2000e/kk MINIMIELÄKE ei ole "rahan antamista", vaan laillista oikeusturvaa eläkeläisille

Anonyymi-ap

Näköjään korruptiopoliitikko-pörssirikollisten ja niiden EK-medioitten varpaille on astuttu ja lujaa, kun hyökkäys haavoittuvimpien, äärimmäiseen taloudelliseen oikeusturvattomuuteen, pakotettujen eläkeläisköyhien kimppuun, on taas täysillä käynnissä EK-Yle:ssä ja muissa pörssirikollis-medioissa. Räikeää vääristelyä, ihmiselämille välttämättömistä asioista, ei voi pitää enää "vain" pahantahtoisena ahneutena, vaan jo rankemman sarjan vihaväkivaltana, liittyen veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseen.

https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

Erityisesti EK-Ylen jatkuva disinformaatio, totuutta vääristelevä manipulointi, eli aivopesu-propaganda, on todellakin vaarallista jo ihmishengille, ainakin eläkeköyhyyteen pahoinpideltyjen kohdalla. Ovat pelkästään superrikkaiden pörssirikollisten/korruptiopoliitikkojen, ja omien veroparatiisi-sote-sota-ym pörssiosakkeidensa, voittojen maksimoinnin perässä, ihmiselämistä viis, eläkeläisköyhät otetaan armotta hengiltä, väittämällä aidon taloudellisen oikeusturvaa "rahan antamiseksi".

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://www.theguardian.com/society/2023/jun/05/global-silver-tsunami-of-older-cancer-patients-is-coming-experts-warn

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

Suomessa jo ihmishenkiä uhkaavat, eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN pörssirikollispoliitikot, vastuuttomine EK-medioineen, on laitettava rikostutkintoihin, Heikompien päälle käyminen ja hengiltä ottaminen käynnissä, se ei käy, ihmiset pysäyttäkää kansantappajat.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

35

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuinka mones saman aloituksen spämmääminen on menossa.............n:o xxx

    • Anonyymi

      Eläke pitää jokaisen ihmisen omalla työllään ansaita! Kenelläkään ei ole oikeutta vaatia yhtään mitään ellei ole työllään mitään ansainnut. Tällaiset minimieläkepuheet voi lopettaa heti alkuunsa. Kukaan ei ole velollinen maksamaan kenemkään eläkkeitä!

    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Tanska, Ruotsi, Islanti, Saksa ym oikeus-sivistysvaltiot, joissa vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät ole edes joutuneet, käymään läpi sellaista ilmaisen orjatyön teettämisen ym vihaväkivallan painajaista, kuin Suomen eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyt.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Laiton hallitus erotettava, jos tuota meille kuuluvaa, aidon taloudellisen, tähän päivään ajanmukaisesti, todellisten elinkustannusten mukaan laskettua, aitoa oikeusturvaa ei kiireellisenä ala näkymään.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      Saksassa eläkeläisväestö lopettivat äänestämisen, siten saivat nuo modernit yksilönvapaudet, aitojen valinnanvapauksien 2000€/kk nykyisiin korkeisiin elinkustannuksiin, päivitetyt MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      • Anonyymi

        Juuri alin eläke ja isoin eläke on realiteetit johon pitää pyrkiä koska isot eläkkeet ovat juuri monen ongelman juuri syy. Tutkittuaan tarkkaan isot eläkkeet hoh hih.
        Alin eläke myös monet ylättää koska ihminen sairastunut n 20 reuma ,onnettomuus ym.ei siis oma valinta jne.kaikki vaan ei synny kultalusikka suussa ja vaikka syntyisi elämä yllättää.


    • Anonyymi

      kaikki etuudet ja eläkkeet pois, jokainen saisi tulla toimeen omillaan

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890090/thaimaassa-rikostutkitaan-pmn-omistuksia-sote-porssirikollismonopoleissa

      Suomeen rikostutkinnat korruptiopoliitikkojen, veroparatiisi-sote-sota-ym pörssimonopolien/yrityksien omistuksista, eli valtion korkeiden virka-asemien, erittäin törkeistä väärinkäyttämisistä ja kansantappamisista, eläkeläisväestöä taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/13/ai-must-not-become-a-driver-of-human-rights-abuses

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      2000€/kk on ajanmukainen, aidon taloudellisen vähimmäis-oikeusturvan MINIMIELÄKE, kaikissa aidoissa oikeus-sivistysvaltioissa ja demokratioissa, niin sen pitää olla Suomessakin, varsinkin kun Suomen elinkustannukset ovat vielä korkeammat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17891117/toimi-nain-kun-joudut-porssirikollis-aarifasistien-ryostamaksi

      • Anonyymi

        Tää 2000 eläke on aivan ihme juttu vaikka kokoikänsä töissä ei tuota eläkettä ole mahdollista saada silti terveys mennyt ym.
        Koulutus korkeakoulutaso jotain mättää tässä yhteiskunnassa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Pistäs kaikki kirjoituksesi paperille ja vie se nippu kirjakustantamoon. Saat aikaan hyvän romaanin. Pääset finlandiapalkinnon jakoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pistäs kaikki kirjoituksesi paperille ja vie se nippu kirjakustantamoon. Saat aikaan hyvän romaanin. Pääset finlandiapalkinnon jakoon!

        Kiitos kannustuksesta !


    • Anonyymi

      Kuinka sitten niiden kannalta, jotka ovat maksaneet eläkemaksuja palkastaan ja lisänä joutuvat maksamaan muiden eläkkeitä veroissa?
      Vai pitääkö tyytyä siihen? Joskus käy näin?

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20038157

      Aidoissa oikeus-sivistysvaltioissa, jokaiselle kansalaiselle, on säädetty aito taloudellinen, ajanmukainen taloudellinen oikeusturva, koskien vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, se on nykymaailmassa tuo 2000€/kk minimissään.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      Köyhille kateellisten pitäisi miettiä, mihin elämänsä käyttävät, köyhyydessä ei ole mitään kadehtimista, eikä vihaväkivallassa haavoittuvimpia kohtaan. Pitäisi osata olla tyytyväinen siitä, jos on säästöjä ja rahaa perittynä ym.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ korruptiopoliitikot EK-medioineen, kinastelevat mieluiten sellaisista ongelmista, joiden ratkaisemiseen, niiltä ei vaadita, konkreettisia tulojensiirtoja kansalaisille, niin nytkin, vaikka pörssirikollishallitus uhkaa kansalaisten, taloudellisia perusoikeuksia, niitä jo entuudestaan vajaita, eli puutteellisiä ja riittämättömiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://yle.fi/a/74-20038129

      Vähän epäilyttää väite, että varakkaat hyväosaiset ja pörssirikolliset eivät tietäisi, että ns. "hyväntekeväisyysvaltio" on aidon oikeus-sivistysvaltion ja demokratian vastakohta. Sen puuttumisesta taivastelu, siirtää myös painopistettä, pois itse vakavista ongelmista, eli kansalaisten taloudellisen oikeusturvan riittämättömyydestä, eli kansalaisten perusoikeuksien puuttumisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET: Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Islannissa ym Eu-ym oikeus-sivistysvaltioissa, poistivat "ruuhkat" veroparatiisi-sotessa ja myös työllistävät aidosti, niin siihen kykeneviä, ja sitä haluavia eläkeläisiä, kuin nuoria siinä mielessä, että pystyvät paremmin ottamaan vastaan pätkä-silppu-nälkäpalkka-orjatöitä, kun on tiedossa, että on edes jonkinlainen taloudellinen oikeusturva eläke, kaiken varalta, kun eläkkeitä ei mainituista talkootöistä kerry ja jokainen voi sairastua vakavasti, joutua vakavan lähisuhde-perhe-ym väkivallan kohteeksi, onnettomuuksiin ym palaa loppuun orjatöissä, joten eläketurva on monimuotoisesti, paras ja tehokkain myös huoltovarmuuden tuova, sitäkään ei tarvitse erikseen miettiä, kun toteutetaan suora, konkreettinen tulojensiirto 2000€/kk MINIMIELÄKE.

      https://www.ekl.fi/tiedotteet/eetun-ehdotukset-kirjauksiksi-hallitusohjelmaan-2023/

      Siinä Eetun vähän alakanttiin lasketut toiveet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897179/2000ekk-minimielakkeet-myos-tyollistamisvaikutuksia-tiedoksi

    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, katteeton omakehu, väitteet teoista eläkeläisköyhyys muka-korjaamiseksi, eivät pidä paikkaansa, ne kolisevat tyhjyyttään, koko ajan pahenevan eriarvoistamisen, eläkeläisköyhyys hätätilan syvenemisen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen edessä. Ongelmalle pitää tehdä aidosti ja isosti heti ja paljon, eikä sitten kun on jälleen liian myöhäistä.

      https://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2022/10/EAPN-FIN_Koyhyysvahti-2022_tiivistelma-valmis.pdf

    • Anonyymi

      Ns. köyhyyden vastaiset järjestötkin, tyytyvät toistelemaan korruptiopoliitikkojen mainoslauseita, epätosia "tekoja", eli valheita, joiden lopputulema on pahasti miinuksella ja järjestämään vuodesta toiseen tapahtumia, joilla mitään ei korjata, eläkeläisköyhyys hätätila vain syvenee ja pahenee.

      Järjestöjen pitäisi nostaa rikoskanteita, kansainväliseen oikeuteen, EU-tuomioistuimeen, tapahtumien järjestelemisen ja korruptiopoliitikkojen valheiden mainostamisten, vuodesta toiseen, sijasta.

    • Anonyymi

      Eläkeläisten köyhyys johtuu ettei palkkoja ole nostettu tasapuolisesti. % korotuksetPitää edelleen sen,että tulo erot kasvaa ja vääristyy
      Vieläkin on eläkeläisiä jotka aloitti työnsä 16 v mutta eläkettä maksetaan vasta 23 v iän jälkeen vaikka eläke maksut kerättiin. Kuka korvaa ne rahat jotka kerätty,?jne

    • Anonyymi

      Eläke kertymästä vastaa jokainen työssä käynyt ja käyvä . Aloituksen tekijä haluaisi että toiset maksaisivat hänelle ? Eiks toi ole kerjäämistä ?

    • Anonyymi

      Veroparatiisisosialistit pörssirikolliskommunistit tässä niitä kerjäläisiä ovat, jos et tuota tiedä, et tiedä paljon muutakaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyisessä jo aivan liian pitkään jatketussa, äärimmäiseen köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottamisessa, taloudellisen väkivallan tilanteessa, tuo
      2000€/kk olisi jo köyhien eutanasia, kun joka toinen päivä yli 65-vuotias Suomen eläkeläisköyhyyteen pahoinpidelty, tekee joka tapauksessa itsemurhan ja/tai tapetaan alle kahdessa vuodessa, jos joutuu veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjaksi, veroparatiisi-sote-pörssirikollisten tappolaitoksiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17911609/ei-riita-yhden-neonatsin-erottaminen-aarioikeistoekstremistihallitus-erotettava

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe