeläisellä on enää käyttörahaa 150€ kuukaudessa! Tuolla summalla ei makseta lääkkeitä, lääkärilaskuja tai mitään muutakaan. Siitä syystä ihan tutkimustenkin mukaan eläkeläiset joutuvat jättämään ostamatta lääkkeitä, ja lopulta he joutuvat alkaa säästämään ruuan laadusta, niin että heille tulee aliravitsemus (joka osaltaan lisää eläkeläisten keskuudessa lisääntyviä autoimmuunisairauksia ja muita ongelmia)

        Vaikka täällä puhutaan että Suomessa pidetään vanhuksista ja eläkeläisistä huolta, tilastot osoittavat täysin päinvastaista!


    • Anonyymi

      Eläkeläisväestön ei pidä madella minkään "satas"-almujen perässä nyt, vaan tiukasti ja ehdottomasti vaatia, aitoja 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ. Sen nuo pörssiluikurit ovat meille vähintään velkaa. Nuo aidon oikeusturvan minimieläkkeet, me myös tarvitsemme, nykyajan erittäin korkeilla elinkustannuksilla, ym pakkomaksuilla, edes hengissä kitkutellaksemme. Aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, ei ole ilman tuota vähintään 2000€/kk minimieläke-tulojensiirtoa eläkeäisväestölle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Rahasta nuo kustannustehokkaat, valtiolle välttämättömänä kulutuksena, täysin palautuvat 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, eivät ole kiinni, vaan ovat lähinnä järjestelyasioita.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Eläkeläisköyhät ja heidän läheisensä ja puolustajansa, tehkää vetoomuksia oikeusministeriöön, jonka olisi jo aikoja sitten, pitänyt voimakkaasti reagoida, Suomen eläkeläisköyhyys hätätilaan, mitä se ei ÄärioikeistoRkpn KorruptioHenrikssonin takia ole tehnyt.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

    • Anonyymi

      Kyse on TYÖeläkkeistä. Monen työeläke on niin pieni, että siihen voi hakea lisäeläkettä. Moni työeläkettä saava ei tiedä siitä. Nyt Kela ottaa yhteyttä niihin, jotka pienellä työeläkkeellä yrittävät elää!

    • Anonyymi

      Kyllä he joilla on pienet työeläkkeet, esim. ilmais-orjatöistä suvuille ja perheille, tai veroparatiisiyrityksille- ja tiloille- ym joista ei mitään eläkkeitä ole kertynyt, ovat kyllä joutuneet kaikki ne olemattomat ja riittämättömät "tuet" hakemaan.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Kyllä tuo on pelkkää, suuren eläkeläisköyhyys hätätilan vähättelyä, pyrkimystä saada näyttämään siltä, että eläkkeet olisivat kunnossa, mitä ne eivät suinkaan Suomessa ole. EU on antanut Suomelle jo liian monta vakavaa varoitusta, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, taloudellisen aidon oikeusturvan puuttumisesta, Suomen n. miljoonalta eläkeläisköyhyyteen pakotetulta.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5948830

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

      On käynyt selväksi, että ÄärioikeistoEK-Yleisradio, hyötyy siitä, ettei se uutisoi eläkeläisköyhyys hätätilasta, eikä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisesta, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudelliseen oikeusturvattomuuteen, eläkeläisväestön pahoinpitelemisestä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

    • Anonyymi

      Ei millään pahalla mutta vihervasemmisto hallituksen toimien ansiosta tämä maa on kohta maksukyvytön että leipäjonoissa tavataan?👍👍👍

      • Anonyymi

        Hyvin sä persu käännät asiat päälaelleen. Tai sitten vaan olet niin saakelin kapeakatseinen ja tietämätön.


    • Anonyymi

      Jos Suomessa olisi joku vastavoima, eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄLLE, köyhyysongelma olisi jo korjattu, ikävä kyllä sellaista ei ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17905090/inflaation-poistuminen-tuskin-laskee-elinkustannusten-hintoja-mitenkaan

      Markkinahintoja säätelemällä, ei korjata mitään köyhyysongelmaa, saati eläkeläisköyhien hätätilaa, kyllä jo veroparatiisi-sote-jonojen tekemisen lopettamisen takia, 2000€/kk MINIMIELÄKKEET ovat ratkaisu.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

    • Anonyymi

      Veroparatiisisosialismi-pörssirikolliskapitalismi on ainut este, isojen, inhimillistä hätätilaa aiheuttavien ongelmien myöntämisessä ja niiden välittömän korjaamisen aloittamisessa. Vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, on liian pitkään jatketun, taloudellisen oikeusturvattomuuden takia, henget kiikun kaakun, kohta puhutaan jo kansanmurhasta Suomessa, sitäkö tässä odotellaan ?

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897179/2000ekk-minimielakkeet-myos-tyollistamisvaikutuksia-tiedoksi

      Sittenkö vasta aletaan reagoimaan, kun jo myöhäistä. Miten mahtaa Suomen kiiltokuvakulissien maailmalla käydä, kun paljastuu eläkeläisväestön köyhyyteen tappaminen, vuosikymmenet jatkunut sellainen. Anteeksipyynnöillä ja pahoitteluilla, ette tule selviämään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Terveisiä sinne Naisunioniin, että lopettakaa naisistuneen ELÄKELÄISKÖYHYYDEN HÄTÄTILAN vähätteleminen ja pilkkaaminen, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden tamponiveroista länkyttämällä. Siellä jos olette nimenne mukaisia, pitäisi olla täysi työ 2000€/kk Pohjoismaisten ja EU-oikeus-sivistysvaltioitten MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseksi, sen vaatimiseksi nykyiseltä hallitukselta ja eduskunnalta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

      Onko rasismikortti-maahanmuuttaja-eläkeläisnaisilla, paremmat eläkkeet, kun ÄärioikeistoVihreitten Durralla, ei näytä olevan intressejä, aitojen naisasioitten hoitamiseen, joiden ytimessä eläkeläisköyhyys hätätila on.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      Entäs PetosKok-Pietikäinen, joka on vuosia paistatellut, Naisunionin Tulva-lehdessä mainoksineen, mitään ei ole tehnyt naisistuneen köyhyyden torjumiseksi, eläkeläisköyhyys hätätilan korjaamiseksi EU:ssa, ei yhtään mitään muuta, kuin pahentanut sitä hälyyttävälle, jo kansantappamisen tasolle. Ilmeisesti osakkuudet veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopoleissa, estävät Naisunionin nimensä mukaisen toiminnan, ja typistävät sen pelkäksi, ökyrikkaiden rahanpesuun keskittyväksi pörssirikkaiden kulissiksi. Kyse on IHMISKAUPASTA veroparatiisi-sotessa, NAISILLA tehtävästä ihmiskaupasta, taloudelliseen oikeusturvattomuuteen pahoinpitelemällä - Naisunioni missä nimenne lunastaminen ?

    • Anonyymi

      Suomesta on tehty Pohjoismaiden kovempaa verotusta, pakenevien superrikkaiden verokeidas, jossa saavat toteuttaa narsistista, väkivaltaista sosiopatiaansa, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa, Suomen eläkeläisväestöä hengiltä ennenaikaisesti ottamalla, kun eduskunnassa häärii niitä hyysäävä YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, pörssirikollisuudessa, korruptiossa ja ihmisvihamielisessä, eläkeläisten köyhyyteen tappaamis-eetoksessaan.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

      Naisunionilla katteettomasti itseään mainostavan, PetosKok-KorruptioPietikäisen, puolue on nyt hallituksessa, tuleeko niitä tekoja naisten eläkeläisköyhyyden korjaamiseksi, vai eikö niitä tule ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Saksa, Tanska, Islanti ym oikeus-sivistysvaltiot ja aidommat demokratiat.

      Nyt on tekojen aika, modernit, ajanmukaiset, kunnolliset 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat myös huoltovarmuutta ja työllistävät nuoria, kun tietoisuus edes jonkinlaisesta, taloudellisesta oikeusturvasta, vakavasti sairastumisten, onnettomuuksiin joutumisten, perhe-lähisuhde-ym väkivallan varalta ja ikääntyessä, olisi tuolla yhdellä, yhtenäisellä peruseläkkeellä korjattu. Toteuttaminen aloitettava välittömästi, kiireellisenä, kansanmurha on huonoa mainosta Suomelle.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi

      Pieniin Työkyvyttömyyseläkeisiin saa Kansaneläkelisän joka täydentää
      yhteiseläkettä. Työkyvyttömyyseläkeen syö,Vanhuuseläke.Tähän siirrytään
      joko anoen tai 65 vuoden iässä automaatisesti. Tämä on porrastettu oikeus -55 vuonna ja siitä edespäin 3/kk viiveellä.Vakuutusyhtiöiden kikka kolmonen syö pienen työkyvyttömyyseläkeen takaisin vakuutusyhtiölle ja Valtion Vanhuuseläke jää voimaan ,joka on perustuslaillinen turva, vanhuusiän tullessa voimaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joo

    • Anonyymi

      EK-Yle ym äärifasisti-pörssirikollismediat, käyttävät tekoälyä, eli AI:ta, haavoittuvimpien eliminoimiseksi Suomessa, eli kansantappaamiseen suomeksi sanottuna.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/13/ai-must-not-become-a-driver-of-human-rights-abuses

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17906122/2000ekk-minimielake-ei-ole-quotrahan-antamistaquot-vaan-laillista-oikeusturvaa-elakelaisille#comment-121584718

      Tarkoituksella vääristeleviä manipulointi-valheita, levitellään uutisina, että saataisiin mahdollisimman paljon vahinkoa, haavoittuvimpien keskuudessa aikaan.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

    • Anonyymi

      Tyhjän saa pyytämättäkin. Turha mitään hakea kun evätään kuitenkijn.

    • Anonyymi

      eläkeyhtiöille mikään tunnu piisaavan raha kakun korottamiseen, kun tulevat uudet eläkeläiset laitetaan jäähylle ikä adestiin haavoja nuolemaan liika terveenä,

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe