Nautaahan siinä pitäisi käyttää, mutta koska haudutellaan hitaasti, niin siihen ei mikään filee käy. Luullisesta lihasta saisi lisää makua, T-luupihvi?
Pot-au-feun liha
1
437
Vastaukset
”Luullisesta lihasta saisi lisää makua, T-luupihvi?”
On yleinen harhaluulo, että liha olisi maukkaampaa luun vieressä. Näin ei ole. Jos haluat luuydintä joukkoon niin se on eri asia ja luuydintä käytetäänkin usein. T-luupihvin luussa ei kuitenkaan ole ydintä vaan se kannattaa korvata potkapaloilla.
Itse käyttäisin marmoroitunutta ja sitkeää lihaa kuten rintaa, niskaa ja kylkeä. Paul Bocuse ohjeistaa käyttämään rintaa, niskaa, kylkeä, entrcoteta, häntää ja potkaa. Pitkä hauduttaminen ylikypsäksi on oikeastaan ainoa tapa tehdä sitkeistä kollageenia sisältävistä lihapaloista herkullisen mureaa.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pot-au-feu
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 16457
- 10412
- 16347
- 3341
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...13206- 1103
- 090
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä090Kuinka moni palstalaisista on näin hyvässä kondiksessa
76-vuotias rokkari Rick Springfield esittelee elämäntyyliään : https://www.youtube.com/watch?v=GbxHuNy6d68367- 161