EK-Yleisradio VALEUUTISOI, 180e:n takuueläkettä 900e:ksi.

Anonyymi-ap

Korruptiovaalien törkeitä VALEUUTISIA, alkaa näköjään uimaan uutisvirtaan, mutta tämä on jo hädänalaisten, haavoittuvimpien, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutettamis-pilkka-almueläkeläisten, törkeää hyväksikäyttöä, korruptiopoliitikkojen vaalimainontaan:

https://yle.fi/a/74-20020832

Ihan jokainen voi tarkistaa, vaikka sieltä Kela:n sivustoilta, mikä on köyhyyseläkkeisiin, niihin viime vuosisadalle jätettyihin, almuksi päälle lykätty, takuueläkkeen nimellä oleva pilkka-almu, se on n. 180€/kk, ei yhtään enempää.

EK-Yleisradion VALEUUTINEN on tarkoituksellista harhaanjohtamista, väkivaltaa köyhyyteen pakotettuja vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan.

Väittää 180€/kk almua 900€/kk almuksi, on jo niin häikäilemätön VALEUUTINEN, että on erikoista, ettei mikään taho puutu, eikä muissa ek-medioissa huomata.

Sen ainoan kerran, kun neljään vuoteen, EK-Yle mainitsee eläkeläisköyhät, se tekeekin sen korruptiopoliitikko-pörssirikollisten vaalimainoksena ja vieläpä yli viidensadan euron valheella.

60

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarkennetaan vielä, että se viime vuosisadalle jätetty, sairaus-kansaneläkkeen perusosa on n. 700€/kk, jonka lisäksi tuo pilkka-almu 180€/kk tulee, mutta se ei tee ihmisten sairaus-kansaneläkkeen nimellä kulkevasta, köyhyyseläkkeen perusosasta, mitään "takuueläkettä", eikä tuollaisia summia, mitä EK-Yleisradio VALEUUTISESSAAN väittää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      Siinä lisää veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden oikeusturvaa, ei Suomessa enää ole, ja siinä näyttää olevan porsaanreikä, myös ns. viralliselle medialle, EK-Yleisradiolle, käyttää haavoittuvimpia ihmisiä, Caymansaarten eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikkojen- ja puolueiden korruptiovaalimainontaan, väärillä tiedoilla.

    • Anonyymi

      Pyysimme EK-Yle:ä korjaamaan, tuon törkeän VALEUUTISEN, eivät ainakaan vielä näytä korjanneen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen pahoillani siitä, että pitkänkin työuran pienipalkkaisissa töissä tehnyt saa vain pienen eläkkeen, joka ei ole paljoakaan suurempi kuin oma takuueläkkeeni ilman työuraa: 922 euroa - olen itse siihen todella tyytyväinen ja kiitollinen.

      • Anonyymi

        Ilmaiseksi olemme töitä Suomen, perheidemme, sukujemme, veroparatiisiyrityksien eteen, joutuneet tekemään, meiltä ei ole kysytty, eikä ole korruptiovirkamies-äiti, ollut tunkemassa pörssitiliä käteen, kuten äärioikeistoradikalisteille perintö-incel-pojille.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saksa toteutti jo vuonna 2019 aidot 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET ja sen jälkeen siellä eläkeläisväestö, jätti äänestämättä, kun tuollakaan summalla, ei silloinkaan edes, tullut toimeen, niin nostivat niitä eläkkeitä, joihin siellä kuuluu maksuttomat kaikki terveydenhoidot ym, muiden Pohjoismaiden tasolle 1 500€/kk.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      On törkeää, että korruptiovirkamiesten ökyrikkaa perintöpojat, äärioikeistoekstremistit, esittävät täällä "tyytyväistä eläkeläistä", nälkäisten ja hoitamattomien sairauksien kanssa, kärvistelevien oikeusturvattomien, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettujen, henkien kustannuksella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Siis toteat tuon ylemmän kirjoitukseni VIHAKIRJOITUKSEKSI,,,,olet aika kyyninen!?
        Kiitos paljon vaan!


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Yleisradion pitäisi joutua kyllä jo vastuuseen, kun eivät ole vuosikymmeneen kohta, uutisoineet eläkeläisköyhyys-oikeusturvattomuudesta ja sitten kun uutisoivat, tulee tuollainen törkeä valhe, korruptiopoliitikkojen mainos.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onhan se selvää, että ek-ylellä, ovat faktat hukassa, kun eivät jälleen, neljään vuoteen, ole uutisoineet mitään eläkeläisköyhyys hätätilasta Suomessa.

    • Anonyymi

      EU:lta tuli Suomelle, jälleen varoituksia, eläkeläisväestön puutteellisesta oikeusturvasta, EK-medioissa eivät edes uutisoineet ja KU:ssa äärioikealle radikalisoituneet, entiset punapuolueet, nykyiset vitivalkoiset pörssiporvaripuolueet, länkyttivät nuorten ja terveiden perintöporvarijälkeläistensä "köyhyydestä", eivät siis noteeranneet eläkeläisköyhien hätätilaa Suomessa mitenkään.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi

      Sitten Kelakin on väärässä, kun sanoo että "Takuueläke turvaa Suomessa asuvalle henkilölle vähimmäiseläkkeen, joka on 922,42 e/kk." : https://www.kela.fi/takuuelake

      Ylen juttukin toteaa aivan vastaavasti: "Takuueläke on vähimmäiseläke, joka turvataan jokaiselle Suomessa asuvalle henkilölle." Eli takuueläke on teoriassa tuo yllä mainittu summa, mutta siitä vähennetään kaikki muut eläkkeet kuten Kelan sivuilla lukee. Tällä lailla takuueläke on siis toimeentulotukea vastaava tulonsiirto. Kukaanhan ei ole Ylen jutussakaan väittänyt, että se 922,42 euroa maksettaisiin muun päälle. Eli kuinka ollakaan, tämäkin kirjoituksesi on taas tarkoitushakuista vääristelyä. Mutta eihän anneta faktojen pilata hyvää öyhötystä, eihän?

    • Anonyymi

      Taidatte siellä verokeitaissanne, korruptiovirkamiesten- ja poliitikkojen, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisjälkeläiset, lukea Kela:nkin sivuja, kuin pirut raamattua. Se mikä näkyy eläkeläisköyhien tileillä ratkaisee, tuollaista 900€/kk takuueläkettä, ei ole olemassakaan, se valetakuueläke on sen. 180€/kk ja se tulee sen viime vuosisadalle jätetyn n. 700€/kk päälle, niistäkään ei yhteensäkään, saa tuota 900€/kk ja nykyisillä elinkustannuksilla, vaikka saisikin, se ei riitä mihinkään, eli on edelleen sen 550€/kk MIINUKSELLA, siltä entiseltä köyhyysrajaltakin. Faktoja.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Ihanko huvikseen luulette, että Eurostatin tutkijat / EU, ovat jälleen antaneet Suomelle varoituksia, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, ei tod.

      Ei se ole keneltäkään pois, että Suomen eläkeläisväestölle, turvataan ihmisarvoinen elämä 1 500€/kk minimieläkkeillä, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden osa nykypäivän Suomessa, on tarhaeläimen osa, vielä huonompi, kun ennenaikaisesti henki lähtee, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa orjuudessa, köyhyyteen pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-118409077

      • Anonyymi

        Niin ja tuosta otetaan se noin 250e vielä pois eli summa on 600-650e


    • Anonyymi

      https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

      Onko ns. valtamedian tehtävä, nimitellä köyhyyteen pakotettuja kansalaisia "öyhöttäjiksi", kun nämä pyrkivät saamaan, perustuslakiin kirjattuja oikeuksiaan, aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, ei pitäisi olla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17699873/emme-me-mistaan-quotvappusatasestaquot-olisi-aanestaneetkaan-1-250ekk-luvattiin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

      Fakta on, että se n. 180€/kk valetakuueläke, ei muutu 900€:ksi/kk, vaikka kuinka sitä tuijottaisi ja Kela:n sivustoja lukisi, kuin pirut raamattua. Se mitä näkyy eläkeläisköyhien tileillä, on fakta ja se ei ole tuo, mitä ek-yle väittää, vaan 180€/kk valetakuueläke.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin

      • Anonyymi

        Tottakai hulluja ne ovat jotka yrittää puolia pitää ja sanoa ettei tuollainen ole enää edes elämää.


    • Anonyymi

      EK-Yle valeuutisoi tässä korruptiopoliitikkojen vaalimainoksessa, että korruptiopoliitikot/ uudet ehdokkaat sanoisivat, että: "minimieläkettä tulee korottaa" - Miten voi "korottaa minimieläkettä", kun sitä ei Suomessa, vielä ole olemassakaan ? EK-Yle valeuutisoi itsensä pussiin.

      https://yle.fi/a/74-20020832

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      Kehtaavat vielä EK-Yle:n pörssirikolliset, syyttää eläkeläilsköyhiä "öyhöttäjiksi", kun siellä toimituksissa, ei ole faktat kunnossa, kun eivät ole vuosikymmeniin, edes uutisoineet eläkeläisköyhyys hätätilasta, oikeusturvan puutteesta, veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta, eivät edes EU:n jälleen antamista varoituksista Suomelle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

    • Anonyymi

      Tässä esimerkki toteutetusta minimieläkkeestä:

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Suomessa ei tuota, Saksan jo vuonna 2019 toteuttamaa, ja sittemmin
      1 500€/kk:hon korottamaa minimieläkkettä ole, vaikka EK-Yle kuinka, olisi sitä korruptiopoliitikkojen vaalimainoksissa korottavinaan, ei voi korottaa sellaista, mitä ei ole, pitää ENSIN toteuttaa se luvattu 1 250€/kk MINIMIELÄKE ja sitten korottaa sitä.

    • Anonyymi

      Jotenkin musta tuntuu, että et oikeesti ymmärrä noista takuueläkkeistä yms. yhtään mitään. Jätät tahalleen pois paljon sellaisia etuuksia, mitä kansalainen saa. Esim. eläkkeen lisäksi pienituloiset saavat asumistukea ja harkinnan varaista toimeentulotukea sairaudenhoitoon yms yllättäviin menoihin. Varmasti, kun nuo etuudet otetaan huomioon, niin Suomessa saa monet pieneläkelläiset enempi rahaa, kuin Saksassa.

    • Anonyymi

      Valehtelet jälleen pörssirikollinen, juuri olin sanomassa, että kehtaavat selitellä vielä, äärioikeiston pörssirikollismafiat ahneuksissaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17751887/eliihtin-harski-rahastus-suurin-hintojen-noston-syy--katso-miten-kusetuspelia-on-tarkoitus-jatkaa

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993
      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Ei se selittelemällä parane, vaan konkreettisilla, aidoilla tulojensiirroilla, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin, eikä mihinkää VALEtakuueläkkeeseen, joka ei takaa mitään muuta, kuin koko ajan pahenvaa köyhyyttä. Suomen eläkeläiset ovat kovassa ahdingossa ja pörssirikollisperilliset, kehtaavat vielä tingata, eivät osaa hävetä ahneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla




      Saksassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa, Norjassa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eli kohtuulliset minimieläkkeet ja niiden lisäksi, kunnolliset asumistuet ym etuudet, ilmaiset kaikki terveydenhoidot ja julkiset palvelut eläkeläisväestölle. Revi siitä ahne pörssirikollisperillinen, toisten kustannuksella selittelijä.

      • Anonyymi

        Köyhät voivat pistää tiliotteet MOT ohjelmaan niin lasketaan vuosien varrella onko perus ja ihmisoikeudet toteutunut?


      • Anonyymi

        Älä valehtele! Ruotsissa pienimmät eläkkeet vuonna 2022 olivat n. 960 euroa/kk. Tuonkin eläkkeen saadakseen on pitänyt tehdä töitä, eli olla jonkinmoinen työhistoria.


      • Anonyymi

        Mikä tarve sulla on valehdella? Kaivoin sulle faktaa Ruotsin takuueläkkeestä. Tämän linkin takana on tietoa Ruotsin takuueläkkeestä. Tieto tosin on vuodelta 2020, mutta tuon jälkeen Ruotsin takuueläkettä on kortettu 1000 kruunulla, mikä vastannee euroissa 100 euroa.

        Eli pienin eläke Ruotsissa on alle 1000 euroa, joten lopeta se valehteleminen.

        https://www.etk.fi/tyo-ja-elakkeet-ulkomailla/muiden-maiden-elakejarjestelmat/eurooppa/ruotsin-elakejarjestelma/

        Toivon, että osaat lukea ja katsoa taulukkoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä valehtele! Ruotsissa pienimmät eläkkeet vuonna 2022 olivat n. 960 euroa/kk. Tuonkin eläkkeen saadakseen on pitänyt tehdä töitä, eli olla jonkinmoinen työhistoria.

        Sinähän siinä valehtelet, Ruotsissa ei todellakaan ole noin pienet eläkkeet, siellä ei vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, kerjuuteta äärioikeiston Teekutsuliikkeen kerjuuttamisbisnesjonoissa.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeistoekstremististä kovaa militarismi-poliisivaltiota, kovempine rangaistuksineen, tavallisille kansalaisille, esitellään muka "tasa-arvona", mitä se ei ole. Kovemmat rangaistukset, lisäävät köyhyysongelmaa, eriarvoistamista, kansan kahtiajakoa, ja vähentävät köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen mm. yksinasuvien eläkeläisnaisten, vähemmistöjen ym, mahdollisuuksia torjua, heihin kohdistuvaa taloudellista, seksuaalista, fyysistä ja henkistä väkivaltaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Tanskaan tai muihin Pohjoismaihin ja EU-oikeusvaltioihin vertaamisessa, Caymansaarten eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, ottavat vain rusinat pullasta, eli ne äärioikeistoekstremistisen militaristi-poliisivaltion elementit, ilman niiden edellytyksiä ja ehtoja, jotka mainituissa valtioissa, alkavat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Pidetään ihmishengille, edes jonkinlaista hintaa Suomessakin, kun ennenaikaiset eläkeläiskuolemat, ja ei-niin-ihmisarvoiseksi tehty elämä, vievät jo monia, turhan aikaisin hautaan, tai kaatopaikoille, minne osattomat viedään, sitten kun on elimet ryöstetty.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

    • Anonyymi

      Mikä tahansa saadaan näyttämään, miltä tahansa, kun näyttäjinä ovat korruptiovallankäyttäjät taulukoineen ja virallisine sivustoineen, joihin ei ole mitään luottamista. Se miten eläkeläisköyhät, selviävät enää arjesta, kertoo totuuden, ja EU:n varoitukset, tutkijoiden antamat hälyytykset, Suomen puuttuvasta oikeusturvasta eläkeläisköyhille, ovat faktoja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Äärioikeistoöyhöttäjät luulevat, että EU:n tutkijat, ihan huvikseen, noita varoituksia Suomelle antavat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtio jossa todellisesta, vakavasta eläkeläisköyhyys hätätilasta, isosta köyhyysongelmasta, eriarvoistamisesta, kansan kahtiajaosta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta ym uutisoimisenkin, kerrotaan meille köyhyyteen pakotetuille kansalaisille, olevan: "ulkopoliittinen turvallisuusuhka Suomelle", pitäisi hälyytyskellojen soida jo korkeimmissakin instansseissa, puuttuvien kansalaisoikeuksien, demokratian ja oikeusvaltion suhteen.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Yleisradion äärifasistiset kehotukset, olla auttamatta köyhiä, ovat laitonta polittiista äärioikeistoradikalismia, eivät mitään "valtavirtaa", kuten äärioikeistoyle lobbari-tutkijoineen väittää olevansa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus#comment-120763517

      Missään oikeusvaltioissa ja demokratioissa, ei verovaroin kustannettava media, kehota kansalaisia olemaan auttamatta toisiaan, millään verukkeella, mutta EK-Yleisradio oman veroparatiisi-ahneutensa turvaamiseksi, kehottaa jäätävän yhteiskunnan kylmän ilmapiirin, entisestään kylmentämiseen, aivan kuin siten korjattaisiin mm. päihdeongelmia, ei se niin mene. Ilmapiirin pahentuessa, päihdeongelmat pahenevat, heillä joilla niitä köyhyyden ahdingossa sattuu olemaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

      Rikkinäisten köyhyyteen pahoinpideltyjen ihmisten, lisää repimisen, ei pitäisi olla ns. virallisen tiedotusvälineen tehtävä. EK-Yleisradio ei edusta "valtavirtaa", vaan äärioikeistofasismia.

    • Anonyymi

      Ruotsissa jos Svt väittäisi köyhyysongelmaa "päihdeongelmaksi" ja kehottaisi "olemaan auttamatta köyhiä", nousisi sellainen äläkkä ja päitä putoilisi Svt:n johdosta että heilahtaa, mutta tuo itsensä Sveitsin alppimajojen pörssielätiksi kohottanut, täysin tarpeeton äärifasismin oppien levittäjä EK-Yle, saa laukoa suustaan mitä tahansa, joutumatta ikinä vastuuseen mistään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850714/ek-yleisradion-ahneus-ei-ole-quotvaltavirtaaquot-vaan-aarifasismia#comment-120763998

      • Anonyymi

        Korpikuusen kyyneleet on taas menneet tablettien kanssa sekaisin. Ruotsinkielenkurssille vaan ja sitten Tukholmaan eläkettä nostamaan. Sitä saa heti, kun naama näkyy sossun luukulla.


    • Anonyymi

      Oletko tietämätön mitä tarkoittaa olla vanhus, vammainen tai pitkäaikaissairas köyhyydessä, kun luulet, että nämä syrjäytetyt huonoon kuntoon pahoinpidellyt, äärimmäisessä köyhyydessä kituuttavat ihmiset, tuosta noin vain lähtevät matkustelemaan jonnekin Ruotsiin, ja byrokratioita hoitelemaan - et taida olla ihan kartalla todellisuudesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      "Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, kunkin valtion sisällä, on ehtona ja edellytyksenä, ilmastouhkien torjumiselle" tiedottavat maailman huippututkijat vetoomuksissaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

    • Anonyymi

      Onko EK-äärioikeistoYlen valta tosiaan niin suuri, ettei yksikään hallitus koskaan missään, näytä uskaltavan kyseenalaistaa, sen jo jättihankinnat tehneen, käytännössä yksityistetyn pörssikeinottelufirman, täysin ylimoitettuun jättibudjetointiin. Etenkin PetosKokPersuilta pitää kysyä, että onko takki jo solmussa, ennen kuin on hallitusta muodostettu. Valehtelitte äänestäjillennekin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pörssirikollisuudesta palkitaan, kansamme henkien ja terveyksien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      Missä ne "intellektuellit naisasian ajajat" Suomesta, kun EK-Yle VIHAIGNOROI eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä naisia, jo ties kuinka monta vuotta perätysten.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

    • Anonyymi

      Onko tässä alku aidon demokratian, oikeusvaltion, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puolustamiselle, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen lopettamiselle, 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiselle Suomessa:

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5948830

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKokPersujen yksi tärkeimmistä vaalilupauksista, on EK-Yleisradion lakkauttaminen järjettömine, alun alkaen liioiteltuine jättibudjetteineen, jotka näyttävät tärväytyvän verokeitaisiin mm. haavoittuvimpien eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, ihmishenkiä uhkaavilla vääristelevillä feikkiuutisilla, eli disinformaatiolla ja äärifasistisella pörssirikollis-propagandalla, aivopesulla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17906122/2000ekk-minimielake-ei-ole-quotrahan-antamistaquot-vaan-laillista-oikeusturvaa-elakelaisille

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/13/ai-must-not-become-a-driver-of-human-rights-abuses

    • Anonyymi

      tarvitaan kaksipäiväinen erikois operaatio yle natsien poistamiseksi

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe