Pormestarien kalliit turhakevirat, hirvittävine edustuskuluineen, lakkautettava

Anonyymi-ap

PetosKokoomuslaiset ja ÄärioikeistoSdpn, veroparatiisipormestarien tarpeettomat ja verojenmaksajille järjettömän hintaisiksi tulevat, täysin turhat pormestarien edustusvirat tulee lakkauttaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

Ei ole oikein, että esim. Tampereella, KalmaKok:n pormestari levittelee verojenmaksajien varoja, tuosta noin vain 150 000€ ukrainanvenäläisille ja samaan aikaan, muka sähkön säästämisen nimissä, suljetaan ikäihmisiltä, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, Pyynikin uimahallin naisten sauna, jota ovat ikänsä käyttäneet, ja joka on vanhuksille se ainut elämänilo.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17574413/pyynikin-uimahallin-naisten-kaksi-saunaa-terveysturvallisuutta

Pieneen yhden kiukaan kopperoon, nälkää pitämällä, eläkeläisköyhille kalliin erityisuimakortin ostaneet tunkemalla, aiheutetaan myös iso terveysriski, korona- ym viruksien aikakaudella, joten viisaat vanhukset, kävivät sitä ahdasta ruuhkaa, vain ovelta itku silmissä katsomassa, osa jäi jalat tutisten siihen yhden pienen kiukaan viereen, kaatumisriskillä yrittämään lämmitellä, osa sanoi, että pitää sitten kotona lämmittää sähkösauna - että tällaista "säästämistä" Tampereella ja Suomen rakentajien häpäisemistä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17597689/suuri-epaluottamus-eduskunnan-yksipuoluejarjestelman-korruptiopoliitikoihin-kasvussa

Veroparatiisihävittäjä-miljardeista on mistä ottaa ja Usan SotaRikosliitto-hankkeen miljardeista. Suomen kansa ansaitsee parempaa.

68

583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17587904/muut-kansat-aanestavat-suomen-sotarikosliittoon-liittamisesta-suomen-kansa-ei-saa-aanestaa#comment-116779004

      AutokratiaUsan SotaRikosliiton mielistely, disinformaatio ja manipulaatio, jatkuvaa ek-medioissa, vastenmielistä kun ei löydy toimittajia, pistämään edes kampoihin korruptiopoliitikko-pörssirikollisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17587904/muut-kansat-aanestavat-suomen-sotarikosliittoon-liittamisesta-suomen-kansa-ei-saa-aanestaa#comment-116779004

      • Anonyymi

        Jouluvaloihin kuitenkin riittää rahaa- nehän kuluttaa ihan helkkaristi sähköä....

        miksi nuokin laitetaan joka vuonna vaikka muka sähköä pitäisi säästää?

        Kaupungeilla on korruptio-yhteys sähköfirmoihin?


    • Anonyymi

      Onko Suomen kansa niin kovassa kontrollissa / aivopestyä, ettei osaa vaatia, isoimpien talousrikosten, korruption rikostutkintoja eduskuntaan ja ministeriöihin, kun valtion, eli kansamme, aitoon oikeusturvaan, Pohjoismaisiin 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN ym tärkeisiin, aidon demokratian ja oikeusvaltion elementteihin, tarkoitetut valtavat varallisuudet, on ryöstetty silmiemme edessä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17596062/rikostutkinnat--ja-syytteet-nord-stream-talvivaara-uniper-elakerahastojen-ryostot

      Kansaa vaaditaan olemaan peseytymättä ja palelemaan ylihinnoitelluissa homeasunnoissa, että Usan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneet pörssirikolliset, saavat vuotaa verovaramme, AutokratiaUsan sotiin äärioikeistonatseille ukrainanvenäläisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

    • Anonyymi

      Jos PetosKalmaKokPersRkpjne saisivat päättää, olisi jälleen niitä pörssirikollis-pormestarien naamoja ek-medioissa, päivästä toiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16318609/kannabis-yritykset-tahkoavat-miljardeja-koronaviruksen-lisatessa-myyntia#comment-101678511

      Älkää luulko hetkeäkään, että PetosKalmaKok, olisi aidosti haluamassa köyhyyseläkeläis-tulehdus-kipusairaille, lääkekannabista. Rikkaille pörssirikollisillehan se on jo helposti, reseptilääkkeinä saatavilla, eli pelkkä korruptiovaalimainos-huijaus kyseessä, kun ei muutakaan virkaa opposition äärioikeistoekstremisti-pörssirikollisilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Jos lääkekannabista haluttaisiin kaikille, ne 1 500€/kk Pohjoismaiset MINIMIELÄKKEET, olisi jo toteutettu, ettei tappavaa kortisonia, solusalpaajia ym elämää lyhentäviä myrkkyjä syötettäisi, veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa, oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyille.

    • Anonyymi

      Hyvä säästökohde, virat lakkautettaviksi. Kaikkien vastuuttomien turhakkeiden virat syyniin. Virkamiehet ja päättäjät samalla tavalla leikkauksien alle, säästökohteiksi.
      Suomen kansa ansaitsee parempaa. Mihin ne verorahat katoaa koska kaikkea vain uudistetaan eli huononnetaan? Luulisi olevan toisinpäin.

      • Anonyymi

        Turhakemaistereille on pakko keksiä jostain uusia virkoja, näitä puoluetoiminnassa mukana teini-iästä asti olleita yhteiskunnallisten aineiden maistereita koulutetaan reilusti yli tarpeen yliopistoissa , ja näille vielä uskotellaan heidän olevan johtajia niin pakkohan se on tovereiden järjestää johtaja , päällikkö tai vähintään johtava liitteellä olevia virkoja julkishallinnosta.
        Näitä koulutuspaikkoja tulisi ehdottomasti vähentää rajusti, niin tulevaisuudessa kulut julkisella pienentyisivät automaattisesti.
        Eikä myöskään meidän veronmaksajien olisi tarve enää kärsiä surkean koulutuksen saaneiden turhakkeiden tärkeyksissään aiheuttamista ylimääräisistä typeryyksistä.


    • Anonyymi

      Nimittelevät ihmisiä "salaliittoteoreetikoiksi", kun kansalaiset kyselevät valtion ja eläkerahastojen, eli Suomen kansan aitoon oikeusturvaan, kunnollisiin Pohjoismaisiin
      1 500€/kk minimieläkkeisiin ym tärkeisiin, oikeusvaltion ja demokratian tunnusmerkkeihin, tarkoitettujen valtavien varallisuuksieen perään. Rikostutkinnat estyneet supon ja poliisin johtojen, korruptiossa mukana olemisen, huippupalkkojen ja urakehityksien takia.

      • Anonyymi

        Ne roistot pitää meitä tyhminä.
        Kaikki toiveemme muutokset toteutuu.. EU ja Nato ym. Median paskanakit saa tuntea valheidensa seuraukset.


    • Anonyymi

      Tällaista porukkaa sitten palkitaan "Valkoisen ruusun ritarikunnan mitaleilla":

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/be2228ec-bdf8-40d8-be68-403024112f27

      Kalliiden mitalien, pystien ja patsaiden rahoittaminen, kansaamme köyhyydessä, oikeusturvattomina pitämällä, on loputtava.

      Muistelkaa ihmiset niitä ek-medioitten "juttuja", mitä laittoman ex-äärioikeistohallituksen ajan nähtiin, PetosKalmaKok-pormestarin naamaa päivästä toiseen. Ei enää koskaan.

    • Anonyymi

      Joka päivä oli PetosKalmaKok-veroparatiisi-turhakepormestarin naama ek-medioissa, laittoman ex-äärioikeistohallituksen aikana, oli sekin karseutta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jokainen muistaa ne PetosKalmaKok-äärioikeisto-turhakepormestarien lärvit, joita esiteltiin ek-medioissa, kuukausitolkulla, mitään muuta informaatiota, ei silloisen, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, likaisista pörssirikoksista ollut saatavissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17633604/tampereen-kaupunginhallituksen-turvattava-elakelaiskoyhyys-vaesto

      Kukaan tuskin haluaa niitä samoja naamoja, enää koskaan valtaan. Mieluummin olemme äänestämättä ja olemmekin, jos luvattuja 1 250€/kk vähimmäisoikeusturvan eläkealmuja, ei nykyisen hallituksen loppuun mennessä, ole toteutettuina, kuten luvattiin, jokainen nykyisen hallituksen puolueista lupasi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhiltä vietiin Tampereella, se ainut itsekuntoutuksen muoto, johon he nälkää pitämällä, säästivät erityisuimakorttimaksun, laskemalla uima-altaan veden lämpötilaa niin alas, että lihakset kramppaavat, eivätkä muutenkin huonolla verenkierrolla varustetut vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, pysty enää käymään uimahalla itsekuntouttamassa itseään, eivätkä selkäkipuiset, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaat ym.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644397/kun-vesi-ei-kierra-kun-sita-ei-saa-kayttaa-se-ei-ole-juomakelpoista-enaa#comment-117640616

    • Anonyymi

      Arkandianmäen äärioikeistoekstremistisessä Unkarissa, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikolliset, vievät eläkeläisiltä toivonkin paremmasta. Edelleen se sama, viime vuosisadan n. 700€/kk, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu, mitään aitoja korotuksia, eivät ole täysin riittämättömään oikeusturvan puutteeseen tehneet.

      https://www.eapn.eu/what-is-poverty/poverty-in-the-eu-a-very-real-problem/

      EK-medioissa pörssirikkaiden muovista maailmaa, esitellään vihreän oksan löytäneiden, itsetyytyväisiä ahneita naamoja, vailla pienintäkään sääliä edes, oman kansamme syrjäytettyjä kohtaan. Suomen rakentajat roskiksia kaivelemassa - näin Suomi palkitsee rakentajiaan ja kohtelee vakavasti sairaita ja vammaisia ihmisiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Unohdit äärivasemmiston.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, pörssijengirikolliset vallassa, mitään eroa puolueitten välillä, ei ole kymmeniin vuosiin enää ollut.

    • Anonyymi

      Tuo "radikaalivasemmisto"-korruptiovaalimainos, on eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, viimeisin valhe ja vedätys.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644109/tasa-arvoa-okyrikkaille-perinto-verosuunnittelija-porssikeinottelijoille-keskenaan

      Täytyy olla tosi tietämätön, jos luulee, että ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssijengirikolliset, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä,olisivat "radikaalivasemmistoa".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

    • Anonyymi

      PetosKalmaKok-veroparatiisipormestari "säästää" ihmishenkien kustannuksella, laskemalla uimahallien veden lämpötilaa niin alas, että vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät voi kramppien, palelemisen ja vakavempien sairauskohtaus-riskien takia enää käyttää Tampereen uimahalleja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näin Tampereella, entisessä työläiskaupungissa, nykyisessä nhl-jääkiekkoilijoiden veroparatiisikaukalossa, valtio ja kunnat, kerjuuttavat köyhistä Teekutsuliikkeen kerjuuttamisbisneksissä, niitä jotka sinne kykenevät:

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009280425.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

      Kyseessä on siis perustuslakiin kirjatun, aidon oikeusturvan vieminen, korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoiden, vastuusta lipeäminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Mitä luulette, lunastaako nykyinen hallitus 1 250€/kk MINIMIELÄKE-lupauksensa viime metreillä, vai jätämmekö hengenvaaralliseksi käyneen äänestämisen, jolla vastikkeettomien yritys-maatalous-korona-kulttuuri-sähkö-jne loputtomien miljardien miljardien perään, jakaminen pörssirikollisjengeille, vain kiihtyy, eli lopetamme äänestämisen korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

    • Anonyymi

      Eriarvoistaminen, korjaamaton iso köyhyysongelma, kansan kahtiajako näkyy räikeästi kaikessa. Veroparatiisipormestarien korruptiolla pörssirikollis-sidosryhmien voiteleminen, syötetty kaupungintalolla, ilmaiset uimahallit ym, yritettiin pestä ex-turhakepormestarin kontolta, siirtämällä yhden liikuntatoimen syyksi, vaikka kyseessä on isompi kokonaisuus, todellakin äärioikeistolaista pörssirikollisuus-korruptiota Tampereella laajalti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907912/tampereelta-alkanut-muuttoliike-pois-veroparatiisihavittajien-metelihaittojen-takia

      Menisivät eläkkeelle ajoissa, kuten muutkin ihmiset, eivätkä jäisi ihmisten kiusaksi, kalliisiin turhakevirkoihin roikkumaan.

    • Anonyymi

      Poistelevat ihmisten kirjoituksiakin hakukoneilta, aika erikoiset sananvapaudet Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17904371/arhinmaen-laakarivaimon-graffittien-tarkoitus-ek-medioissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-

      Täysin epäolennaisten keskinäisten vääntöjensä länkyttämiseen, käyttävät aikansa ja rahamme, ettei vaan tarvitsisi tehdä, mitään konkreettisia tekoja köyhyysongelman korjaamiseksi, eläkeläisköyhien jo ihmisoikeuksiin, kansalaisten perusoikeuksien puuttumiseen, liittyvien isojen ongelmien korjaamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ajatelkaapa hivenen tarkemmin.
      Jos jostain yksityisestä firmasta hakisi töitä henkilö, jonka vaatimuksena olisi esim. 15000 euroa kk:ssa, koulutus sosiologian ylipoopilas ja kokemustausta puolueen piiritoimistolta ja lisämeriittinä olisi mm. laiton spraymaalaus toisten omistamiin n seiniin, Audien keulamaskin rikkominen potkimalla, julkinen riekkuminen kännissä, ihmisten yllyttäminen kadulle riehumaan viranomaosia vastaan jne. niin ottaisiko yksityinen töihin?
      Miesoletettua ei jätetä yksin kadulle, sillä yhteiskunnan kuuluu pohjoismaisessa hyvnvointivaltiossa huolehtia myös reppanoista.

    • Anonyymi

      Huulipunaa käyttävä barbapapa on ainakin tosi tarpeellinen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET ovat se VELKA, jonka eduskunnan pörssirikolliset, ovat Suomen kansalle VELKAA. Toteutettava kiireellisenä, konkreettiset tulojensiirrot Suomen eläkeläisväestölle.

    • Anonyymi

      Raimopa ei ollutkaan mikään turha mies. Vuonna 1985 kun suurella rahalla tehtiin elokuvia Helsingissä joka esitti moskovaa, niin raimopa päättikin, että nyt saa naapurimaamme pahoinpitely kertakaikkiaan riittää. REDS -suurelokuva jäi sitten viimeiseksi helsingissä kuvatuksi elokuvaksi, vaikka uusia projekteja olisi ollut tulossa(mm andrei saharovista kertova elokuva). Se ei kuitenkaan käynyt ylipormestarille ja opiskelijat menettivät mielenkiintoisen tavan hankkia lisäsansioita. Onkohan mitään pöljempää tehtykään helsingissä? Sama mies otti vastaan myös maailmanrauhapatsaan joka sijoitettiin näkyvälle paikalle hakaniemeen. Tuolloin muuten elettiin sitä aikaa kun poliitikot pelkäsivät ulkomaisten videoelokuvienkin vaikutuksia ja niinpä säädettiin maailman tiukin aikuissensuurivideolaki pikavauhdilla kun kansaa oli ensin peloteltu ja järkytetty ylen ajankohtaisohjelmissa.

      • Anonyymi

        Tampere vaikuttaa sivistyneeltä ja avoimelta länsimaiselta kulttuurikaupungilta ja siellä kuvataankin nykyään kansainvälisiä elokuvia ja kaupunki toivoo lisääkin elokuvaprojekteja. Tampereella on myös väritykseltäänkin tyylikäs ratikka kun helsingissä körötellään 1950-luvun vihreillä vaunuilla edelleen. Ja verratkaa helsingin metroa tukholman metroon. Ei tietokaan mistään oransseista junista ja tylsistä metroasemista tukholmassa. ja taloissa osataan tukholmassa - ja ehkä tampereellakin - käyttää lähiöissäkin muita värejä kuin harmaata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tampere vaikuttaa sivistyneeltä ja avoimelta länsimaiselta kulttuurikaupungilta ja siellä kuvataankin nykyään kansainvälisiä elokuvia ja kaupunki toivoo lisääkin elokuvaprojekteja. Tampereella on myös väritykseltäänkin tyylikäs ratikka kun helsingissä körötellään 1950-luvun vihreillä vaunuilla edelleen. Ja verratkaa helsingin metroa tukholman metroon. Ei tietokaan mistään oransseista junista ja tylsistä metroasemista tukholmassa. ja taloissa osataan tukholmassa - ja ehkä tampereellakin - käyttää lähiöissäkin muita värejä kuin harmaata.

        TAYS vaikuttaa ainakin laatimissaan nettiteksteissä inhimilliseltä sairaanhoitopiiriltä, eikä vastaavia korruptioon viittaavia skandaalejakaan ole ilmennyt kuin HUS-alueella, jossa 200 miljoonan tietojärjestelmän budjettikin paisui 1000 miljoonaan, eikä edes hesaria kiinnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TAYS vaikuttaa ainakin laatimissaan nettiteksteissä inhimilliseltä sairaanhoitopiiriltä, eikä vastaavia korruptioon viittaavia skandaalejakaan ole ilmennyt kuin HUS-alueella, jossa 200 miljoonan tietojärjestelmän budjettikin paisui 1000 miljoonaan, eikä edes hesaria kiinnosta.

        Ja nyt ne aikoo vielä leikata 60 miljoonaan erikoissairaanhoidosta, joka ei muutoinkaan toimi ja hylkää esimerkiksi lähetteitä mielivaltaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tampere vaikuttaa sivistyneeltä ja avoimelta länsimaiselta kulttuurikaupungilta ja siellä kuvataankin nykyään kansainvälisiä elokuvia ja kaupunki toivoo lisääkin elokuvaprojekteja. Tampereella on myös väritykseltäänkin tyylikäs ratikka kun helsingissä körötellään 1950-luvun vihreillä vaunuilla edelleen. Ja verratkaa helsingin metroa tukholman metroon. Ei tietokaan mistään oransseista junista ja tylsistä metroasemista tukholmassa. ja taloissa osataan tukholmassa - ja ehkä tampereellakin - käyttää lähiöissäkin muita värejä kuin harmaata.

        Pörssirikollisuuden synonymi "länsimaisuus", uppoaa yksinkertaisiin, ei enemmistöön kansalaisista, joilla on muutakin kuin loputon ahneus korvien välissä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17577883/eu-tukipaketit-mm--italialle-aarioikeisto-opposition-valevastustamalla-hyvaksyttyja

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18010900/biden-syytteissa-korruptiosta-ja-porssirikollisuudesta-autokratiausassa

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018196/aarifasistiukraina-haastaa-unkarin-slovakian-ja-puolan-viljantuontikiellosta

        Eivät tampereen paljasjalkaisetkaan, niin tyhmiä ole, että pelkkä pörssirikollisten jenkkiryssien ihailemisimago, köyhyyteen pakotettuihin enää uppoaisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TAYS vaikuttaa ainakin laatimissaan nettiteksteissä inhimilliseltä sairaanhoitopiiriltä, eikä vastaavia korruptioon viittaavia skandaalejakaan ole ilmennyt kuin HUS-alueella, jossa 200 miljoonan tietojärjestelmän budjettikin paisui 1000 miljoonaan, eikä edes hesaria kiinnosta.

        Pirha on täysi katastrofi, lakkauttavat vanhuksille välttämättömät, ne ennen ns. julkiset palvelujen rippeetkin, jos jotain vielä oli jäljellä. Ökyrikkaita äärifasistisia korruptiolääkäreitä Pirhassa, kohdistamassa kieroa vihaväkivaltaa, temputtamista ja höykkyyttämistä, puolustuskyvyttömiin, köyhyyteen pakotettuihin vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

        Eivätkä tiedä mistään mitään, pilaavat vuosikymmeniä hyvin toimineita lääkityksiä ikäihmisiltä, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, eivätkä erota edes puutiaista varsiluomesta, on vielä kuulemma "hyvälaatuinen", eli ahneus ja pörssirikollisuus, väkivaltaisuus haavoittuvimpia kohtaan, on ainut mitä Veroparatiisi-Pirhassa korruptiolääkäreille opetetaan ja mitä ne ahneuspäissään toteuttavat.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nyt ne aikoo vielä leikata 60 miljoonaan erikoissairaanhoidosta, joka ei muutoinkaan toimi ja hylkää esimerkiksi lähetteitä mielivaltaisesti.

        Rikosasioitahan nuo veroparatiisi-soteongelmat ja eläkeläisväestön, ilman aitoa, taloudellista oikeusturvaa, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemiset ovat, pitää vain löytyä tarpeeksi vahvoja harteita, nostamaan rikoskanteita, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen ja vaikka YK:hon asti, kun EU on niin korruption läpäisemä ja äärifasistinen, ettei sinne enää kannata valittaa.

        https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

        https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ovat pelkkiä poliitisia suojatyöpaikkoja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siis tuo summa heti sodan alussa, mitä sen jälkeen on syydetty, kuka tietää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Possu Kummola kähmii hyväveliverkostossa Tampereella ja järjestelee kavereilleen urakoita ja bisneksiä. Helsingissä onnettomat vajakit eli Vartiainen ja Sinnemäki tukkivat kaikki autoväylät yhtä aikaa keskustaan, ja vimmatun hullulla rakentamisvauhdilla kaadetaan viimeiset metsät jotta matuja saadaan asutettua sijoittajien vuokrakämppiin. Pormestarimalli on irvokas, turhake, ja verovaroja tuhlaava.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suuri myötähäpeä Tampereen kaupunginhallitukselle, joka yhtään edes kyseenalaistamatta, "yksimielisesti hyväksyi", PetosKok-KorruptioKummolaOligarkin vanhus-turhakepormestarin, laatiman erittäin oudon viihdepaketin, ökyrikkaille verovälttelijöille vale-voittoa-tavoittelemattomine, verovälttely-yhdistyksineen- ja säätiöineen, sekä ilmaiset uimahallikäynnit rikkaille leskeneläkeläisille, niiden haavoittuvimpien ja köyhimpien alle 65-vuotiaiden köyhyyseläkeläisten, päätyessä maksamaan terveyksillään, kenties jäämään pois uimahalli-itsekuntoutuksesta, kun ei ole kerralla rahaa sellaisiin summiin, eikä muutenkaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-124496207

      Pörssirikollisten viihdepakettia, nimittivät röyhkeästi "köyhyyspaketiksi", haavoittuvimpien lyömistä.

    • Anonyymi

      Suomi on herrojen suojatyöpaikkojen paratiisi ja kaikki tapahtuu velkarahalla mutta duunari ja työtön kyllä syyllistetään ja nekin rahat pitäisi mennä herrojen perseisiin.

    • Anonyymi

      Pelkkää harmia ja kiusaa köyhimmille, on veroparatiisi-pormestarien, väkivaltaisista turhakeviroista, joihin siskojenhakkaajia ja muita pörssirikollisia, ruokitaan eläkepäivinään, ahneita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-124496207

      Tekee surulliseksi se, miten heikoimpien kustannuksella valehtelevat, kaupunginhallitus "yksimielisesti", siirrellessään verovaroja heille, joilla olisi millä omillaankin maksaa uimahallimaksut ym, veroparatiisisäätiöille- ja yhdistyksille verojenkiertoon perintörikkaille. Inhottavaa.

    • Anonyymi

      Vanhuuseläkkeelle kuuluvat KorruptioKummolaOligarkki, kiristää hirttonarua köyhimpien eläkeläisten kaulan ympärillä, viemällä erityisuimakorttilaisilta puolivuosittaismaksu-mahdollisuuden. Laskelmoidulla kansanmurhalla, on monia eri muotoja, sen AI:lla kansanmurhaa tekevät tietävät. Sieltä täältä kun kiristetään, on lopputulos ennenaikaisia ruumiita.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-124854613

    • Anonyymi

      Pörssirikollispormestari viemässä, köyhimmiltä alle 65-vuotiailta sairauseläkeläisiltä, sen elintärkeän, toimintakyvyn kannalta välttämättömän, ainoan itsekuntoutuksen muodon vesiliikunnan mahdollisuuden, viemällä pois erityisuimakortin.

      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000010060446.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-124496207

      Pörssirikollispormestari KorruptioKummolaOligarkin, äärifasisti-ideologinen isku, kaikkein haavoittuvimpiin, köyhimpiin alle 65-vuotiaisiin sairauseläkeläisiin, on Tampereen kaupungin harjoittamaa vihaväkivaltaa, joka tulee ehdottomasti perua. On kyse ihmisoikeuksista, yhdenvertaisuuden viemisestä, kun köyhyyseläkeäisten ainoasta itsekuntoutuksen muodosta, jota kipujen kanssa pystyvät tekemään.

      Rahaa löytyi perintörikkaiden verovälttely-säätiöille-yhdistyksille-järjestöille, mielenterveyden ja alkoholin verukkeella, muttei köyhimpien sairauseläkeläisten uimahallin erityisuimakorttiin, järkyttävää vihaväkivaltaa Tampereella.

      Vaadimme KorruptioKummolan EROTTAMISTA.

    • Anonyymi

      Törkeää ERIARVOISTAMISTA, julkisten palvelun alasajamista ja yksityistämistä, vieläpä sitä varten perustetusta vale-yhdenvertaisuusvaltuutetun virasta käsin.

      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000010060446.html

      Eivätkä osaa edes hävetä, törkeää väkivaltaansa, kaikkein haavoittuvimpia sairauseläkeläisiä kohtaan, vaan kyseinen, kalliin yksityistämisviran valtuutettu, kuljeskellut uimahallilla kylmä ja laskelmoiva ilme naamallaan, sen näköisenä, että kenetkähän itseään kuntouttavista ja toimintakykyään ylläpitää yrittävistä, köyhimmistä sairauseläkeläisistä hukuttaisi. Kyllä sitä noin voi kuvata, osasimme jo aavistaa, miksi tuollainen kallis turhkakevirka on perustettu.

      Ökyrikkaiden perintö-j a verosuunnittelija-korkeakoulutettujen seksuaalivähemmistön, etuoikeuksien vahvistaminen, yksityistäminen ja julkisten palvelujen alasajaminen, rikkaiden yksityisiksi viihde- ja markkinakeskuksiksi, ei ole yhdenvertaisuutta nähnytkään, sen verran törkeästä ja vakavasta eriarvoistamisesta, haavoittuvimpien lyömisestä ja halveksunnasta on kyse.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Molemmat kalliit turhkakevirata, veroparatiisipormestarin ja vale-yhdenvertaisuusvaltuutetun, pitää lakkauttaa ja palauttaa Tampereella aito demokratia, aidot julkiset palvelut ja maksuton erityisuimakortti kaikille sairaus-kansaneläkeläisille.

    • Anonyymi

      Vielä tuosta VALE-yhdenvertaisuusvaltuutetusta, että tyyppi tiedetään jo Kelan / Reumaliiton Apilan kuntoutuksien pilaamisesta, eli yksityistämisestä ja alasajamisesta, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoiden, yksityisiksi viihde- ja markkinakeskuksiksi.

      Ei olisi pitänyt koskaan, perustaa tuollaista valevirkaa Tampereelle, eikä varsinkaan päästää alasajamaan, ihmisille elintärkeitä, toimintakyvyn ylläpidolle ensiarvoisia julkisia palveluja erityisuimakortti-oikeuksineen.

      Teimme valituksen Valtioneuvostoon, toivomme että Tampere pyörtää virheellisen ja selkeästi todella väärän päätöksen, palauttaa erityisuimakortin sairauseläkeläisille, mieluiten maksuttomana, kuten on muissa eu-oikeusvaltioissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-125043729

      ERIARVOISTAMISvaltuutetun virka perustettu, ennen julkisten palvelujen alasajamiseksi, lakkauttamiseksi, muuttamiseksi ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-korkeakoulutetuille, yksityisiksi viihde- ja markkinakeskuksiksi. Siitä tuossa eläkeläisköyhimpien erityisuimakortin lakkauttamis-virheessä on kyse, eikä ole ek-medioista pitelemään, kun demokratiaa, kansalaisoikeuksia, yhteisiä julkisia palvelujamme tuhotaan silmittömästi ja kehdataan vielä nimittää "yhdenvertaistamiseksi", kun viedään köyhimmiltä sairauseläkeläisiltä se ainut itsekuntoututtamisen ja toimintakyvyn ylläpitämisen muoto vesiliikunta.

      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000010060446.html

      Sen verran selkärankaa pitäisi päättäjiltä löytyä, että myöntäisivät virheensä ja tekisivät korjausliikkeen äkkiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Löytyisikö kansanedustajia, lakkauttamaan kalliita turhakevirkoja, pormestarien joilla näköjään on vielä apulaispormestarinkin, tekemässä korruptiobudjetteja ja suorittamassa köyhimmiltä leikkaamisia, rikkaiden huvien maksattamisia.

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000010304204.html

      Tampereella köyhimmät sairauseläkeläiset, laitettiin maksamaan rikkaiden uimahallikäynnit, yhteensä 330€ tuli vuoden aikana maksua, kun ns. erityisuimakortti lakkautettiin, ensin sen puolen vuoden 60€, sitten uudistuksen 140€ maksu, jonka asiakas luuli olevan vuodeksi, vaan eipä olekaan, joulukuussa pitäisi maksaa jälleen 130€, eli törkeä vedätys ja maksukyvyttömillä sairauseläkeläisillä, joiden rahat eivät riitä kunnolliseen ruokaan ja välttämättömiin reseptilääkkeisiinkään, on keksitty rikkaiden uimahallien maksattaminen.

      Näin törkeästi toimii, PetosKokoomuksen turhake-vanhuspormestari KorruptioKummola Tampereella. Äänestän sitä joka erottaa KorruptioKummolan ja lakkauttaa veroparatiisipormestarien ökykalliit korruptio- ja turhakevirat.

    • Anonyymi

      PetosKok-ex-pormestari KorruptioIkonen, joka syötti verovaroilla sidosryhmiään, korruptiovaalien alla Tampereen kaupungintalolla niin runsain eväin, että korruptoidut itsekin jo kummastelivat, että onkohan ihan reiluakaan, että verovaroilla meitä ruokitaan, kun nälkäiset seisoivat kaupungintalon pihalla katsomassa.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5302aa25-563c-4e01-b6ed-6e753becc5dd

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, jos eivät nosta rikoskanteita, kansainväliseen oikeuteen, kun selkeitä rikoksia jo ihmisyyttä vastaan Suomessa, kaiken julkisen murskaamista ja ihmisten perusoikeuksien viemistä.

    • Anonyymi

      Suomen päättäjät läpikotaisin ovat olleet jo liian pitkään omaan pesään kusijoita. Heidät on laitettava kuriin tavalla tai toisella, näin ei voi jatkua!!!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe