Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rasismi ja EI-rasismi, hyödyttävät pörssirikollis-äärifasistien YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ

Anonyymi-ap

Sitä tosiasiaa, että rasismikortilla maahanmuuttoa moninkertaistetaan, tuodaan paljon ulkomaista halpatyövoimaa, veroparatiisiyrityksien vastikkeettomien, yritys-maatalous-korona-kulttuuri-media-ym veroparatiisitukien kahmintaan - ei saisi sanoa ja varsinkaan sitä, että eläkeläisköyhyys hätätila, eläkeläisväestön, taloudellisesti oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamista, tehdään rasismikortti eipäs-juupas-verhon takana.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

Oli suoraan sanoen kummastuttavaa, että tätä ei olisi saanut sanoa keskustelussa:

"Eläkeläisköyhyyteen taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakotetut, ovat Suomen Naheleita".

Eikä tätä:

"Eläkeläisköyhyyteen pakottaminen, on lainvastaisen neonatsihallituksen / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, vakavin rikos"

33

654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        😋 ­N­y­­m­­f­­­o­m­­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17942248a

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      https://www.aamulehti.fi/tekstarit/art-2000009729475.html

      EK-Äärioikeisto-IL:n juttuihin, kannattaa muutenkin suhtautua, erittäin varauksella, siellä muka-uutisina, on kovaa äärifasista propagandaa ja manipulointia, natsielkeistä, äärioikeistosdp:n korruptiokiuru / pörssirikollis-sotemainoksiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pointti lienee siinä, että eläkeläisköyhyys on suurin veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-bisnes, siksi siihen ei kajota, eli pörssirikolliset äärifasistit johtavat maatamme, heilutellen rasismi- ja kielivähemmistökortteja, joilla tulojensiirrot niitä tarvitseville estetään kätevästi ja näkyvästi.

      https://www.lemonde.fr/en/international/article/2023/07/22/in-spain-s-valencia-region-consevative-are-mobilizing-voters-around-a-language-battle_6062595_4.html

      https://www.lemonde.fr/en/international/article/2023/07/22/in-valencia-spain-s-conservatives-and-far-right-experiment-unprecedented-alliance_6062521_4.html

      Franco on jälleen vallassa Espanjassa. EU on erittäin äärifasistinen, pörssirikollisten rahastussysteemi, jonka kynsissä haavoittuvimmat kärsivät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942382/eu-on-aarifasistinen-ja-niin-on-eduskunta-suomessa

    • Anonyymi

      Realismi ei ole rasismia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä keskustelunaihein rajaaminen, koskemaan "vain" rasismia-ei-rasismia ja kielivähemmistö-pörssirikkaiden "ongelmia", on tuttua kaikista äärifasismiin ja neonatsismiin luisutetuista valtioista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942666/aarifasistien-neonatsihallituksen-kaytannon-vakivaltajoukot-katuvakivaltaa#comment-122098473

      Pörssirikollis-neonatsi-äärioikeistoekstremistejä, hyödyttää ettei muita puheenaiheita sallita, isosta köyhyysongelmasta, kansan kahtiajaosta, eriarvoistamisesta, ELÄKELÄISKÖYHYYS hätätilasta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta, ei saa keskustella, sananvapauksia estetään, jos yrittää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Kaduilla lasten kimppuun hyökkäilevät neonatsit ja äärioikeistoöyhökit, ovat samoja neonatsihallituksen käytännön väkivaltajoukkoja, jotka uhittelevat eläkeläisköyhyyteen taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakotetuille. Niin kauan, kuin eläkeläisväestöä pidetään, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa taloudellista oikeusturvaa, on vihaväkivalta yhteiskunnan sävel.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lainvastaisen neonatsihallituksen käytännön väkivaltajoukot, neonatsit, ovat käytännössä samaa porukkaa, kuin ääri-islamistit. Kaikille mainituille tärkeintä on, ettei mistään yhteiskunnan, todella vakavista, isoista ja akuuteista ongelmista, kuten eläkeläisväestön taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen välineinä käyttämisestä keskustella. Siksi saa keskustella vain rasismi-ei-rasismi-aiheesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17945154/elakelaiskoyhien-vihaignorointi-samaa-vihavakivaltaa-kuin-lapsiin-kohdistuva

    • Anonyymi

      EK-Yleisradio on tukittu, löyhkäävällä pörssirikollisten omakehulla ja tunnemössöllä, kehuskelulla siitä, miten niillä joilla meni ennenkin "hyvin", menee nyt vielä paremmin - onko se muka puolueetonta, älykästä ja asiallista tiedonvälitystä ? No ei meidänkään mielestämme, varsinkaan kun Suomessa on erittäin vakava, iso korjaamaton köyhyysongelman ja erityisesti eläkeläisköyhien taloudellinen oikeusturvattomuus, on aito vakavin uhka ihmishengille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17914480/2000ekk-minimielakkeet-toimintakykyisen-hallituksen-edellytys

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EI ole mitään "työperäistä maahanmuuttoa", on superrikkaiden verovälttelijöiden "työluvilla" törkeää verovälttelyä ja veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista Suomessa, Suomen kansan terveyksien ja henkien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957053/venajakin-on-vahemman-venaja-kuin-neonatsihallituksen-porssirikolliset

      https://www.asahi.com/ajw/articles/14970236

      Ei noita ökyrikkaita pörssirikollismaahanmuuttajia, mikään "rasismi" uhkaa, eikä rasismi ole se vakavin, akuutein ja ensisijaisin, ihmishenkiin- ja terveyksiin, kohdistuva uhka Suomessa, vaikkei rasismia kenenkään pidä hyväksyäkään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17954072/rasismi-ei-ole-vakavin-uhka-ihmishengille-suomessa

    • Anonyymi

      Kotimaittensa KOVEMPAA verotusta ja aidompaa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta, paenneiden ihmisoikeusrikollisten hyysääminen, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten toimesta, rasismikortilla valetyöperäisenä maahanmuuttona maahantuominen, on rikos Suomen kansalaisia kohtaan, erityisesti niiden väkivallan kohteiksi, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisbisneksissä joutuvia kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

    • Anonyymi

      Pelttari höpöttelee itsestäänselvyyksiä, jokainen pystyy sanomaan äärioikeisto ja ääriislam, Venäjä ja Kiina, mutta koska Pelttarin suusta aletaan kuulla, vähän asiaakaan, eli lihaa luiden päälle: pörssirikollisuus, iso talousrikollisuus, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, valtion ja eläkerahastojen ryöstämiset verokeitaisiin, kansan valtavien varallisuuksien varastamisten rikostutkinnat, missäs ne viipyvät, nehän ovat kiinteästi yhteydessä Kiinan ja Venäjän hokemiseen, ja mainittuihin ongelmiin ääriliikkeiden kanssa.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009761403.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942248/rasismi-ja-ei-rasismi-hyodyttavat-porssirikollis-aarifasistien-yksipuoluejarjestelmaa#comment-122093915

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17911609/ei-riita-yhden-neonatsin-erottaminen-aarioikeistoekstremistihallitus-erotettava

      "Mitä isommat edellä, sitä pienet perässä" -sanonta sopii kyllä noihin pörssirikollisuudesta alkunsa juontaviin ääriislam-äärioikeistoekstremisti-ongelmiin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiden KorruptioHaavistosta, ei tule pörssirikollisten presidenttiä, eläkeläisköyhille valehtelemisen takia. Muuten päihittäisi nuo muut, banaanivaltion pörssirikollisehdokkaat.

      https://www.ksml.fi/paikalliset/6117870

    • Anonyymi

      Viranomaiset pitäisi vastuuttaa, poliittisista, äärioikeistoekstremistisistä "valinnoista", keitä syyttävät ja keitä jahtaavat, kun suojelevat äärioikeistoideologiallaan kansamme valtavia varallisuuksia, verokeitaisiin ryöstäviä äärifasistisia pörssirikollisia, veroparatiisiralleineen ja muine verovälttelyhuveineen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      Suomessa ilman koulutusta pahoinpidellytkin, osaavat erottaa Sokratesin ja Platonin "vassareista", mutteivät kaiken ilmaiseksi ja siskoja hakkaamalla, nimiinsä ottaneet, korruptiopoliitikkojen- ja virkamiesten pörssirikollisperilliset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17959432/valtio-on-yhta-vahva-kuin-sen-heikoimmassa-asemassa-olevat-kansalaiset

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tässä käy vielä HYVIN kun hallitus vaatii TIUKKAA MAAHAANMUUTTO POLITIIKKAA!

      se on kaikkien etu.
      kun maassa ei ole omistuksessa mitään vaan on palkkolaisia toiset määrää
      paljonko on palkka .

      haalivat vain lakkoja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17988872/korruptioorpooligarkin-pmna-esiintyminen-alkaa-olla-lopussa-

      Lainvastaisen äärifasisti-pörssirikollisten neonatsihallituksen, ÄärioikeistoRkp:n Biadet kipaisi apuun, kun alkavat todelliset isoimmat talous-pörssirikollisuudet, korruptiot Venäjä-Kiina-ym yhteyksiineen, avautua, hitaasti mutta varmasti, toivottavasti nopeammin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17988758/viron-kokoomus-pm-kallas-narahtanut-venaja-bisneksista-eroa-vaaditaan-isosti

      Supo havahtui VASTA Kiinan kohdalla, mitä kaikkea valtava määrä, isointa talous-pörssirikollisuutta, on jätettykään kokonaan tutkimatta, mukaan lukien korruptiopoliitikko-pörssirikollisten Venäjä-businekset ym isoin talous-pörssirikollisuus. Tuon lainvastaisen neonatsihallituksen, pm taitaa olla oikeusministerin tehtäviä raskaasti laiminlyönyt KorruptioHenrikssonOligarkki.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      https://www.aftonbladet.se/ledare/a/zEyyE9/jimmie-akesson-dansar-glatt-jenka-med-islamisterna

      Rasismikorttia nöyristelevien äärioikeistosuvakkien äänillä, jo 20 uutta maahanmuuttokeskusta, että PetosKokPersIslamistit voivat sovinistiveljeillä keskenään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe