Miten käyttää lihanuijaa?

Anonyymi-ap

Mä pidän esim kassleria suht huonona lihana. Siihen nuijaa, mutta miten?

Tv TimmyH

6

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      Lihnuijassa on hyvää se että , pienellä liikkeellä nuijien saat mureutettu lihan hyvin .
      Mutta ei liikaa ja liian kovaa käyttöä. Voit käyttää nijaa possun ulkofileeseen , kuin nauda paistiinkin.
      Yksi lihat marinaadiin nuijimisen jälkeen, tunti ennen grillausta huoneen lämöön tuotteet. Anna tekeytyä kunnon hiillos ja eikun grillamaan. Tarkemmat grillaus ohjeet löydät, ajoista löytyy oikea kypsennys aika.

    • Anonyymi
      UUSI

      Kasleri on mahtavaa grillissä , mutta älä nuiji liikaa. Tulee sitkeetä, ja grillausaika ja lämpötila tärkeät. Mausta hyvin , käytä Rypsiöljyä.

    • Anonyymi
      UUSI

      Kasleriin pintaan sopii soijakastike jossa hunjaa tai tsili tomaatti mausteeu kastike.
      Salaatin kera syödessä , kastikkeena kermaviili jossa Blue chees dippi jauhetta. Estella.

    • Anonyymi
      UUSI

      Ok, thank you very many..

      Tv TimmyH

    • UUSI

      Minusta kassler eli sianniska on yksi parhaista paloista, mutta ei pihvinä. Siinä on rasvaa ja sidekudoksia, jotka eivät pihvissä muutu paremmaksi edes nuijimalla. Omimmillaan sianniska on kokonaisena ylikypsäksi paistettuna eli nyhtöpossuna. Toinen hyvä käyttökohde on makkarat. Siinä on valmiiksi paljon rasvaa ja sidekudokset jauhautuvat makkaraan hienoksi niin, ettei niitä enää erota.

      Mietin, että mitä possun osaa pitäisi nuijia pihvinä? Itse en ole koskaan nuijinut possun lihaa vaan yleisimmät pihvipalat ovat jo valmiiksi riittävän mureita. Mielestäni nuijimista tarvitaan lähinnä sitkeisiin naudanlihapaloihin, jotka ovat jotain muuta kuin filettä. Hyvää pihvilihaa ei mielestäni tarvitse nuijia vaan sen voi puristaa helposti kämmenellä leikkuulautaa vasten litteämmäksi ja isommaksi.

      Miten naudan lehtipihvi nuijitaan? Liha leikataan ensin 1-2 sentin paksuisiksi viipaleiksi ja viipaleet nuijitaan sitten ohuiksi kahden kelmun tai leivinpaperin välissä. Nuijiminen tapahtuu keskeltä reunoihin, jolloin pihviä ei tule nuijittua niin helposti puhki.

      • Anonyymi
        UUSI

        Kiitti tiedosta. Mut onhan Itävallassa - etelä Saksassa possun snitsel. Nuijitaan ja levitetään.

        Asiasta kolmanteen: Siihen bearnaise ja vot vot. 😀

        Tv TimmyH


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      58
      4050
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      170
      2491
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2281
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      154
      2256
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      427
      1565
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      147
      1341
    7. 79
      1271
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      96
      1226
    9. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      142
      1190
    10. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1165
    Aihe