Korpputehdas paloi Töysässä

Anonyymi-ap

Kohta iskee kauppoihin armoton korppupula. Nyt kaikki joukolla hamstraamaan kauppojen korppuhyllyt tyhjiksi!
Parin viikon kuluttua niillä korppuilla tekee sievoisen tilin mustassa pörssissä.

50

1643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä jo nyt kauppojen korppuhullyissä näyttää olevan väljää.

      • Anonyymi

        Ei näy enää olevan Töysän korppuja tarjolla. 😕


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­­­N­­­y­­­m­­­f­­o­m­­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18204524

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Joutuneet varmaan heittämään kaikki korput pois kun saaneet muovisavua. Osan tuotannosta voi siirtää muille tehtaille taukoa varmasti tulee. Harmi kun lähes uuden näköinen tehdas.

    • Anonyymi

      Enpäs tiennyt korppujen olevan noin kysyttyjä, itse söin sellaisia viimeksi lapsena mummolassa, siis kauan sitten.

      • Anonyymi

        Onhan ne käteviä kaapissa kun eivät vanhene. Jotain suolaisia korppuja voisi olla parempia, mutta yleensä tulee ostettuja halpoja sokerikanelikorppuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan ne käteviä kaapissa kun eivät vanhene. Jotain suolaisia korppuja voisi olla parempia, mutta yleensä tulee ostettuja halpoja sokerikanelikorppuja.

        Joo, vanhat mummot ennen laittoi kahviinsa suolaa sokerin asemasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, vanhat mummot ennen laittoi kahviinsa suolaa sokerin asemasta.

        Nykyään taitaa useimmat ottaa kahvin(kin) kanssa mieluummin suolaista kuin makeaa. Itse otan yleensä kinkkuvoileipää, mutta aamukahvin kanssa korppu tai rinkeli. Aika nopeasti näkyy painossa jos alkaa makeita syödä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyään taitaa useimmat ottaa kahvin(kin) kanssa mieluummin suolaista kuin makeaa. Itse otan yleensä kinkkuvoileipää, mutta aamukahvin kanssa korppu tai rinkeli. Aika nopeasti näkyy painossa jos alkaa makeita syödä.

        Se on tätä tapojen turmeltumista kun ei pidetä etiketistä kiinni sen vertaa, että tehtäisiin selvä ero ruoka- ja kahvileivän välillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on tätä tapojen turmeltumista kun ei pidetä etiketistä kiinni sen vertaa, että tehtäisiin selvä ero ruoka- ja kahvileivän välillä.

        Ja terveys kiittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja terveys kiittää.

        Moukatko ovat terveempiä kuin muut ihmiset?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moukatko ovat terveempiä kuin muut ihmiset?

        Te läskit olette sairaimpia.


    • Anonyymi

      Nyt se todella näkyy kauppojen korppuhyllyillä, ei näy enää Töysän korppuja!
      On jotain Leivon korppuja, mutta niissä on joku inha (rasvan) sivumaku, ja sitten Vanjan korppuja jotka ovat pieniä peukalon pään kokoisia napuloita.
      Ilmeisesti ulkomailla ei tunneta korppua lainkaan, koska vajetta ei ole pystytty tuonnillakaan paikkaamaan?

      • Anonyymi

        Vanjalla on varmasti korputkin pieniä, mutta tarkoitit varmaankin Vanajan korppuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanjalla on varmasti korputkin pieniä, mutta tarkoitit varmaankin Vanajan korppuja.

        Eikös se Vanajanlinna nimenomaan mennyt sotakorvauksina venäläisille?


    • Anonyymi

      Huvittavaa kun kepulit vaati lisää tukea syrjäseuduille kun korpputehdaskin paloi. Eiköhän lie ollut palovakuutus, pelkkää hölmöyttä ellei ollut. Ennemin tietysti pitää tukea yrittäjiä sijoittumaan ympäri Suomea eikä vaan 6 suurimpaan kaupunkiin, maajusseilla tuet menee täysin hukkaan, pelkkään tuhlaamiseen eivätkä työllistä yhtään tai säilytä palveluita.

    • Anonyymi

      Heti palon jälkeen Elonen uhosi että korppuja aletaan valmistamaan yhtiön muilla tuotantolaitoksilla. Ei tainnut tämä onnistuakaan, vai onko kukaan nähnyt kaupoissa Töysäläisen korppuja?

      • Anonyymi

        Tekivät korppuja myös kauppojen omille merkeille. Eipä ole enää esim. Pirkka korppuja K-kaupoissa, pitkään kestää näköjään uuden valmistajan löytäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekivät korppuja myös kauppojen omille merkeille. Eipä ole enää esim. Pirkka korppuja K-kaupoissa, pitkään kestää näköjään uuden valmistajan löytäminen.

        Tuskin Keskokaan jää kovin pitkäksi aikaa "tuleen makaamaan".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin Keskokaan jää kovin pitkäksi aikaa "tuleen makaamaan".

        Lieneekö Elosellakaan pantu vielä 'tikkua ristiin' asian suhteen, odottelevat vakuutuskorvauksia...


    • Anonyymi

      Korppukriisi senkun syvenee! Nyt kaupoista ei löydy enää kanelikorppuja muiltakaan valmistajilta. Olisiko Suomen vähäiset Kanelivarannot palaneet poroksi korpputehtaan mukana?

      • Anonyymi

        Etkö osaa itse lisätä kanelia jos haluat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö osaa itse lisätä kanelia jos haluat?

        Ripottelisit sokerikorpun päälle kanelia. 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ripottelisit sokerikorpun päälle kanelia. 😂

        Mitä eroa ripotteleeko tehtaalla vai kotona, jos onnistuu joulupuuroon niin eiköhän korppujenkin päälle.


    • Anonyymi

      Onhan niillä 16 toimipistettä, tuollakin paikalla tehneet koko ajan varastotiloissa ja nyt rakentavat uuden tehtaan entisen Mattioven tiloihin.
      https://yle.fi/a/74-20094828

    • Anonyymi

      Kohta vuosi jo tehtaan palosta, eikä vieläkään näy Töysän korppuja kaupoissa. Mikä oikein mättää!

      • Anonyymi

        Samoja korppuja tekevät monessa paikassa, ainakin täällä riittää valikoimaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samoja korppuja tekevät monessa paikassa, ainakin täällä riittää valikoimaa.

        Et taida paljoa ymmärtää korppujen päälle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida paljoa ymmärtää korppujen päälle?

        Et taida lukea uutisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida lukea uutisia.

        Onko jossain uutisoitu korpputuotannon aloittamisen päivämäärästä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko jossain uutisoitu korpputuotannon aloittamisen päivämäärästä?

        Tehty kaiken aikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tehty kaiken aikaa.

        Kerro sitten että milloin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro sitten että milloin.

        Mikset lue linkistä.


    • Anonyymi

      Taisi mennä puihin Töysän uuden korpputehtaan rakentaminen, kun vieläkään ei näy heidän korppuja kaupoissa?

      • Anonyymi

        Turha odotella, taitaa konkurssi kolkutella Elosen ovella.


    • Anonyymi

      Nyt näkyi olevan Töysän korppuja kaupassa.

      • Anonyymi

        Jee!


      • Anonyymi

        Menihän siinä pitkälti toista vuotta ennen kuin korppulinja saatiin käyntiin. On se korppujen valmistus varmaan aika high-tech hommaa, kun korput on paistettavakin kahteen kertaan, tulee siinä valmistuslinjalle pituutta lisää. 😋


    • Anonyymi

      Näköjään korppulinja vaatii vielä vähän säätämistä, ovat korput nimittäin aika surkean näköisiä. Korppujen pinta on kauttaaltaan röpelöinen ja arpinen kuin kuun kraatereinen pinta.
      Näyttävät muiden valmistajien korput olevan aivan sileäpintaisia.

      • Anonyymi

        Miksi pitäisi olla sileä, kotitekoisissa neuvottiin pistelemään haarukalla sämpylä poikki ja repimään auki että jää epätasaiseksi. Etenkin grahamkorput oli tosi hyviä, en vaan ole viitsinyt itse tehdä.

        Jotkut sileät sokerikanelikorput on kyllä hyviä, mutta kalliita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi olla sileä, kotitekoisissa neuvottiin pistelemään haarukalla sämpylä poikki ja repimään auki että jää epätasaiseksi. Etenkin grahamkorput oli tosi hyviä, en vaan ole viitsinyt itse tehdä.

        Jotkut sileät sokerikanelikorput on kyllä hyviä, mutta kalliita.

        Ei nyt ollut kyse siitä revitystä halkaisupinnasta, vaan korpun ensimmäisen paiston pinnasta. Normaalisti paistoa edeltävä nostatus kyllä siloittaa leipomuksen pinnan.
        Katso esim. vaikka Leivon- tai Vanajan korppuja.


      • Anonyymi

        Voihan Elonen nimetä korput rustiikkisiksi, niin menevät täydestä. 😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei nyt ollut kyse siitä revitystä halkaisupinnasta, vaan korpun ensimmäisen paiston pinnasta. Normaalisti paistoa edeltävä nostatus kyllä siloittaa leipomuksen pinnan.
        Katso esim. vaikka Leivon- tai Vanajan korppuja.

        No miksi sen pitäisi olla sileä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No miksi sen pitäisi olla sileä?

        Siksi että rokonarpinen pinta kertoo että valmistuksessa on epäonnistuttu. Vai tulkitsetko että normaalit sileäpintaiset korput jotenkin viallisia, eivät ole saaneet pintaa röpelöiseksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi että rokonarpinen pinta kertoo että valmistuksessa on epäonnistuttu. Vai tulkitsetko että normaalit sileäpintaiset korput jotenkin viallisia, eivät ole saaneet pintaa röpelöiseksi?

        Maistuuko ne erilaiselle? Ei minua epätasainen pinta haittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maistuuko ne erilaiselle? Ei minua epätasainen pinta haittaa.

        Varmaankaan sähläys valmistuksessa ei voi olla vaikuttamatta myös makuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaankaan sähläys valmistuksessa ei voi olla vaikuttamatta myös makuun.

        Et kuitenkaan huomannut eroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et kuitenkaan huomannut eroa.

        Sinulla on sitten suu tuohesta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on sitten suu tuohesta...

        "Varmaankaan sähläys valmistuksessa ei voi olla vaikuttamatta myös makuun."
        - No maistelitko vai et? Turha valittaa ellet maistellut.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        "Varmaankaan sähläys valmistuksessa ei voi olla vaikuttamatta myös makuun."
        - No maistelitko vai et? Turha valittaa ellet maistellut.

        Minulla ei ole suu tuohesta.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Arvaa miten paljon

      Haluan sua?
      Ikävä
      86
      1560
    2. Mitä toiveita ja ajatuksia sulla

      On kaivattusi suhteen?
      Ikävä
      71
      1200
    3. Kolme miestä joukkoraiskasi nuoren naisen metsässä Helsingissä.

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000011193871.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=pr
      Maailman menoa
      174
      1095
    4. Sunnuntai terveiset kaivatulle

      Maa on vielä valkoinen vaikka vappu lähestyy, otetaan pitkästä aikaa pyhä terveiset kaivatullesi tähän ketjuun !!
      Ikävä
      52
      892
    5. Aika usein mietin sitä

      Että miksi juuri minä olen se jonka kanssa haluaisit vakavampaa? Mikä minusta voi tehdä sellaisen että koet niin syviä t
      Ikävä
      46
      871
    6. Rakastan sinua ja

      Tiedät sen.
      Ikävä
      47
      858
    7. Miksei voitaisi vaan puhua asiat selväksi?

      Minulla on ollut niin kova ikävä sinua, etten oikein edes löydä sanoja kuvaamaan sitä. Tuntuu kuin jokainen hetki ilman
      Ikävä
      38
      858
    8. On ikävä sua

      Rakas ❤️.
      Ikävä
      46
      792
    9. Eräästä kalastuksenvalvojasta leviää video !

      Ennemmin tai myöhemmin tänne palstalle tulee videonpätkä, jossa kerrotaan paikallisesta "kalastuksen valvojasta". Ei si
      Suomussalmi
      9
      773
    10. IS Viikonloppu 26.-27.4.2025

      Koviksen ovat laatineet Eki Vuokila ja piirrospuolista vastaa Lavonius, jolloin 2,5 vaikeusasteen ristikko on saatu aika
      Sanaristikot
      35
      769
    Aihe