Ilmastonmuutos pakkasennätyksia luvassa

Anonyymi-ap

Ompas vaan jännä juttu vuodesta toiseen, että kehutaan ilmastonmuutosta ja lämpimistä. Kerätään koko maailmalta jostain tuhansista paikoista se lämpöennätys aina jostain, joka on aivan naurettavaa hommaa että se mittauspaikka ei ole sama.

Nyt kun sitten on tulossa parhaillaan Suomeen yli -50c ja mahdollisesti pakkasennätyksiä taas rikkoontuu. Niin eihän se pitäisi olla mitenkään mahdollista jos lämpötila vaan lämpöä ja sitä epätodennäköisempää se on vuodesta toiseen mikäli ilmasto lämpeää aivan todistettavasti.

Vuosia nyt on ollut poikkeuksellisen paljon itäsuomessa lunta ja ja lumen sulamisen takia keväällä viimevuosina on ollut maatilojen veden tasojen 50v ajan mittaushistoriassa korkeammalla kuin koskaan.

5.12.2023 tuli ulkomaisesta sivustolta ilmakartta, että Euroopassa on enemmän lunta ja laajimmalla alueella kuin koskaan 2000-luvulla. Lie varmaan jotain +-asteista erikoislunta varmaankin?

4-5v sitten aivan todistettavasti ennustin sitä, että kun sähköautot yleistyy niin sähkonhinta varmasti nousee ja tämä kommenttisi on edelleen muokkaamattamona facebookissa. xDxD Kyllä yleensä aina nähnyt Mensan 139 ÄO:ni päättäjien kieroilut. Siksihän sähköön halutaan siirtyä, ettei lähi-itä haluta rahoittaa aavikolle rakentamasta lisää pilvenpiirtäjiä. Rahat halutaan ohjata fortumille ja muilla sähköntuotattajille. Siksihän nyt sammutellaan olkiluotoa tahallaan ja manipuloidaan hintaa, että saadaan sähkön tuotantoa lisättyä että saadaan ihmisten autoihin riittämään sähköä ja silloinkin pidetään kalliimpaa hintaa.

Tästä oli ihan puhdasta faktaa ja laskelmakin, että kun sähköautot saastuttaa enemmän kuin polttomoottori. Maapallon eri valtioiden armeijat saastuttaa vuodessa monikymmen kertaisesti enemmän kuin yksityisautoilu.

Yksi tehty ydinkoe nostaa lämpötilaa maapallolla vuosikymmeniksi eteenpäin ja liekkö näiden vuoronperään paukuttelu välillä ihan sovittuakin?

Nykyään jännä että vasta argumentteja tulee yleensä Suomen valtion palkatuista trollitoimistoista eri keskustelupalstoilla jotka kieltää asian olevinaan mitä ihmeellisimmillä keinoilla. Noh jotkut uskoo ja jotkut ei....

Uskonto oli ihmisen keksintö saada ihmiset nätisti sillä välin, kun jotkut kahmivat luonnonvarat itselleen rangaistusten pelossa. Nykyään uusi järjestelmä on laki, että ahneet saa luonnonvarat yhtiöittää itselleen. Nuo samaiset luonnonvarat jotka alunpitäen oli yhteisiä ja yhteiskäytössä, niin annettiin ahneille valta-asema ottaa ne itselleen ja meistä tuli näiden orjia.
Ihan puhdas fakta ja moni viisas ihminen tämän onkin myöntänyt ja jos jotain näistä luonnonvaroista yrität viedä jotka kuului alunperin yhteiseen käyttöön, niin tiedät minne sinut suletaan kun menit ja otit jonkun ahneen herran taskusta.

https://www.iltalehti.fi/saauutiset/a/115e817f-01c2-42c8-aee2-873f9cb7d0e3?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3HRmGY1hOC-eYmMzk_lUk7ESnvB8SzOPejoHubXlV_Do_ErfFSFa5ZyDA#Echobox=1703792973

3

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikä osata esimerkiksi huomioida auringon aktiivisuutta joka vaihtelee noin 11v sykleissä. Tätä ilmastonmuutosta on muun muassa jauhettu just uutisoinnissa auringon aktiivisuuden kanssa nyt sopivaan aikaankin, kun nyt aurinko on viimeiset 5-10v nyt ollut aktiivisimmillaan eli on ollut se lämmin ajanjakso. Ihmisiä on helppo höynäyttää ja rahat vaan hakemaan takaisin porukalla niiltä tahoilta, jotka riisti meidän parhaimpia elämänvuosia ja syrjäytti kaikki tulevaisuuden unelmat elämästä.

      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Auringon_aktiivisuus

    • Anonyymi

      Kyllä itsellä aukesi silmät varmaan saman videon nähneenä, että miten paljon enemmän ne sähköautot saastuttaa oikeasti ja ihmisiä pidetään tyhminä. Sähkö on jo valmiiksi muutettua energiaa, jolla on paljon hävikkejä ja polttoaine on energianlähde. Ei osata ottaa huomioon kyseistä seikkaa eli sähkö on jo pahimmillaan ydinvoimalla tuotettua energiaa ja bensa on energianlähde.

      https://vm.tiktok.com/ZGeYPohuA/

    • Anonyymi

      Suurimmalle osalle kansasta valitettavasti menee läpi se tieto mitä heille syötetään uutisissa tai päättäjien toimesta. Sen sijaan että ottaisivat asioista itse selkoa riippumattomista lähteistä tai vielä parempi jos tekee omat tutkimukset asioista.

      Kansan Disinformaatiota osataan harrastaa ihan missä maassa tahansa somessa ja valtion toimesta myös keskustelupalstoilla. Tehdään kohdistettuja tutkimuksia ja mielipide mittauksia mitkä on jollain tavalla manipuloitu joka kohdistamalla niitä pieneen määrään ihmisiä ja tuodaan esille faktana "virhemarginaaleineen". Tai sitten ihan härskisti vaan muutetaan lopputulosta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      110
      1961
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1417
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1265
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1177
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1168
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      82
      1002
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1000
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe