Miksi palstalla on niin paljon väärää tietoa?

Käyn palstalla parin kuukauden välein. Meinaan tukehtua nauruun kun täällä besserwisserit pörrää vielä paljon kauheammin kuin Vauva.fi palstalla. Väitetään samaa asiaa kahdeksi eri asiaksi ja kahta asiaa samaksi. Pari viikkoa sitten joku bessewisseri nolasi itsensä väittämällä, että leivittäminen olisi eri asia kuin panerointi. Paneroinnin nimihän tulee latinan sanasta panis, leipä eli panerointi on leivittämistä.

Tänään sitten eri (sama) käyttäjä kyseli, että miksi majoneesi ja aioli on eri asia? Totta kai ne ovat eri asioita. Aioli on valkosipulin ja öljyn emulsio kun taas majoneesi on öljyn, keltuaisen ja hapon (etikka tai sitruunanmehu) emulsio. Aivan eri asioita siis.

Mistä nämä vajaaälyiset besserwisserit sikiävät? Vauva.fi palstalta? ABC:n höyryuunien äärestä? Itsemurhaa hautovista epäonnistuneista kokeista?

43

716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rekatuilla nimmareilla kirjoittaa kaikkein viisaimmat (siis omasta mielestään).

    • Anonyymi

      Tenttumamma tekaisi jälleen uuden tilin kun nolasi itsensä entisillä :D

      • Nikkini on yli kymmenen vuotta vanha eli ei ole nyt tekaistu.


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        Nikkini on yli kymmenen vuotta vanha eli ei ole nyt tekaistu.

        Siis vanhempi kuin sinä. Äitisikö sen on rekannut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis vanhempi kuin sinä. Äitisikö sen on rekannut?

        Joko olet löytänyt lähteen sille, että panerointi ja leivittäminen olisi eri asia? Joko persekipu on hellittänyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko olet löytänyt lähteen sille, että panerointi ja leivittäminen olisi eri asia? Joko persekipu on hellittänyt?

        Äitisikö opetti googlaavalle teinille tuon sanan?


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        Nikkini on yli kymmenen vuotta vanha eli ei ole nyt tekaistu.

        Oletpas kauan trollannut! Montako tiliä yhteensä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko olet löytänyt lähteen sille, että panerointi ja leivittäminen olisi eri asia? Joko persekipu on hellittänyt?

        Tenttumammalla huono hygienia kun perskärpäset munii perseeseen, kipuileehan se varmaankin. Pyyhi vaikka lumella ja voitele tentulla!


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      wikipediasta on helppo löytä kaikenlaista, mutta sillä tiedolla ei tehdä ruokaa ja nämä besserwisserit taitavat olla ihan taviksia kotikokkeja, jotka tosiaan luulevat että wikipediasta löytyvällä tiedolla tehdään ruokaa.
      Jos et ole käynyt ravintolakoulua, niin kuin oletan koska haukut ABC:n kokkeja, en lähtisi kirjoittelemaan mitään.
      Kehoitan teitä ennemmin ottamaan jonkin vanhan keittokirjan käteen ja katsomaan sieltä ohjeita, tai tuskin edes onnistutte ohjeen kanssa sillä ruuanlaitto vaati myös älyä.
      Parhaita keittokirjoja on ns. kokin raamattu ja jos ette tiedä mikä se on niin ottakaa selvää.

      • No mars mars sitten sinne Raamattusi pariin kun et tiedä edes sitä, että leivitys ja panerointi on saman asian erikieliset nimitykset ja luulet, että aioli on valkosipulimajoneesia.


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        No mars mars sitten sinne Raamattusi pariin kun et tiedä edes sitä, että leivitys ja panerointi on saman asian erikieliset nimitykset ja luulet, että aioli on valkosipulimajoneesia.

        Ottaako koville kun olit väärässä hepatiitistakin meetwurstissa?

        Jos et ole tenttumamma sattunut huomaamaan niin leivitystä ei käytetä nykyään ruokalistoissa ollenkaan. Panerointia käytettiin ennen lähinnä vain munien kanssa kuorrutuksesta, nykyään kaikesta. Kuulostaa olevinaan hienommalta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ottaako koville kun olit väärässä hepatiitistakin meetwurstissa?

        Jos et ole tenttumamma sattunut huomaamaan niin leivitystä ei käytetä nykyään ruokalistoissa ollenkaan. Panerointia käytettiin ennen lähinnä vain munien kanssa kuorrutuksesta, nykyään kaikesta. Kuulostaa olevinaan hienommalta.

        "Ottaako koville kun olit väärässä hepatiitistakin meetwurstissa?"

        En tiedä mistä tämän nyt vedit esiin. En ole keskustellut meetwursteista enkä sukupuolitaudeista. Käytitkö meetwurstitankoa seksileluna ja siihen tarttui hepatiitti?

        "...leivitystä ei käytetä nykyään ruokalistoissa ollenkaan."

        Naurattaa nämä vauva.fi sivun tasoiset besserwisserit. Katsopa esimerkiksi tästä:

        "Paneroitavaksi eli leivitettäväksi sopii melkein mikä tahansa ruoka, eikä kala tee tässä asiassa poikkeusta. "

        https://kalaruoka.fi/opi/paneroitu-kala-on-monien-suosikki/

        Palaa nyt vaan siihen kokkiraamattusi pariin, jotta oppisit edes perusasiat.


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        "Ottaako koville kun olit väärässä hepatiitistakin meetwurstissa?"

        En tiedä mistä tämän nyt vedit esiin. En ole keskustellut meetwursteista enkä sukupuolitaudeista. Käytitkö meetwurstitankoa seksileluna ja siihen tarttui hepatiitti?

        "...leivitystä ei käytetä nykyään ruokalistoissa ollenkaan."

        Naurattaa nämä vauva.fi sivun tasoiset besserwisserit. Katsopa esimerkiksi tästä:

        "Paneroitavaksi eli leivitettäväksi sopii melkein mikä tahansa ruoka, eikä kala tee tässä asiassa poikkeusta. "

        https://kalaruoka.fi/opi/paneroitu-kala-on-monien-suosikki/

        Palaa nyt vaan siihen kokkiraamattusi pariin, jotta oppisit edes perusasiat.

        Edelleenkin tenttumamma päivystät palstalla 24/7 ja vastaus vartissa, nimimerkit vaan vaihtuu ja välillä ihan anonyymina :D

        Onko joku väittänyt ettei kalaa voisi kuorruttaa eri tavoilla?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Edelleenkin tenttumamma päivystät palstalla 24/7 ja vastaus vartissa, nimimerkit vaan vaihtuu ja välillä ihan anonyymina :D

        Onko joku väittänyt ettei kalaa voisi kuorruttaa eri tavoilla?

        "Onko joku väittänyt ettei kalaa voisi kuorruttaa eri tavoilla?"

        Toki kalaa voi kuorruttaa vaikka suolakuoressa paistamalla ja leivittäminen eli panerointikin on kuorruttamista, mutta miksi nyt sotket käsitteitä miten sattuu? Kokkiraamattu lukematta ja besserwisseröit täällä levittelemällä virheellistä tietoa?


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        No mars mars sitten sinne Raamattusi pariin kun et tiedä edes sitä, että leivitys ja panerointi on saman asian erikieliset nimitykset ja luulet, että aioli on valkosipulimajoneesia.

        En ole kirjoitellut mitään paneroinnista saatikka aiolista. Mutta näköjään osu ja uppos kun noinkin vedit herneen nenään.


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        "Onko joku väittänyt ettei kalaa voisi kuorruttaa eri tavoilla?"

        Toki kalaa voi kuorruttaa vaikka suolakuoressa paistamalla ja leivittäminen eli panerointikin on kuorruttamista, mutta miksi nyt sotket käsitteitä miten sattuu? Kokkiraamattu lukematta ja besserwisseröit täällä levittelemällä virheellistä tietoa?

        Et vaan tenttumamma edelleenkään osaa kertoa mitä muut sotkeneet, paitsi että ovat korjanneet perättömiä väitteitäsi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et vaan tenttumamma edelleenkään osaa kertoa mitä muut sotkeneet, paitsi että ovat korjanneet perättömiä väitteitäsi.

        Eikö yhtään hävetä, että valehtelit olevasi 40 vuotta alalla ollut kokki ja tulit besserwisseröimään siitä, että panerointi ja leivittäminen on eri asioita. On ihan yleistä tietoa, että latinan panis = leipä, josta tulee panerointi, jonka suomennos on leivittäminen. Mutta ei, sinä tollo et tätä tajunnut vaan nolasit itsesi palstalla.


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        Eikö yhtään hävetä, että valehtelit olevasi 40 vuotta alalla ollut kokki ja tulit besserwisseröimään siitä, että panerointi ja leivittäminen on eri asioita. On ihan yleistä tietoa, että latinan panis = leipä, josta tulee panerointi, jonka suomennos on leivittäminen. Mutta ei, sinä tollo et tätä tajunnut vaan nolasit itsesi palstalla.

        Eikö yhtään hävetä, että kuvittelet täällä olevan vain yksi sinun ja alter egojesi lisäksi :D

        Etkä tajua ettei leivitetty sanaa edes käytetä enää ollenkaan ruokalistoilla tai tuotekuvauksissa. Käytännöt muuttuu kun tenttumammat yrittää hienostella vierasperäisillä sanoilla.

        Mutta ei, sinä tenttumamma et tätä tajunnut vaan nolasit jälleen kerran itsesi palstalla.


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        Eikö yhtään hävetä, että valehtelit olevasi 40 vuotta alalla ollut kokki ja tulit besserwisseröimään siitä, että panerointi ja leivittäminen on eri asioita. On ihan yleistä tietoa, että latinan panis = leipä, josta tulee panerointi, jonka suomennos on leivittäminen. Mutta ei, sinä tollo et tätä tajunnut vaan nolasit itsesi palstalla.

        Kukaan ei käytö sanaa leivittöminen enää missään siis se sama mitä itse tykkäät
        Yrität kivasti päteä pistenikkari kustannuksella
        Inhokki olet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei käytö sanaa leivittöminen enää missään siis se sama mitä itse tykkäät
        Yrität kivasti päteä pistenikkari kustannuksella
        Inhokki olet

        Ohjeissa käytetään edelleen, kukin tavallaan.

        Onhan se aika inhottavaa jos terveellinen ruoka pilataan rasvaisella paneroinnilla, eikä lapset suostu muuta enää syömäänkään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ohjeissa käytetään edelleen, kukin tavallaan.

        Onhan se aika inhottavaa jos terveellinen ruoka pilataan rasvaisella paneroinnilla, eikä lapset suostu muuta enää syömäänkään.

        "Onhan se aika inhottavaa jos terveellinen ruoka pilataan rasvaisella paneroinnilla..."

        Paneroinnissa ei käytetä lainkaan rasvaa.

        Ilmeisesti sekoitat uppopaistamisen ja paneroinnin. Paneroitu ruoka-aine voidaan paistaa pannulla matalassa rasvassa eikä upotettuna. Ja ei se uppopaistettu oikein tehtynä ole sen rasvaisempaa kuin pannulla paistetukaan. Nopeasti ja oikeassa (riittävän kuumassa) lämpötilassa kypsennettäessä ruoka-aineesta vapautuu höyryä, joka estää rasvan imeytymisen ruokaan.

        "When performed properly, deep frying does not make food excessively greasy, because the moisture in the food repels the oil. The hot oil heats the water within the food, steaming it; oil cannot go against the direction of this powerful flow because (due to its high temperature) the water vapor pushes the bubbles toward the surface. As long as the oil is hot enough and the food is not immersed in the oil for too long, oil penetration will be confined to the outer surface. Foods deep-fried at proper temperatures typically absorb "no more than a couple of tablespoons per 2+1⁄2 cups of oil" used. This oil absorption rate is around the same as occurs with shallow frying,[22] such as in a pan."

        https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_frying


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        "Onhan se aika inhottavaa jos terveellinen ruoka pilataan rasvaisella paneroinnilla..."

        Paneroinnissa ei käytetä lainkaan rasvaa.

        Ilmeisesti sekoitat uppopaistamisen ja paneroinnin. Paneroitu ruoka-aine voidaan paistaa pannulla matalassa rasvassa eikä upotettuna. Ja ei se uppopaistettu oikein tehtynä ole sen rasvaisempaa kuin pannulla paistetukaan. Nopeasti ja oikeassa (riittävän kuumassa) lämpötilassa kypsennettäessä ruoka-aineesta vapautuu höyryä, joka estää rasvan imeytymisen ruokaan.

        "When performed properly, deep frying does not make food excessively greasy, because the moisture in the food repels the oil. The hot oil heats the water within the food, steaming it; oil cannot go against the direction of this powerful flow because (due to its high temperature) the water vapor pushes the bubbles toward the surface. As long as the oil is hot enough and the food is not immersed in the oil for too long, oil penetration will be confined to the outer surface. Foods deep-fried at proper temperatures typically absorb "no more than a couple of tablespoons per 2 1⁄2 cups of oil" used. This oil absorption rate is around the same as occurs with shallow frying,[22] such as in a pan."

        https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_frying

        Onhan siinä rasvaa kun kypsennetään kotona rasvassa pannulla tai ostetaan valmiiksi uppopaistettuja, panerointi imee paljon rasvaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onhan siinä rasvaa kun kypsennetään kotona rasvassa pannulla tai ostetaan valmiiksi uppopaistettuja, panerointi imee paljon rasvaa.

        Panerointi on kuorruttamista leivänmuruilla. Kuorruttamiseen ei käytetä rasvaa lainkaan. Kuorrutettu ruoka voidaan kypsentää vaikka kiertoilmalla/airfryerissä ja valmiissa tuotteessa ei ole lainkaan rasvaa. Koita nyt ymmärtää edes perusasiat ja lopeta tuo typerä jankuttaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan siinä rasvaa kun kypsennetään kotona rasvassa pannulla tai ostetaan valmiiksi uppopaistettuja, panerointi imee paljon rasvaa.

        Tenttuamma on kovin yksinäinen ja toistelee lapsellisia trollejaan vuodesta toiseen, varmaan puolet aivomassasta tuhonnut jo alkoholilla ja tentun myrkyillä.


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        Panerointi on kuorruttamista leivänmuruilla. Kuorruttamiseen ei käytetä rasvaa lainkaan. Kuorrutettu ruoka voidaan kypsentää vaikka kiertoilmalla/airfryerissä ja valmiissa tuotteessa ei ole lainkaan rasvaa. Koita nyt ymmärtää edes perusasiat ja lopeta tuo typerä jankuttaminen.

        "Huomaa, että esimerkiksi lihan leivitys imee runsaasti paistorasvaa, jolloin leikkeen rasvan määrä saattaa kasvaa lähes kolminkertaiseksi raakaan lihaan verrattuna."
        https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/nain-onnistut/leivityksella-ruokaan-rapea-pinta-ja-kaunis-vari

        Olisipa hupaisaa nähdä kun tenttumamma tilaa grillillä tai ravintolassa airfryerilla kypsennettyjä leikkeitä, eikä niitä käytetä paistopisteillä tai valmiiksi kypsennettyjen einestenkään valmistuksessa :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Huomaa, että esimerkiksi lihan leivitys imee runsaasti paistorasvaa, jolloin leikkeen rasvan määrä saattaa kasvaa lähes kolminkertaiseksi raakaan lihaan verrattuna."
        https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/nain-onnistut/leivityksella-ruokaan-rapea-pinta-ja-kaunis-vari

        Olisipa hupaisaa nähdä kun tenttumamma tilaa grillillä tai ravintolassa airfryerilla kypsennettyjä leikkeitä, eikä niitä käytetä paistopisteillä tai valmiiksi kypsennettyjen einestenkään valmistuksessa :D

        Ei tuossa ole rasvaa lainkaan. Perskärpänen sekoittaa uppopaistamisen ja leivityksen 😆

        ”1. Perinteinen leivitys

        Kuorruta kanapalat korppujauhoilla tai koostumukseltaan suuremmilla ja ilmavammilla japanilaisilla pankojauhoilla, joilla kuorrutteesta tulee erityisen rapeaa.
        2 dl korppu- tai pankojauhoja
        ½ tl suolaa
        ¼ tl mustapippuria
        1–2 munaa
        (2 dl vehnäjauhoja)”

        https://www.meillakotona.fi/artikkelit/leivitys-kanalle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Huomaa, että esimerkiksi lihan leivitys imee runsaasti paistorasvaa, jolloin leikkeen rasvan määrä saattaa kasvaa lähes kolminkertaiseksi raakaan lihaan verrattuna."
        https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/nain-onnistut/leivityksella-ruokaan-rapea-pinta-ja-kaunis-vari

        Olisipa hupaisaa nähdä kun tenttumamma tilaa grillillä tai ravintolassa airfryerilla kypsennettyjä leikkeitä, eikä niitä käytetä paistopisteillä tai valmiiksi kypsennettyjen einestenkään valmistuksessa :D

        Taas kerran tenttumamma nolasi itsensä, panerointi lisää paistaessa rasvan määrän leikkeessä jopa kolminkertaiseksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas kerran tenttumamma nolasi itsensä, panerointi lisää paistaessa rasvan määrän leikkeessä jopa kolminkertaiseksi!

        "...panerointi lisää paistaessa rasvan määrän leikkeessä jopa kolminkertaiseksi!"

        Höpsistä, ei se panerointi lisää vaan se paistaminen. Jos paistaa ilman rasvaa niin ei tule yhtään rasvaa ruokaankaan. Olit taas väärässä kun puhuit rasvaisesta paneroinnista. Vai luulitko taas väärin ja kuvittelit paneroinnin olevan uppopaistamista?


      • Anonyymi

        Väitit, että panerointi on rasvaista. Sekoitit siis paistamisen ja paneroinnin.


      • Anonyymi

        Epäilyttää, että sinä olet matu ja tyhmä kun sekoitat paneroinnin ja uppopaistamisen. Paneroinnissa ei käytetä rasvaa lainkaan vaan pelkkiä leivänmuruja. Miten se voisi olla rasvaista kuten väitit?


      • Anonyymi

        Voiko enää alemmaksi vajota? Mamma keskustelee kuvittelemastaan mielikuvitushahmosta itsensä kanssa.


      • Anonyymi

        24/7, jo 18 tästä ketjusta :D


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voiko enää alemmaksi vajota? Mamma keskustelee kuvittelemastaan mielikuvitushahmosta itsensä kanssa.

        Jännä tyyppi tämä raivomamma. Tähänkin tehtaillut jo 8 tyhjänpäiväisen lapsellista kiukuttelukommenttia ja 18 viestiä poistettu. Taitaa olla juurikin tämä sama rouva, joka väitti, että maitotuotteita on syöty jo kymmeniä tuhansia vuosia. Kun kerroin, että kotieläimiä ja maataloutta on ollut noin 10 000 vuotta niin sitten keksi hätävalheena hirvenmaidon ja hirvenmaitojuustot, joita on tehty jo kivikaudella.

        Luulisi, että jos on besserwisser ja 40 vuotta alalla ollut kokki niin tietäisi alansa historian perusteet juurikin esim. näistä maitotuotteista. Toinen sivistyksen aukko tällä besserwisserillä on se, ettei tiennyt latinan paniksen tarkoittavan leipää ja siten panerointi ja leivitys ovat täsmälleen samoja asioita.


      • Anonyymi

        Ei sillä ole mitään elämää ja katkeroituu kun tollona häviää kaikki väittelyt :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sillä ole mitään elämää ja katkeroituu kun tollona häviää kaikki väittelyt :)

        On noloa keskustella itsensä kanssa, raivomamma.


    • Anonyymi

      Ei se mitään kun soteeraaminen on lähinnä frameilla vaikeina aikoina.

    • Anonyymi

      Ja mitä sitten on aiolimajoneesi, jota kaupoissa myydään? Siis ihan tuolla nimellä.

      • Aiolimajoneesi on jotain majoneesisotkua, ei aiolia. Aioli on valkosipulin ja öljyn emulsio.


      • Anonyymi
        Hirvenmaitoukko kirjoitti:

        Aiolimajoneesi on jotain majoneesisotkua, ei aiolia. Aioli on valkosipulin ja öljyn emulsio.

        Googlaava teini on tässäkin väärässä 😆


      • Anonyymi kirjoitti:

        Googlaava teini on tässäkin väärässä 😆

        Aioli (katalaani: allioli, sananmukaisesti valkosipulia ja öljyä) on kylmä kastike, joka on peräisin Koillis-Espanjasta Katalonian ja Valencian seuduilta. Alkuaan aioli valmistettiin siten, että siinä oli vain valkosipulia, oliiviöljyä, joitakin tippoja sitruunamehua ja usein lisänä ruokasuolaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Aiolikastike


    • Anonyymi

      Vajaaa älyisiä ?
      No kai eri paikkakunnilla sanotaan eri tavalla, ei kannata haukkua ihmisiä ei kai he millään pahalla sano koska ovat ehkä oppineen siten sanomaan joltain muulta.
      Jaa että sinua oikein naurattaakin, vähästä se nauru eräille tulee.
      Ilkeä ihminen jotenkin kyllä asioita voi selvittää. Ystävällisestikkin eikä ivata ja nimitellä.
      Olihan Google kysymyksesi sentään antanut sinulle oikean vastauksen .
      Kukahan tässä on besservisseri oikeastaan ? Taidat olla tytär yhdelle tietylle …………

    • Hirveästi poistettuja viestejä…onkohan 40 vuotta alalla ollut besserwisseri taas raivonnut tässä ketjussa 😆

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      109
      2820
    2. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      30
      2385
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      21
      2320
    4. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1930
    5. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      114
      1620
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      169
      1341
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      284
      1169
    8. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      71
      1024
    9. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      80
      1024
    10. Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi

      Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      979
    Aihe