EK-Yle vähättelee PetosKok-Ikosen, poikkeukselliseen törkeää korruptiota

Anonyymi-ap

EK-Yleisradio vähättelee häikäilemättömästi, PetosKok-KorruptioIkosen, Tre:en kaupungin / verojenmaksajien varojen, törkeää, poikkeuksellisen isoa, härskiä ja laajalle levinnyttä korruptiovyyhtiä, oman korruptionsa pörssirikollisuuden takia.

https://yle.fi/a/74-20029005

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17835170/petoskok-ex-turhakepormestari-ikosen-jaljilta-alkaa-paljastumaan-korruptiosaastavuori#comment-120564315

Mitään "tyypillistä" ei tuossa Tampereen, liian pitkään jatketusta, erittäin laajamittaisessa, valtavassa korruptiovyyhdessä ole. Taloudellista etua itselle ja sidosryhmille, on pyritty härskisti ottamaan verovaroja siihen käyttämällä, on tavoiteltu vaaliääniä, eli käytännössä hoidettu vaalikampanjoita, mm. tarjoamalla herkkuaterioita kaupungintalolla, potentiaalisille äänestäjille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin#comment-101719999

Korruptoitujenkin pitäisi myöntää virheensä, kun ovat antaneet korruptoida itseään ja tulla esiin kertomaan, miksi ottivat vastaan lahjuksia ja minkälaisia ja kuinka paljon. Kyse on taloudellisesti, todellakin mittavista summista, joita ex-pormestarin kalliista turhakevirasta, PetosKok-KorruptioIkonen on tärvännyt verojenmaksajien varoja.

Tavalliset kansalaiset ovat tuota, poikkeuksellisen isoa ja laajamittaista korruptiovyyhtiä, todella kauan jo katsoneet kummissaan, että miten on mahdollista, näköjään on ja vielä selittelyt päälle EK-Yle:stä.

19

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EK-Yleisradio kuuluu myös korruptio-pörssirikollisuus-rikostutkintoihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

      PetosKok-KorruptioIkonen, käytti Tre:en kaupungin, eli verojenmaksajien varoja, myös ulkopoliittiseen äärioikeistoekstremistiseen toimintaan, aseistamiseen ym ukrainanvenäläisiä 150 000€ löytyi tuosta noin vain, vaikkei vieläkään maksutonta uimahallia eläkeläisköyhille.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🔞 ­N­y­­­m­­f­­­o­m­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#178379094

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Niin laajalle levinnyttä korruptio ja härskiä on, että mm. EK-HS kiirehti kehuskelemaan, Tre:en muuttolukuja, aivan kuin sillä voitaisiin lievittää, törkeitä isoja talous-korruptio-ym rikoksia, joihin turhakepormestarin virasta, PetosKok-Ikonen, jos muidenkin puolueitten, mm. ÄärioikeistoSdpn:n Lyly on ollut osallisena.

      Toimintakulttuuria pyritty luomaan, oman taloudellisen edun, ison sellaisen saamiseksi, sitähän tuollainen turhakevirkakin on, pelkkä korruptiovirka, jolle kansalaisilla ei ole mitään tarvetta.

    • Anonyymi

      EK-Yleisradiossa täysin vastaava korruptio-toimintamalli, mutta vielä valtavemmista summista verojenmaksajien rahoja on kyse. Eikä minkäänlaista puolueetonta, ulkopuolista valvontaa.

    • Anonyymi

      Samaan aikaan korottaneet, eläkeläisköyhille ylihinnoitellun "erityisuimakortin" maksuja, kortin jonka eläkeläisköyhät ostavat nälkää pitämällä. Pitäisi olla maksuttomat uimahallit sairaus-kansaneläkeläisille Suomessa, kuten on monissa EU-valtioissa.

      PetosKok:n päällepäsmäreitä kävikin siellä, ehdottelemassa saunojen sulkemisia ym talvella, eli juurikin sitä korruptioporukkaa, huomasimme kyllä.

      Kyse on todellakin liian pitkään ja kauan jatketusta, poikkeuksellisen isosta, laajasta ja härskistä korruptiosta, lahjonnasta, valtion / kuntien varojen, käyttämisestä taloudelliseen hyötyy korruptiolla, lahjonnalla ym rikossyytteitä pitäisi nostaa, jo viranomaisten toimesta, eikä vain odottaa, että korruptiokaupunki ne nostaisi.

    • Anonyymi

      Muissa EU-valtioissa ja Pohjoismaissa, eläkeläisväestölle täysin maksuttomat, kaikki julkiset palvelut, Tampereella ja Suomessa, maksatetaan nälkäisillä eläkeläisköyhillä, korruptiopoliitikkojen mässäilyt, juhlimiset ja korruptiovaaliäänten lahjonnat.

      POIKKEUKSELLISEN härskistä toiminnasta on kyse ja sellaisena siitä tulee uutisoidakin. Rikostutkinnat ovat vähintä, mitä Tampereen kaupunki on velvollinen järjestämään, korruptiopormestarin ja korruptiopoliitikkojen likaisesta korruptiosta, pörssirikollisuudesta ym lakienvastaisesta toiminnasta.

    • Anonyymi

      Myös toinen turhakepormestari, ÄärioikeistoSdpn Lyly on mukana korruptiossa, kuten kaikki puolueet Tre:en kaupunginhallituksessa.

      Kyllä se on viranomaisten velvollisuus, järjestää isot rikostutkinnat, Tre:en kaupungin korruptiosta, kansalaisten varojen törkeistä väärinkäyttämisestä, korruptiovaaliäänten ostamiseen ym.

    • Anonyymi

      Ja kun eivät näytä järjestävän, on kansalaisten oikeus saada EU:sta riippumattomia, ulkopuolisia rikostutkijoita, selvittämään Suomen valtion ja kuntien, ym valtion korkeiden virkojen, törkeitä väärinkäyttämisiä, isoon pörssirikollisuuteen, korruptioon, lahjontaan, äärioikeisoekstremistisen luokkayhteiskunnan hierarkioitten rakenteluun ym korruptiosaastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vappu on työläisten, työttömien, eläkeläisten, syrjäytettyjen ym vähävaraisten tapahtuma keväällä, ylioppilaat siinä sivussa hienovaraisesti, mutta eipä näy EK-medioissa köyhää kansaa, saati protestoijia.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/4/27/as-inequality-deepens-who-will-rewrite-the-rules

      https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-150999

      Pörssirikolliset veroparatiisihoveineen, näyttävät täyttävän Suomen EK-medioitten sivustot. Suomi on äärifasistien kynsissä, kansalaiset painettu köyhyyteen ja näkymättömiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      Suomeen on ilmeisesti tulossa, jo toinen LAITON hallitus, jonka äärifasististen puolueitten äänimäärillä, ei edes kuuluisi päästä hallitukseen.

    • Anonyymi

      Äärifasistinen EK-Yle köyhän kansan kimpussa:

      https://yle.fi/a/74-20029263

      Isoimmat talousrikolliset, korruptio, äärifasistinen järjestäytynyt pörssirikollisuus, ym valtion virkojen törkeät väärinkäyttämiset, eivät näy mitenkään EK-Yle:n uutisissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907912/tampereelta-alkanut-muuttoliike-pois-veroparatiisihavittajien-metelihaittojen-takia

      Veroparatiisirakennusfirmoille syytivät varovarojamme, nyt on tyhjiä, ahtaita, ylihinnoiteltuja kopperoita, kaupunki väärällään ja hirvittävä meteli veroparatiisihävittäjistä, korruptioon tärvätty kaupungin eli verojenmaksajien varat ja vielä vanhuksia kalliissa turhakepormestarin viroissa, kitisemässä bussikuskien wc-käynneistä, kolme tuntia pitäisi kuulemma pidättää, naistenkin kuukautisissaan ym bussikuskeina, kyllähän tuo o n härskiä rikollista toimintaa korruptiopoliitikoilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17597698/pormestarien-kalliit-turhakevirat-hirvittavine-edustuskuluineen-lakkautettava

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-

    • Anonyymi

      Se Näsijärven pilaaminen päälle rakennetulla ratikkaradalla, jos se ei ole ympäristörikos niin mikä on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7376
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4292
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2125
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1879
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1671
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe