Pihvi pitää tilata ravintolassa aina kypsänä

Anonyymi-ap

Gourmet-kokit korostavat, että oikein kypsäksi valmistettu pihvi on makuelämys, joka tuo esiin lihan parhaat puolet.

Kypsä pihvi on myös turvallisempaa syödä. Ravintoloiden hygieniataso ei aina yllä riittävän korkealle, ja liha voi altistua bakteereille ja muille terveysriskeille valmistusprosessin aikana. Täydellinen kypsennys tappaa suurimman osan haitallisista bakteereista, mikä tekee pihvin nauttimisesta turvallisempaa.

Pihvin liha, kun se on kypsennetty kunnolla, tarjoaa täyteläisempää makua korostaen pihvin hienoa – tiivistä –  rakennetta.

5

645

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Kypsä pihvi on myös turvallisempaa syödä.”

      Toki possun ja kanan pihvi kannattaa syödä kypsänä.

      ”Ravintoloiden hygieniataso ei aina yllä riittävän korkealle, ja liha voi altistua bakteereille ja muille terveysriskeille valmistusprosessin aikana.”

      Minä jätän väliin tällaiset ravintolat mutta kukin valitsee tyylille ja lompakolle sopivan ravintolan.

      ”Pihvin liha, kun se on kypsennetty kunnolla, tarjoaa täyteläisempää makua korostaen pihvin hienoa – tiivistä – rakennetta.”

      Kypsä naudanpihvi on todellakin tiivistä, jopa kengänpohjamaista.

    • Anonyymi

      Tietysti kypsänä. Ihminen alkoi käyttää tulta ruoan valmistamisessa satoja tuhansia vuosia sitten. Jopa vielä nykyäänkin on "asiantuntijoita" joiden mielestä lihan pitää olla sisältä raakaa. YÄK !!!

    • Anonyymi

      Alkaako gougmet kokit tajuta, mikä terveysriski raaka liha on?
      Madot ei näy ;)

      • Anonyymi

        Pitäisi ymmärtää että samat bakteerit jotka lihan mureuttaa lopuksi sen pilaa. Joka paistaa/grillaa hyvän murean naudan pihvin kypsäksi ei ole mikään kokki. Ehdin tehdä ruokaa ammatikseni lähes 50v ei koskaan tullut ongelmia hygienian takia annoksista. Enkä ikinä ole itse syönyt pihviäni kypsänä. Katsokaa raakaa lihaa mikroskoopilla niin kihinä on hurjaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäisi ymmärtää että samat bakteerit jotka lihan mureuttaa lopuksi sen pilaa. Joka paistaa/grillaa hyvän murean naudan pihvin kypsäksi ei ole mikään kokki. Ehdin tehdä ruokaa ammatikseni lähes 50v ei koskaan tullut ongelmia hygienian takia annoksista. Enkä ikinä ole itse syönyt pihviäni kypsänä. Katsokaa raakaa lihaa mikroskoopilla niin kihinä on hurjaa?

        Kaikkihan ne ovat olleet olevinaan hyviä kokkeja mitkä aiheuttaneet myrkytyksiä ja kuolemia myös huippuravintoloissa huonosti kypsennetyllä ruualla, mutta hyvällä tuurilla huonokaan kokki ei aiheuta myrkytyksiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ootko nainen noin mustis musta

      Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t
      Ikävä
      89
      7229
    2. Sen kerran kun siellä käyn

      Voisit olla paikalla💚💛☘️
      Ikävä
      35
      3821
    3. Kumpa tietäisin. Miehelle.

      Vieläkö toivot jotain viestiä, vai suutuitko taas...kun...🤔
      Ikävä
      45
      3420
    4. Kauan säkin jaksoit

      Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐
      Ikävä
      40
      2562
    5. Joel Harkimo ja Janni Hussi eroavat

      Tämä on ilon päivä 😊
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      2366
    6. rakastan sinua!

      Tule ja ota, kasvetaan yhdessä paremmiksi ❤️❤️❤️❤️ kaikki anteeksi ❤️❤️❤️
      Ikävä
      41
      2352
    7. Sä olet nainen kuuluisa..

      ..etkä mitenkään hyvällä tavalla.
      Suhteet
      123
      2246
    8. Miksi kaipaat

      Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?
      Ikävä
      29
      2149
    9. Mietin tässä T....

      Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..
      Suhteet
      24
      1878
    10. Siis hetkonen

      Rakastetaankohan me kummatkin toisiamme, ja aletaan tajuamaan se pikkuhiljaa 🤯
      Ikävä
      40
      1809
    Aihe