Pormestarien kalliit turhakevirat, hirvittävine edustuskuluineen, lakkautettava

Anonyymi-ap

PetosKokoomuslaiset ja ÄärioikeistoSdpn, veroparatiisipormestarien tarpeettomat ja verojenmaksajille järjettömän hintaisiksi tulevat, täysin turhat pormestarien edustusvirat tulee lakkauttaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

Ei ole oikein, että esim. Tampereella, KalmaKok:n pormestari levittelee verojenmaksajien varoja, tuosta noin vain 150 000€ ukrainanvenäläisille ja samaan aikaan, muka sähkön säästämisen nimissä, suljetaan ikäihmisiltä, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, Pyynikin uimahallin naisten sauna, jota ovat ikänsä käyttäneet, ja joka on vanhuksille se ainut elämänilo.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17574413/pyynikin-uimahallin-naisten-kaksi-saunaa-terveysturvallisuutta

Pieneen yhden kiukaan kopperoon, nälkää pitämällä, eläkeläisköyhille kalliin erityisuimakortin ostaneet tunkemalla, aiheutetaan myös iso terveysriski, korona- ym viruksien aikakaudella, joten viisaat vanhukset, kävivät sitä ahdasta ruuhkaa, vain ovelta itku silmissä katsomassa, osa jäi jalat tutisten siihen yhden pienen kiukaan viereen, kaatumisriskillä yrittämään lämmitellä, osa sanoi, että pitää sitten kotona lämmittää sähkösauna - että tällaista "säästämistä" Tampereella ja Suomen rakentajien häpäisemistä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17597689/suuri-epaluottamus-eduskunnan-yksipuoluejarjestelman-korruptiopoliitikoihin-kasvussa

Veroparatiisihävittäjä-miljardeista on mistä ottaa ja Usan SotaRikosliitto-hankkeen miljardeista. Suomen kansa ansaitsee parempaa.

13

123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17587904/muut-kansat-aanestavat-suomen-sotarikosliittoon-liittamisesta-suomen-kansa-ei-saa-aanestaa#comment-116779004

   AutokratiaUsan SotaRikosliiton mielistely, disinformaatio ja manipulaatio, jatkuvaa ek-medioissa, vastenmielistä kun ei löydy toimittajia, pistämään edes kampoihin korruptiopoliitikko-pörssirikollisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17587904/muut-kansat-aanestavat-suomen-sotarikosliittoon-liittamisesta-suomen-kansa-ei-saa-aanestaa#comment-116779004

  • Anonyymi

   Onko Suomen kansa niin kovassa kontrollissa / aivopestyä, ettei osaa vaatia, isoimpien talousrikosten, korruption rikostutkintoja eduskuntaan ja ministeriöihin, kun valtion, eli kansamme, aitoon oikeusturvaan, Pohjoismaisiin 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN ym tärkeisiin, aidon demokratian ja oikeusvaltion elementteihin, tarkoitetut valtavat varallisuudet, on ryöstetty silmiemme edessä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17596062/rikostutkinnat--ja-syytteet-nord-stream-talvivaara-uniper-elakerahastojen-ryostot

   Kansaa vaaditaan olemaan peseytymättä ja palelemaan ylihinnoitelluissa homeasunnoissa, että Usan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneet pörssirikolliset, saavat vuotaa verovaramme, AutokratiaUsan sotiin äärioikeistonatseille ukrainanvenäläisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

  • Anonyymi

   Jos PetosKalmaKokPersRkpjne saisivat päättää, olisi jälleen niitä pörssirikollis-pormestarien naamoja ek-medioissa, päivästä toiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16318609/kannabis-yritykset-tahkoavat-miljardeja-koronaviruksen-lisatessa-myyntia#comment-101678511

   Älkää luulko hetkeäkään, että PetosKalmaKok, olisi aidosti haluamassa köyhyyseläkeläis-tulehdus-kipusairaille, lääkekannabista. Rikkaille pörssirikollisillehan se on jo helposti, reseptilääkkeinä saatavilla, eli pelkkä korruptiovaalimainos-huijaus kyseessä, kun ei muutakaan virkaa opposition äärioikeistoekstremisti-pörssirikollisilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

   Jos lääkekannabista haluttaisiin kaikille, ne 1 500€/kk Pohjoismaiset MINIMIELÄKKEET, olisi jo toteutettu, ettei tappavaa kortisonia, solusalpaajia ym elämää lyhentäviä myrkkyjä syötettäisi, veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa, oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyille.

  • Anonyymi

   Hyvä säästökohde, virat lakkautettaviksi. Kaikkien vastuuttomien turhakkeiden virat syyniin. Virkamiehet ja päättäjät samalla tavalla leikkauksien alle, säästökohteiksi.
   Suomen kansa ansaitsee parempaa. Mihin ne verorahat katoaa koska kaikkea vain uudistetaan eli huononnetaan? Luulisi olevan toisinpäin.

  • Anonyymi

   Nimittelevät ihmisiä "salaliittoteoreetikoiksi", kun kansalaiset kyselevät valtion ja eläkerahastojen, eli Suomen kansan aitoon oikeusturvaan, kunnollisiin Pohjoismaisiin
   1 500€/kk minimieläkkeisiin ym tärkeisiin, oikeusvaltion ja demokratian tunnusmerkkeihin, tarkoitettujen valtavien varallisuuksieen perään. Rikostutkinnat estyneet supon ja poliisin johtojen, korruptiossa mukana olemisen, huippupalkkojen ja urakehityksien takia.

  • Anonyymi

   Tällaista porukkaa sitten palkitaan "Valkoisen ruusun ritarikunnan mitaleilla":

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/be2228ec-bdf8-40d8-be68-403024112f27

   Kalliiden mitalien, pystien ja patsaiden rahoittaminen, kansaamme köyhyydessä, oikeusturvattomina pitämällä, on loputtava.

   Muistelkaa ihmiset niitä ek-medioitten "juttuja", mitä laittoman ex-äärioikeistohallituksen ajan nähtiin, PetosKalmaKok-pormestarin naamaa päivästä toiseen. Ei enää koskaan.

  • Anonyymi

   Joka päivä oli PetosKalmaKok-veroparatiisi-turhakepormestarin naama ek-medioissa, laittoman ex-äärioikeistohallituksen aikana, oli sekin karseutta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jokainen muistaa ne PetosKalmaKok-äärioikeisto-turhakepormestarien lärvit, joita esiteltiin ek-medioissa, kuukausitolkulla, mitään muuta informaatiota, ei silloisen, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, likaisista pörssirikoksista ollut saatavissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17633604/tampereen-kaupunginhallituksen-turvattava-elakelaiskoyhyys-vaesto

   Kukaan tuskin haluaa niitä samoja naamoja, enää koskaan valtaan. Mieluummin olemme äänestämättä ja olemmekin, jos luvattuja 1 250€/kk vähimmäisoikeusturvan eläkealmuja, ei nykyisen hallituksen loppuun mennessä, ole toteutettuina, kuten luvattiin, jokainen nykyisen hallituksen puolueista lupasi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eläkeläisköyhiltä vietiin Tampereella, se ainut itsekuntoutuksen muoto, johon he nälkää pitämällä, säästivät erityisuimakorttimaksun, laskemalla uima-altaan veden lämpötilaa niin alas, että lihakset kramppaavat, eivätkä muutenkin huonolla verenkierrolla varustetut vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, pysty enää käymään uimahalla itsekuntouttamassa itseään, eivätkä selkäkipuiset, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaat ym.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644397/kun-vesi-ei-kierra-kun-sita-ei-saa-kayttaa-se-ei-ole-juomakelpoista-enaa#comment-117640616

  • Anonyymi

   Arkandianmäen äärioikeistoekstremistisessä Unkarissa, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikolliset, vievät eläkeläisiltä toivonkin paremmasta. Edelleen se sama, viime vuosisadan n. 700€/kk, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu, mitään aitoja korotuksia, eivät ole täysin riittämättömään oikeusturvan puutteeseen tehneet.

   https://www.eapn.eu/what-is-poverty/poverty-in-the-eu-a-very-real-problem/

   EK-medioissa pörssirikkaiden muovista maailmaa, esitellään vihreän oksan löytäneiden, itsetyytyväisiä ahneita naamoja, vailla pienintäkään sääliä edes, oman kansamme syrjäytettyjä kohtaan. Suomen rakentajat roskiksia kaivelemassa - näin Suomi palkitsee rakentajiaan ja kohtelee vakavasti sairaita ja vammaisia ihmisiä.

  • Anonyymi
   UUSI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1686
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   240
   867
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   37
   808
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   72
   767
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   61
   657
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   43
   611
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   569
  8. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   24
   565
  9. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   555
  Aihe