Riikka Purran ajojahti

Anonyymi-ap

Mitä mieltä olette kun iltasanomat tekee asenteellinen kirjoituksen Riikka purrasta, että mikä hänet on ajanut persuihin? Kuulostaa siltä kuin hän olisi tehnyt jotain väärää? "Hän oli sellainen viherpiipertäjä" "hän äänesti joskus vihreitä". Niin mikäköhän häneen on mennyt kun on median mukaan "sortunut persuihin". Eikö tälläinen ole väärin ja asenteellista? Mikä on suomalaisen demokratian tila, jos tällaista voidaan lehdissä kirjoittaa vapaasti ilman että sitä paheksutaan? Suomalainen sosiaalinen kollektiivinen mielentila on sairaalla tavalla vääristynyt.

8

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin miksi ihminen hurahtaa natsi uskoon ?? No Hell Halla-ahol täytyy olla korkeampaa salatiedettä ... Arjalainen Hell Halla-aho kuvittelee olevansa Hitlerin reinkaartio ..
      Kyl sen täyttyy pitää paikkansa kun Breivikin ihailee heil Halla-ahoa .

      • Anonyymi

        Punikinraato?


    • Anonyymi

      Tuntuu välillä siltä, että muut puolueet katsovat oikeudekseen mollata perussuomalaisia äänestäjiä siksi, kun he eivät ole muiden puolueiden mielestä riittävän "hienoja, koulutettuja, pehmeä sanaisia, elitistisiä, rikkaita, tottelevaisia".

      Perussuomalaiset äänestäjät ovat laidasta laitaan, eivätkä kumartele herroja. Siksi perinteiset puolueet karsastavat, kun niitä ei voi alistaa omaan ohjaukseen.

      Toisaalta nämä muut puolueet katsovat, että kun he mollaavat perussuomalaisia äänestäjiä, heistä itsestään tulee parempia. He voivat mollaamalla viestittää paremmuutta.

      Samoin he ajattelevat, että kun tarpeeksi mollaa, ehkäpä ihmiset eivät uskalla tai kehtaa enää äänestää perussuomalaisia. Muut puolueet yrittävät saada häpeämään perussuomalaisia äänestävät. Vasemmistolaiset ajattelevat, että kun tarpeeksi mollataan, perussuomalaisia äänestävät "eheytyvät" ja tulevat vasemmistouskoon.

      Vasemmistolaiset ovat fariseuksia, jotka sanovat: katsokaa noita, onneksi me emme ole niin kuin nuo. Me olemme parempia.

      Lienee kuitenkin niin, että monet perussuomalaisia äänestävät ilmaisevat asioita, jotka huolettavat aika monia suomalaisia. Se että puhuu sivistyssanoja, juo lattea ja käy kerran vuodessa Toscanassa, ei tee ihmistä paremmaksi, vaikka niinhän vasemmistolaiset luulevat.

      Ja todellakin, vasemmistolaisten suurin vika on se, että he pitävät itseään parempina ja ovat ylimielisiä. He häpeävät tavallisia suomalaisia.

      • Anonyymi

        Eikös se ollut ja koko ajan juurikin toisin päin, persujen menttaliteetti jo sinällään oikeuttaa moittimaan muita eikä mitenkään rakentamaan ja uudistamaan vaan nimittelemällä kiukutella omat ajatuksensa oikeaksi!
        Ja sillä että joku muu on vastuussa hänen pahasta olostaan, esim, lapsellisemmat oikeistopopulistit mäikää kuinka korkojen nosto on Marinin syy.
        Tai korkea energian hinta on Marinin syy.
        Tai ilmaston lämpeneminen vasemmiston syy jne....


    • Anonyymi

      IS on p-koreaa, ei muuta. Huorahallitus maksoi sille. Todennäkösesti raha liikkuu edelleen maksuksi parjaamisesta.

      • Anonyymi

        Juurikin noin , lapsellista idiotismiä, naiviakin, haukkua ja parjata!
        Kun on todella hyvä että suomen vapaamedia kertoo meidät vapailla vaaleilla valitun päätöstentekijöiden sanomiset ja tekemiset punnitaan ja kerrotaan!
        Venäjällä näin EI voi tehdä.


    • Lehtien kirjoittelulla ei sinänsä ole väliä, toimittajat vain tekevät työtään ja yrittävät vähän siinä samalla ujuttaa joko omaa taikka kustantajansa maailmankatsomusta lukijoille. Näinhän on aina ollut.

      Kuinka asiaan tulisi suhtautua hallituksessa taikka Perussuomalaisen puolueen sisällä?

      Missään tapauksessa mihinkään anteeksipyytelyihin ei pidä lähteä mukaan. Kansalaiset ovat äänestäneet Perussuomalaisia jostakin syystä, ja luultavasti se syy on jotakin sellaista, mitä toimittajien mielestä kansanedustajien ja ministerien pitäisi kovasti katua ja pyytää anteeksi. Äänestäjät eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Äänet on annettu juuri ehdokkaiden (kansanedustajien ja ministerien) ilmaisemien mielipiteiden ja näkemysten vuoksi. Nytkö he pyytäisivät anteeksi näitä näkemyksiä ja mielipiteitä? Se vasta olisi äänestäjien pettämistä.

      Mitä hallitukseen tulee, sen tulisi ottaa lehtikirjoitteluun asenne, että mitä ihmettä jollakin ministerin aikoja sitten ilmaisemalla mielipiteellä taikka näkemyksellä on väliä. Politiikkaa tehdään ja toteutetaan hallitusohjelman mukaisesti tänään. Jos jollakin toimittajalla on esittää todisteita, että joku ministeri hallinnon alaa johtaessaan on ollut edistämässä rotusortoa, orjakauppaa, kansanmurhaa taikka jotakin muuta ihmisoikeusrikosta, asia tullaan tutkimaan asianmukaisesti ja syylliset joutuvat edesvastuuseen.

      Mielipide taikka näkemys ei ole rikos, paitsi ehkä toimittajien mielestä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3269
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1763
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1305
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1263
    5. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    6. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      52
      1087
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      974
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      916
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      841
    Aihe