PetosKok-ex-turhakepormestari Ikosen jäljiltä, alkaa paljastumaan korruptiosaastavuori

Anonyymi-ap

150 000€ tuosta noin vain, poliittisiin äärioikeistotarkoituksiin, Tampereen kaupungin / verojenmaksajien varoja, ukrainanvenäläisille levitellyt, kaupungin turhakeviranhaltija PetosKok-Ikosen jäljiltä, alkaa paljastumaan lisää, erittäin tuomittavaa korruptiosaastaa:

https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009539873.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17801095/porssirikollisoligarkit-kiertavat-venaja-pakotteita-no-problem#comment-120005229

Eikö tuota ja vastaavia demokratianhäpäisijöitä, vallan törkeästi väärinkäyttäjiä, voisi karsia jo pois vallan paikoilta, eikä enää päästää eduskuntaan, jatkamaan samaan porsastelua, demokratianhäpäisyä ja kansalaisten pilkkaamista, varojemme törkeää väärinkäyttöä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17823065/korruptiopoliitikot--ja-virkamiehet-ostelleet-okylukaaleja-itselleen-verovaroillamme

Samoin PetosKok-KorruptioKummolan, pitäisi älytä siirtyä eläkekertymiään tuhlaamaan, jonnekin muuaalle, kuin kaupungin turhakevirkaan, kansalaisten varoilla ja kustannuksella. Alkaa riittämään tuo ylimielinen, valtion ja kaupungin virkojen, törkeä väärinkäyttöä, korruptioon, juhlimiseen, harrasteluun ja porsasteluun, jota niin PetosKokoomus, kuin muutkin korruptiopuolueet, ovat harjoittaneet ja harjoittavat.

51

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samoin EK-Yleisradion touhu, vähintään yhtä korruptiosaastunutta, ellei vielä törkeämmin, Sveitsin ja Itävallan ökyalppimajoille, kun eivät tiedotusvälineet Suomessa edes yritä vilkaista, saati viranomaiset, Pelttari vain näyttää kiukkuista naamaansa, EK-Ylen äärioikeistolaisissa feikki-kyberturvallisuus-näytöksissä kansalle, joissa esittävät muka "turvallisuuden" edustajia, vaikka on ihan päinvastaisia, pahimpia rosvoja ja oligarkkeja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17831179/kyberturvallisuus-tilaisuus-ei-tunnista-aarioikeistoekstremismin-uhkaa-suomelle#comment-120455770

      • Anonyymi

        tuo selittää miksi ne kauniit nuoremmat ukri-naiset katosi leipäjonoista joiissa ukraonasset jonottaa...?


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17801095/porssirikollisoligarkit-kiertavat-venaja-pakotteita-no-problem#comment-120005229

      Viranomaiset mukana korruptiossa ja porsastelussa, kantamassa pörssirikollisten salkkuja, kun pitäisi rikostutkia niin eduskuntaa, ministeriöitä kuin muitakin, valtion korkeiden virkojen, törkeitä vallankäyttäjiä ja isosti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

      Eläkeläisköyhien olemattomaan maksukykyyn, ylihinnoiteltuja erityisuimakorttien hintoja kyllä korotettiin ja uimahallin saunoja suljettiin "säästösyistä", mutta säästöt eivät koskeneetkaan, kuin köyhimpiä, korruptiopäättäjät ryypänneet, harrastelleet kulttuuriaan ja urheiluaan, bilettäneet ja viettänee ökyelämää hienoissa ravintoloissa "edustuskuluina", kansan laskuu ja terveyksien kustannuksella. Rikossyytteitä Tre:en kaupunginjohtoon ja turhkakepormestarille kuuluu, erottaa viralta eduskunnasta, eikä päästää enää mihinkään tuollaisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

      • Anonyymi

        korruptio-kokoomus on kiellettävä lailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        korruptio-kokoomus on kiellettävä lailla.

        UKK-Kekkonen ei koskaan päästänyt kokoomusta hallitukseen- koska tiesi mikä kokoomus on...

        Ja nyt persut ihan samaa-

        nuo 2 puoluetta ei kuuluisi edes eduskuntaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        UKK-Kekkonen ei koskaan päästänyt kokoomusta hallitukseen- koska tiesi mikä kokoomus on...

        Ja nyt persut ihan samaa-

        nuo 2 puoluetta ei kuuluisi edes eduskuntaan...

        Kepu ja Kekkonen ovat Suomen korruption perusta. Maaseudulla niiden elämä perustuu edelleen varastamiseen naapureilta.aivan samaa touhua kuin EUn/EKPn elvytys jota nyt maksaa koko maailma erityisesti köyhät.


    • Anonyymi

      Russakoillehan rahaa olisi pitänyt antaa? Ruplat ovat tililläsi, kaalisoppa tulille Ivan.

      • Anonyymi

        Kokoomus ja persut on putinisti-puolueita, mm. venäjä-bisnekset toiminnassa- ja Aatelikroisos...


    • Anonyymi

      Samoin Tre:en taidemuseo, ollut pitkään jo sovinistinen kulissi, jota kaupunkilaiset ovat ohikulkiessaan kummastelleet, että mitä tuolla on meneillään, ettei ole kyllä kunnossa tuokaan pulju ja tulihan sitä tiedonripettä, tosin jälkijunassa, kenties puristamalla, mutta näin:

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009538851.html

      Kaikki tuo PetosKok-Ikosen korruption ja holtittoman, kaupungin / verojenmaksajien varojentärväämisen aikana. Miten kehtaa naamaansa näyttää missään, mutta ylimielinen kun on, niin ei voisi vähempää välittää. Miten jotkut tuollaisia vielä äänestelevät valtaan, häpäisemään demokratiaa ja pilkkaamaan kansanvaltaa.

    • Anonyymi

      Viranomaisten johtoa erotettava, kun selvistä isoista ja törkeistä rötöksistä, ei ole nostettu rikossyytteitä, eikä tutkittu millään tavalla.

      Niin eduskunta, ministeriöt, valtion korkeiden virkojen väärinkäyttäjät, kuntineen kaikkineen, isoimpien talousrikosten laajoihin rikostutkintoihin, ja / tai EU:n rikostutkijat paikalle Suomeen, tutkimaan ja selvittämään, materiaali ei ainakaan lopu kesken.

    • Anonyymi

      EU:sta tultava rikostutkijoita, iso porukka, selvittämään Suomen valtion tilaa, syvää korruptiota, isoa pörssirikollisuutta, äärioikeistoekstremististä, kansanvallan ja demokratian häpäisyä, oikeusvaltio-periaatteen rikkomista ym törkeitä isoja valtion korkeiden virkojen väärinkäyttöjä, oman edun ja sisäpiirien taloushyödyn, vieläpä järkyttävistä summista on kyse, tavoitteluun.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tuli mahdollisesti DEW- suoravoima-aseella sähkösäteily-isku seinien läpi, kun kirjotteli edellisen kommentin tietoja....

        joukkovainotuilla tätä tapahtuu- supo? asialla?-

        tai KRP?- suojelee rikollis korruptiota suomen satanisti-eliittikultti valtapiirien?

        Aika paha olo ja kivut- tuntuu että tästä ei selviä... mutta ehkä ne menee ohi...

        https://www.finnishcrimereporter.com

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17220576/mind-control-eli--toisten-mielenohjaileminen-on-totta

        ... kokoomus....?


    • Anonyymi

      Mitähän kaikkea PetosKok-KorruptioIkosen jäljiltä, vielä tuleekaan paljastumaan, korruptoidut itse, voisivat tulla esiin ja kertoa mitä ovat saaneet, se helpottaisi tulevien EU:n rikostutkijoiden työtä, kun Suomi tullaan laittamaan, isoihin korruptiotutkintoihin, isoimpien talousrikosten , pörssirikollisuuden äärioikeistoekstremismin ym valtion korkeiden virkojen väärinkäyttämisten, valtavan saastevuoren laajoihin selvityksiin ja tutkintoihin. Muuten ei valtio selviä, se alkaa olla jo selvä, laittomat ex-hallitukset ym pörssirikolliset tutkintoihin.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3e3630c2-a087-43ba-b318-32d3d4e0a6d1

    • Anonyymi

      EK-medioissa heitellään heti, pienempiä kaluttuja luita kauhisteltavaksi, vaikka kyseessä on valtion korkeimpien virkojen, erittäin törkeitä väärinkäyttämisiä, isoimpia mahdollisia talousrikoksia, valtion ja eläkerahastojen ryöstämisiä, laiton ex-äärioikeistohallitus, ym sota-sote-pörssirikollisbisnekset, korruptiossa ryöstetty kansamme valtavat varallisuudet, äärioikeisto-Ylen manipuloinnin ja valeuutisten välityksellä ja avustuksella, törkybudjeteilla pörssirikollisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17823065/korruptiopoliitikot--ja-virkamiehet-ostelleet-okylukaaleja-itselleen-verovaroillamme

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko Tampereen kaupunki, nostanut korruptiosyytteitä, kuten lakien mukaan pitäisi ?

    • Anonyymi

      Näyttää siltä, että pyritään painamaan villaisella, vähättelemään ja jättämään esim. tästä EK-Yle:n jutusta, olennaisimmat, tärkeimmät asiat pois, eli se, että korruptiolla on pyritty luomaan äärioikeistoekstremististä toimintamallia, jossa mm. palkkoja korvataan näennäisillä "luontaiseduilla" ja toteutetaan psykologista aivopesua, luokkayhteiskuntamallin ujuttamiseksi kunnan toimintaan.

      https://yle.fi/a/74-20029005

      Ensinnäkin Tampereen erittäin tulehtunut, laajalle levinnyt korruptio, ei ole mikään "tyypillinen korruptiotapaus", vaan tyypillistä isompi, härskimpi ja todellakin räikeä esimerkki siitä, mitä tuhoa, täysin tarpeeton, pormestarin turhakevirka, voi kunnissa aikaansaada.

      Myöskään sitä EK-Yle ei kerro, PetosKok-Ikosen korruptiotouhuja vähätellessään, että KorruptioIkonen käytti korruptiota, lahjontaa, mm. lounaiden tarjoamista sidosryhmilleen, poliittisten äänten kalasteluun, eli erittäin törkeästä korruptiorikosten vyyhdistä on kyse ja siten siitä tulee tuomitakin.

    • Anonyymi

      Tre:en kaupungintalolla siis, herkkupöydät notkuivat, ja ulos tuli kummastelevia ihmisiä, jotka ääneen miettivät, että olikohan tämä nyt oikein, että verojenmaksajien varoilla, heille tarjottiin muhkeita aterioita kaupungintalolla, nälkäisten köyhyyteen pakotettujen kaupunkilaisten silmien edessä.

      Vähintä mitä pitää tulla, on tuomioita isosta ja laajalle levinneestä korruptiovyyhdistä.

    • Anonyymi

      Kyseinen PetosKok-KorruptioIkonen, käytti tuosta noin vain 150 000€ verojenmaksajien varoja, ukrainanvenäläisten aseistamiseen, eli ulkopoliittiseen äärioikeistoekstremismiin.

      Myös ÄärioikeistoSdp:n Lyly on ollut osallisena, kuten muutkin puolueet Tre:en kaupungilla, mutta härskein ja korruptiotoimintaa johtanut, on siis tuo PetosKok-KorruptioIkonen, jonka poikkeuksellisen härskiä korruptiota, lahjontaa, oman edun tavoittelua, taloudellisen hyödyn ottamista ym EK-medioissa nyt kilvan vähätellään, mm. Tampereen kaupungin muuttomäärillä ym täysin epäolennaisilla seikoilla.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoHesari näyttää vähättelevän, Tre:en muuttolukuja esittelemällä. Seikka jolla ei ole noiden isojen talous-lahjonta-korruptio-pörssirikosten kanssa, mitään tekemistä. Niin tiivistä on korruptio vallankäyttäjien keskuudessa EK-medioineen.

    • Anonyymi

      On samojen törkeiden korruptiorikosten jatkamista, jos nyt ei aloiteta syytteiden nostamisia ja isoja tutkintoja, myös EK-Yleisradiossa.

    • Anonyymi

      Missään toisessa EU-valtiossa tai Pohjoismaissa, ei katsottaisi läpi sormien ja vähäteltäisi tuollaista, on sentään kyse haavoittumilla herrojen porsastelun maksattamisesta. Täysin maksuttomat kaikki julkiset palvelut, eläkeläisille muissa eu-valtioissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaatikaa kansalaiset isosti jokainen, sillä jos nyt ei puututa, kyseinen korruptiosaasta vain pahenee.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-ÄärioikeistoYlen pörssirikollisten mafia, pyörittelee viranomaisia "kyberturvallisuus"-shown mannekiineina, eli viranomaisilla ei ole kykyä ja/tai halua, tunnistaa haavoittuvimpiin kansalaisiin, eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmästä, kohdistettavaa erittäin raakaa taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa, pelottelua ja uhkailua, josta on tehty jatkuva toimintapa pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen toimesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17843869/jo-toinen-laiton-hallitus-tulossa-vielapa-vahemmisto-sellainen

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850714/ek-yleisradion-ahneus-ei-ole-quotvaltavirtaaquot-vaan-aarifasismia

      "Sosiaalinen oikeudenmukaisuus kunkin valtion sisällä, on ilmastouhkien torjumisen ehto ja edellytys" - tiedottavat maailman huippututkijat vetoomuksissaan, joista ei EK-Ylen äärioikeisto uutisoi, kun se sosiaalinen oikeudenmukaisuus, näyttää olevan uhka, sen korruptio-pörssirikollisjohdon, ylilyönti-jättibudjteille.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/4/27/as-inequality-deepens-who-will-rewrite-the-rules

      Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, eivät eläkeläiset joudu köyhyyteen pahoinpideltyinä, kilpailemaan ns. virallisen median kanssa henkiinjäämisestään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa, ei tarvita veroparatiisipormestarien kalliita eläköitymis-turhakevirkoja, kansan maksutaakaksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tampereen kehitys vajoaa.....kiitos Sanna siitäkin.

      • Anonyymi

        Eikös Helsingin Kokoomus umpipimeä .pormestari ole esimerkki Suomen eläkkeen saajien terveydenhoidon puuttesta ! Sikaa kystä kyllä elättinä. Kansa kärsiköön ?


    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-laitoksissa, tappavat vanhuksia, keskimääräinen hengissäpysymisaika on kaksi vuotta, ja osa ei ehdi kyseisiin tappolaitoksiin saakka, kun taloudellinen oikeusturvattomuus, eli köyhyyteen pahoinpiteleminen, tappaa ennenaikaisesti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      Tampereella bussikuskit joutuvat ulostamaan housuihinsa, kun taukopaikoilla ei ole edes wc:tä.

      Ketkä päästivät Venäjämieliset pörssirikolliset PetosKokPersRkpKd:t valtaan ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ erittäin syvässä korruptiossa ja pörssirikollisuudessa eduskunnassa, AmissiTrumpistiOligarkkihallitus, palkitsee korruptiosta ja pörssirikollisuudesta kuntaministerin pestillä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890658/hallitusneuvottelujen-tulos-on-laiton

      On jo erikoista, jos mikään taho Suomessa, ei saa aikaiseksi, nostaa kanteita EU-tuomioistuimeen, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, kun kansalaisilta puuttuu aito taloudellinen oikeusturva ja vallankäyttäjät rypevät korruptiossa ja pörssirikollisuudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

    • Anonyymi

      Eikös Marinkin ole Tampereelta,, tuskin vastusti Ukrainalaisten avustamista?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Neonatsihallituksen / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, käytännön väkivaltajoukkojen väkivallan kohteiksi, itsensä korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuoriökyjen, on vähintäänkin erikoista, kun Neonatsihallituksen käytännön väkivaltajoukkojen kovin uhka, kohdistuu juurikin, kaikkein haavoittuvimpiin kansalaisiin, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuihin eläkeläisköyhiin ym tavallisiin kansalaisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17939350/aarioikeisto-ek-yle-vaaristelee-neonatsien-uhkien-kohteita

    • Anonyymi

      Kun koko puolue on täynnä, pelkkiä pörssirikollisOligarkkeja, silloin Suomen lakien pitäisi olla suojelemassa kansaa ja valtiota, miksi ei ole ?

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009805785.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17980129/elina-valtosella-kaksi-korkeakoulututkintoa--ei-silti-osaa-antaa-veroilmoitustansa#comment-122641016

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/30fe88aa-d6ed-4bd3-b8a1-4ce700c48639

      Ei tämä nyt noin voi mennä, että pörssirikollisOligarkit, äärifasistisine ääriideologioineen ja kansamme köyhyyteen tappamisineen, varamme ryöstämisineen, voivat elää kuin siat pellolla, etteivät Suomen lait muka koske niitä mitenkään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17911609/ei-riita-yhden-neonatsin-erottaminen-aarioikeistoekstremistihallitus-erotettava

    • Anonyymi

      Täytyy tuntea myötähäpeää niitä kohtaan, jotka ovat äänensä noille pörssirikollisille luovuttaneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18003214/quotmummonmokkiquot-cayman-saarilla-eika-tutkivaa-journalismia#comment-122979804

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009837574.html

      KorruptioNiinistöOligarkkiTrumpistin, epätoivoinen ydinaseuhalla pelotteleminen, sen jälkeen kun on ollut siirtämässä, kansamme valtavia varallisuuksia, juurikin ydinaseuhan rakentelemiseen, Suomen ylimilitarisointiin, äärifasistiseksi poliisivaltioksi rakenteluun, on niin epäuskottavaa, ettei normaalijärkinen kehtaisi sellaista edes ek-medioissa esittää, mutta käppänä kehtaa, ahneus saa kehtaamaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982406/aarifasisti-israelin-kaltainen-yliresurssoitu-poliisi-militaristivaltio-antidemokratiaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Ainut motiivi KorruptioNiinistöTrumpilla, on yrittää turvata pörssirikollisten, monin tavoin täysin lainvastaista neonatsihallitusta, pistäkää epäonnistumaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Helsingin kaupungilta irtoaa tuosta noin vain 1,14 miljoonaa euroa, verojenmaksajien varoja, kun ökyrikas verovälttelijä keksii "vammais"-verukkeella, rakennuttaa "vaihtuviin tarpeisiin soveltuvan", uuden hevostilan perintötiluksilleen. Ei voi hyväksyä kukaan, kun se mitä mitä Suomen vammaiset, vanhukset ja vakavasti sairaat, todellakin tarvitsevat, ovat ajanmukaiset, aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, eivätkä mitään "poniratsastusta".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019225/perintorikkaiden-hevostilalle-13-miljoonaa-verojenmaksajien-rahaa

    • Anonyymi

      PetosKok-KorruptioIkosen turhakepormestarikaudelta alkaa paljastumaan, monenlaista väärinkäyttöä, mutta syyllisiksi laitetaan aina joku pienempi tekijä, "alihankkija" tms, etteivät isoimmat korruptiopoliitikko-pörssirikolliset itse, joutuisi koskaan vastuuseen.

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009943632.html

    • Anonyymi

      Tampereella jälleen murha nuorten keskuudessa. Alkavat äärifasisti-PetosKok:n kylvämät siemenet tuottaa myrkkyhedelmiä, kansan kahtiajako, eriarvoistaminen, iso korjaamaton köyhyysongelma, eläkeläisköyhien veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttaminen, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla, kaupungin varojen tärvääminen, veroparatiisi-pirhan ym pörssirikollisrikkaiden, korruptiojohtajien leveään elämään verokeitaissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18038008/naisviha-elakelaiskoyhia-kohtaan-on-aariliikkeiden-primus-motor#comment-123914007

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18093112/petoskokpers-hilloahooligarkin-itse-maksettava-henkivartijansa#comment-124133991

      Viranomaiset suojelemassa pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen, kansan rahoilla mässyttämistä henkivartijoina. Menee koko ajan härskimmäksi pörssirikollisten rikollinen toiminta.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/30fe88aa-d6ed-4bd3-b8a1-4ce700c48639

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067923/paljonko-naton-sodanlietsojatrolli--truth-still-hurts-tienaa#comment-123868987

      Suomessa viranomaiset toimivat pörssirikollisten hovi-henkivartijoina, kansamme varoilla ja kustannuksella, supo ja poliisi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe