Thaimaassa rikostutkitaan pm:n omistuksia sote-pörssirikollismonopoleissa

Anonyymi-ap

Näin pitää toimia kiireesti Suomessakin, ennen kuin uutta hallitusta edes muodostetaan, sillä onhan jo tiedossa, että perustuslakivaliokunta, käytti asiantuntijalausunnoissa, veroparatiisi-sote-pörssimonopolien osakkeidenomistaja-tohtori-professori-tutkija-lääkäreitä ja korruptiokansanedustajilla on veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolien osakkeita.

https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

Suomi taitaa olla vihoviimeisiä valtioita, joissa korruptiopoliitikot pörssirikollislobbari-asiantuntijoineen, eivät joudu vastuuseen mistään. Sille toiminnalle on aika tehdä loppu.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17441432/suomen-mielenterveyshoitoa-kasittava-kielteinen-usa--dokumentti-esitysvalmis#comment-121345395

On tiedossa, että perustuslakivaliokunta käytti sote-lausuntojen asiantuntijoina, veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolien osakkeidenomistaja-lobbareita, tutkijoiden, professorien, lääkäreiden ym ominaisuuksissa, sen lisäksi veroparatiisi-sote-pörssiosakkeiden omistustietoja korruptiokansanedustajilla, pitäisi olla kansalaisille julkista tietoa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

Veroparatiisi-pörssirikollis-sotemonopolit, on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Rikostutkinnat laittomuuksista, eli sote-osakkeidenomistuksista niin perustuslakivaliokunnan jäsenten, yleensä kansanedustajien ja niiden käyttämien sote-lausuntojen lobbari-asiantuntijoiden osalta aloitettava. Se on viranomaisten velvollisuus ja tehtävä, siitä heille palkkaa maksetaan.

34

640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskustasotkuja löytyy suomessa satavarmasti sotesta..

    • Anonyymi

      Sannan aamumurojen asiakirjat julistettiin salaisiksi, olet myöhässä.

    • Anonyymi

      Suomessa EK-ÄärioikeistoYleisradio ja ÄärioikeistoAmnestyn, veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijat, käyttävät verovarojamme veroparatiisi-soten pörssirikollisuuden ja IHMISKAUPAN suoramainontaan EK-Yle:ssä:

      https://yle.fi/a/74-20036214

      Siinä täynnä valheita oleva uutinen, jossa väitetään terveydenhoidon ongelmien, olevan liian vähän yksityistämisen syytä, mikä on täysin päinvastoin, kuin todellisuus on, eli se minkä pitäisi tulla ENNEN mitään ns. julkistakaan sotea, on se ongelma, eli kansalaisilta puuttuu aito TALOUDELLINEN OIKEUSTURVA, että he voisivat ihan itse hoitaa itseään, torjua ja ennaltaehkäistä sairastumisia ja vielä vakavemmin sairastumisia, eli niitä minkään soten tarpeita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Nykyisillä järjettömän korkeilla elinkustannuksilla, 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat täysin välttämättömät, että vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, voisivat torjua ennenaikaisesti veroparatiisi-sote-laitoksiin tapettaviksi joutumista. Tiedoksi vielä jokaiselle, että keskimääräinen hengissä pysymisaika, kyseisissä kansanmurhalaitoksissa, on kaksi vuotta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

      Vaadimme EK-Ylen äärioikeistoekstremististä pörssirikollisjohtoa eroamaan ja on erittäin ikävä asia, että Amnestya käytetään Suomessa, veroparatiisi-sote-pörssirikollisuuden suoramainontaan.

    • Anonyymi

      Ovatko viranomaiset Suomessa korruptiossa ja pörssirikollisuuden osa, vai mistä johtuu, ettei räikeitä isoja talousrikoksia, korruptiota, äärioikeistoekstremististä veroparatiisi-sote-ym pörssirikollisuutta, rikostutkita vallankäyttäjien keskuudessa Suomessa laisinkaan ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Yksi linkki puuttuu.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Erittäin Noloa Tietämättömyyttä Äärifasisti-EK-Ylessä, ja/tai häikäilemätöntä, laskelmoitua loputonta ahneutta ja pörssirikollisuutta, tuo ns. virallisen median, köyhyyteen pahoinpideltyjen kansalaistemme, julkinen häpäiseminen. Ruotsissa uutisoitaisiin, että köyhyyteen pahoinpidellyillä, ei ole rahaa kaatopaikka-kuljetuksiin- ja maksuihin, kun aito taloudellinen oikeusturva puuttuu - äärifasistisessa pörssirikollis-diktatuurissa Suomessa noin.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

    • Anonyymi

      CBC Kanadassa uutisoi, pörssirikollis äärifasisti biljonääri BerlusconiOligarkista, kuinka töykeä, ylimielinen ja epäkunnioittava, oli enemmistöä Italian kansalaisista kohtaan, Suomessa mm. EK-Yle:ssä pelkkiä ylistäviä hautajaismainoksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17892330/aarifasisti-berlusconin-tytar-on-lesbo-eli-kuuluu-seksuaalivahemmistoon

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

      Tuosta ekasta linkistä, löytyy se CBC:n asiallinen uutisjuttu.

    • Anonyymi

      Suomessa vallassa olevilla rosvoilla on hallussaan oikeuslaitos ja koko virkamafiaverkosto, joten laki ja sen valvonta on täysin niiden rosvojen hallussa, jotka pitäisi saada tuomiolle. Kansalla on todella vähän keinoja yrittää rangaista edes osaa noista rosvoista. Jokainen voi miettiä, millaisia nuo keinot voisivat olla.

    • Anonyymi

      Kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, Haagin Tuomioistuimeen, pitää viedä kanteita ja tiedottaa Suomen, täysin sosiaalisesti epäoikeudenmukaisesta, epädemokraattisesta tilanteesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Pelkkää ilmastouhkien verukkeella, tehtävää viherpesua pörssirikollis-tuulivoimamonopolien, ym veroparatiisiyrityksien, vastikkeeton rahoittaminen verokeitaisiin, on Suomen korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, käsitys ilmastouhkien torjumisesta, eli pelkkää valhetta ja feikkiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ottakaa mallia Thaimaasta, missä populistipääministeri, joutui rikostutkintoihin, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisbisneksien, osakkeiden omistuksista. Siten tulee nostaa rikoskanteet, myös eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikkoja vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699088/keita-ekn--quotbusiness-finlandinquot-jasenia-peter-nygardin-lahipiireissa-vieraillut-karibialla#comment-120824650

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pörssirikollis-korruptiovallankäyttäjien, yhteydet myös Kiinan pörssibiljonääreihin ja jopa jihadisteihin, alkavat olla uusi "normaali".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

      PörssirikollisOligarkki korruptiovallankäyttäjät, jotka ryöstivät Suomen kansan, eli valtion ja eläkerahastojen valtavat varallisuudet ja pahoinpitelivät Suomen rakentajat äärimmäiseen köyhyyteen, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, taloudellisesti täysin oikeusturvattomina Suomessa. Pahempia ovat kuin venäläisoligarkit, Suomen pörssirikollis-korruptiovallankäyttäjät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870717/ek-medioissa-harhaanjohdetaan-mita-on-quotjulkinen-talousquot

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eipä ole "ruuhkia ja hoitajapulaa" veroparatiisi-sotessa, muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, kun ovat toteuttaneet aidon, taloudellisen oikeusturvan
      2000€/kk MINIMIELÄKKEET eläkeläisväestölle.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET: Tanska, Ruotsi, Norja, Islanti, Saksa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

    • Anonyymi

      Kepupoliitikot tekivät kovaa bisnestä pakottamalla pikkuruisen kesämökkitontin omistavia mummeleita ostamaan jätevesilaitoksia. Itse omaa bisnestään vauhdittamaan laatimillaan laeilla.

      Toki nämä kepulit haistavat rahan missä tahansa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitää alkaa pian Suomessakin, nuo vastaavat rikostutkinnat, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, sote-sota-ym pörssiosakkeiden omistuksista, korruptiosta ym isoimmasta talous-pörssirikollisuudesta.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6024707

    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, antaa norjalaisten superrikkaiden pestä rahaa Suomessa, eli käyttää Suomea veroparatiisina.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      On jo härskiä, ettei mikään taho Suomessa rikostutki, kun korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat käyttävät valtion korkeita virka-asemia, omien veroparatiisi-sote-pörssiosakkeittensa arvojen kohottamiseen ja norjalaisten pörssirosvojen omistuksiin veroparatiisi-sotessa, niiden vauhdittamiseksi.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärifasistinen Neonatsi pörssirikollishallitus, ON EROTETTAVA.

    • Anonyymi

      Suomessa Neonatseja pörssirikollisten äärifasistihallituksessa, hyysäämässä Norjan kovempaa verotusta ja aitoa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta, Suomeen paenneita superrikkaita pörssirikollisia, antamalla niiden tappaa Suomen eläkeläisväestöä, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909066/myytti-punavihreista-neonatsien-vaalima-naurunalainen-ulkomailla

    • Anonyymi

      Täysin vastuutonta ja järjetöntä:

      https://yle.fi/a/74-20038606

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET, poistivat, tekemällä tehdyt "ruuhkat, hoitajalääkäripulat" mm. Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Islannissa, Saksassa ym oikeus-sivistysvaltioissa, joissa oman maan kansalaiset, menevät rasismikortilla tuotavan ulkomaisen halpatyövoiman edelle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

    • Anonyymi

      Ulkomailla ei joko tiedetä, tai ei haluta tietää, Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, lainvastaisesta neonatsihallituksesta, laittomine leikkaussuunnitelmineen, jo entuudestaan riittämättömästä, taloudellisesta oikeusturvasta kansalaisilta.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      EI RIITÄ yhden neonatsin, jo ennalta tiedetty "uhraaminen", muun pörssirikollis-äärioikeistoekstremistihallituksen, LAINVASTAISEN äärifasistihallituksen on myös EROTTAVA, lainvastainen pörssirikollis-äärifasistihallitus, EI ole laillinen, eli ei ole toimintakykyinen, eli on erotettava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7621
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4556
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3201
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      354
      1473
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1429
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1119
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1070
    Aihe