Mun Menu on osimoilleen näin: Kinkku. Lanttulaatikko. Porkkanalaatikko voisulan kera. Punajuurisalaatti tai etikka punajuuria. Italian salaattia. Tuc keksejä ja juustoja. Punkkua. Aladobi. Glögiä ja torttuja. Konvehteja.
Mitä muuta olisi hyvä hommata?!
Tv TimmyH
Mitäs kaikkea Joulupöytään
44
720
Vastaukset
- Anonyymi
Tummat Jouluoluet unohtui. Laagereita kaiketi. 😐
Tv TimmyH- Anonyymi
😋😍😋😍😋😍😋😍😋
❤️ Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#18118709l
🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞
- Anonyymi
maksalaatikko, silli, munat riisipuuro, kaloja, luumukiisseli, konvehti, rusinasoppa, kinkkukastike, dijonsinappi, kotikalja, jaloviina, konjakki, vihta, vasta , hautakynttilä, kuusipuu, joulutähti, vinkkelit, tonttulakki, kuplaton-pillerit, jouluradio, joulukirkko ja pirkko.
- Anonyymi
Onhan tuossa jotain joita vois joulupöytään ottaa. Esim riisipuuro ja soppa.
Tv TimmyH
- Anonyymi
Graavilohi ja perunalaatikko puuttuu. Miksi voisulaa. Kinkun liemestä meillä tehdään kastike, johon laitetaan kanelilla maustettua omenasosetta.
- Anonyymi
Kannattaa kokeilla porkkanalaatikkoa ja voita. Suosittelen!
Tv TimmyH - Anonyymi
Mää en perunalaatikosta tykkää. Ainenkin kaupan valmiista. Taas lanttu ja porkkanalootasta tykkään oikein paljon. Jännä juttu.
Tv TimmyH
- Anonyymi
Karjalanpaisti ja -piirakat tietysti. Perunapiirakat sopii erinomaisesti myös karjalanpaistin joukkoon. Teen karjalanpaistin possunfilleestä, rasvaa ei tarvitse paljoa olla ja jänteitä tms ei kaipaa kukaan. Hyvä suikalepaisti käy myös.
Joulutortut ja täytekakku myös jos viitsii tehdä, piparkakuista ei niin väliä.- Anonyymi
En mä taida Karjalan paistia väsätä. Vaikka jouluun kuuluukin. Mut joo piirakoita ehdottomasti. Mut siinä pitää ns tarkkana olla, Karjalanpiirakoita on loistavista loistavan huonoihin. Täällä mun kotikonnuilla on S ryhmällä melko hyvät piirakat. Niitä ehdottomasti.
Tv TimmyH - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En mä taida Karjalan paistia väsätä. Vaikka jouluun kuuluukin. Mut joo piirakoita ehdottomasti. Mut siinä pitää ns tarkkana olla, Karjalanpiirakoita on loistavista loistavan huonoihin. Täällä mun kotikonnuilla on S ryhmällä melko hyvät piirakat. Niitä ehdottomasti.
Tv TimmyHKyllä ne karjalanpiirakat kannattaa ostaa tuomaan markkinoilta kotileipomo Sorsan tekeminä, jos ei itse aio tehdä. En kyllä kelpuuta joulupöytään muita kuin Sorsan piirakat tai omatekoiset.
- Anonyymi
Karjalanpaistia ei tehdä pelkästään possun lihasta vaan pitää olla myös raavasta mukana. Meillä ei ole koskaan syöty jouluna karjalanpaistia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Karjalanpaistia ei tehdä pelkästään possun lihasta vaan pitää olla myös raavasta mukana. Meillä ei ole koskaan syöty jouluna karjalanpaistia.
Ei se mikään välttämätön ruoka ko. juhlaan ole, mutta menee siinä ihan hyvin muiden mukana.
Eikös se tule näin? Lihat pannulle ja niihin pintaa siinä. Sit kaikki vaan kattilaan ja annetaan porista siinä?
Tv TimmyH - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei se mikään välttämätön ruoka ko. juhlaan ole, mutta menee siinä ihan hyvin muiden mukana.
Eikös se tule näin? Lihat pannulle ja niihin pintaa siinä. Sit kaikki vaan kattilaan ja annetaan porista siinä?
Tv TimmyHEi karjalanpaistia tehdä kattilassa vaan uunissa eikä lihoja ruskisteta ennen uuniin laittoa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei karjalanpaistia tehdä kattilassa vaan uunissa eikä lihoja ruskisteta ennen uuniin laittoa.
Niinhän se varmaan on, uunissa.
Mut en usko että pilalle menee jos eka käyttää lihat pannulla..
Tv TimmyH - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Karjalanpaistia ei tehdä pelkästään possun lihasta vaan pitää olla myös raavasta mukana. Meillä ei ole koskaan syöty jouluna karjalanpaistia.
Kuka tekee mistäkin, possu ja hirvi olisi paras, mutta pelkkä hirvikin hyvä. Nauta vaatii paljon pitemmän haudutusajaan, eikä minusta paranna makua ainakaan suhteessa vaivaan ja sähkönkulutukseen.
Meillä ei ole syöty koskaan graavikalaa jouluna ja itse en välitä rosollista, enkä syö mitään missä on sipulia. Manteliakaan en viitsi laittaa joukupuuroon yksin syödessä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei karjalanpaistia tehdä kattilassa vaan uunissa eikä lihoja ruskisteta ennen uuniin laittoa.
Lihat kuuluu ruskistaa joko pannulla tai uunissa ennen veden laittoa ja kyllä se hyvää tulee liedelläkin. Nauta vaan vaatii pitkän hauduksen jos sitä laittaa ja ennen tehty tietenkin uunissa kun puu-uunia lämmitetty talvella.
- Anonyymi
Toivottavasti ei ainakaan anoppia.
- Anonyymi
Onneks oli viime vuonna siinä kunnossa, että lensi hankeen poikansa toimesta ja takaisin ei ole tulemista.
- Anonyymi
Heh..
Avaajalla hyvä ja perinteinen, kaiken olennaisen sisältävä menu.
Meillä päätettiin valita jouluaatoksi kokonaan kalaruokamenu katolilaisten Festa dei sette pesci tyyliin.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Feast_of_the_Seven_Fishes
Ruoan aloittaa Hummeria thermidor, joka on helppo laittaa kun hummerit ja kastikkeen valmistelee jo edellisenä päivänä.
https://www.hs.fi/ruoka/reseptit/art-2000002786221.html
Pannulla paistetut kampasimpukat jonkin raikkaan salatiin ja hyvän kastikkeen kanssa.
Friteerattua suolaturskaa, turskapalloja ja jättikatkarapuja.
Mätiä, graavilohta, graavisiikaa, savulohta, graavikalasta tehty kuohkea kalavaahto, sienisalaatti ja blinit.
Baccala alla Napoletana suolaturskasta ja pastaa.
Tuossa on paljon syötävää ja valmisteltavaa, mutta kun sen jakaa aattopäivälle klo 12-20 välillä niin on sopivasti.
Joulupäivänä sitten hanhi.- Anonyymi
Kiitos. Joulussa yksi tärkeimmistä asioista on että ei oteta paineita. Mun mielipide..
Tv TimmyH - Anonyymi
Onkos tenttumammalla notskilla ruokajuomana Sinolia vai jotain eksoottisempaa, jäähdytysnestettä kenties?
Anonyymi kirjoitti:
Onkos tenttumammalla notskilla ruokajuomana Sinolia vai jotain eksoottisempaa, jäähdytysnestettä kenties?
Ei saatana, persekipuinen kärpänen lyöttäytyi seuraan taas 😂
Anonyymi kirjoitti:
Onkos tenttumammalla notskilla ruokajuomana Sinolia vai jotain eksoottisempaa, jäähdytysnestettä kenties?
Kalapuikkoviiksimiestä vituttaa kun et osaa tehdä noista muita kun lusikoida mäti pakastepurkista pöytään ja lämmittää Lidlin blinejä mikroaaltouunissa? 🤣🤣🤣
- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Kalapuikkoviiksimiestä vituttaa kun et osaa tehdä noista muita kun lusikoida mäti pakastepurkista pöytään ja lämmittää Lidlin blinejä mikroaaltouunissa? 🤣🤣🤣
Minkä takia pitää toisia haukkua. Mun mielestä grillaava rouva ei ole se joka sodan aloittaa. Hän puolustaa vain itseään. Ja mun mielestä osaa keskivertoa huomattavasti enemmän..
Tv TimmyH - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minkä takia pitää toisia haukkua. Mun mielestä grillaava rouva ei ole se joka sodan aloittaa. Hän puolustaa vain itseään. Ja mun mielestä osaa keskivertoa huomattavasti enemmän..
Tv TimmyHAi puolustaa itseään haukkumalla muita peppukipuiseksi ym. Eikä tuo tosiasiassa osaa mitään Japanilaisten puukkojensa kanssa, tosiasiassa erittäin suuriegoinen besserwisseri.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ai puolustaa itseään haukkumalla muita peppukipuiseksi ym. Eikä tuo tosiasiassa osaa mitään Japanilaisten puukkojensa kanssa, tosiasiassa erittäin suuriegoinen besserwisseri.
Ok. Mä en oo palstaa seurannut kun kuukauden - pari joten ei oikein perspektiiviä asiaan. Tällä lyhyellä otanalla on puolustanut vain itseään. 😐
Tv TimmyH - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ai puolustaa itseään haukkumalla muita peppukipuiseksi ym. Eikä tuo tosiasiassa osaa mitään Japanilaisten puukkojensa kanssa, tosiasiassa erittäin suuriegoinen besserwisseri.
Niin ja.
Mun mielestä yli lyönnit ymmärrettävää jos syyttä haukutaan.
Tuo blinit mikrossa ihan hauska?!
Tv TimmyH Anonyymi kirjoitti:
Ai puolustaa itseään haukkumalla muita peppukipuiseksi ym. Eikä tuo tosiasiassa osaa mitään Japanilaisten puukkojensa kanssa, tosiasiassa erittäin suuriegoinen besserwisseri.
"Ai puolustaa itseään haukkumalla muita peppukipuiseksi..."
Sitäkään kommenttia en olisi laittanut, jos perskärpänen olisi jättänyt tämän henkilöön kohdistuvan hyökkäyksen sanomatta: "Onkos tenttumammalla notskilla ruokajuomana Sinolia vai jotain eksoottisempaa, jäähdytysnestettä kenties?". Eikä tuossa viestissä ollut lainkaan asiaa. Sitähän nämä keskustelut pitäisi olla, jakaa tietoa ja ideoita. Valitettavasti tämä kaveri on vain katkera tyhjästä kitisijä.
"Eikä tuo tosiasiassa osaa mitään Japanilaisten puukkojensa kanssa..."
Minulla ei ole yhtään japanilaista puukkoa, mutta muutama japanilainen keittiöveitsi löytyy. Terävien ja tarkoituksenmukaisten veitsien käyttö parantaa ruuan ulkonäköä, rakennetta ja jopa makua. Varsinkin kasvisruokien valmistamisessa ne ovat hyödyllisiä jos haluat syödä muutakin kuin muhennoksia ja puuroja.- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
"Ai puolustaa itseään haukkumalla muita peppukipuiseksi..."
Sitäkään kommenttia en olisi laittanut, jos perskärpänen olisi jättänyt tämän henkilöön kohdistuvan hyökkäyksen sanomatta: "Onkos tenttumammalla notskilla ruokajuomana Sinolia vai jotain eksoottisempaa, jäähdytysnestettä kenties?". Eikä tuossa viestissä ollut lainkaan asiaa. Sitähän nämä keskustelut pitäisi olla, jakaa tietoa ja ideoita. Valitettavasti tämä kaveri on vain katkera tyhjästä kitisijä.
"Eikä tuo tosiasiassa osaa mitään Japanilaisten puukkojensa kanssa..."
Minulla ei ole yhtään japanilaista puukkoa, mutta muutama japanilainen keittiöveitsi löytyy. Terävien ja tarkoituksenmukaisten veitsien käyttö parantaa ruuan ulkonäköä, rakennetta ja jopa makua. Varsinkin kasvisruokien valmistamisessa ne ovat hyödyllisiä jos haluat syödä muutakin kuin muhennoksia ja puuroja.Kyllä sinä olet pienempi paha kuin nämä sinun haukkujat. Ja selvästi..
Tarkoitus on saada sinut hermostumaan. Sit kun saavat sinut reagoimaan niin sit voivat syyttää sinua vähän raflaavista kommenteista.
Syyttävät sinua besserwizzeriksi mitä taitavat juuri itse olla.. Tämmönen fiilis tulee aika helposti.
Tv TimmyH Anonyymi kirjoitti:
Kyllä sinä olet pienempi paha kuin nämä sinun haukkujat. Ja selvästi..
Tarkoitus on saada sinut hermostumaan. Sit kun saavat sinut reagoimaan niin sit voivat syyttää sinua vähän raflaavista kommenteista.
Syyttävät sinua besserwizzeriksi mitä taitavat juuri itse olla.. Tämmönen fiilis tulee aika helposti.
Tv TimmyHKiitos.
Näinhän se on, että Suomi24:lla on valitettavan paljon keskustelijoita, joiden ainoa tavoite on riitely eikä tietoa ja ideoita jaeta rakentavasti kuten pitäisi.
Parasta näihin olisi olla kokonaan reagoimatta, mutta kun aina ei malta olla näpäyttämättä 😆
Monet ovat juuri noita besserwissereitä, joilla on väärää tietoa ja omia lukkiutuneita tapoja.- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
"Ai puolustaa itseään haukkumalla muita peppukipuiseksi..."
Sitäkään kommenttia en olisi laittanut, jos perskärpänen olisi jättänyt tämän henkilöön kohdistuvan hyökkäyksen sanomatta: "Onkos tenttumammalla notskilla ruokajuomana Sinolia vai jotain eksoottisempaa, jäähdytysnestettä kenties?". Eikä tuossa viestissä ollut lainkaan asiaa. Sitähän nämä keskustelut pitäisi olla, jakaa tietoa ja ideoita. Valitettavasti tämä kaveri on vain katkera tyhjästä kitisijä.
"Eikä tuo tosiasiassa osaa mitään Japanilaisten puukkojensa kanssa..."
Minulla ei ole yhtään japanilaista puukkoa, mutta muutama japanilainen keittiöveitsi löytyy. Terävien ja tarkoituksenmukaisten veitsien käyttö parantaa ruuan ulkonäköä, rakennetta ja jopa makua. Varsinkin kasvisruokien valmistamisessa ne ovat hyödyllisiä jos haluat syödä muutakin kuin muhennoksia ja puuroja.Hm... täytyypä kysellä seuraavassa SKM:n kokouksessa kuinka moni on huomannut veitsien terävyyden vaikuttavan ruuan makuun, tosin ammattilaisista varmaan 98% ei ole tuollaisia amatöörien käyttämiä veitsiä, sillä se on ammattikeittiössä sulaa hulluutta ja rahan tuhlausta.
- Anonyymi
Aika huono, IKEAN joulupöytäkin kuullostaa paremmalta, koska siellä on Suomalaisia jouluruokia.
Anonyymi kirjoitti:
Hm... täytyypä kysellä seuraavassa SKM:n kokouksessa kuinka moni on huomannut veitsien terävyyden vaikuttavan ruuan makuun, tosin ammattilaisista varmaan 98% ei ole tuollaisia amatöörien käyttämiä veitsiä, sillä se on ammattikeittiössä sulaa hulluutta ja rahan tuhlausta.
"...kuinka moni on huomannut veitsien terävyyden vaikuttavan ruuan makuun..."
Eiköhän yhteys ole ihan selvä. Terävä terä vaurioittaa kasvisolukkoa vähemmän ja hidastaa pilaantumista ja muita kemiallisia reaktioita. Jokainen tajuaa, että omenasose (äärimmäinen esimerkki tylsällä terällä leikkaamisesta) tummuu ja alkaa käymään nopeammin kuin omenakuutio. Terävän veitsen leikkuujäljen pinta-ala on paljon pienempi ja sen johdosta paljon vähemmän reaktiivinen.
Toinen selvä merkki terävyyden ja maun yhteydestä on se, ettei sipulia terävällä veitsellä leikatessa silmät ala vuotamaan. Veitsi murjoo vähemmän sipulin solukkoa, jolloin entsyymejä vapautuu vähemmän ja sitä kautta helposti haihtuvia rikkiyhdisteitä, jotka saavat silmät vuotamaan. Itsellä veitsi menee teroitukseen välittömästi, jos sipulia ei pysty pilkkomaan silmät kuivina.
"...ammattilaisista varmaan 98% ei ole tuollaisia amatöörien käyttämiä veitsiä..."
Joo, tuskin suomikokeilla on edes varaa noihin veitsiin. Niitä käyttää vakavat harrastajat. Olen muistaakseni linkannut pari veistä tänne ja taisi olla niin, että molemmat ovat ruostumatonta terästä, joten toimii aivan hyvin ammattikeittiössäkin.
Niin, ja linkkasinhan minä muutaman ruostuvan hiiliteräsveitsenkin, joissa shirogami #3 terästä usubassa, debassa ja yanagibassa. Japanilaiset sushikokit tykkäävät vieläkin hiiliteräksestä tehdyistä veitsistä. Ehkä syynä on se, että niihin saa ihan älyttömän terävän terän ja käytetyt ruoka-aineet ovat happamuudeltaan neutraaleja, joten terä ei hapetu kovin nopeasti eikä ole ongelma. Muutenkaan Japanissa veitsen patinaa ei pidetä hyvänä, joten sushikokit teroittavat veitsensä joka päivä. Näin hiiliteräsveitsen patina ei ole mikään ongelma.Anonyymi kirjoitti:
Aika huono, IKEAN joulupöytäkin kuullostaa paremmalta, koska siellä on Suomalaisia jouluruokia.
"...kuullostaa..."
Kuullostaa, puollustaa ja sydämmellinen sun muut kirjoitusvirheet besserwisserin suusta on aina hillittömiä naurunpyrskähdyksiä aiheuttavaa 😂
Vai tarkoititko nyt kasvisten kuullottamista?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuullottaminen- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
"...kuullostaa..."
Kuullostaa, puollustaa ja sydämmellinen sun muut kirjoitusvirheet besserwisserin suusta on aina hillittömiä naurunpyrskähdyksiä aiheuttavaa 😂
Vai tarkoititko nyt kasvisten kuullottamista?
https://fi.wikipedia.org/wiki/KuullottaminenKylläpä elämäsi on totista ja yksitoikkoista.
- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
"...kuinka moni on huomannut veitsien terävyyden vaikuttavan ruuan makuun..."
Eiköhän yhteys ole ihan selvä. Terävä terä vaurioittaa kasvisolukkoa vähemmän ja hidastaa pilaantumista ja muita kemiallisia reaktioita. Jokainen tajuaa, että omenasose (äärimmäinen esimerkki tylsällä terällä leikkaamisesta) tummuu ja alkaa käymään nopeammin kuin omenakuutio. Terävän veitsen leikkuujäljen pinta-ala on paljon pienempi ja sen johdosta paljon vähemmän reaktiivinen.
Toinen selvä merkki terävyyden ja maun yhteydestä on se, ettei sipulia terävällä veitsellä leikatessa silmät ala vuotamaan. Veitsi murjoo vähemmän sipulin solukkoa, jolloin entsyymejä vapautuu vähemmän ja sitä kautta helposti haihtuvia rikkiyhdisteitä, jotka saavat silmät vuotamaan. Itsellä veitsi menee teroitukseen välittömästi, jos sipulia ei pysty pilkkomaan silmät kuivina.
"...ammattilaisista varmaan 98% ei ole tuollaisia amatöörien käyttämiä veitsiä..."
Joo, tuskin suomikokeilla on edes varaa noihin veitsiin. Niitä käyttää vakavat harrastajat. Olen muistaakseni linkannut pari veistä tänne ja taisi olla niin, että molemmat ovat ruostumatonta terästä, joten toimii aivan hyvin ammattikeittiössäkin.
Niin, ja linkkasinhan minä muutaman ruostuvan hiiliteräsveitsenkin, joissa shirogami #3 terästä usubassa, debassa ja yanagibassa. Japanilaiset sushikokit tykkäävät vieläkin hiiliteräksestä tehdyistä veitsistä. Ehkä syynä on se, että niihin saa ihan älyttömän terävän terän ja käytetyt ruoka-aineet ovat happamuudeltaan neutraaleja, joten terä ei hapetu kovin nopeasti eikä ole ongelma. Muutenkaan Japanissa veitsen patinaa ei pidetä hyvänä, joten sushikokit teroittavat veitsensä joka päivä. Näin hiiliteräsveitsen patina ei ole mikään ongelma.Paul Bocuse muuten käytti victorinox veitsiä ja varmaan Escoffierkin. ja kyllä Suomalaisilla kokeilla niihin on varaa, mutta älyä jättää niitä ostamatta. Ihan vaan ystävällisesti, jos ei tiedä ammattiruuanlaitosta mitään, olisi hyvä jättää kommentoimasta.
Anonyymi kirjoitti:
Paul Bocuse muuten käytti victorinox veitsiä ja varmaan Escoffierkin. ja kyllä Suomalaisilla kokeilla niihin on varaa, mutta älyä jättää niitä ostamatta. Ihan vaan ystävällisesti, jos ei tiedä ammattiruuanlaitosta mitään, olisi hyvä jättää kommentoimasta.
"Ihan vaan ystävällisesti, jos ei tiedä ammattiruuanlaitosta mitään, olisi hyvä jättää kommentoimasta."
Ihan vaan ystävällisesti voin todeta, että et tiedä puhumastasi asiasta hölkäsen pöläystä.
Delicate Japanese cuisine requires a sharp blade to preserve the fresh flavors and appearance of ingredients. Cutting with a dull knife damages the cell walls of ingredients and accelerates discoloration and wilting.
Nowadays you can find Japanese knives in commercial kitchens being used by chefs for making precise cuts.
https://www.korin.com/best-chef-knives-japanese- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä sinä olet pienempi paha kuin nämä sinun haukkujat. Ja selvästi..
Tarkoitus on saada sinut hermostumaan. Sit kun saavat sinut reagoimaan niin sit voivat syyttää sinua vähän raflaavista kommenteista.
Syyttävät sinua besserwizzeriksi mitä taitavat juuri itse olla.. Tämmönen fiilis tulee aika helposti.
Tv TimmyHKun olisikin besserwizzer, mutta suurimmassa osassa väitteissään ei ole mitään perää ja loputkin netistä kopsattua turhaa höpinää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kun olisikin besserwizzer, mutta suurimmassa osassa väitteissään ei ole mitään perää ja loputkin netistä kopsattua turhaa höpinää.
Pitää seurata palstaa ja tehdä oma tulkinta kuka huonoon ilmapiiriin syyllinen on!
Tv TimmyH
- Anonyymi
Jos lanttulaatikko ärsyttää vatsaa, kannattaa kokeilla 1osa lanttua ja 2osaa bataattia, ihan normaalin lanttulaatikon ohjeilla. Hyvää on.
Juurikin näin eli jos haluaa juhlistaa sadonkorjuuta tai vuodenvaihdetta niin kaikki kauden kasvikset käy. Amerikoissa se voi olla kurpitsaa ja bataattia, joista tulee oikein hyvää piirakkaa, laatikkoa ja muhennosta. Mielestäni oikein virkistävää kokeilla lantun tilalla esimerkiksi bataattia tai talvikurpitsoja.
- Anonyymi
Kanelia joulupuuroon. Tuli vaan reilusti kun liiterin kanelipurkissa toisella puolella oli isot reiät ja toinen puoli kokonaan auki, luulin siinä olevan pienemmät reiät. Onneksi tuo on paremman makuista kuin monet muut.
Minusta on parempi kun sokerin ja kanelin jättää pinnalle, nyt oli pakko sekoittaa.- Anonyymi
Ja onhan se sekahedelmäkeittokin hyvää riisipuuron kanssa.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Anteeksi mies
En vaan osaa kohdata sinua ja olla normaali. En tiedä mikä vaivaa. Samaan aikaan tekee mieli tulla lähelle ja kuitenkin5810297Mietin aina vain
Minä niin haluaisin nähdä sinut. Ei tuo yhden ainoan kuvan katsominen paljon helpota... Miksi sinä et voisi olla se roh174301Hetken jo luulin, että en ikävöi sinua koko aikaa
Mutta nyt on sitten taas ihan hirveä ikävä jotenkin. Tiedätköhän sinä edes, kuinka peruuttamattomasti minä olen sinuun r323596Kysely lieksan miehille
Olemme tässä pohtineet tällaista asiaa, että miten on. Tästä nyt on paljon ollut juttua julkisuudessakin aina sanomaleht1062954Outoa että Trump ekana sanoutui irti ilmastosopimuksesta
kun Kaliforniaa riepottelee siitä johtuvat tuhoisat maastopalot. Hirmumyrskytkin ovat USA:ssa olleet tuhoisia.4352162Palstan henkisesti sairaat ja lihavat
Täällä on sairaita, työttömiä ihmisiä kirjoittelemassa joilla ei ole tarkoituksena kuin satuttaa ihmisiä. Jos eksyt pals1142150Saan kengurakkaan kotiin viikon päästä
Mitä tapahtui? Martina hehkutti tätä stoorissaan reilu viikko sitten, mutta eipä aussimiestä Suomessa näkynyt, vaan tapa2501587FinFamin ryhmät
Älkää hyvät ihmiset luottako tähän tahoon. Ryhmiä on, mutta eivät ne toimi. Ihmisiä savustetaan ulos, vaikka näissä piir01371Osmo Peltola voitti ansaitusti Kultaisen Venlan - Kirvoitti yleisöltä mahtavan reaktion!
JEE, onnea Osmo! Osmo Peltola voitti Vuoden esiintyjän Kultainen Venla -palkinnon. Isä-Peltsin ja Osmon luontoseikkailu751208Olen vähän
Hysteerinen se on totta. Etkai ymmärrä miten syvästi tunnen sinua kohtaan. Ja olet aina lähelläni. Olet osa jo jotain. I101145