EK-Yleisradio VALEUUTISOI, 180e:n takuueläkettä 900e:ksi.

Anonyymi-ap

Korruptiovaalien törkeitä VALEUUTISIA, alkaa näköjään uimaan uutisvirtaan, mutta tämä on jo hädänalaisten, haavoittuvimpien, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutettamis-pilkka-almueläkeläisten, törkeää hyväksikäyttöä, korruptiopoliitikkojen vaalimainontaan:

https://yle.fi/a/74-20020832

Ihan jokainen voi tarkistaa, vaikka sieltä Kela:n sivustoilta, mikä on köyhyyseläkkeisiin, niihin viime vuosisadalle jätettyihin, almuksi päälle lykätty, takuueläkkeen nimellä oleva pilkka-almu, se on n. 180€/kk, ei yhtään enempää.

EK-Yleisradion VALEUUTINEN on tarkoituksellista harhaanjohtamista, väkivaltaa köyhyyteen pakotettuja vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan.

Väittää 180€/kk almua 900€/kk almuksi, on jo niin häikäilemätön VALEUUTINEN, että on erikoista, ettei mikään taho puutu, eikä muissa ek-medioissa huomata.

Sen ainoan kerran, kun neljään vuoteen, EK-Yle mainitsee eläkeläisköyhät, se tekeekin sen korruptiopoliitikko-pörssirikollisten vaalimainoksena ja vieläpä yli viidensadan euron valheella.

40

230

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tarkennetaan vielä, että se viime vuosisadalle jätetty, sairaus-kansaneläkkeen perusosa on n. 700€/kk, jonka lisäksi tuo pilkka-almu 180€/kk tulee, mutta se ei tee ihmisten sairaus-kansaneläkkeen nimellä kulkevasta, köyhyyseläkkeen perusosasta, mitään "takuueläkettä", eikä tuollaisia summia, mitä EK-Yleisradio VALEUUTISESSAAN väittää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

   Siinä lisää veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   Vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden oikeusturvaa, ei Suomessa enää ole, ja siinä näyttää olevan porsaanreikä, myös ns. viralliselle medialle, EK-Yleisradiolle, käyttää haavoittuvimpia ihmisiä, Caymansaarten eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikkojen- ja puolueiden korruptiovaalimainontaan, väärillä tiedoilla.

  • Anonyymi

   Pyysimme EK-Yle:ä korjaamaan, tuon törkeän VALEUUTISEN, eivät ainakaan vielä näytä korjanneen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olen pahoillani siitä, että pitkänkin työuran pienipalkkaisissa töissä tehnyt saa vain pienen eläkkeen, joka ei ole paljoakaan suurempi kuin oma takuueläkkeeni ilman työuraa: 922 euroa - olen itse siihen todella tyytyväinen ja kiitollinen.

   • Anonyymi

    Ilmaiseksi olemme töitä Suomen, perheidemme, sukujemme, veroparatiisiyrityksien eteen, joutuneet tekemään, meiltä ei ole kysytty, eikä ole korruptiovirkamies-äiti, ollut tunkemassa pörssitiliä käteen, kuten äärioikeistoradikalisteille perintö-incel-pojille.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Saksa toteutti jo vuonna 2019 aidot 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET ja sen jälkeen siellä eläkeläisväestö, jätti äänestämättä, kun tuollakaan summalla, ei silloinkaan edes, tullut toimeen, niin nostivat niitä eläkkeitä, joihin siellä kuuluu maksuttomat kaikki terveydenhoidot ym, muiden Pohjoismaiden tasolle 1 500€/kk.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

   On törkeää, että korruptiovirkamiesten ökyrikkaa perintöpojat, äärioikeistoekstremistit, esittävät täällä "tyytyväistä eläkeläistä", nälkäisten ja hoitamattomien sairauksien kanssa, kärvistelevien oikeusturvattomien, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettujen, henkien kustannuksella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Siis toteat tuon ylemmän kirjoitukseni VIHAKIRJOITUKSEKSI,,,,olet aika kyyninen!?
    Kiitos paljon vaan!


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Yleisradion pitäisi joutua kyllä jo vastuuseen, kun eivät ole vuosikymmeneen kohta, uutisoineet eläkeläisköyhyys-oikeusturvattomuudesta ja sitten kun uutisoivat, tulee tuollainen törkeä valhe, korruptiopoliitikkojen mainos.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onhan se selvää, että ek-ylellä, ovat faktat hukassa, kun eivät jälleen, neljään vuoteen, ole uutisoineet mitään eläkeläisköyhyys hätätilasta Suomessa.

  • Anonyymi

   EU:lta tuli Suomelle, jälleen varoituksia, eläkeläisväestön puutteellisesta oikeusturvasta, EK-medioissa eivät edes uutisoineet ja KU:ssa äärioikealle radikalisoituneet, entiset punapuolueet, nykyiset vitivalkoiset pörssiporvaripuolueet, länkyttivät nuorten ja terveiden perintöporvarijälkeläistensä "köyhyydestä", eivät siis noteeranneet eläkeläisköyhien hätätilaa Suomessa mitenkään.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

  • Anonyymi

   Sitten Kelakin on väärässä, kun sanoo että "Takuueläke turvaa Suomessa asuvalle henkilölle vähimmäiseläkkeen, joka on 922,42 e/kk." : https://www.kela.fi/takuuelake

   Ylen juttukin toteaa aivan vastaavasti: "Takuueläke on vähimmäiseläke, joka turvataan jokaiselle Suomessa asuvalle henkilölle." Eli takuueläke on teoriassa tuo yllä mainittu summa, mutta siitä vähennetään kaikki muut eläkkeet kuten Kelan sivuilla lukee. Tällä lailla takuueläke on siis toimeentulotukea vastaava tulonsiirto. Kukaanhan ei ole Ylen jutussakaan väittänyt, että se 922,42 euroa maksettaisiin muun päälle. Eli kuinka ollakaan, tämäkin kirjoituksesi on taas tarkoitushakuista vääristelyä. Mutta eihän anneta faktojen pilata hyvää öyhötystä, eihän?

  • Anonyymi

   Taidatte siellä verokeitaissanne, korruptiovirkamiesten- ja poliitikkojen, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisjälkeläiset, lukea Kela:nkin sivuja, kuin pirut raamattua. Se mikä näkyy eläkeläisköyhien tileillä ratkaisee, tuollaista 900€/kk takuueläkettä, ei ole olemassakaan, se valetakuueläke on sen. 180€/kk ja se tulee sen viime vuosisadalle jätetyn n. 700€/kk päälle, niistäkään ei yhteensäkään, saa tuota 900€/kk ja nykyisillä elinkustannuksilla, vaikka saisikin, se ei riitä mihinkään, eli on edelleen sen 550€/kk MIINUKSELLA, siltä entiseltä köyhyysrajaltakin. Faktoja.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   Ihanko huvikseen luulette, että Eurostatin tutkijat / EU, ovat jälleen antaneet Suomelle varoituksia, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, ei tod.

   Ei se ole keneltäkään pois, että Suomen eläkeläisväestölle, turvataan ihmisarvoinen elämä 1 500€/kk minimieläkkeillä, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden osa nykypäivän Suomessa, on tarhaeläimen osa, vielä huonompi, kun ennenaikaisesti henki lähtee, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa orjuudessa, köyhyyteen pakottamalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-118409077

   • Anonyymi

    Niin ja tuosta otetaan se noin 250e vielä pois eli summa on 600-650e


  • Anonyymi

   https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

   Onko ns. valtamedian tehtävä, nimitellä köyhyyteen pakotettuja kansalaisia "öyhöttäjiksi", kun nämä pyrkivät saamaan, perustuslakiin kirjattuja oikeuksiaan, aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, ei pitäisi olla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17699873/emme-me-mistaan-quotvappusatasestaquot-olisi-aanestaneetkaan-1-250ekk-luvattiin

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

   Fakta on, että se n. 180€/kk valetakuueläke, ei muutu 900€:ksi/kk, vaikka kuinka sitä tuijottaisi ja Kela:n sivustoja lukisi, kuin pirut raamattua. Se mitä näkyy eläkeläisköyhien tileillä, on fakta ja se ei ole tuo, mitä ek-yle väittää, vaan 180€/kk valetakuueläke.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin

   • Anonyymi

    Tottakai hulluja ne ovat jotka yrittää puolia pitää ja sanoa ettei tuollainen ole enää edes elämää.


  • Anonyymi

   EK-Yle valeuutisoi tässä korruptiopoliitikkojen vaalimainoksessa, että korruptiopoliitikot/ uudet ehdokkaat sanoisivat, että: "minimieläkettä tulee korottaa" - Miten voi "korottaa minimieläkettä", kun sitä ei Suomessa, vielä ole olemassakaan ? EK-Yle valeuutisoi itsensä pussiin.

   https://yle.fi/a/74-20020832

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

   Kehtaavat vielä EK-Yle:n pörssirikolliset, syyttää eläkeläilsköyhiä "öyhöttäjiksi", kun siellä toimituksissa, ei ole faktat kunnossa, kun eivät ole vuosikymmeniin, edes uutisoineet eläkeläisköyhyys hätätilasta, oikeusturvan puutteesta, veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta, eivät edes EU:n jälleen antamista varoituksista Suomelle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

  • Anonyymi

   Tässä esimerkki toteutetusta minimieläkkeestä:

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   Suomessa ei tuota, Saksan jo vuonna 2019 toteuttamaa, ja sittemmin
   1 500€/kk:hon korottamaa minimieläkkettä ole, vaikka EK-Yle kuinka, olisi sitä korruptiopoliitikkojen vaalimainoksissa korottavinaan, ei voi korottaa sellaista, mitä ei ole, pitää ENSIN toteuttaa se luvattu 1 250€/kk MINIMIELÄKE ja sitten korottaa sitä.

  • Anonyymi

   Jotenkin musta tuntuu, että et oikeesti ymmärrä noista takuueläkkeistä yms. yhtään mitään. Jätät tahalleen pois paljon sellaisia etuuksia, mitä kansalainen saa. Esim. eläkkeen lisäksi pienituloiset saavat asumistukea ja harkinnan varaista toimeentulotukea sairaudenhoitoon yms yllättäviin menoihin. Varmasti, kun nuo etuudet otetaan huomioon, niin Suomessa saa monet pieneläkelläiset enempi rahaa, kuin Saksassa.

  • Anonyymi

   Valehtelet jälleen pörssirikollinen, juuri olin sanomassa, että kehtaavat selitellä vielä, äärioikeiston pörssirikollismafiat ahneuksissaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17751887/eliihtin-harski-rahastus-suurin-hintojen-noston-syy--katso-miten-kusetuspelia-on-tarkoitus-jatkaa

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993
   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   Ei se selittelemällä parane, vaan konkreettisilla, aidoilla tulojensiirroilla, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin, eikä mihinkää VALEtakuueläkkeeseen, joka ei takaa mitään muuta, kuin koko ajan pahenvaa köyhyyttä. Suomen eläkeläiset ovat kovassa ahdingossa ja pörssirikollisperilliset, kehtaavat vielä tingata, eivät osaa hävetä ahneet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla
   Saksassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa, Norjassa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eli kohtuulliset minimieläkkeet ja niiden lisäksi, kunnolliset asumistuet ym etuudet, ilmaiset kaikki terveydenhoidot ja julkiset palvelut eläkeläisväestölle. Revi siitä ahne pörssirikollisperillinen, toisten kustannuksella selittelijä.

   • Anonyymi

    Köyhät voivat pistää tiliotteet MOT ohjelmaan niin lasketaan vuosien varrella onko perus ja ihmisoikeudet toteutunut?


   • Anonyymi

    Älä valehtele! Ruotsissa pienimmät eläkkeet vuonna 2022 olivat n. 960 euroa/kk. Tuonkin eläkkeen saadakseen on pitänyt tehdä töitä, eli olla jonkinmoinen työhistoria.


   • Anonyymi

    Mikä tarve sulla on valehdella? Kaivoin sulle faktaa Ruotsin takuueläkkeestä. Tämän linkin takana on tietoa Ruotsin takuueläkkeestä. Tieto tosin on vuodelta 2020, mutta tuon jälkeen Ruotsin takuueläkettä on kortettu 1000 kruunulla, mikä vastannee euroissa 100 euroa.

    Eli pienin eläke Ruotsissa on alle 1000 euroa, joten lopeta se valehteleminen.

    https://www.etk.fi/tyo-ja-elakkeet-ulkomailla/muiden-maiden-elakejarjestelmat/eurooppa/ruotsin-elakejarjestelma/

    Toivon, että osaat lukea ja katsoa taulukkoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä valehtele! Ruotsissa pienimmät eläkkeet vuonna 2022 olivat n. 960 euroa/kk. Tuonkin eläkkeen saadakseen on pitänyt tehdä töitä, eli olla jonkinmoinen työhistoria.

    Sinähän siinä valehtelet, Ruotsissa ei todellakaan ole noin pienet eläkkeet, siellä ei vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, kerjuuteta äärioikeiston Teekutsuliikkeen kerjuuttamisbisnesjonoissa.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äärioikeistoekstremististä kovaa militarismi-poliisivaltiota, kovempine rangaistuksineen, tavallisille kansalaisille, esitellään muka "tasa-arvona", mitä se ei ole. Kovemmat rangaistukset, lisäävät köyhyysongelmaa, eriarvoistamista, kansan kahtiajakoa, ja vähentävät köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen mm. yksinasuvien eläkeläisnaisten, vähemmistöjen ym, mahdollisuuksia torjua, heihin kohdistuvaa taloudellista, seksuaalista, fyysistä ja henkistä väkivaltaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

   Tanskaan tai muihin Pohjoismaihin ja EU-oikeusvaltioihin vertaamisessa, Caymansaarten eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, ottavat vain rusinat pullasta, eli ne äärioikeistoekstremistisen militaristi-poliisivaltion elementit, ilman niiden edellytyksiä ja ehtoja, jotka mainituissa valtioissa, alkavat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

   Pidetään ihmishengille, edes jonkinlaista hintaa Suomessakin, kun ennenaikaiset eläkeläiskuolemat, ja ei-niin-ihmisarvoiseksi tehty elämä, vievät jo monia, turhan aikaisin hautaan, tai kaatopaikoille, minne osattomat viedään, sitten kun on elimet ryöstetty.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

  • Anonyymi

   Mikä tahansa saadaan näyttämään, miltä tahansa, kun näyttäjinä ovat korruptiovallankäyttäjät taulukoineen ja virallisine sivustoineen, joihin ei ole mitään luottamista. Se miten eläkeläisköyhät, selviävät enää arjesta, kertoo totuuden, ja EU:n varoitukset, tutkijoiden antamat hälyytykset, Suomen puuttuvasta oikeusturvasta eläkeläisköyhille, ovat faktoja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

   Äärioikeistoöyhöttäjät luulevat, että EU:n tutkijat, ihan huvikseen, noita varoituksia Suomelle antavat.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Valtio jossa todellisesta, vakavasta eläkeläisköyhyys hätätilasta, isosta köyhyysongelmasta, eriarvoistamisesta, kansan kahtiajaosta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta ym uutisoimisenkin, kerrotaan meille köyhyyteen pakotetuille kansalaisille, olevan: "ulkopoliittinen turvallisuusuhka Suomelle", pitäisi hälyytyskellojen soida jo korkeimmissakin instansseissa, puuttuvien kansalaisoikeuksien, demokratian ja oikeusvaltion suhteen.

   https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   98
   6547
  2. ILONA JAKONEN tuomittiin joulukuussa Etelä-Savon käräjäoikeuden päätöksellä 3 vuoden 8 kuukauden van

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009480846.html Ilona yritti surmata Äitinsä lyömällä veitsellä ja samalla istuen hänen päällään! Suomina
   Maailman menoa
   2
   2228
  3. Martina Muuttaa

   Mutta minne? Kertokaa landelle missä sijaitsee tämä upea erkkerillinen asunto.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   1686
  4. Milloin sun

   rakkautesi viettää syntymäpäiväänsä?
   Ikävä
   60
   1162
  5. Suomi pulassa työttömien kanssa ? Kelan tuet pois !!

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0bf1770-a252-4d9f-8d78-6d74bbc5ca8b Ainut keino lopettaa tämä vuosia jatkunut pelleily on siirtää oikeasti s
   Maailman menoa
   286
   1161
  6. Random ehkä onnistuu

   siinä mitä yrittää.
   Ikävä
   156
   947
  7. Tankkauspalvelu Mustonen/Oulaisten kaupunki

   Nyt kaikki yrittäjät ja varsinkin koneyrittäjä ym: - tiesittekö että voitte käydä tankkaamassa Nesteellä Oulaisten kaupungin piikkiin polttoaineet jot
   Oulainen
   18
   909
  8. Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."

   Tätä et nähnyt tv:ssä. Yleisurheilija Jade Nyström oli kautta aikain Farmi Suomen nuorin kisaaja. Nyström tekee aikamoisia paljastuksia tippumisensa j
   Suomalaiset julkkikset
   9
   715
  9. Nainen, eikö se kerro jotain meidän tunteista

   että välillämme oli paljon jännitettä. Välillä pilkettä silmäkulmassa, välillä leikittelyä ja välillä pientä sanailua. Myös naurua ja ehkä itkuakin yk
   Ikävä
   38
   702
  Aihe