Mulla on aika suppeet tiedot/taidot asian suhteen.
Mulla menee aura, rainbown sinihome, britti stilton, ja blå castello.
Eniten tykkään stiltonista. Kun taas castelloa ei voi laittaa pizzaan sen kermaisuuden takia.
Millä juustoilla vois kasvattaa sivistystä asian suhteen..?
Tv TimmyH
Hyviä sinihomejuustoja
11
263
Vastaukset
- Anonyymi
Jonkun asiasta tietävän mielipiteen haluaisin kuulla. Että pärjääkö noilla vai pitääkö makureviiriä laajentaa. Esim Grillrouvan mielipiteen haluaisin kuulla.
Tv TimmyH- Anonyymi
Grillirouvan mielipiteet voit kyllä unohtaa ja myöskin jos laitat sitä sinihomejuustoa pizzaan.
Arvasin, että grillirouvan asiantuntevaa mielipidettä kaivataan. Minusta Stilton on hyvä ja koska pudät siitä niin uskallan suositella Roqueforttia, Societea tai Papillonia. Minusta Roquefort on voimakas, suolainen ja muihin sinihomejuustoihin verrattuna kostean mehevä. Nautiskelujuusto.
St Agur on myös hyvä, hieman miedompi.
Peltolan Blue on myös ihan hyvä kotimainen pientilan juusto. Se on Roquefort -tyyppinen, mutta noihin kahteen verrattuna mieto. Toimii porttijuustona sinihomejuustojen paheisiin 😀
Niin ja iskihän tähän kiinni kateellinen kyttääjäni. Onko kyttääjän kanapihvit riittävän kuivia ja ylikypsiä? 😆- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Grillirouvan mielipiteet voit kyllä unohtaa ja myöskin jos laitat sitä sinihomejuustoa pizzaan.
No kyllähän sinihome sopii, samoin kuin feta/vuohen juusto..
Tv TimmyH - Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Arvasin, että grillirouvan asiantuntevaa mielipidettä kaivataan. Minusta Stilton on hyvä ja koska pudät siitä niin uskallan suositella Roqueforttia, Societea tai Papillonia. Minusta Roquefort on voimakas, suolainen ja muihin sinihomejuustoihin verrattuna kostean mehevä. Nautiskelujuusto.
St Agur on myös hyvä, hieman miedompi.
Peltolan Blue on myös ihan hyvä kotimainen pientilan juusto. Se on Roquefort -tyyppinen, mutta noihin kahteen verrattuna mieto. Toimii porttijuustona sinihomejuustojen paheisiin 😀
Niin ja iskihän tähän kiinni kateellinen kyttääjäni. Onko kyttääjän kanapihvit riittävän kuivia ja ylikypsiä? 😆Roquefort on tuttua ja hyvää oli. Muuten noi oli mulle täyttä hepreaa. Täytyy noihin tutustua.
Tv TimmyH - Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Arvasin, että grillirouvan asiantuntevaa mielipidettä kaivataan. Minusta Stilton on hyvä ja koska pudät siitä niin uskallan suositella Roqueforttia, Societea tai Papillonia. Minusta Roquefort on voimakas, suolainen ja muihin sinihomejuustoihin verrattuna kostean mehevä. Nautiskelujuusto.
St Agur on myös hyvä, hieman miedompi.
Peltolan Blue on myös ihan hyvä kotimainen pientilan juusto. Se on Roquefort -tyyppinen, mutta noihin kahteen verrattuna mieto. Toimii porttijuustona sinihomejuustojen paheisiin 😀
Niin ja iskihän tähän kiinni kateellinen kyttääjäni. Onko kyttääjän kanapihvit riittävän kuivia ja ylikypsiä? 😆Ihan oikeasti älä jaksa, koska et edes osaa olla huvittava vaikka noita hymiöitä laitatkin, ilmeisesti sinulla on omaa narsistista kivaa ja ei kukaan ole sinulle kateellinen.
Anonyymi kirjoitti:
Ihan oikeasti älä jaksa, koska et edes osaa olla huvittava vaikka noita hymiöitä laitatkin, ilmeisesti sinulla on omaa narsistista kivaa ja ei kukaan ole sinulle kateellinen.
"Ihan oikeasti älä jaksa..."
Tuonkin heiton sinun suuntaan olisin jättänyt tekemättä, jos et olisi tullut perskärpästelemään taas kun nikkini mainittiin. Ilmeisesti joku kommenttini on mennyt todella syvälle ihon alle kun noin pitää stalkata.- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Arvasin, että grillirouvan asiantuntevaa mielipidettä kaivataan. Minusta Stilton on hyvä ja koska pudät siitä niin uskallan suositella Roqueforttia, Societea tai Papillonia. Minusta Roquefort on voimakas, suolainen ja muihin sinihomejuustoihin verrattuna kostean mehevä. Nautiskelujuusto.
St Agur on myös hyvä, hieman miedompi.
Peltolan Blue on myös ihan hyvä kotimainen pientilan juusto. Se on Roquefort -tyyppinen, mutta noihin kahteen verrattuna mieto. Toimii porttijuustona sinihomejuustojen paheisiin 😀
Niin ja iskihän tähän kiinni kateellinen kyttääjäni. Onko kyttääjän kanapihvit riittävän kuivia ja ylikypsiä? 😆Joo. Kyllä Roquefort on paras kun tarkemmin ajattelee. Oikein voimakas ja oikein suolainen. Jos muistan oikein.
Tv TimmyH - Anonyymi
😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍
🔞 Nymfomaani -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21
🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞
- Anonyymi
Minusta stilton on yliarvostettua.Mitä noita nyt olen syönyt niin auran valitsisin ja en siis ole kaikkia maistanut mitä löytyy
- Anonyymi
Hyviä ovat kun hinta alle10€/kg, poikeustapauksessa voi ostaa 14€/kg, mutta hyvin voi olla ilmankin. Ennen laitoin aina pizzalle, nyt vain jos sopivan hintaista eikä välttämättä sittenkään, ovathan valtavan rasvaisia ja suolaisia.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naisella tisulit, kuin lehemän utarehet
Oli kyllä isot tisulit naisella, kuin lehemän utarehet, vaikka paita oli päällä, niin tisulit erottui.9410603Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli702917Nyt tajusin mitä haet takaa
En epäile etteikö meillä olisi kivaa missä vaan. Se on iso hyppy henkisellä tasolla sinne syvempään päätyyn, kuten tiedä202406- 1582089
Kemijärven festarit 2025
Onpas taas niin laimea meininki. Eikö tosiaan saada parempia artisteja? ☹️222057Johanna Tukiainen hakkasi miehen sairaalaan!
Viime päivien tiktok-keskusteluissa on tullut esiin, että Johanna Tukiainen on jatkanut väkivaltaista käytöstään. Hän h1381991- 521956
Kukapa se Ämmän Kievarissa yöllä riehui?
En ole utelias, mutta haluaisin tietää, kuka riehui Ämmän Kievarissa viime yönä?331888- 1031532
Salilla oli toissapäivänä söpö tumma
Nuori nainen, joka katseli mua. Hymyili kun nähtiin kaupan ovella sen jälkeen411296