Milloinka he tulevat - Pitääkö olla huolissaan

Anonyymi-ap

Jotkut ovat varmoja siitä, että emme ole vielä saaneet yhteyttä maan ulkopuoliseen älykkyyteen, mikä voikin olla totta, mutta kun se tapahtuu – Niin luit oikein, KUN, koska se tulee tapahtumaan, ja se on suuri uutinen ainakin niille joihin yhteyttä otetaan, sitä ei tiedä voiko sitä kertoa kansalle. Koska ei tiedetä missä muodossa yhteyttä tullaan ottamaan, ovatko he vihamielisiä, koitteleeko ne resurssejamme. Vai ovatko he huolissaan meidän pitkään jatkuneista ongelmistamme, kuten köyhyydestä, nälästä, puhtaasta uusiutuvasta energiasta ja rasismista toista ihmiskuntaa kohtaan. Ei ole epäilystäkään siitä, että jotkut jättävät meidät huomiotta, se on mahdollista. Heillä saattaa olla jonkinlainen avaruuden muiden lajien häiritsemättömyyspolitiikka. Joten jos tietäisimme varmasti heidän olevan siellä jossakin ja yrittäisimme ottaa yhteyttä, niin he evät ehkä vastaisi meille. He eivät halua kommunikoida kanssamme, koska ihmiset lajina ei heitä kiinnosta, siihen syynä voi olla alkuluontomme tai erikoiset maalliset tapamme tai kauhistuttava musiikkimakumme tai jokin muu syy. Toisaalta he voivat ilmaantua tänne jättimäisen avaruusolion muodossa, ja omistautua miellyttävän keskustelun vain Atlantin ryhävalaiden kanssa, ja häipyä sitten sanomatta meille ihmisille mitään. Miksi ryhävalaiden kanssa, sitä voi kysyä vaikka USA:n laivastolta, mutta voin vähän valaista, laivaston henkilöt näkevät ja näin ollen tietävät sen että tuntemattomat lentävät esineet käyttävät meriä ja vesistöjä asemapaikkoinaan, joten valaat voi olla heidän tuttujaa.(UFO.t)

Kun muukalaiset ottavat yhteyttä Maahan, niin se voi yksinkertaisesti tapahtua näin, että UFO-laskeutuu Times Squarelle ja siitä laskeutuu maan kamaralle porukka katselemaan paikkoja, kuin turistit konsanaan, tervehtien samalla ihmisiä. Tai se yhteydenotto voi olla signaali, jonka saamme vain kerran emmekä ymmärrä tai osaa purkaa sitä. Itse asiassa on mahdollista, että näin on jo tapahtunut, ne oudot selittämättömät "vau-signaalit" voivat olla niitä, eikä kahvion mikroaaltouunista lähteviä häiriö signaaleja, tai heidän signaalit ja muut yhteys muodot ovat sellaisia joita me ei ymmärretä, eli heillä on eri tekniikka ja eri taajuudet?

Kun he ottavat yhteyttä ja laskeutuva maanpinnalle, niin he tahtomattaan muuttavat filosofiamme, se aiheuttaa monia muutoksia kaikkeen tieteestä uskontoon, ja me emme saa selville mitään muuta kuin sen tosiasian, että elämää avaruudessa on olemassa. Yhtäkkiä emme olekaan yksin avaruudessa, ja maapallo ja kaikki täällä oleva muuttuu supererityisestä paikasta yhdeksi planeetaksi muiden itseään replikoituvien ja suvaitsevaisten ideologisten elämänmuotojen planeettojen joukkoon, liitymme eräänlaiseen avaruuden planeetta yhdistykseen. Vaikka ihmiset väittävät, että maassa kaikki on hyvin, meidän pitäisi kuitenkin vakavasti arvioida olemassaolomme, joka on epätavallisen ihmiskeskeinen.

Avaruuden vieraat auttavat meitä ratkaisemaan ongelmamme On todennäköistä, että heitä on paljon, ja porukka on paljon edistyneempää kuin mitä me olemme. Ja on myös todennäköistä, että he tekevät yleisesti yhteistyötä, koska pohjimmiltaan yhteistyökyvyttömän yhteiskunnan olisi vaikea laajentua avaruuteen. Tämä kominaatio voi tarjota oivalluksia, joiden avulla voimme oppia välttämään teknologisen katastrofin, kuten maailmanlaajuisen ydinsodan tai ilmastonmuutoksen.

Jos he uhkaavat meitä, niin potkimme heitä perseelle. Niin epätodennäköiseltä kuin se näyttääkin, se on kuitenkin mahdollista. Miten ihmiset voisivat onnistuneesti torjua maapallolle tapahtuvan edistyneempien muukalaisten hyökkäyksen, meillä ei ole siihen ainakaan teknologiaa, voisiko olla mahdollista että jokin toinen planeetta/kansa avaruudesta, jolla on tarvittava teknologia tekee sen puolestamme, eli torjuu hyökkäyksen puolestamme. Sen jälkeen kun kaikki olisi ohi, voisimme varastaa joukon hienoa uutta avaruus tekniikkaa kaikista pudonneista lentävistä lautasista, mikä olisi melko makeeta.

Avaruuden asioiden jauhaminen alkaisi ärsyttää ihmisiä. Vaikka pitäisimme avaruutta yleensä syvällisenä asiana, mutta kun siitä ei ole varmuutta. Ehkä alkaisimme varastetulla teknologialla vastaanottaa tahattomia signaaleja planeetalta joka on samanlainen kuin oma sivilisaatiossamme oli 50 vuotta sitten, ilman toivoa kaksisuuntaisesta kommunikaatiosta, vain salaperäisiä sotilaallisia signaaleja ja mainos-TV-ohjelmien uusintoja. Huonoimmassa tapauksessa avaruusolennot voivat ilmaantua planeetallemme pakolaisina, jotka vaativat huomattavan määrän meidän ihmisten resursseja tarjoamatta mitään vastineeksi.

Jos kiinnostaa niin lue loppu täältä. https://ufot-avaruudessa.webnode.fi

23

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen aika vakuuttunut, että avaruudessa on muutakin älyllistä, jopa älykkäämpää elämää, kuin täällä maassa. Ja aika varmana sanon myös: He ovat erittäin suurella todennäköisyydellä käyneet useasti maassa. Voi olla jopa, että he ovat ainakin jollain tasolla täällä jatkuvasti. Uskon myös, että he ketkä täällä suurimman osan avaruudesta tulleista viettää, ovat pohjimmiltaan hyviä ja yhteistyökykyisiä. Mutta luulen, että avaruudessa on myös sellaistakin elämää, jota tulisi opettaa tai hävittää. Tämä avaruuden yhteistyökykyinen ja haluinen elämä todennäköisesti tulee tukemaan vain sitä osaa maasta ja ihmiskunnasta, jotka ovat sen arvoisia. Voi olla jopa, että teidän keskuudessanne liikkuu ihmisiä, jotka ovat kontaktissa jatkuvasti heihin.

      • Anonyymi

        Ja voi olla, että minä oilen sekä Buddhan että Jeesuksen reinkarnaatio.
        Mitään näyttöähän minulla ei tietenkään ole, mutta voihan se olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja voi olla, että minä oilen sekä Buddhan että Jeesuksen reinkarnaatio.
        Mitään näyttöähän minulla ei tietenkään ole, mutta voihan se olla.

        Pentagon tutkii yli 50 epäiltyä sotilaallisen Ukraina-avun rikostapausta
        Julkaistu 26.02.2024 07:04,
        Pentagonin ylitarkastaja on käynnistänyt yli 50 tapausta koskien Ukrainan sotilaallisen avun mahdollista "varkautta, petosta tai korruptiota ja ohjailua". Osa epäilyksistä alkoi heti sen jälkeen, kun avustukset alkoivar virrata Kiovaan. Ylitarkastaja Robert Storch on ilmoittanut, että lisää tutkimuksia todennäköisesti seuraa.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­N­­­y­­m­­f­­­o­m­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17998513Y

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Kun UFOmiehet pääsevät lukemaan noin idioottimaisia tarinoita niin he pysyttelevät taatusti kaukana täältä.

    • Helppoahan se on siellä anonyyminä kenen tahansa tarnioita idioottimaisiksi sanoa!!!

      • Anonyymi

        Idioottimaiset tarinat ovat idioottimaisia tarinoita aivan riippumatta siitä kuka niitä kirjoittelee.


      • Anonyymi

        Avaruudessa varmaan on elämää, mutta avaruudella on yksi ylipääsemätön ominaisuus.
        Avaruus on ISO.
        On hyvin epätodennäköistä että 1000 valovuotta lähempänä olisi minkäänlaista älykästä elämää. Ylivalonnopeudet ovat toiveajattelua, joka ei perustu loogiseen päättelyyn. Vierailut ovat avaruuden koon takia vähintäänkin epätodennäköisiä.


      • Anonyymi

        Kuopion trollimaattori!


    • Anonyymi

      On naurettavaa että näissä "kaappauksissa" avaruusoliot kuvaillaan ihmisenkaltaiseksi humanoideiksi.

      • Anonyymi

        Mikä siinä huvittaa? Alkuperäisellä oli fiktiivinen pohja.


    • Anonyymi

      Kiovassa he ovat

      Yksikään Storchin tähän mennessä kertovista raporteista ei ole tunnistanut suoraa rikollisuutta. Torstain ilmoitus on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun hän myöntää, että hänen johtamansa sisäisen tarkastuksen toimistonsa tutkii mahdollisia ”hankintapetoksia, tuotteiden vaihtamista, varkauksia, petoksia tai korruptiota ja väärinkäyttöä koskevia tapauksia”.

      Kahden vuoden aikana Venäjän sotilasoperaation alkamisesta Ukrainassa Yhdysvallat on käyttänyt noin 113 miljardia dollaria sotilaalliseen, taloudelliseen ja humanitaariseen apuun Kiovalle. Tästä summasta noin 45 miljardia dollaria on käytetty aseisiin, ammuksiin ja muuhun sotilaalliseen tukeen Kiovan joukkoille.

      Kesällä 2022 CBS Newsin raportti esitti, että vain noin 30 % lännen lähettämistä aseista todella pääsi etulinjoihin Ukrainassa. Samoihin aikoihin Venäjän puolustusministeri Sergei Šoigu varoitti Ukrainalle tarkoitettujen aseiden ilmestymisestä Lähi-idän asekauppoihin.

      Storchin toimisto on sittemmin lähettänyt yli kaksi tusinaa ihmistä Ukrainaan seuraamaan Yhdysvaltain aselähetyksiä. Väitteet korruptiosta ovat kuitenkin edelleen nousseet esiin, ja korruptio alkaa usein ennen kuin tavarat edes saapuvat maahan. Viime kuussa Ukrainan turvallisuuspalvelu (SBU) ilmoitti paljastuneensa suuren kavallusrenkaan maan puolustusministeriössä. SBU:n mukaan viisi epäiltyä yritti varastaa 1,5 miljardia grivnaa (noin 39,6 miljoonaa dollaria) valtion varoja kranaatinheittimen ammusten ostoon.

    • Anonyymi

      Ufot eivät Pentagonin mukaan ole todettuja, siis ei ole todisteita, koska ne ovat yleensä todettuja ei-UFO:ja (UFO tarkoittaa määritelmällisesti alienien alusta), ja havainnot alkoivat niinku lentoliikenteen alkaessa tai niinku 40-luvulla.

      Luotettaviin armeijankaan pilottien ja sota-alusten havaintoihin ei otettu kantaa, eikä maan teknologiaa edistyneempiin lento-ominaisuuksiin.

      Ihan itse päättelen siitä, että vettä on kaadettu päälle, ja siten siihen on syy - joka voi liittyä rauhaan tutkia asiaa. Ne kun tietää esim., että ufoilla voi olla tukikohta meren pohjassa (jonne yksi on ainakin kadonnut kun havainnoitu, ja muutenkin mahdollinen looginen paikka) tai sen alla, ja mm. sitä niiden luulisi tutkivan tällä hetkellä.

      • Anonyymi

        Avauksessa ei puhuta Ufoista!


    • Anonyymi

      Pitää olla huolissaan. Todennäkyisyyksinen laskelmissa on hyvin pieni mahdollisuus että saapuvat alienit olisi ystävällisiä.
      Tärkeimpiä:
      - Me emme ole ystävällisiä, pidämme heitä uhkana.
      - Pitkäaikainen avaruusrotu on oppinut suojelemaan itseään
      - Se kuva joka ihmisestä välittyy, ei anna aihetta ystävällisen älyn yhteydenottoon.

      • Anonyymi

        Tuskin tulee avaruusaluksissa mitään muuta kuin geeniainesta ja kenties robottihoitajia. Riippuu aluksen ohjelmoinnista pystyykö se ylipäätään tunnistamaan täällä olevat eliöt. Toisekseen tuollainen operaatio avaruusaluksen lähettämisestä on niin järjettömän kallis että voi tulla houkutus varmistaa löytyneet planeetat joka tapauksessa itselle eli kärventää täkäläinen sivilisaatio mikäli se ei kelpaa heille syötäväksi.


    • Anonyymi

      Vanhassa testmentissa kerrotaan ihmiskunnan alkuaikoina täällä vierailleista ja asuneistakin "jumalan pojista". Ne oli aivan ihmisen kaltaisia, mutta kauniimpia ja virheettömämpiä.
      He ottivat myös ihmisten tyttäriä vaimoikseen, koska nämä oli kauniita ja saivat lapsia näiden kanssa.

      Tuliset vaunut tuli hakemaan profeetta Elian taivaaseen, josta hänen on määrä tulla takaisin määrättynä aikana erään toisen nimeämättömän henkilön kanssa.

      On todennäköistä, että mahdolliset avaruusoliot on hyvin ihmisen kaltaisia ulkoisesti.
      Mikään muu muoto ei ole niin sovelias tekniikkaan ja sen luomiseen.

      Ei kannata pelätä. Suurin ongelman aiheuttaja on ihminen itse, joka tulee tyhmyydessään aiheuttamaan paljon ilmastoa pahemman katastrofin, jonka Vain Jeesus voi korjata.
      Maailma on tullut täyteen väkivaltaa (Hebraksi, hamas)

    • Anonyymi

      Ens viikolla kertoivat tulevansa.

      Ei mitään hätää, tulevat kuulemma rauhan asialla.

      • Anonyymi

        Juu, ei hätää. Rahan asialla ovatten. Pitäkää säästöpossunne tiukasti lukkojen takana. Ne kuulemma syövät rahaa ja pitävät enempi seteleistä kuin kolikoista joista ne saavat reikiä hampaisiinsa.


    • Anonyymi

      PITÄÄ OLLA HUOLISSAAN! NE VOI TULLA KOSKA VAAN!

    • Anonyymi

      Aloittajan tarinasta päätellen jotkut maassa asuvat eivät ole päässeet yhteyteen maanpäällisenkään älykkyyden kanssa.

    • Anonyymi

      Avaruussomalit tulevat kohta tänne, laskeutuvat Kelan eteen, kannattaisi jo varata riittävä määrä Kela Gold kortteja niille jaettavaksi.

    • Anonyymi

      Vielä ei ole mitään näyttöä siitä että olisi meidän lähialueellamme (100vv) muuta älyllistä elämää todistettavasti kun täällä maassa.

      Elämmekö mahdollisten yhteydenottojen suhteen miljardeja vuosia jäljessä vai etuajassa?...
      Vaikuttaisi siltä, että älyllinen sivilisaatio ei kerkiä kehittyä riittävästi ennen oman auringon tuhoa.

      Avaruudessa matkaaminen ei ole mikään helppo tapaus millekkään älylliselle olennolle, paikassa jossa on äärimmäisen vaikeat olot joka sekuntti. Tyhjästä ei valmisteta mitään, eikä planeetoilta noinvain kaivoksista mineraaleja oteta eli alukset tarvitsevat käsittämättömän määrän loputonta huoltoa ja uusimista pysyäkseen toiminnassa.

      Energia ongelmat vaikeutuvat kertoimella mitä kauemmaksi auringosta mennään, sekä aurinkojen erinäiset säteilyt on tuhovoimiltaa mittaamattomia vs. maan pinnalla jossa valtava magneettisuojat pitävät elämää voimissaan ja typpihappi tasapainoa yllä.

      Fysiikanlakien uskotaan olevan sama kaikkialla, olisiko sama laki älykkyyden kehittyessäkin eli pieni osa pyrkii itsevaltiaaksi ja alkaa sotimaan tilastaan ja samalla tuhoaa yhteiskunnan joka kehittymässä?....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      344
      3591
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      232
      2198
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1722
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1617
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1444
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1315
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1165
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1149
    9. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      986
    Aihe