Neonatsikohu nostatettu, ISOMPIEN LAITTOMUUKSIEN verhoamiseksi

Anonyymi-ap

Aikansa sitä pöllyttävät ja sitten erottavat neonatsin ja on muka ongelmat ratkaistu LAINVASTAISUUKSIEN suhteen, kun ISOIMMAT LAINVASTAISUUDET, ovat vielä täysin selvittämättä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17910438/porssirikollisten-neonatsien-aarifasistihallitus-ei-ole-toimintakykyinen-se-on-lainvastainen#comment-121642902

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17910526/porssirikollishallituksen-ongelma-ei-ole-vain-neonatsius-taloudellinen-vakivalta-on-lainvastaista#comment-121643967

Taloudellinen väkivalta, jo entuudestaan taloudellisesti oikeusturvattomia, Suomen eläkeläisväestöä kohtaan, on ISO RIKOS Suomen ja kansainvälisten lakien mukaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17906122/2000ekk-minimielake-ei-ole-quotrahan-antamistaquot-vaan-laillista-oikeusturvaa-elakelaisille

YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ kehittelevät nyt noita neonatsi-graffitti-ym hölynpöly-kohuja, ettei vain tarvitsisi kantaa vastuuta ja tehdä niitä konkreettisia, tulojensiirtoja köyhyyseläkeläisille, joista EU:kin on antanut Suomelle jo liian monta, hälyyttävää varoitusta.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

32

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toimintakyvytönhän on lainvastaisuuksiin turvautuva, äärifasistinen pörssirikollishallitus on. Jo ilmastouhkien torjunta uskottavasti, vaatii sosiaalista oikeudenmukaisuutta, eli taloudellisen oikeusturvan, aidosti kuntoonlaittamista, eläkeläisväestölle ja muille köyhyyteen pakotetuille, sen ovat maailman huippututkijat, vetoomuksessaan valtioittenjohtajille painottaneet. Mitä tekee äärioikeistoekstremisti-pörssirikollishallitus, pyörii kypärä päässä veroparatiisi-tuulivoimaloiden juurella, jakamassa verovaramme verokeitaisiin suursijoittaja-pörssirikollisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

    • Anonyymi

      Toinen on-sana pois, korjaus.

      • Anonyymi

        uutiset on pelkkää teatteria, jolla todellisuus salataan...

        ps.

        tra.nsu-Urpon  voi  pitää senaikaa  puuhka-kaapissa  piilossa.



        kaikki  menee  hyvin...



        ps.



        Per.sut. koko.omus = ped.ofi..ili-puolueet. Mm. 4 kpl LAP.SISE.K.SI-TUO.MI.OTA kok.oomus-pers.uille...

        tuosta kaikkia järkyttävästä por.vari-kultti Asiasta uutisoi Helsingin sanomat:

        https://www.

        hs.fi/politiikka/art-2000008008507.html

        pers.u-paikkakuntien natsi-sat,.an.isteja?


    • Anonyymi

      Ei riitä alkuunkaan yhden neonatsin erottaminen, kun niitä on tuossa LAINVASTAISESSA äärioikeistoekstremisti-pörssirikollishallituksessa, pilvin pimein ja ne ISOIMMAT RIKOKSET Suomen kansalaisten taloudellisia perusoikeuksia kohtaan, jotka ovat seurausta Suomen valtion ja eläkerahastojen, pörssirikollisille verokeitaisiin ryöstämisistä, ovat vielä täysin rikostutkimatta- ja syyttämättä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeistoekstremistien pörssirikollishallituksen, tekopyhyys ja kaksinaamaisuus, tiivistyy rasismissa, jonka tekijät, ovat samoja, jotka "ryssittelevät" Suomen kansan suurta enemmistöä, jotka emme ole koskaan antaneet lupaa, pörssirikollisten AutokratiaUsan hyökkäysliitto-hävittäjähankkeille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      Äärioikeistoekstremisti pörssirikolliset lainvastaisine neonatsihallituksineen, ovat itse niitä "putinisteja", joiksi Suomen kansalaisia räkyttävät.

    • Anonyymi

      Tarkoitus on taivastella,kauhistella ja siunailla, yhtä äärioikeistoekstremisnatsia, vaikka pörssirikollishallitus on niitä täynnänsä.

      LAINVASTAINEN veroparatiisirikollisten äärifasistihallitus on EROTETTAVA.

    • Anonyymi

      Luuleeko joku muka, että ongelma poistuu, kun natsi-pörssirikollisjoukkiosta, erotetaan yksi puutarhatonttu, ei todellakaan riitä, lainvastainen neonatsi-pörssirikollis-äärioikeistoekstremistihallitus on erotettava.

    • Anonyymi

      Vaatikaa LAINVASTAISEN pörssirikollis-äärioikeistoekstremistihallituksen EROTTAMISTA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se on ainakin varma, ettei yksikään puolue, tule saamaan enää ääniämme, jos tuota täysin lainvastaista pörssirikollis-äärifasistien laitonta veroparatiisihallitusta, ei pian eroteta, tiedoksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole isompaa laittomuutta kuin fasistien kannattaminen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muu pörssirikollishallitus on tiennyt, tuon yhden neonatsin huijauksesta, mutta ovat silti hyväksyneet sen äärioikeistoekstremistihallitukseen, eikö se tee niistä myös tuossa rötöksessa kanssarikollisia ?

      https://yle.fi/a/74-20039152

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17911609/ei-riita-yhden-neonatsin-erottaminen-aarioikeistoekstremistihallitus-erotettava

      Suomen kansaa HARHAUTETAAN nyt ek-medioissa urakalla, niiden todella paljon ISOMPIEN LAINVASTAISUUKSIEN peittelemiseksi, joihin tuo äärioikeistoekstremistinen pörssirikollishallitus on syyllinen, eli erotettava.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaikkein haavoittuvimmat, pörssirikollis-äärioikeistoekstremisti-neonatsien, raaimman vihaväkivallan kohteet, haavoittuvimmat eläkeläisköyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pahoinpidellyt, eivät "mellakoi".

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://www.lemonde.fr/en/france/article/2023/03/28/french-pension-reform-among-the-most-affected-working-class-communities-often-can-t-afford-to-protest_6020993_7.html

      Taloudellisesti oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyt, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseläkeläiset, jäävät myös Setan / Priden ja Naisunionin, ökyrikkaiden, korkeakoulutettujen, perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, toiminnan ulkopuolelle, vaikka köyhyys on koko ajan naisistunut ja pahentunut ja koskee vanhuksia, vammaisia, sukupuolivähemmistöjä, pitkäaikaissairastutettuja, ym joiden enemmistö on yksinasuvia naisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      Yleensäkin jo ilmastouhkien uskottavan torjumisen ehtona ja edellytyksenä, oleva "sosiaalinen oikeudenmukaisuus jokaisen valtion sisällä", kuten maailman huippututkijat vetoomuksessaan valtioittenjohtajille, ovat tiedottaneet, on Suomi jo niin vakavasti jäljessä, noista ehdoista ja edellytyksistä, eläkeläisväestön äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemisen takia, että minkään toimintakykyisen hallituksen ehtona ja edellytyksenä, on oltava lähtökohta kiirehtiä, aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk ajanmukaisia, erittäin tarpeellisia ja välttämättömiä MINIMIELÄKKEITÄ eläkeläisväestölle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

      Tuollainen pörssirikollisuuden muoto, jossa vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, pidetään käytännössä orjuudessa, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, ei voi jatkua, vaan siihen syyllistyneet pörssirikollishallituksessa ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, on erotettava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17910526/porssirikollishallituksen-ongelma-ei-ole-vain-neonatsius-taloudellinen-vakivalta-on-lainvastaista#comment-121643967

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17915184/niljakeniinistooligarkki-neonatsihallituksineen-harhauttamassa-jalleen

      Neonatsien mölinä "punavihreistä" on täyttää äärifasistista soopaa, se on jo kansainvälisten huippututkijoidenkin todistama, ettei mitään sellaista enää ole Suomessa, vain erittäin syvästi korruptoitu, pörssirikollisten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ äärioikeistoekstremistinen sellainen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777833/suomen-kansaa-harhautetaan-maksamaan-aarioikeistotrumpistien-sotarikosbisneksia#comment-119664469

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aika erikoista EK-Yleltä, lähteä suoraan mainostamaan, LAINVASTAISTA neonatsihallitusta ja vieläpä rasismilla.

    • Anonyymi

      ydinisku Israeliin on ainoa ratkaisu

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Neonatsihallituksen äärioikeistoekstremisti-käytännön väkivaltajoukkojen, katunatsien väkivallan uhan kohteina, eivät suinkaan ole eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollis-korruptiopoliitikot itse, vaikka EK-medioissa niin väitetään, vaan kohteina ovat haavoittuvimmat Suomen kansalaiset, eläkeläisköyhät ym tavalliset ihmiset kadunkulkijat, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutetut ym.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17939350/aarioikeisto-ek-yle-vaaristelee-neonatsien-uhkien-kohteita

      Suomen kansaa harhautetaan, säälimään ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollis-korruptiopoliitikkoja, väittämällä että olisi "rotusota" ja se kohdistuisi ökyrikkaisiin korruptiopoliitikko-pörssirikollisiin. Sota pörssirikollisrikkaiden ja tavallisten ihmisten välillä on ja siinä saattaa käydä kalpaten,myös korruptio-vallankäyttäjillekin luultavasti, jos eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon ja ison korjaamattoman eläkeläisköyhyys hätätilan, annetaan rehottaa ja ihmisiä pidetään veroparatiisi-soteIHMISKAUPPA-orjina, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17912938/elakelaiskoyhat-ovat-suomen-quotnaheleitaquot

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe